Правителството на Джорджа Мелони получи вот на доверие и от Сената

Единственият начин да се помогне за сключването на мирно споразумение между Русия и Украйна е да се помогне на Киев да се защитава във военно отношение, каза премиерът на Италия

Обратно в новината

Коментари - Правителството на Джорджа Мелони получи вот на доверие и от Сената | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вероятно като гръмне тази изкукала цивилизация ще настъпи мир. Ако проблемът беше между Русия и Украйна можеше да се реши с даването на самостоятелност на рускоезичните региони. Там е работата, че Западът няма да разреши на Киев да преговаря за мир.

И кои по-конкретно се тези рускоезични райони? В Херсон, например, където хората излизаха многократно на протести срещу окупаторите, при последното преброяване над половината са декларили украинския като роден, и едва 20% са се определили като етнически руснаци. А единственият район, където руснаците бяха мнозинство (59%), т.е. Крим, така или иначе имаше автономия.

Когато както казва Макрон в един определен момент окраина изчезне !

Това го разбраха всички, с изключение на нашите русофили! За съжаление, няма и да могат да го разберат!

Войната е мир, свободата е робство...

Ще преследваме сатанистите в свободния свят, където е робството!

В превод "Единственият начин да спрем пожара е като наливаме още бензин". Откъде ги копаят тези дебелогъзи и прости п*тки?

Глас Божи!

Т.е. отбиват номера.

ТАЗИ ЩЕ ИЗКАРА ПО МАЛКО И ОТ АНГЛИЧАНКАТА..........1000%

Няма да я бъде Мелони!

Хах, как бързо обърна палачинката, май на власт е друго, а!?

И тая взе да приглася , за да има мир подхранвайте с оръжие и разпалвате конфликта!!! От къде ги набират тея политици, да не би да има университет в САЩ!