17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абсолютно. Набират скорост към Канада.

Много точно , БУЛГАР ... но за съжаление доста хора вярват на този , който ги наричаше ,,тулупи,, , на Костя Патриота и на ,,сънародниците,, от ДПС...

Набира скорост по простотия!!!

Добре де, как ще ни питате, дали сме съгласни с мнението на отявлен Дебил! Абе вие за боядисани врабчета ли ни имате!

Ми пътя е с дупки пък влака на социализма спря.май в космоса набират скорост газ от крави

Доставките на втечнен газ от САЩ ще идват на цена, която е еквивалентна на тази от "Газпром" Последно на каква цена ще бъде? Еквивалентна на "Газпром" или на една четвърт от тази в Европа? Пък и отделно ще взимаме и от Гърция и от Азербайджан без да е по-скъпо от това което сме давали на "Газпром"? И чрез какво набира скорост? Ужким целият бизнес и индустрията компенсирани за тока пък цените високи. Сега даже още по-високи стават ама този път заради газът! Хем компенсирани за едното и в очакване за другото хем цени като, че нищо никой не е компенсиран!? Ужким не сме тъй зависими от руски петрол пък отстъпка за горивото, токът и каквото друго дойде. Тегли кредит и плащай разликата за еди какво си и после пак тегли друг кредит за другата разлика и кред за следващото. Че то така всеки може!

Да вярваме на Grindrите от ПуПу ли? Я се скрийте някъде. Същите олигофрени като ГЕРБ са, че и по-зле

Да сме съгласни с проамериканския дебилизъм?Хайде бре!

Това е най-социалното правителство в новата ни история. Вдигнаха пенсиите, детските градини са безплатни, решиха проблемите с газта, вдигнаха минималната заплата, стартираха реформи. Браво и само напред! А тези които ги съдят само от цените на продуктите да си направят труда и да проверят в другите държави каква е ситуацията. В германия олиото е 4,4 евро, дизела е 2,3 евро, всичко е скочило навсякъде и тук няма как да се избяга от тази тенденция!

Неуместен и несполучлив опит за шега

Само дето не решиха проблемите с доходите на българските домакинства,щото повечето хора от сутрин до мрак работят за същата сумичка за която някои си седят вкъщи.

Набира скорост, набира все повече инерция, търкаляйки се по надолнището.

Раздаването на пари на прослойки, които не произвеждат, само ще ускори инфлацията. Това си е чисто печатане на пари без покритие. То тя започна точно с раздаването на парите от Хемус за гласовете на пенсионерите. Както виждам най-печелившите от онова раздаване, което само вдигна цените. Трябва да се търси намаляне на разходи, не измислени пари без покритие. Парите трябва да се пускат в производството, най-добре в дребните фирми, които дърпат доходите. Например с махане на изискването за счетоводител. Или опрощаване на ДДС за горива на малките фирми. Това ще понижи бързо цените на услугите за хората, защото именно малките фирми са близо до крайният потребител. Разбира се, ако Кирчо е учил икономика даже в средното училище ги знае тези работи, но май целта му е да източи държавата. А нещо се източва като е на загуба.

Как може да се съгласиш с един доказн лъжец и олигофрен

Набира скорост по нанадолнището.

Правителството набира скорост, ама към Канада....Това мисли българският народ... И да бълвате лъжи по соц. медии, фейсбуци, инстаграми и прочие, и да се опитвате да влияете на народа чрез медиите, тази пропагандна машина не може да балансира покъртителната скорост, с която българският народ е ограбван буквално до последната риза и последната хапка хляб от този приятелски кръг ИЗМАМНИЦИ, които са напълно лишени от какъвто и да е МОРАЛ, ЧЕСТ, ДОСТОЙНСТВО. Кирчо и Кокорчо....те ще влязат в българския фолклор...в приказките за малки деца... "ИЗМИ СИ РЪЦЕТЕ, ЧЕ ЩЕ ИЗВИКАМ КИРЧО И КОКОРЧО...."

Проблема с пощите е резултат от боковите калинки ! Това правителство няма как да промени начина на работа в пощите за един ден !

Как при Боко пощите работиха 12 години без проблем, а сега само 6 месеца при новите, особено министъра 300 бона Събев - и пощите са е колапс за повече от месец?!?! И тихомълком за този месец Еконт направиха двоен оборот... И ако това не е конфликт на интереси...

Ами така е, който си купува постове за стотици хиляди левове, после очаква да си избие парите, да спечели нещо насреща

TheBeast

Да ти го обясня ! При Боко служители на пощи те явно не са получавали такъв майл ! Иначе още от времето на Боко го има лошите практики ! Този тип вируси реално съществуват от 5г ! Аз знам лично за една фирма която си е изпатила от такъв вирус ! Това може да се случи на всеки ! Утре и ти може да си с криптиран компютър !

Проблема с пощите е прикриване на престъпление от голям мащаб. Истинската цел е ясна: да се унищожат данните от компютрите. И този, който е наредил да не се прави копие периодично е замесен. От новите е.

TheBeast

Това да не се прави копие не е от вчера и това е свързан с ресурс ! Така , че липсата на копие е благодарение на ГЕРБ !

Съгласен съм. Така е при свободно падане.

Две години печатане и раздаване на пари неподложени с труд и производство доведе до днешната инфлация. Към края на годината ще усетим и вятърът от Украйна. Сега пак ще се печатат и раздават пари...... Това ще доведе до нови последици. На това правителство му е дадена количка и си играят с нея в пясъка... Играят.... Само да не я загубят.

TheBeast

Пари се печатат от 30г ! Защо ли преди 30г дори най-голямата фирма нямаше капитализация която да е 1 млрд ?!

Голямо набиране на скорост пада... Няма улично осветление, няма БГ пощи, няма газ, олиото е 3 пъти по-скъпо от миналата година, хляба е двойно на цената миналата година... Плана за възстановяване едвам го приеха, парите преди есента май няма да дойдат. А и какво ли значение имат за Народа тези пари, след като те са предвидени за Прокопиев и батерията му

Скорост се набира лесно!

Правителството набира скорост към предсрочни избори.

Като си видя сметките за газ и ток и пр. през следващите месеци, ще ви кажа. Сега си планирайте там, не ми пречите.

набира скорост към небитието.

Вместо да ни залъгват с някакви си 25 стотинки за 50 литра гориво (на месец; на година???) , да ни обещават как ще се наредим на едни дълги опащки да подаваме молби за помощи и други безумия на мизерията, да намерят истински икономисти, дипломати, юристи и да търсят начин за дългосрочни договори за енергийни доставки. Подаянията са типични за мизерията, а този Киро и компанията му от олигофрени се надлъгват един друг да ни обещават "примамливи" подаяния! Срам и позор за тях - продали се на САЩ, силно зависими от САЩ, и работещи единствено и само за интереситена САЩ. А на нас ни обещават някакви трохи и на всичко отгоре очакват да ги подкрепяме.

Подянията са защото Харвард вече е университет за изучаване на социални дейности

ти нали работиш за Кремъл за джобни копейки, какво толкова ти пука за Киро. Аре, глей си скапаната руска клавиетура и оди се пери.

Преди всичко, какво означава "набира скорост"? Да, сигурно набира скорост - все повече започва да прилича на правителствата на Борисов - харчене на пари на куп, без реално развитие на икономиката. Просто глобалната криза започна да се проявява все повече и повече в края на миналата година и началото на тази. И не, не войната в Украйна, нито пък КОВИД-ът са причините за нея. Всички сме наясно, че кралят е гол, "облечен" с дрешките на 32 трилиона долара дългове, които сега целият свят и най-вече Европа (ЕС) ще трябва да плати. С ускоряването на кризата се ускоряват и разходите, за посрещането на които правителството взема все нови и нови кредити, заробвайки бъдещето. И по слугинажа на чужди интереси си приличат. По принцип, това правителство тип "Орел, рак и щука" по нищо не се различава от тези на Борисов, които бяха тип "Умник Гюро с умници юнаци". Все тая е. Нищо добро не ни очаква.

На фона на Киро Истината и Асенка Амбреажа - Баце е интелигент. Буквално политик от световна величина

ББ е стар, намръщен, не знае езици, корумпиран, произхода му е СИК. Още искате ли?Интелигентен глупак.

Набираме скорост киъм Канада

Хареса ми заглавието на статията. Нека да уточня - правителството набира скорост към оставката си! Потресени сме колко глупави, ама наистина глупави, ниско-интелигентни и с големи претенции за образование (което явно нямат) могат да ни бъдат пробутвани за политици. И ако наистина 22% от гласувалите 36% българи са се хванали на въдицата и са подкрепили тези шарлатани, платени от САЩ, толкова по-зле за всички нас. И вместо да плачем, да запрятаме ръкави и да дадем ускорение на това правителство за по-скорошната му оставка.

Като ти забия един шут отзад, така ще се затъркакяш по надолнището, че ще се спреш обратно в гъза на майка си, кремълска шантонерко гадна.

А покупателната ми способност ще я вдигнеш ли? Видно е, че си озлобена НПО отрепка, която никога не е работила нещо.

Малииии, ако тази разсипия и тоя управленски цирк са само набиране на скорост - не ми се мисли каква мизерия ни чака като я наберат тази скорост! Пресвета Дево от главадодупе - този е ненормален шизофреник с болен мозък и голяма крива уста, но за сметка на това е изтъкан от комплекси

Тролчетата на киро простото да не са работили преди за ГРОБ. Същите малоумия чета, преди плашеха с комунистите, а сега като БКП е във властта, плашат с руснаците. А и виждам приемственост, преди работеха за "Аз съм прост" тиквата, а сега за "просто киро.

Набира скорост в лъжите, фантазиите, и некомпетентността. Чудесен пример Калинка - 1 месец БГ пощи не работят.

Само ти ли не разбра че това беше руска хакерска атака бе, пипон!!! Това че не падат бомби на главите ни и че не гърмят оръдия на танкове и артилерия у нас, не значи че не сме във война бе!!! След като Русия официално ни обяви за "неприятелска държава" това нищо ли не ти говори!!! Какво друго значи "неприятелска държава" освен враг???

Нали си знаеш, че бълвочите ти звучат като виц за всеки средноинтелигентен? Поне се надявам да го знаеш де.

Поне един път можете ли да се замислите, всички тези, които сте недоволни, ако наистина сте недоволни, от какво сте недоволни? И кой ви е крив? Какво ви пречи? Все някой ви е крив, все някой ви пречи, но вие сте идеални! Тогава защо сте недоволни? Нали сте идеални? Значи можете сами да изградите хубавото си светло бъдеще! Ама ще ги изметем тия, ама ще ги изметем ония... Е добре де, и докога така? След всяко следващо "метене" става все по-мръсно, все по-зле. Значи, не можете и да "метете" дори! Сами сте си криви! А искам специално да се обърна пак към тези, които се смятате за недоволни - С абсолютна сигурност знам, че има много които се преструват на "недоволни". Те са редовните тролове тук пишещи слухове и измислици и каквито и аргументи да им извадиш, те продължават все едно са някое радио и изобщо не ти обръщат внимание. Моля всички истински недоволни - изтъкнете си аргументите. И се вслушайте в аргументите на другите, които не са толкова недоволни като вас. И се замислете - кой ви манипулира?

Аз мога само да ти кажа да си ЕПМ. Капиш трол смотан.

ТРОЛ

TheBeast

Набират скорост като Титаник след сблъсъка с айсберга !

Набира скорост към дъното! Бавно, но сигурно. Дано да не ни струва и прекалено скъпо! Със сигурност ще платим дебела сума за простотиите на аматьорите и комбината им с Корнелия!

Викаш, при Бойко Борисов прокопсахме, и то много??? При него бяха много хубави дупките по пътищата, перките от акули по Графа, накъдрения като кадаиф асфалт, самоубийствата, самозапалванията, хвърлящите се от балконите на високите етажи на блоковете (от радост сигурно са скачали хората)???

Благодаря на автора, че поне вече не го нарича българско защото в България има правителство, но то НЕ Е българско. Инфлацията галопира всеки месец спрямо предишния с двуцифрено число. Страната ни взема заеми за да плаща високите цени на тока, купува газ от най-далечната възможна точка на света, но той не е по джоба на българина, а правителството и парламента са напълно неадекватни. Което си е съвсем естествено, защото техните доходи им позволяват да си покриват разходите и при новите цени. Животът в България от много труден стана невъзможен и не без подкрепата УЖ социално насочената БСП. Вървим към пълна ликвидация на нацията.

Кажи си го направо-по добре тZанкове да дойдат

Не , не съм съгласен тикосания Кирлив мошеник да ме краде !!!

Преди 3 седмици банкерът Хърсев на въпрос какво да прави м в сегашната ситуация той каза: Ще трябва варим по-често бобец.

Най-накрая имаме образован модерен политик с визия.

И моят коментар бе изтрит,хаха,подкрепям по-горният коментар,цял народ подкрепя правителството за цели 4 години

Що за и*иот трябва да си, за да смяташ, че тези се справят с каквото и да било? Да започнем с обещанието, Гешев вече е безработен! Да минем на цените, качването на тока било спекула и го доказаха, падна ли цената и кой е в затвора за спекула? Благодарение на външната им политика и газа и нефта бегаха! Хлябът тепърва започва да нараства, а олито, което също е спекула да е паднало? Крепят се на власт с чужда подкрепа и обещали да пуснат Македония в ЕС, което е само наш "интерес" нали?

Че набира скорост, набира, но Кирчо не уточни предвидливо посоката.На моменти губя и ума и дума, слушайки изказванията на този човек, когото вече почти всички наричат жалостиво Кирчо.В детството ми ,често когато обсъждахме в къщи някои от моите грешки ме питаха: "Добре де, ако видиш, че някой се хвърля от моста и ти ли ще го направиш, преди да се сетиш, че не можеш да плуваш?" Е, явно този въпрос никой, никога не е задавал на Кирчо, нито в детството му, нито сега! Лошото е, че Кирчо не е просто хлапе, а кара колата, в която пътуваме всички българи!

Посоката е национален интерест, независимост и диверсификация. Как по точно, да ти се обясни? Искаш картинки, линийки, графики, как?

по нанадолнище лесно се набира скорост

ЗАТЯГАЙТЕ КОЛАНИТЕ, НАБИРАМЕ СКОРОСТ, КАТАСТРОФАТА Е НЕИЗБЕЖНА!!!

И внуците ми няма да могат да изплатят дълга , с който този смешник натовари държавата ни.....

Внуците ти ще говорят руски език ако позволим правителството на Кирил Петков да падне!

Само баща им Мунчо Фатмака зе набира и прави коремни.

Съгласна съм с него! Справят се хората. Предвид липсата им на опит и всичките 284617452 кризи, които им се струпаха на главата, вършат си работата добре. Ситуацията с газа беше добре изиграна.

Така е, добре изиграха народа при ситуацията с газа, цената скочи с 14% за сега а народа си мълчи.

...за този месец, със закрепения газ през посредници, защото нямаха друг избор след като Раша ни отряза без предизвестие. Другия месец пак ще падне, не бой се.

Каквито и мерки да предприемат инфлацията изпреварва тези на правителството. Такова безнадеждно и събрано от кол и въже правителство не сме имали.

Малкият да си ходи при кифлата/тортичката си Линда и да не го раздава "Барабар Петко с мъжете". Когато Кирчо по пе.ерастки причини уволни Генерала с главно Г, тогава пък аз уволних малкия като мениджър - той си е чиста проба българско шефче и просто толкова си може. Присъдата ми за неговата мениджърска импотентност е окончателна и без право на обжалване. Рядко съм толкова категорична, но такава категорична "присъда" никой не е успявал да обжалва, включително вуйчо ми В. ("В" като "Върховен"), който приживе беше съдия от Върховния съд! Кирчо, какиното, просто не ставаш! Толкова си можеш! Колкото и да се опитваш, само се доосираш! На Бойко му трябваха десетина години, за да ми позагуби доверието, а ти го загуби окончателно и безвъзвратно за има-няма половин година!

Путков и Мунчо вече трябваше да лежат.

Всъщност Киро изобщо отказа ли се от канадското гражданство?? Никой не смее да го пита, и той си трае. Да не излезе, че всучко подписано от него е без стойност у всъщност чужд гражданин е начели на България!?

С УСМИВКАТА НА РЕКЛАМНО ЛИЦЕ НА ВЕРИГАТА ЗА БЪРГЪРИ А & W ..... ПРЕМИЕРА КИРЧО ЗАЯВИ : " НИЕ НИКОГА НЯМА ДА ДОПУСНЕМ ТЕЛЕШКО С ХОРМОНИ В БЪЛГАРИЯ " .. А В СЪЩОТО ВРЕМЕ ХЛЯБА ЩЕ СТАНЕ 5 ЛЕВА :))) ....

Абсолютно, безусловно и категорично ДА!!! На 200% го подкрепям!!! Той е единственият, който оказва съпротива на русофилите в България начело с другаря Бойко Борисов и ГЕРБ, които не подбират средства да свалят законно избраното Народно Събрание и законното правителство на Република България! На практика, комунистите русофили от ГЕРБ искат да извършат държавен преврат, да засилят руското влияние в България и да я превърнат отново в сателит на Русия, каквито бяхме по времето на СССР и НРБ и Леонид Брежнев и Тодор Живков! Тогава границите ни бяха оградени с телени мрежи а там граничари с кучета стреляха по всеки, опитал се да избяга от социалистическия "рай", а всъщност огромен концлагер! Е това ни чака в бъдеще, ако не подкрепим правителството на Кирил Петков! Ама нямали опит. Ама там в Харвард не учели достатъчно... Да, в МВР академията в Симеоново пожарникарите учат много повече от Харвард, разбира се! Що не се гръмнете! Що ви е срам и премълчавате приятелските отношения на Бойко Борисов с Валентин Златев, човекът на руския Лукойл в България??? Ама един ден истината все пак трябва да се каже. Стига недомлъвки! Стига фалшиви новини и манипулации! Време е да кажем СТОП на руската хибридна война!!!

Няма смисъл... днес от сутринта рано са се разработили руските тролчета....

Ама как да няма смисъл бе???!!! Виж какво правят украинците! По-големи европейци от нас ще се окажат. Не че си нямат русофили и там. Имат си. Но ние трябва да взимаме пример от тях и така да постъпваме с нашите русофили! Не си мисли, че като не гърмят оръдия и не падат бомби над главите ни, тук не се води война! Води се и тя е за душите на българите! Всеки един такъв тролски коментар удря по и без това крехката психика на средностатистическия българин и той се порусофилчва! Така както са ни потурчвали турците навремето! С колко още съвременни "чорбаджи Неновци" и "Киряк Стефчовци" трябва да се преборим, за да не станем руска република??? Наведената глава сабя не я сече - нали я знаеш тази приказка! Е не можем да се съгласим! НИКОГА!

Интересно ми е, всички коментиращои по-долу дали имят идея какво по-добро може да се направи в тази ситуация, или по-лесно е винаги някой друг да е виновен за всичко на българина? Да не би да искате путин да дойде да ви оправи? Или отново комунистите заедно с ДПС? Или може би възраждане, че копейкин да си купи още няколко къщи, докато вие наивно ходите да джавкате по т.н. протеси??? Българино, никой не ти е виновен за лайната, в които се намираш! Сам си си виновен за всичко!