Христо Иванов: Болестта е мафиотизираното управление

Докато нямаме свободата да се подчиняваме единствено на закона, българските граждани няма да получат перспектива за достойно съществуване.

Обратно в новината

Коментари - Христо Иванов: Болестта е мафиотизираното управление | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цацаров , Цацаров , защо се хващаш със СДС отрепките бре!Те от край време се самоизяждат един друг !Май идва и твоя ред !Христо те е захапал за крака , скоро цялата глутница ще скочи отгоре ти!Накрая тия сини хиени като те олабят , червените лъвове ще те довършат ......когато пристигнат на бойното поле!

Как ще "приведете" съдебната власт, като те хората са там и няма намерение да се махат? Вземат си парички, строят си хотелчета, вие си пишете закончета и сменяйте модела.

А действия кога?

Според мен 30-40% от гласуващите за българско Народно събрание или Президент. Не правят ралика м/у Пезидент и Министър-председател. И не знаят какво точно правят двамата. То и голяма част от кандидат Президентите, не занаеха какви са правомощията на Президента и обещаваха неизпълними от тях неща. Та какво остава за симпатизантите им. Също не знаят какво е Прокуратура и Съдебна система и голяма част от тях не се е сблъсквала с тези институции. Но помнят, как ГЕРБ/Борисов им забрани да варят ракийка, а също и виждат полупразния хладилник и огромните комунални сметки. И затова ГЕРБ загуби изборите. Заради казаните за ракия, а не заради корипцията и мафиотизирането на държавата. Избирателя иска някой да му дава мизерна заплатка, която да го държи полусит, полуоблечен, полунатопло и да има ракийка и салата. Масовия бълагрин не иска много, от мизерията е оскотял.

Пеевски е само подставено лице на мафиотския клан Симеон Сакс-Кобург-Гота и Сие с всичките им бели якички и лейтенанти. В структурата на клана Доган и Борисов са само лейтенанти.

Нас ни мъчи управлението от последните 27 години. Не знам мафиотско ли е или е на службите, но резултатът е видим за всички. Далавери, далавери вече 27 години.

Е за това Христо Иванов го опраскаха първи. Сега ще опраскат Москов и всеки, който се опита неюо да промени в тази посткомунистическа кочина.

Бандити!

От хрантутници на нпо-та акъл не иска никой... и само една от причините е, че те нямат такъв дори за себе си!

Колкото повече пеевските слуги го плюят, толкова повече ще се чува думата му.

Г-не ,ти къде живееш.?и да си чул ,че ДЪРЖАВА няма,че МАФИЯТА си има ДЪРЖАВА?

А бе Христо!? А бе др. Иванов ? Не трябвали първо прокуратурата да провери, защо фалира банката на Ц. Василев ? От къде са му парите и колко вложители е завлякъл и тогава да проверява обвиненията му?Съберете се с Ръдан и измислете нещо ново след "гнилата ябълка" Ченалова?

И нищо не казва за кръга "КАПИТАЛ".

Този или е лицемерен, мюре, наивник или е глуп.к ! Каквато е "държавата", такава е и съдебната система. нЕма лабаво.

Болест хваща нещо, което е било ЗДРАВО. Тука болест няма а един комбрадорски, олигархичиен, посттоталитарен, лъжливо-крадлив модел за източване на територията наречена държава от частни партийни деца и внуци. съдебната система са заптиета на този модел. Не отделно нещо, а цялата система е "сбъркана" за някои. Децата и внуците на ЦК.

Ах, ХИ, Хи, хиииииииии - тази сълза препикана, как ярко блести върху брадата та му физионтомия. И този си мисли, че като е пуснал брада е революционер като Христо Ботев. А ако е европейски модел на съдебен ислямист. Кво направи доката беше министърче. Аз не знам, Ах, някой да ни каже.

хубав ник си избрал!

Единствената цел на тази така наречена "реформа" е овладяването и на съдебната система от соросутките

Единственото, което този мушморок направи е да запълни всички места за нотариуси и съдии-изпълнители, даже и там където това не бе необходимо, но с всички изгоди за него самия. След това гледаше умно и ходеше по конференции.

Иванов- това твоито се нарича от Хр Ботев "Смешен плач"

Иванов, не си наясно, че съдебната система може да бъде реформирана само чрез Велико народно събрание. Прокуратурата трябва да се извади от съдебната власт и да се подчини на министъра на правосъдието. Мафиотите са от БСП, ДПС, ДС и сарайско-библиотечната банда, а не са с Борисов.