Правителството обяви пакет от мерки срещу високите цени на горивата

В Министерския съвет се провежда среща на Кирил Петков с представители на транспортния бранш

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

верно ли , че Ленчето има мустаки ?

от където мина. Няма какви пакети и мерки да мислиш, стягай си куфара. Остави най-бедната страна в Европа да купува възможно най-скъпият газ от посредници на посредници итн... единствените в ЕС които няма да купуват директно от Русия, а индиректно.... няма това беше, до тук си, няма кой да ти го прости това, дори и побърканите ти избиратели. Дори Австрия днес отново категорично заяви пълния си неутралитет. Като не знаеш и не можеш и си тъп до безкрай, ми гледай кво правят другите и копирай. Ама е трудно е като раздаваш свирки наляво и надясно, но България не ти е завещана или подарена, за да я продаваш от евтино по евтино и даже подаряваш. Ще те запомни като най- евтината проститутка.

хич няма да е малоброен, на Кирчо ще му трябва телепортация, ако иска да ходи на работа... или по-точно ако иска да отиде невредим.

"Тази мярка се допълва и с вече обявената мярка за покачване на минималния праг за задължителна регистрация по ДДС до праг от 100 000 лв., с което се създаде облекчение за малките транспортни фирми". И, как точно тази мярка ще създаде облекчение за малките транспортни фирми? Като не се регистрират по ДДС и то не им се възстановява? Като загубят ДДС то не само от горивото, но и от всички резервни части, гуми, консумативи, услуги и т.н. ? Направо ще избият конкуренцията!! А бе, тия в Харвард, учат ли изобщо нещо? Такива тъпотии даже Баце не ръсеше.

Абе, дирници, що ми изтрихте коментара ? Нещо не ви хареса ? Нито съм използвал цинични думи , нито съм псувал някой ! Да знаете - това е цензура !

Съсипаха жп транспорта и магистралите.

Направи 14% инфлация за април!

14.4 %

Тези мерки са, каро да си биеш гъза да ме сере. Най добрата мярка с високата инфлация е да оставиш малко пари в потреблението. Сложете необлагаем минимум и така всеки работещ ще получи 70 лв горница. Други мерки, като 12,50 за бензин, 14,30 лв за газ или 20 лв за ток не са необходими

Не разбрах хората какво виждат от това, освен ако не караш и не се грееш на газ.

Никакви сделки с тези тъпаци пп. Да се намали цената на дизела с 40 ст. Да се върнат несправедливо високите компенсаторна рекетьорска такси взети от превозвачи те за нарушения от 5, 10 лева. Осигуровките на шофьорите за две години да пъдат поети от държавата. Толл такси само на магистрали. А тука магистралите са пълни с дупки. Ревизия на бг толл. И отменяне на толл таксите за превозвачи с бг регистрация за една година напред. Иначе протести до край

tonk11

А да ти дадат и някой лев? Ей така, да си имаш да си харчиш?

с това правителство е свършено. можете да виете, като хиени, можете да трескате минуси, можете да обърнете земята с нагоре краката. все ми е тая, педали. с вас е свър-ше-но! както с осамата! и не забравяйте - вие си го пожелахте! няма да има милост към никой от вас, леви педерунгели.

трябва да се знае че тук пишат от петата колона, руснаци които обработват глупавите българи е те им се връзват ....

Имаш предвид петата колониЯ ли?

Нищо не виждам за бензина

Наложиха се санкции, тук две мнение няма, обаче кой на кого навреди повече, а - Европа на Русия, или б - Европа на Европа, опитвайки се да навреди на Русия? Според мен верния отговор е бе. :)

Няма как транспортна фирма да прави под 100 000лв.

Брюксел предупреди страните от ЕС: Подгответе се за шок в доставките на газ!

хора, не се хващайте за газа, като удавник за мокра възглавка! скоро самите азовци ще разберат на каква ръждива кукичка ги хванаха евреите. хем русите да ги унищожат, хем евреите да са невинни. ех, азовци, азовци. па станахте за смех на кокошките. евреите па ви наебаха и спечелиха милиарди, а вие се мрете по катакомбите...

Шеломов и Ротенберг не харесват това

"Брюксел предупреди страните от ЕС: Подгответе се за шок в доставките на газ! Първата сред новите мерки, предвидени в Брюксел, е директна пазарна намеса с „максимална регулирана цена След като Русия прекъсна доставките на газ за Полша и България през април, Комисията иска от страните-членки на ЕС да се подготвят за пълномащабен „шок в доставките“. Природният газ се търгува на около 100 евро/MWh от средата на март, което е седемкратно увеличение в сравнение с дългогодишните средни цени, с периодични пикове от 200 евро/MWh, причинено главно от недостиг на доставки от Русия. Това доведе до повишаване на цените на електроенергията, до голяма степен обусловено от резервното производство на електроенергия от централи, работещи с газ."

_stankow

И коя от тези мерки е пазарна ? А като не е пазарна, колко месеца ще издържи ? А като минат тези месеци, после ? За колко десетилетия Кирил е подписал доставка на "евтин" американски газ, и какво ще стане с икономиката и битовите ни разходи, когато мине романтичният период на "зарибяването" ?

Правителството да вземе една едниствена мярка срещу себе си, като за целта подаде ОСТАВКА

не оставка, а трябва да се самоубият, защото ще ги преследваме до края на света! и там ще ги довършим! с това педалско сборище на психопати ще бъде свършено заедно с хероин мустакатата!

Привет Борисов. Д не пишеш под Прикритие.

Тая снимка! Ах тази снимка! Все едно на Байдън му казват какво да каже! Тоя не трябва да подава оставка, трябва да се евтанизира.

кияряка путков няма да устои на натиска и ще се побърка напълно. а неговият любовник - фатмака по потник ще се самоубие.

Това е резутата от западното образование, НЕКОМПЕТЕНТНОСТ !

tonk11

Глупости. Там ги учат как да работят с чужди пари за да изкарат свои. Я как се справят!

Е пряко отговорен за високата цена на газа, защото не е наясно с българската и световна политика и икономика! Той е подходящ само за комсомолски председател.

"По този начин се очаква ефектът от биодобавката върху крайната цена на горивата да бъде силно намален."

От вчера информация по всички сайтове- RWE открили сметка в рубли! ХЕХЕХЕ ХОХОХО ХЕХЕХЕ ХОХОХООХО

Ще ни продават "демократична газ"

Нее газта не е демократична, а те ще я "претакат" и ще я демократизират, както едно време боядисваха бензина ;)

Иначе как ще може Полша да изперчи. Нали Полша не била зависима, щото щяла да купува от Германия. Германия купува открито от Русия. Въпрос какъв е този цирк?

Ей лъжльо открила е сметка в евро в руска банка не в рубли, лъжец долен

Кви пакети, кви мерки, кви 5 лева, бе измамници Прости!!! Стягайте куфарите и дим да ви няма - в Канада!!!! Любовницата стига му се е обяснявала на Простото, а да ходи незабавно да принтира оставката на цялата сган, наречена Четворна коалиция!

тя му е мащеха

И Слави Трифонов и компания ли?

Пичове, продавам крадена нафта 2,50 Пишете на лични!

Аз имам 20,000 снаряда за гаобица М7777, пишете на ЛС за доставна цена!) Давам фактура .

Сериозно ли пишете подобни глупости? И колко време ще продължат тези мерки? А не е ли по-лесно да си купуваме по стария начин, от Русия, и дизелът пак да се смъкне на лев и седемдесет? Те и Азовците вече се предадоха, само ние ли още се съпротивляваме в подземията?

И от Марс да купуяаме дизелите няма да слезе на лев и седемдесет ! При цена на петрола $110 можеш само да си мечтаеш за 1,70 . .

Херо Мустакат ли ти ги подшушна?

Тези мерки ако са истински какъв ще е Резултата ? 1.Дизел - 1,95 лв 2.Бензин - 1,85 лв 3.Газ - 0,95 лв

Ами не е зле предвид днешните цени, а именно: 1. Дизел - 3,27 лв 2. Бензин - 3,08 лв 3. Газ - 1,60 лв Ама троловете сега се чудят, кой да им е виновен пак

Херо Мустакат ли ти ги подшушна?

Къде видяхте такива цени ?! 200 долара по 6% - 12 долара, по 1.9 - 22 лева или АКО има намаление .. ще е макс 2- 3 ст/литър! Тъпооооооооо!

Акциза на метана е 5ст./кд при цена на метана в момента 4лв./ кг новата цена с намалението ще е 3.95лв./кг. да ни честита новата шумно рекламирана мярка за премахване акциза на метана!!!

Все си викам не може да е по-зле, а то е. При Станишев не можеше да е по-зле, дойде Боко. При Боко не можеше да е по-зле, дойдоха тея администраторки от мъжки и женски пол

Значи ако съм те разбрал добре, при Бойко по-зле отколкото при Станишев? Чудесно. Седни си! Три!

Хич не сравнявайте герб с тия измекяри или тъпаците от израждане. При герб хората се замогнаха, а сега е една кочина.

Правителството са некъдърници!

"В опит да се закрепи още известно време на власт правителството ще източи държавната хазна, за да заглуши протестиращите браншове. Един по един. Вчера, след поредица от несполучливи разговори, работодателите получиха обещания за така исканите компенсации за ток и газ. Конструктивният диалог на правителството с бизнеса едва ли бе породен от загрижеността на Кирил Петков и Асен Василев към реалната икономика. Ако беше така правителството щеше да продължи преговорите с „Газпром” за нови доставки, а не да се ползва пак руски газ, но на много по-високи цени, заради скъпи посредници. Управляващите изгубиха почва под краката си и ясно виждат, че общественото недоволство срещу тях съвсем скоро ще ги разхвърля като торнадо. Крехкият коалиционен мир ежедневно е разтресен от протести на превозвачи, ресторантьори, енергетици и миньори, моторджии. Но докато преди седмица премиерът Петков играеше на смел в стремежа си да покаже кой командва и показваше вратата – днес нещата се обърнаха. Сега кабинетът на “Промяната” се моли само да оцелее, за да довърши започнатото - договори за обществени поръчки през договори с посредници и различни схеми, които да направят харвардските братя още по-богати. Готови са да източат и последния лев от бюджета на страната ни, за да си купят още малко спокойствие. ..."

С тези приходи от акцизите и ддс , хазната никога не е била по-пълна от царско време насам.

Спокойно, лятото ще отмине и след това идва интересната част. Но тези, които гласуваха за тази промяна са си плиткоумни и сега ще си берат плодовете на избора. Между другото така ако погледнем летните цени в Гърция и там ще им е трудно да тичкат, така че както казват патилите, сега ще разберете къде "акат" гладните.

Немците вече плащат в рубли...да не остане сал наш Киро с едни голи ценности, че аман от шенгенски евровизии.

Плащат дръжки е рубли...

От вчера информация по всички сайтове- RWE открили сметка в рубли!

Само ние ли останахме в отбора на Американците?

Ох, като Видя Ленчето, ми СТАВА едно такова приятно.

Изпусна се работата. Гугъля ората цъкат на първите резултати. Те обикновено са реклама или дезинформация. Трябва да се напише оплакване към централата. Молим, при достъп от айпитата на Българското правителство сервирайте резултати свързани с основи на управление, икономика и протокол за поведение на публични личности. Българският народ е склонен да плаща месечен абонамент за услугата по оптимизация към лицата Киро Гриндъра, Гуглена Еуглена, Сашко Бенката, Еконт Транспортера и Кокор Видал. Министърката на икономиката Корнела Ненаялова директно и откажете достъп. Тя си знае да краде и без помощ от вас.

Ако и сега отложат ТОЛ системата с 6 месеца, направо да я отпишем. Още от утре пак ще започнат нови пазарлъци и наесен, ако не е паднало правителството почват новите протести. Този филм сме го гледали 2 пъти вече! Продажници!

SU-152

Kире ко става с Царевна?!Чувам лошите рашки пак ги хранят,водичка ..........а ние нещо ще направем ли?!

Ленка, какво му обясняваш на тоя. Я му извърти една свирка, може пък да помогне а и си сигурно добра в това. А той ще ти даде пастичка от жена му. Защо се занимавате с неща , които не разбирате

Борисов си беше класа, ако го сравним с тези олигофрени.

Бойчето и класа е оксиморон ....

Още малко хляб 5 лв, гориво 5 лв. Тава е тенденцията......

Мустакатото-дава инструкции...

Последната седмица , цената на горивата се вдигна, за да може да изяде намаляването от тези мерски. Напълниха гушката на тези с бензиностанциите. Защо не променихте наредбата за акцизните складове ? Защо оставихме монопола въведен от ГЕРБ, който не позволява да се внася гориво с цистерни от други доставчици ?

обясняваше как американската фирма ще ни плати, за да им вземем супер-мега-гига евтиния газ. Радев така ги научи, да лъжат и с гъ. а си...

А дядка на матор , и бабичка на кол ! Ше се оправим

всичко има, пише и как се управлява държава, ето... резултатът е видим...

Цените на горивата никак не са високи. Днес пътят беше пълен с автомобили, аз ходих до строителния хипермаркет за материали и нямаше как да ги нося на ръце. Което не е случаят другите автомобили, тръгнали само те си знаят за къде. Което означава, че има търсене на горива и няма стимул за търсене на алтернативи. Тоест цената на горивата никак не е висока. Сега, че инфлацията е закачена за тока и горивата е факт така че никакво намаляне на цената - вдигай ДДС-то смело. Фирмите ще си го върнат, тарамбуките ще плащат.

нали американците щеха да ни дават по-ефтино бе? ся ко станА? май ни щът.... тъпо продажно правителство

Ама само газ. После трябва да си платиш за транспорт, за склад, за втечняване, товарене, за помпене, за охлаждане, за за за. Цените в САЩ никога не включват всички такси. Всяка една такса се заплаща. На фактурата за ток пише ток 4 цента за киловат. После още 20 реда такси, и киловата от 4 цента станал 17 и нещо. Така и с Газа. Или примерно - сервиза до нас - пише безплатно масло. Обаче плащаш филтър на двойна цена, плащаш работа на двойна цена ( плащаш и за източването и за напълването) такси за съхранение, такси опасни материали и прочее и смяна на масло излиза 90 долара, колкото и на други места където си плащаш маслото. Само че българина не го знае тези неща и като говорим за цени в ЕС трябва да обявяваш крайна, ама Киро канадеца си действа по американски.

Едно голямо нищо - намалените ставки на данъци и акцизи ще са едва осезаеми за цената на бензина, но пък водят до по-ниски приходи в бюджета. Там дупките ги пълним на принципа на финансовата пирамида - теглим нови и нови заеми за да покрием старите такива и си мислим колко сме велики.

Намляването на таксите е най-голямата простотия...

Киро Тъпото много добре знае, че повече власт няма да види и ще остави след себе си потоп.