Коментари - Правителството на Туск закрива всички обществени медии в Полша | Днес.dir.bg

Правителството на Туск закрива всички обществени медии в Полша

Държавните телевизия, радио и телеграфна агенция са смятани за рупор на предишната власт, а решението за ликвидацията им обяви министърът на културата

Обратно в новината

Коментари - Правителството на Туск закрива всички обществени медии в Полша | Днес.dir.bg

Коментари

Инициативата „Три морета“ е политически проект, обединяващ 12 държави, разположени между Балтийско, Черно и Адриатическо море – Естония, Латвия, Литва, Полша, Чехия, Словакия, Унгария, Словения, Австрия, Хърватска, Румъния и България. https://prikachi.net/image/ePvA0

Одобрявам, правилно, само партиината телевизия на управляващата партия трябва да излъчва и по специално изключение телевизиите на Сорос! За по сигурно трябва да добавим и в конституцията като чл.1 коя партия е управляваща, за да няма недоразумения. Честит ви ЕССР! :)

Фашизмът, който нагло-саксонско-еврейската пасмина възроди в Покрайна започва да пълзи навсякъде. Интересно как жълтопаветните калдаръмкокони допуснаха да бъдат изпреварени в тези си действия! Отдавна трябваше да разрушат всички паметници, черкви и мемориали напомнящи за помощта която е оказвала Русия на България. Трябваше да закрият всички БНТ-та и БНР-та, където (О ужас!) понякога се прокрадват мнения, различни от тези на управляващата шайка. Трябва да бъдат закрити всички партии, които не са съгласни с т.нар. евро-атлантически ценности! И накрая да се приеме един закон за защита на държавата и всички несъгласни да бъдат разстреляни, а за главите им да се плащат съответните премии!

САЩ подготвят следващите плиткоумни овце за леене на кръв в окопите.

Каза ви се в Давос. Всички ще сте украинци. Ма още не ви зацепват промитите чутури.

Няма цензуура в ЕС. Никаква!

Кой е американският посланик в Полша? СИНЪТ НА БЖЕЖИНСКИ.

Това трябва злда се случи и в България. БНР и БНТ, подкрепяни от СЕМ, със своята пропаганда, реанимират комунизма в България.

Демокрация по евроатлантически! Браво!

Взеха ми идеята Щях да ги закривам и аз, ама да не ги откривам. 40 милиона за телевизия. 120 милиона за спорт Колко милиона за култура.

Военен е. Следващият фронт е това. Лайнен работи всички ЕС армии да са под командването на Давос/Брюксел. Още от пландемията го гонят това, защото знаят как хората ще реагират на CBDC, отнемането на суверенитета им през Световната банка и СЗО. Като бонус фашистката иска да заобиколи ограниченият на НАТО с артикъл 5 и да наложи военно положение в ЕС. Таргета за налагане на дигиталните пари и социален рейтинг е 2025 та. Очаквайте неочакваното в идващата година. Съвет към по-умните. Изнесете се от големите градове, намерете място на което можете да оцелеете самостойно, вода и близост до гора щото ще ви се наложи да се покривате във всички възможни сценарии, от мобилизация до преследване от полицията за "нарушения" на новият европейски фашизъм. Ако гражданите на Европа не скочат към корена на проблема представен в Давос и Брюксел нещата ще са потресаващи. Гладът е заложен вече в програмата. Германия се деиндустриализира успешно. Фабриките за азотни торове са пред фалит. Земеделците в Европа стачкуваха безуспешно няколко пъти. Светът видимо се управлява от банда еврейски главорези под командването на Ротшилдови, Рокфелерови и Морганови.

Ще разберат сега поляците що е то евроджендъризъм и има ли той почва у тях...

Остават само тяхните БТВ-та и Нови.

Псевдо-либерали=откровени комунисти. По нищо не се различават от вова и неговата клика

По начало се използва за пропаганда от страна на съответните управляващи. Журналистите и въобще персонала в такива медии се подбира спрямо верността към съответните управляващи и бива подменен когато дойдат другите управляващи. Същите държавни медии се финансират от държавата независимо от качеството на техните предавания.

??????

Демокрация по евроатлантически !

Медиите и достъпът до информация са основният инструмент за влияние на всяка една управляваща клика - не случайно почти всички големи медии и новинарски агенции по света се държат от евреите, които нонстоп проправят чрез тях всякакви пъклени адженди и неуморно разделят и владеят хората на всякакви политически, икономически и социални теми. Тоталитарният неомарксистки комунистически режим вече официално плъзва и по страни като Полша и със сигурност чрез следващите няколко десетилетия Западът по нищо няма да се отличава по технократичния тоталитарен Китай.

В европедалския съюз кипи от демокрация.

Слуга на германия и ес започна да шета. ПИС вече няма да има рупори, ще ги има туск и компания. Пей сърце, каквото каже, това ще е единствено правилно и свято. Но сами си го избраха, та ще му сърбат попарата. Дано пак да не иска меркелови гости и санкции за отказ.

Комунизъм и тоталитаризъм в най-чист вид.

Нали уж беше демократ. Тоталитаризъм в действие.

Друго си е в ЕС .. свобода на словото.

евроатлантизъм=комунизъм/фашизъм/

Не е лошо и нашето Бнр да го спрат за малко

_stankow

Още по-добре ще е да спрат чуждите медии - Часовете, бТВ, Евронюз, Нова и сие ...

_stankow

И всеки, който твърди обратното е путинист ! :D :D :D

Кофти пример. Точно в Китай държавните медии са рупори на ККП.

И що да ги спрат - пречат на плешивата кремълска маймуна да разпространява лъжи ?! Телевизия “Россия 1” интервюира "случаен минувач" на тема демонтирането на МОЧА, и то взе че се оказа Волгин ...

Лошото е че католическата църква, която на 2/3 се финансира от САЩ е вече превзета или по-скоро поробена от глобализма. В официалната проповед вече приказват не за католическата църква а за някаква си универсална църква, намеквайки че ще правят уния с мюсюлманите. Иначе католическата църква винаги се е противопоставяла на комунизма и тоталитаризма.

Демокрацията продължава да се вихри в Еврогейския съюз.

Ай, пардон вече е хайл фондер.

Така е, и като го сложат на магнитчета е като дронче с дистанционно.

Украйна първа по експорт на органи за трансплантация. Косово вече ряпа да яде.

Полша е една от най-гнусните нацистки държави. И това е документирано слава богу. Неслучайно поляците не са канени на годишнина от холокоста. Ето ви малко видео. https://yandex.ru/video/preview/3733426690908229154

И финалната стъпка от реформите ще е отваряне на вратата за нелегалните имигранти. Полша падна, остана само Унгария, последната крепост, която не е политически коректна.

Вижте БНТ 1, БНТ 2, БНТ 3, БНТ 4, БНТ 5 ... и всеки който закъса хоп в обществената телевизия на заплата. Бюджетаджийска маса народ. Погледнете в София тези дни сутрин. Няма никой по улиците. Защо ли? В бюджета на Република България, който ще публикуват скоро, влезте и четете колко милиона струва издръжката на обществените медии. Сравнете ги с частните. Свят ще ви се извие.

Именно, централизирана власт - централизиран информационно-медийен поток. В момента на запад (и не само) а нещо подобно, където 90% от всички новини идват директно от "Ройтерс" и "Асошиейтед Прес".

Що.

Теб сигурно Израел и Русия ти са модел за ненацистки държави. Ха ха ха.

и то като го прехвърлят на издръжка към спортния тотализатор , в противен случай като Тукс , режи им главите , само дефицит правят !

Айде и у нас Закривай БНР Рупора на руската Пропаганда

Закъсняваме!

Всяка държавна медия (нерегистриран) По начало се използва за пропаганда от страна на съответните управляващи. Журналистите и въобще персонала в такива медии се подбира спрямо верността към съответните управляващи и бива подменен когато дойдат другите управляващи. Същите държавни медии се финансират от държавата независимо от качеството на техните предавания. ДА СЧИТАМЕ ЛИ ВВС ЗА БРИТАНСКА ПРОПАГАНДНА МЕДИЯ, ЗАЩОТО Е НА ИЗДРЪЖКА НА ДЪРЖАВАТА?

С тая разлика,че комунизмът служеше за народа,а това ще служи на вихрушката.

Едно е държавна, съвсем друго е обществена медия. В България бяха държавни по времето на комунизма, но след края му следва да имаме обществени медии. Те не са на издръжка на държавата, както преди, а се плащат от данъкоплатец. За целта имат обществен орган, съвет, съставен от граждани, които да бъдат като своеобразен регулатор на това, как се използват парите, програмния план и др. Той работи в контакт с държавата, но не държавата има решаващия глас. В България не се разбира тази разлика и на "обществените" БНР и БНТ, но само по име са такива, се гледа като на държавни, т.е. с груба намеса на държавата в тях. Дори Иван Костов, който уж, работи за демокрацията тогава, се намеси лично и грозно в БНР, предизвиквайки грандиозен скандал и криза в радиото през 2001. Руската пропаганда в БНР, също е наследство от комунизма.

Едно е държавна, съвсем друго е обществена медия. В България бяха държавни по времето на комунизма, но след края му следва да имаме обществени медии. Те не са на издръжка на държавата, както преди, а се плащат от данъкоплатец. За целта имат обществен орган, съвет, съставен от граждани, които да бъдат като своеобразен регулатор на това, как се използват парите, програмния план и др. Той работи в контакт с държавата, но не държавата има решаващия глас. В България не се разбира тази разлика и на "обществените" БНР и БНТ, но само по име са такива, се гледа като на държавни, т.е. с груба намеса на държавата в тях. Дори Иван Костов, който уж, работи за демокрацията тогава, се намеси лично и грозно в БНР, предизвиквайки грандиозен скандал и криза в радиото през 2001. Руската пропаганда в БНР, също е наследство от комунизма.

Ами промивните Кошлукова ТВ .БНР БТВ Нова кога??

Туск да не се офлянква а направо да обяви новото Министерство на Истината в Полша. Едно е да знаеш коя/кои медии са на държавна издръжка и съвсем друго е да претендираш, че имаш независими медии от държавата, но подкрепящи правилната партия. Днес в САЩ близо 70% от масовите медии подкрепят и то открито Демократичната Партия. Иначе се пишат НЕЗАВИСИМИ. Няма независими - било то медии, сили за сигурност, съд, Прокуратура. Всеки зависи от нещо, от някого, от нечия воля. Когато Тръмп заведе дела за изборни измами прочетох мненията на реномирани американски юристи и преподаватели по право, които директно го казаха - В САЩ няма да се намери съд/съдия който да отсъди в полза на Тръмп за наличие на изборни измами, дори и такива да има. Защото произнасяйки подобна присъда то съда/съдията оповестява публично, че САЩ са неспособни да проведат честни избори, а това днес е едно от оръжията които използва САЩ за намеса във вътрешните работи на други държави като непризнаване на изборни резултати, когато подкрепяни от САЩ власт или опозиция губят изборите. Толкоз за “ДЕМОКРАЦИЯТА” по американски, британски, евро-атлантически.

Не искаме соросоиди и неолиберали.

Коментари - Правителството на Туск закрива всички обществени медии в Полша | Днес.dir.bg

Правителството на Туск закрива всички обществени медии в Полша

Държавните телевизия, радио и телеграфна агенция са смятани за рупор на предишната власт, а решението за ликвидацията им обяви министърът на културата

Обратно в новината

Коментари - Правителството на Туск закрива всички обществени медии в Полша | Днес.dir.bg

Коментари

Инициативата „Три морета“ е политически проект, обединяващ 12 държави, разположени между Балтийско, Черно и Адриатическо море – Естония, Латвия, Литва, Полша, Чехия, Словакия, Унгария, Словения, Австрия, Хърватска, Румъния и България. https://prikachi.net/image/ePvA0

Одобрявам, правилно, само партиината телевизия на управляващата партия трябва да излъчва и по специално изключение телевизиите на Сорос! За по сигурно трябва да добавим и в конституцията като чл.1 коя партия е управляваща, за да няма недоразумения. Честит ви ЕССР! :)

Фашизмът, който нагло-саксонско-еврейската пасмина възроди в Покрайна започва да пълзи навсякъде. Интересно как жълтопаветните калдаръмкокони допуснаха да бъдат изпреварени в тези си действия! Отдавна трябваше да разрушат всички паметници, черкви и мемориали напомнящи за помощта която е оказвала Русия на България. Трябваше да закрият всички БНТ-та и БНР-та, където (О ужас!) понякога се прокрадват мнения, различни от тези на управляващата шайка. Трябва да бъдат закрити всички партии, които не са съгласни с т.нар. евро-атлантически ценности! И накрая да се приеме един закон за защита на държавата и всички несъгласни да бъдат разстреляни, а за главите им да се плащат съответните премии!

САЩ подготвят следващите плиткоумни овце за леене на кръв в окопите.

Каза ви се в Давос. Всички ще сте украинци. Ма още не ви зацепват промитите чутури.

Няма цензуура в ЕС. Никаква!

Кой е американският посланик в Полша? СИНЪТ НА БЖЕЖИНСКИ.

Това трябва злда се случи и в България. БНР и БНТ, подкрепяни от СЕМ, със своята пропаганда, реанимират комунизма в България.

Демокрация по евроатлантически! Браво!

Взеха ми идеята Щях да ги закривам и аз, ама да не ги откривам. 40 милиона за телевизия. 120 милиона за спорт Колко милиона за култура.

Военен е. Следващият фронт е това. Лайнен работи всички ЕС армии да са под командването на Давос/Брюксел. Още от пландемията го гонят това, защото знаят как хората ще реагират на CBDC, отнемането на суверенитета им през Световната банка и СЗО. Като бонус фашистката иска да заобиколи ограниченият на НАТО с артикъл 5 и да наложи военно положение в ЕС. Таргета за налагане на дигиталните пари и социален рейтинг е 2025 та. Очаквайте неочакваното в идващата година. Съвет към по-умните. Изнесете се от големите градове, намерете място на което можете да оцелеете самостойно, вода и близост до гора щото ще ви се наложи да се покривате във всички възможни сценарии, от мобилизация до преследване от полицията за "нарушения" на новият европейски фашизъм. Ако гражданите на Европа не скочат към корена на проблема представен в Давос и Брюксел нещата ще са потресаващи. Гладът е заложен вече в програмата. Германия се деиндустриализира успешно. Фабриките за азотни торове са пред фалит. Земеделците в Европа стачкуваха безуспешно няколко пъти. Светът видимо се управлява от банда еврейски главорези под командването на Ротшилдови, Рокфелерови и Морганови.

Ще разберат сега поляците що е то евроджендъризъм и има ли той почва у тях...

Остават само тяхните БТВ-та и Нови.

Псевдо-либерали=откровени комунисти. По нищо не се различават от вова и неговата клика

По начало се използва за пропаганда от страна на съответните управляващи. Журналистите и въобще персонала в такива медии се подбира спрямо верността към съответните управляващи и бива подменен когато дойдат другите управляващи. Същите държавни медии се финансират от държавата независимо от качеството на техните предавания.

??????

Демокрация по евроатлантически !

Медиите и достъпът до информация са основният инструмент за влияние на всяка една управляваща клика - не случайно почти всички големи медии и новинарски агенции по света се държат от евреите, които нонстоп проправят чрез тях всякакви пъклени адженди и неуморно разделят и владеят хората на всякакви политически, икономически и социални теми. Тоталитарният неомарксистки комунистически режим вече официално плъзва и по страни като Полша и със сигурност чрез следващите няколко десетилетия Западът по нищо няма да се отличава по технократичния тоталитарен Китай.

В европедалския съюз кипи от демокрация.

Слуга на германия и ес започна да шета. ПИС вече няма да има рупори, ще ги има туск и компания. Пей сърце, каквото каже, това ще е единствено правилно и свято. Но сами си го избраха, та ще му сърбат попарата. Дано пак да не иска меркелови гости и санкции за отказ.

Комунизъм и тоталитаризъм в най-чист вид.

Нали уж беше демократ. Тоталитаризъм в действие.

Друго си е в ЕС .. свобода на словото.

евроатлантизъм=комунизъм/фашизъм/

Не е лошо и нашето Бнр да го спрат за малко

_stankow

Още по-добре ще е да спрат чуждите медии - Часовете, бТВ, Евронюз, Нова и сие ...

_stankow

И всеки, който твърди обратното е путинист ! :D :D :D

Кофти пример. Точно в Китай държавните медии са рупори на ККП.

И що да ги спрат - пречат на плешивата кремълска маймуна да разпространява лъжи ?! Телевизия “Россия 1” интервюира "случаен минувач" на тема демонтирането на МОЧА, и то взе че се оказа Волгин ...

Лошото е че католическата църква, която на 2/3 се финансира от САЩ е вече превзета или по-скоро поробена от глобализма. В официалната проповед вече приказват не за католическата църква а за някаква си универсална църква, намеквайки че ще правят уния с мюсюлманите. Иначе католическата църква винаги се е противопоставяла на комунизма и тоталитаризма.

Демокрацията продължава да се вихри в Еврогейския съюз.

Ай, пардон вече е хайл фондер.

Така е, и като го сложат на магнитчета е като дронче с дистанционно.

Украйна първа по експорт на органи за трансплантация. Косово вече ряпа да яде.

Полша е една от най-гнусните нацистки държави. И това е документирано слава богу. Неслучайно поляците не са канени на годишнина от холокоста. Ето ви малко видео. https://yandex.ru/video/preview/3733426690908229154

И финалната стъпка от реформите ще е отваряне на вратата за нелегалните имигранти. Полша падна, остана само Унгария, последната крепост, която не е политически коректна.

Вижте БНТ 1, БНТ 2, БНТ 3, БНТ 4, БНТ 5 ... и всеки който закъса хоп в обществената телевизия на заплата. Бюджетаджийска маса народ. Погледнете в София тези дни сутрин. Няма никой по улиците. Защо ли? В бюджета на Република България, който ще публикуват скоро, влезте и четете колко милиона струва издръжката на обществените медии. Сравнете ги с частните. Свят ще ви се извие.

Именно, централизирана власт - централизиран информационно-медийен поток. В момента на запад (и не само) а нещо подобно, където 90% от всички новини идват директно от "Ройтерс" и "Асошиейтед Прес".

Що.

Теб сигурно Израел и Русия ти са модел за ненацистки държави. Ха ха ха.

и то като го прехвърлят на издръжка към спортния тотализатор , в противен случай като Тукс , режи им главите , само дефицит правят !

Айде и у нас Закривай БНР Рупора на руската Пропаганда

Закъсняваме!

Всяка държавна медия (нерегистриран) По начало се използва за пропаганда от страна на съответните управляващи. Журналистите и въобще персонала в такива медии се подбира спрямо верността към съответните управляващи и бива подменен когато дойдат другите управляващи. Същите държавни медии се финансират от държавата независимо от качеството на техните предавания. ДА СЧИТАМЕ ЛИ ВВС ЗА БРИТАНСКА ПРОПАГАНДНА МЕДИЯ, ЗАЩОТО Е НА ИЗДРЪЖКА НА ДЪРЖАВАТА?

С тая разлика,че комунизмът служеше за народа,а това ще служи на вихрушката.

Едно е държавна, съвсем друго е обществена медия. В България бяха държавни по времето на комунизма, но след края му следва да имаме обществени медии. Те не са на издръжка на държавата, както преди, а се плащат от данъкоплатец. За целта имат обществен орган, съвет, съставен от граждани, които да бъдат като своеобразен регулатор на това, как се използват парите, програмния план и др. Той работи в контакт с държавата, но не държавата има решаващия глас. В България не се разбира тази разлика и на "обществените" БНР и БНТ, но само по име са такива, се гледа като на държавни, т.е. с груба намеса на държавата в тях. Дори Иван Костов, който уж, работи за демокрацията тогава, се намеси лично и грозно в БНР, предизвиквайки грандиозен скандал и криза в радиото през 2001. Руската пропаганда в БНР, също е наследство от комунизма.

Едно е държавна, съвсем друго е обществена медия. В България бяха държавни по времето на комунизма, но след края му следва да имаме обществени медии. Те не са на издръжка на държавата, както преди, а се плащат от данъкоплатец. За целта имат обществен орган, съвет, съставен от граждани, които да бъдат като своеобразен регулатор на това, как се използват парите, програмния план и др. Той работи в контакт с държавата, но не държавата има решаващия глас. В България не се разбира тази разлика и на "обществените" БНР и БНТ, но само по име са такива, се гледа като на държавни, т.е. с груба намеса на държавата в тях. Дори Иван Костов, който уж, работи за демокрацията тогава, се намеси лично и грозно в БНР, предизвиквайки грандиозен скандал и криза в радиото през 2001. Руската пропаганда в БНР, също е наследство от комунизма.

Ами промивните Кошлукова ТВ .БНР БТВ Нова кога??

Туск да не се офлянква а направо да обяви новото Министерство на Истината в Полша. Едно е да знаеш коя/кои медии са на държавна издръжка и съвсем друго е да претендираш, че имаш независими медии от държавата, но подкрепящи правилната партия. Днес в САЩ близо 70% от масовите медии подкрепят и то открито Демократичната Партия. Иначе се пишат НЕЗАВИСИМИ. Няма независими - било то медии, сили за сигурност, съд, Прокуратура. Всеки зависи от нещо, от някого, от нечия воля. Когато Тръмп заведе дела за изборни измами прочетох мненията на реномирани американски юристи и преподаватели по право, които директно го казаха - В САЩ няма да се намери съд/съдия който да отсъди в полза на Тръмп за наличие на изборни измами, дори и такива да има. Защото произнасяйки подобна присъда то съда/съдията оповестява публично, че САЩ са неспособни да проведат честни избори, а това днес е едно от оръжията които използва САЩ за намеса във вътрешните работи на други държави като непризнаване на изборни резултати, когато подкрепяни от САЩ власт или опозиция губят изборите. Толкоз за “ДЕМОКРАЦИЯТА” по американски, британски, евро-атлантически.

Не искаме соросоиди и неолиберали.