Правителството забрани всички масови прояви на закрито в страната

Събирането на стотици хора в затворени помещения е голям риск, заяви министърът на културата Боил Банов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Закъсахме здраво! Няма да има кой да ни дава правилните съвети за живота ни. Нито ще има кой да управлява този наш пусти живот. Няма да се намери дори и Единственият, който да ни "матрялизира". Медиите ще опустеят и ще са "куц кон" на Тодорова кушия. Това е така, защото въпреки протестите, любовта, обичта на обществото нашето мило Правителство се самораспусна. Не, че нямат право- имат. Щом аз се самоосигурявам, то и те могат да се саморазпуснат. Всъщност те имат право на всико- по принцип . Без едно нещо от вчера: Нямат право да заседават на закрито, защото така решиха. Нали са повече от 10 човека министри, а само един го броим за 100 обикновени населяващи..... Плюс съответните съветници, секретарки, асистенти и асистенти на асистентите определено надвишават цифрата 500. Следователно нямат право да заседават на закрито, какъвто им е табиетът от 100 години насам. Вярно, може пък да го направят "на открито". Ама те няма да искат, а дори да го поискат, то в чия ливада ще се събират ливадите? Не и в моята! Това съм решил, защото на тази ливада паса АЗ, моите любими хора,, домашните ми любимци и в тази връзка недопускам ЗАРАЗЕНИ ХОРА! Те, разбира се не са заразени с Ковид-19, но са тежко болни от ГЛУПОТЕВИНА, САМООБИЧ и много други заразни болести. Не при мен тия неща. Да си изнясят "откритите уроци" на друго място по света, защото те ще са едни уроци, на които знам всяка дума преди да е казана....знам от къде е преписвана.....знам кой ще си я припише за своя. Знам и повече от менторите им по този урок. Така, че:"А нема нужда". Но ние закъсахме. Няма да има кой да оплюваме и на кого да се надяваме. Зле е положението! Забележка с въпрос: Наистина е казано, че забраните се отнасят за "културни мероприятия", а всички знаем , че събиранията на МС и НС, не са от тази категория. Но пък са "масови прояви"! Според мен, да не се ловим за думата, а да ги отсвирим. И после ще му мислим, кой, как, кога и защо.......

а този ББ не е ли за карантина? много кашля горкия сложете го поне месец.....

А парламата ши затвури ли ?

А като ходиш на работа всеки ден, тогава го няма същия проблем, а? Синдикатите, къде сте бе?

Пред банкомата.

Сташното е, че това е програмиран вирус! ОТ ЛАБОРАТОРИЯ!!!! НИКОЙ НЕ ЗНАЕ КАК ЩЕ МУТИРА.

При затворени училища, защо работят разни школи по пеене, музика , танци и т. н. извънкласни занимания??? Има ли закон за всички!???? Или ще разчитаме само на съзнанието на иначе доста малоумни родители!???

Всички тия забрани, всичката тая психоза от сутрин до вечер внушава едва ли не, че предстои бедствие, а после се чудят що хората се урнаха да изкупуват всичко и се запасяват като луди! Елементарно е бре кратуни, вие сами подтиквате хората към лудост !

много добре, сега остава да му забранят на Борисов да припарва до Министерски съвет и да изпратят "правителството" Му в историята. Така лечебно-оздравителният пакет за страната ще бъде цялостен и завършен.

Голям майтап ще бъде медсестрата от Габрово да каже , че е била на Шипка сред онези с руските байраци и че се е здрависала с онзи хубавец - специалиста по щамовете.

Няма как - бибитко ( специалиста по всичко ) , беше на инструктаж при султана .

Става дума за онзи с големите уши и зелените чорапи

А гнусния чикибойски порнографски "кинофестивал" на Кита ще го спрат ли?

само на кръчми и задължително консумация на ракия и водка и шопска салатка - правителството черпи !

Метрото и супермаркети те също от утре и сте отпуск доброволно задължителен от днес и никаква Гърция нулевата,капиш

От днес корона-вирусът е тук официално. От утре очаквам смахнатите ми колежки да обсъждат ефективни методи за лечение с хомеопатия и етерични масла, както и превенция срещу вируса с хранителни добавки и коластра ...

Ми ти им обясни че орални и други -ални прочиствания правиш и са много ефективни. Не само спасяват съществуващият живот а и нов могат да започнат.

Днес в спортния център в Шумен беше пълно с хора и деца. Нищо че е закрито

Май ги хвана яд, че народа не слуша Боко и си ходиха да честват 3 март на открито на Шипка и сега набързо обявиха случаи на Коронката. Не им вярвам

На закрито...а защо но 3 март искахте да забраните на хората да идат на Шипка? Нали е на открито... Лицемери

Последният да ритне шалтера!

Забраната не се отнася за зеления чорап.

Правителството го трвсе треска и умира от страх да не го хване грип и да падне.

Значи, сулчаят е като във влака за Одеса!... Горските животни от софийския зоопарк (мечката, вълкът, лисицата и заека), за добро поведение, били наградeни с екскурзия с влак до техните побратими в зоопарка в Одеса... Пътувайки, поо едно време на заека му се припикало, а и огладнял, но тоалената във влака не била почистена, а и нямало сървис във влака Заекът с последни усилия се стискал и на гарата в Букорещ слезна да се облекчи и да хапне нещо. Когато се върнал в купето, забелязал, че куфарът му го няма. Понечил да попита къде е, но другите животни мълчали гледали лошо и той си затраял. В същото време мечката си дояла баничката, която носила, и бръкнала за салветка, за да си изтрие пръстите, но като не я намерила, се огледала и като видяла нещо рунатво и пухкаво (заекът), го хванала, изтрила се и го изхвърлила през прозореца. Заекът паднал в една мека никва, където селяни оряли и го спасили. След този случай заекът разправял за премеждието си и така възникнала прикказката. Та и нашата работа...

Закрийте Шипка, нали там е пълно с вируси. Защо сега я забравихте ?

Т.е. в една сграда с чилъри - Ви Ер Ви система, дори във всяка стая да има само един човек, всички тези хора вдишват и издишват един и същи въздух!

Да ама е както трябва кьорав вирус не може да премине...

Да живеят Фи Ер Фитата разбиш ли!

"Плевен падна"....хм,по-скоро респект за плевенските доктори.

Шипка закрито място ли е или открито. Май Борисов смята, че е закрито, затова побърза да забрани тържествата за 3 март.

Само в една сграда на бизнеспарка се събират повече от 1000 души. Аз за потока от хора в моловете да не говорим. Какво правим ?

В момента най-голямо струпване на хора става в големите хипермаркети,които се превръщат в най-рискови места за разпространяване на зарази.

Ами градския транспорт? Там не се ли събират хора на закрито? А работни места, фирми, цехове, каквото се сетиш? Кръчми?

Не пипайте кръчмите! Кръчмата е свято място за българина. Там той изразява и отношението си към някои органи на женските роднини на управляващите. Един турски султан се опитал да затвори кафенетата в Истанбул и му резнали тиквата. Сега кръчмите не са много пълни, има революционна ситуация. Излезе ли народът на улиците , да хващат самолета за Каталуния.

Ходенето на работа в офиса счита ли се за масова проява на закрито?

Да! Ей сега звъня, че няма да ходя на работа в офис с VRV система.

сега фатмакът да ходи да им дава илачи, а не цървула да се прави на отворен ..

Раздава - скокни на закритото на Шипка , там раздават.

И вода от Перник раздават .

На 3 март на много им беше смешно като се качиха на Шипка, сега в Габрово имало вирус. Вируса вече няма да е само в Габрово и Плевен.

Аз само да питам - има ли място с по-голямо струпване на хора от моловете, и то ежедневно? Щото да кажем волейболен мач няма всеки ден, и не всички са фенове на волейбола да кажем. Ама фенове и фенки на моловтете колкото щеш. Особено в грипната ваканция, където децата не са на у-ще, но моловете са пълни с деца. Не следва ли да бъдат затворени, докато отмине епидемията???? Или там са намесени едни пари на едни хора, и с/у тях не могат да се вземат мерки?

Много, се.. "ПРИТЕСНЯВАМ"... за ПРЕМИЕРА , постоянно кара джипката, заобиколен от МНОГО МИСИРКИ спира Здрависва се с работници от Мат*ряла , прегръща ги.... ДАНО некой ГЛАВАНАК не го ОПРАСКА с ВИРУСА ????;)) хахаха ;)

Няма да се движим, няма да се срещаме, няма как да работим, няма как за изкарваме пари, ама данъците ги дайте навреме. Повечето хора като си стоят в къщи НЯМА как да изкарват пари!!! Като сте толкова загрижени обявете и отсрочка за всички дръжавни вземания.

никой не те е карал да идваш в Софето и да живееш в панелка или в тухларка! Такава епидемия се преодолява много по лесно ако живееш в къща и си в карантина 30- 60 дена!Да сте мислили навреме

Така де - ама се пита за корона вирус. За умствена изостаналост като при теб не се коментира .

и фитнес залите, те са най-големия инкубатор на вируси

Ти стани тюфлек, пък после се надявай да не те пипне нещо

Бойко вика има вирус, а Радев казва-,,Манипулация" . На кого да вярваме?На ГЕРБ или на БСП?

На кого да имаш доверие ли? Помисли си само къде бяха на НАЦИОНАЛНИЯ празник 3 март? Единия - в Турция, другия - в България, на връх Шипка!

Дулово му вика вирОс!

Винаги в безпътни времена на разврат и падение БОГ изпраща наказания за грешните хора под формата на епидемии и природни бедствия. Мнозина ще погинат и само праведните ще се спасят.

Ми - да я беше пратил в парламента ва .

0

Къде е кухият военен, който бабките ни сложиха за президент, та пак да се измайтапи с вируса и да събере хората да се изпозаразят, само защото ще стане добър кадър за БСП ТВ?

Но пък в СУ ще продължат занятията. В аудитории без никаква вентилация, нагъчкани студенти от цяла България. Абсолютна безотговорност!

Както казаха по-рано - в самолета един да кихне, всички ще му станат роднини! В аудиторията няма да бъде по-различно...

За това се крий при другите в моловете - там било безопасно .

домашна ракия първак - 70%, ефикасен убиец на корона вируси

Вярвай си и си я пий. Единствено ще получиш по-слаба имунна система, а ако прекаляваш - проблеми с черния дроб. А той не се лекува. Разчита се основно на самоизлекуване след спиране на алкохола, ако не е напреднала фазата.

продавам я, нема ли си земеш

...70 градусов метилов алкохол...!!! Браво! Великан на мисълта!

А защо СИК си прави оперативки в сградата на Министерски съвет?

Ей сега му е времето да поискаме вот на недоверие на правителството на ГЕРБ за несправяне с коронавируса и да призовем народа на масови протести както когато имаше чума по дребният рогат добитък и после чумата по свинете!Тоз път ще успеем ... галиба...! На протест пред Народното събрание другари! Да покажем,че не ни е страх от ГЕРБ и измисленият им вирус!Радев,Манолова,Трифунуф,Йерменков,Нинова ще ви поведем

а каква ще е опорната точка? Всички имат китайската чума само при Бойко няма такава..ха.ха

бибитко уплашил вируса .

Що бе Бойко. Нека се събират червените бабички и русофилите та да се отървем чрез китайската чума от тях веднъж и завинаги..ха.ха

Прекаралите ЛЕКА вирусна инфекция МОГАТ ЛИ да заразяват околните? Вероятно почти всички минават в графата ГРИП? Междувременно СЗО потвърди, че банкнотите могат да пренасят вируса до НЯКОЛКО седмици, и препоръча безконтактни плащания. Оказа се, че домашните любимци СЪЩО са преносители (въпреки предишната отрицателна информация). Оказа се, че фекалиите и урината СЪЩО са начин за пренасяне. Оказа се, че маските действат почти единствено с цел да не се докосва лицето, (което ВСЕКИ правил несъзнателно над 90 пъти дневно). Затова спазвайте висока лична хигиена, и укрепвайте имунната си система. За справка: - цитрусите имат 50 мг витамин С, - шипките имат 1250 мг ...

Абсолютно! Това с маските е пълна порнография. Тя може и да филтрира въздуха отпред, но понеже там среща съпротивление, той влиза отстрани. Трябва да си с противогаз, за да не е случи това. Може евентуално да предпази болните да не разпръскват бацили настрани.

Маските с филтър с активен въглен спират основно прах - 2.5 микрона. Вирусите са 1 микрон

Към Мама И все пак противогазите пречистват отровни газове с изключение на въглероден окис, за който трябва да им се завие специален патрон с ограничен живот. Та според теб вирусът по-малък ли е от молекулите на газовете, за да може да премине?

короновирусът е с размер от 160 нанометра.

ще ни праща маски от Анкара. Тиквоча ги е договорил на преференциални цени по време на визитата при господаря му ЕрдДУХАН

А дано, ама надали... Турция забрани износа преди 3-4 дни на такива материали...

Предпазни средства след срещата между Ердоган и Борисов

Частните болници не ги чух.Ще лекуват ли или ще прибират парсата?

Частните болници получават Огромен Държавен Ресурс ....2 Милиарда годишно. Защо ? Защо Държавата не ги Задължи да имат оборудвани големи части които да са готови и да приемат заразени от Короновируса ? Или да Отрежат нашите пари за тези Частни фирми/Болници .

за частните болници,които били добри стопани,на тях им е наредено да не приемат никой за да няма карантина и забранен достъп до тях!За държавните болници които били лоши стопани се полагат минусите от коронавируса,и после защо били пред фалит

Братя мийте си ръцете по-често и се поздравявайте без да подавате ръце ,по Японски ! Нещо Гнило има в тази Държава на Българите ! И Плевен падна !

Факт 1. ВИРУС. Факт 2. Досега медицинската наука не е измислила НИЩО против вирусите, както и срещу причинителите на твърде много болести. Разчита се единствено на подсилване на имунната система. Самата имунна система обаче е сериозно компрометирана от вредна храна и вредни условия на живот. Това, което предлага фармацията, или по-скоро фармаФията, са лекарства за премахване на симптомите, а не излекуване. Все пак става дума за ИЗКЛЮЧИТЕЛНО много пари в световен мащаб.

Прав си, но по-добре да лекуваш едно възпаление, отколкото да го оставиш да нанесе по-големи поражения.

Поредния глупак разпространител на фалшиви новини. Разбира се че има много лекарства против вируси, включително и за ТОЗИ вирус. Но те са скъпи, не са за глупаци и служат за намаляване на дебилите.

Ари ве има лекарство срещу този, така ли? Но добре си се сложил по другата си опорна точка :d

Правителството това и целеше , за да няма бунтове и протести за да краде спокойно !

Това е началото. Проблема е че в 80 на сто от случаите то преминава в лека форма или без никакви симптоми, както пояснява германския министър на здреопазването Йенс Шпан.

Това, че в 80% от случаите преминава в лека форма не е проблем. Това даже е много добре!

Е, да, но може да заразява...

...и при следващите може и да не е в лека форма

Нещата са изумрудено елементарни! Взима се модела за предпазване,който прилагат по напредналите държави и се действа. Много голем праз,че министрите щели да си спят по кабинетите и нямало да има не мога, не знам , патрулки пред болниците и т.н. Не се срамувай да питаш,да искаш помощ, не е грях. Не всявам паника, но трябва да се прави онова, което трябва. Иначе става приказката- Не ми отговаряй, питам те защо!