Коментари - Красимир Каракачанов: Правителството няма алтернатива | Днес.dir.bg

Красимир Каракачанов: Правителството няма алтернатива

Фактът че почетният лидер на ДПС Доган декларира, че това правителство няма алтернатива, показва, че в партията, която най-крайно ни критикува има умни хора.

Обратно в новината

Коментари - Красимир Каракачанов: Правителството няма алтернатива | Днес.dir.bg

Коментари

Каракачанов е без принципи и морал долен хитрец и властолюбец.

щото е бутиково и в антиквариата даже няма друго като него.Безценен уникат.

'партията, която най-крайно ни критикува има умни хора.' но, допълни и те са като нас - агенти

Има, има!

Хе-е-е, Краси, гот ли е да лъсне, че с ДПС сте една шайка? Не, че не е лъсвало милион пъти, де ... Нищо, нищо, ние си ви знаем. Гледай там кражбите да вървят и не бери грижа!

Прав си , всички не може да са тъпи и откачени като вашите Валерката и Волен!А ДПС са само алчни , колкото и Вас и целта им е не да събарят ГЕРБ , а Вас патриотите!

Моите родители много ми се сърдиха,защото не гласувах за ПФ ами за.. Как бе,ще правят пенсиите 5-600 лева,закони ще стягат.. нали така беше..Да,ама не,тея предатели нищо не направиха,пенсиите си останаха символика и кервана си върви г-н Каракачанов,само дето вие втори мандат няма да помиришете.

Не е така Каракачанов! Винаги има алтернатива! Защо смяташ, че се справяте чудесно и нямате алтернатива? Фактите за доходи и престъпност говорят за друго. Казвате, че има икономически растеж. Добре! Обаче хората не са го усетили! Как ще обясниш нещо много просто? ТВЪРДИШ, ЧЕ УПРАВЛЯВАТЕ ЧУДЕСНО И НЯМАТЕ АЛТЕРНАТИВА, А ДОВЕРИЕТО КЪМ ВАС СЕ Е СРИНАЛО ДО 3,8%!! ТОЕСТ, ПРИ ЕДНИ ИЗБОРИ ВИЕ СТЕ АУТ ОТ ПАРЛАМЕНТА! ЗАЩО ТАКА КАРАКАЧАНОВ? НАЛИ НЯМАТЕ АЛТЕРНАТИВА?

Има алтернатива и тя е сапунена фабрика за свинете във властта

Комунягите ''го лапат'' през 2018 та :):):)

ОП са обещали на избирателите си,че ще са настрани от ДПС.Имало свестни хора и в ДПС. Един от свестните бил в ДПС е Осман Октай,та той казва и на него може да се вярва."Мюсулманската общност се ръководи от феодални авторитетни общества.Борисов обещал да води война с модела Доган.При този сблъсък с мафията има смъртни случаи.Гюлен Реджеб опълчила се с/у Доган,платила с живота си.Доган мафиотски контролира районите и мачка хората. Ц.Цветанов бил превърнат в заложник на съдебната реформа,имал обвинения.Моделът Кой и Пеевски превърнаха Герб в заложник."А БСП,те са ясни винаги вървят с ДПС ,свързват ги общите ф-ми и интереси.В 21 век е недопустимо да има партии на етническа основа.ДПС е забранена по Конституция.Не може хората да се делят по етнич.принадлежност.Във всички партии има нещо користно,мислят за своите интереси,а не за интересите на целият народ.

ко стаа с миговете ва тулуп? боднаа ли тъ или да?))))

На турчин вяра никога ! Смешн.к. Предатели.

Дългогодишните проучвания в нашата свинеферма недвусмислено доказаха, че за една свиня копанята не може да има алтернатива. За свинята копанята замества всичко - род, родина, майка и баща. Да си похапва сладко-сладко, да джвака и мляска в помията, да се огоява, звучно да пърди и дебело да сере, а след това да се обърне и пак да си го изяде - това е раят за свинята.

поредният съвременен Киряк Стефчов!

Дебелия тъпан нека се вземе с рязаната карабина. Явно дуган е превзел и псевдопатриотите. От днес националистите спокойно могат на нахлупят по един син фес с червен пискюл на тъпите си кратуни.

Каракчанов, мен най много ме страх от умните бандити.Простите лесно ги разпознавам и се пазя.Ама нали с Доганчо сте от една школа/ДС/,та за това се харесвате.Само да не ти хареса много да стоиш наведен и да ти стане навик да се държиш за палците.

ЩО? И ти ли при умните се слагаш?

Дали ДПС и ПатрЕоти не си партнират перфектно, а?

Колко правителства дето нямаха алтернатива си заминаха и даже за партиите им никой вече не помни. И вас ще ви закопаем, без почести, както се полага на предатели!

Стигнахме почти до член Първи на Конституцията. Нема алтернатива. Как приятно утихнаха стремежите за демокрация без да сме я видяли. Също като развития социализъм.

като едно време.

ТО ПЪК ЕДНО ПРАВИТЕЛСТВООООО.....Без него ще сме сто пъти по- добре. Нищо добро не видяхме.

За разлика от Огладнелите патриоти.

Долен платен гробарник. Нинова е пич, мутрата е тиква, а ти дебил. МНе виждам от какво ще се плаши Нинова. БСП получава уникален шанс да овладее огромното недоволство. Дори да си иде Нинова ще ви поразкаже играта.

Има бе Краси , ама са малко !

сърдете се на бай Тодор. вината е негова. те нямат вина. не трябваше да им сменя имената, що им смени. през 1990 изтеглиха си всички пари от банките при заминаване и бг клекна. учете турски език, от тях има много свестен материал, докато някои българи са много алчни, най вече лекари, зъболекари... има и примери. българин еродиран ти иска 1500, а турчина 750, младите не са обременени, през 1984 , когато им сменяха имената не са били родени някои са били по на една година, истината, те нямат вина младите, но удариха по тях държавна сигурност, несправедливо от тяхна страна , но.. в тях е хляба, в тях е ножа.., нас не ни е страх, но има от еродираните..страх от подслушване, от следене в интернет, психоза и от там невроза хахаха живи и здрави

дебел тулум му се довластва, както и на Тиквата, поне едно тридесетина годинки!?Зер, дебелите рушвети твърде услаждат душата!Лифтове, самолети, корабчета и доставки, отвсякъде поток от пари буйно потъва в "кесийката"!

Тъкмо ми се наредихте от едната страна на стадиона всичките ялови, крадливи изроди - герб, дпс, патриотарници и аптекарници. След пълния ви провал съм заредил картечницата и чакам да видя дали и бсп няма да се нареди до вас. Ще изчакам да ги видя що за опозиция са сега - сами срещу всички. Уникален шанс.

Май не ни стигнаха 5 века турско робство. Иво Христов е прав за дебилите.

ако тва правителство нема алтернатива ,то спокойна можеме да си караме без правителство

Дуган управлява не само дпс. Дуган управлява държавата и трябва веднъж за винаги да се разбере.

"Ако някой иска да се коалира с ДПС, то Конституцията му го позволява, това е въпрос на свободна воля, допълни Каракачанов." Нали тръбите, че ДПС е извън конституционна партия бе шмекер" А сега обратното. Долни хора сте. Безсрамници. Срамота!

Да не сте ги избирали бе.

Не само на Доган, и на аллах ще се помолите,само и само да мине бурята. Теманета до земи ще им правите,ръка и задник ще целувате само и само....

у патреотете баш...

ДПС и патриотите сте предатели и патерици. Ще си платите, надявам се скоро и в пълния размер на вредите, откраднатото и награбеното.

"Нямаме алтернатива, незаменими сме, неповторими сме, без нас сте заникъде!"

Ами като ни управляват групировки- каква алтернатива да има? Абе 25 години лъжете хората и ги крадете! Милиционеро-номенклатурна мафия. Коя да е опозицията на милиционерите и ДС- номенклатурата от соца. Номенкатурата от соца си има алтернатива- соц. милиционерите. Аре!

Ако все пак има грам мозък в тези кратуни Огъзените патриоти и прочетат коментарите тук ,то те тутакси трябва да се махнат от всякаква подкрепа на Мутрата и да го оставят сам да се ограмотява върху темата молекули ,биткойни и мутрекойни!!!!!

Още от времето, когато двамата с него бяхте в Държавна сигурност, си се подкрепяте и помагате. Ясно е за всички!

ОП втори мандат ще видят на куково лято.Продажници,които в името на няколко месеца власт,могат да продадат и народа си.

Скачени съдове. Първо се плюят, после се обичат и уважават. Според ситуацията.

Ся, гу'сине Каракачанов, всички измисялт глупости, но някои се изхитрят да си ги премълчат. Ти очевидно не си от тези, премълчаващите. 1. Това че някой е умен, не означава, че е добронамерен. Просто е по-опасен противник или по-добър приятел, съюзник. Това, че ОП сте в позицията на застаряваща и омръзваща наложници на Оня от Банкя му дава правото да ви спре и спаричките, а и да ви смени - с ДПС напр. или да управлява с правителство на малцинството с тяхна подкрепа. то и вие ще го подкрепяте - щото сте натикани в ълъла. 2. Я да видим ква я свърши ТИ - армията е с недостиг по списъчен (не по щатен, който е по-голям) състав с около 5 000 човека. Което при армия по щатен състав в мирно време 25 000 е направо убийствено. Провали сделката с изтребителите, сделката с корабите, ремонта на изтребителите, увиличението на заплатите им е като увеличението на пенсиите - подигравка... 3. В НС трошите луди пари - за да приемате нещо, което след 1 седица отхвърляте - пак с гоУЕмото мнозинство - щото Оня от Банкя се присетил нещо... Аре стига, че е е безсмилено да ти се приказва. Все едно е да те удари с юмрук - нищо няма да усетиш от многото тлъстини.

СЛЕД МАРЕШКИ, СЕГА И ДОГАН СЕ НАРЕЖДА НА ХРАНИЛКАТА.БОЖЕ, КАК Я ДОКАРАХМЕ ДО ТУК

АБЕ, ВИЙ ИДИОТИ ЛИ СТЕ ИЛИ НА ИДИОТИ НИ ПРЕВРЪЩАТЕ? НЕ ВИ Е СРАМ ОТ НАРОДА, НЕ ВИ Е СТРАХОТ ГОСПОД. ПАТРИОТИ-ИДИОТИ

"През този мандат няма как "Обединени патриоти" да се коалират с ДПС. Това не е разглеждано нито при нас, нито съвместно с ГЕРБ." Значи,може да се коалирате през следващия мандат,така ли? Самият факт,че говорите за "разглеждане "е изумителен. При положение,че през цялото време ревете срещу ДПС,сипете неприлични обиди?! Срама нямате!

Това, че едно Правителство няма алтернатива, въобще не означава, че върши или ще извърши нещо полезно за страната. Чисто и просто имаме "лош мат'рял"! Политически! Доказателство са двете предишни правителства на ББ! А сегашното само продължава тая линия на некадърни и неспособни, но за сметка на това крадливи, алчни и нагли политици!

Няма алтернатива, защото при групировките НЯМА алтернатива. Както пишеше един коментираш при групировките, ако не е военна структура САМО ЕДИН управлява.

От преяждане с власт още никой не е пострадал, но от ТЛЪСТИНА ... Опомни се, дръж властта, но ОТСЛАБНИ, може да липсваш на ..., а може и не ...

Разбира се, далаверата продължава ! Сега заедно с дпс !!

Политическа проституция.

Коментари - Красимир Каракачанов: Правителството няма алтернатива | Днес.dir.bg

Красимир Каракачанов: Правителството няма алтернатива

Фактът че почетният лидер на ДПС Доган декларира, че това правителство няма алтернатива, показва, че в партията, която най-крайно ни критикува има умни хора.

Обратно в новината

Коментари - Красимир Каракачанов: Правителството няма алтернатива | Днес.dir.bg

Коментари

Каракачанов е без принципи и морал долен хитрец и властолюбец.

щото е бутиково и в антиквариата даже няма друго като него.Безценен уникат.

'партията, която най-крайно ни критикува има умни хора.' но, допълни и те са като нас - агенти

Има, има!

Хе-е-е, Краси, гот ли е да лъсне, че с ДПС сте една шайка? Не, че не е лъсвало милион пъти, де ... Нищо, нищо, ние си ви знаем. Гледай там кражбите да вървят и не бери грижа!

Прав си , всички не може да са тъпи и откачени като вашите Валерката и Волен!А ДПС са само алчни , колкото и Вас и целта им е не да събарят ГЕРБ , а Вас патриотите!

Моите родители много ми се сърдиха,защото не гласувах за ПФ ами за.. Как бе,ще правят пенсиите 5-600 лева,закони ще стягат.. нали така беше..Да,ама не,тея предатели нищо не направиха,пенсиите си останаха символика и кервана си върви г-н Каракачанов,само дето вие втори мандат няма да помиришете.

Не е така Каракачанов! Винаги има алтернатива! Защо смяташ, че се справяте чудесно и нямате алтернатива? Фактите за доходи и престъпност говорят за друго. Казвате, че има икономически растеж. Добре! Обаче хората не са го усетили! Как ще обясниш нещо много просто? ТВЪРДИШ, ЧЕ УПРАВЛЯВАТЕ ЧУДЕСНО И НЯМАТЕ АЛТЕРНАТИВА, А ДОВЕРИЕТО КЪМ ВАС СЕ Е СРИНАЛО ДО 3,8%!! ТОЕСТ, ПРИ ЕДНИ ИЗБОРИ ВИЕ СТЕ АУТ ОТ ПАРЛАМЕНТА! ЗАЩО ТАКА КАРАКАЧАНОВ? НАЛИ НЯМАТЕ АЛТЕРНАТИВА?

Има алтернатива и тя е сапунена фабрика за свинете във властта

Комунягите ''го лапат'' през 2018 та :):):)

ОП са обещали на избирателите си,че ще са настрани от ДПС.Имало свестни хора и в ДПС. Един от свестните бил в ДПС е Осман Октай,та той казва и на него може да се вярва."Мюсулманската общност се ръководи от феодални авторитетни общества.Борисов обещал да води война с модела Доган.При този сблъсък с мафията има смъртни случаи.Гюлен Реджеб опълчила се с/у Доган,платила с живота си.Доган мафиотски контролира районите и мачка хората. Ц.Цветанов бил превърнат в заложник на съдебната реформа,имал обвинения.Моделът Кой и Пеевски превърнаха Герб в заложник."А БСП,те са ясни винаги вървят с ДПС ,свързват ги общите ф-ми и интереси.В 21 век е недопустимо да има партии на етническа основа.ДПС е забранена по Конституция.Не може хората да се делят по етнич.принадлежност.Във всички партии има нещо користно,мислят за своите интереси,а не за интересите на целият народ.

ко стаа с миговете ва тулуп? боднаа ли тъ или да?))))

На турчин вяра никога ! Смешн.к. Предатели.

Дългогодишните проучвания в нашата свинеферма недвусмислено доказаха, че за една свиня копанята не може да има алтернатива. За свинята копанята замества всичко - род, родина, майка и баща. Да си похапва сладко-сладко, да джвака и мляска в помията, да се огоява, звучно да пърди и дебело да сере, а след това да се обърне и пак да си го изяде - това е раят за свинята.

поредният съвременен Киряк Стефчов!

Дебелия тъпан нека се вземе с рязаната карабина. Явно дуган е превзел и псевдопатриотите. От днес националистите спокойно могат на нахлупят по един син фес с червен пискюл на тъпите си кратуни.

Каракчанов, мен най много ме страх от умните бандити.Простите лесно ги разпознавам и се пазя.Ама нали с Доганчо сте от една школа/ДС/,та за това се харесвате.Само да не ти хареса много да стоиш наведен и да ти стане навик да се държиш за палците.

ЩО? И ти ли при умните се слагаш?

Дали ДПС и ПатрЕоти не си партнират перфектно, а?

Колко правителства дето нямаха алтернатива си заминаха и даже за партиите им никой вече не помни. И вас ще ви закопаем, без почести, както се полага на предатели!

Стигнахме почти до член Първи на Конституцията. Нема алтернатива. Как приятно утихнаха стремежите за демокрация без да сме я видяли. Също като развития социализъм.

като едно време.

ТО ПЪК ЕДНО ПРАВИТЕЛСТВООООО.....Без него ще сме сто пъти по- добре. Нищо добро не видяхме.

За разлика от Огладнелите патриоти.

Долен платен гробарник. Нинова е пич, мутрата е тиква, а ти дебил. МНе виждам от какво ще се плаши Нинова. БСП получава уникален шанс да овладее огромното недоволство. Дори да си иде Нинова ще ви поразкаже играта.

Има бе Краси , ама са малко !

сърдете се на бай Тодор. вината е негова. те нямат вина. не трябваше да им сменя имената, що им смени. през 1990 изтеглиха си всички пари от банките при заминаване и бг клекна. учете турски език, от тях има много свестен материал, докато някои българи са много алчни, най вече лекари, зъболекари... има и примери. българин еродиран ти иска 1500, а турчина 750, младите не са обременени, през 1984 , когато им сменяха имената не са били родени някои са били по на една година, истината, те нямат вина младите, но удариха по тях държавна сигурност, несправедливо от тяхна страна , но.. в тях е хляба, в тях е ножа.., нас не ни е страх, но има от еродираните..страх от подслушване, от следене в интернет, психоза и от там невроза хахаха живи и здрави

дебел тулум му се довластва, както и на Тиквата, поне едно тридесетина годинки!?Зер, дебелите рушвети твърде услаждат душата!Лифтове, самолети, корабчета и доставки, отвсякъде поток от пари буйно потъва в "кесийката"!

Тъкмо ми се наредихте от едната страна на стадиона всичките ялови, крадливи изроди - герб, дпс, патриотарници и аптекарници. След пълния ви провал съм заредил картечницата и чакам да видя дали и бсп няма да се нареди до вас. Ще изчакам да ги видя що за опозиция са сега - сами срещу всички. Уникален шанс.

Май не ни стигнаха 5 века турско робство. Иво Христов е прав за дебилите.

ако тва правителство нема алтернатива ,то спокойна можеме да си караме без правителство

Дуган управлява не само дпс. Дуган управлява държавата и трябва веднъж за винаги да се разбере.

"Ако някой иска да се коалира с ДПС, то Конституцията му го позволява, това е въпрос на свободна воля, допълни Каракачанов." Нали тръбите, че ДПС е извън конституционна партия бе шмекер" А сега обратното. Долни хора сте. Безсрамници. Срамота!

Да не сте ги избирали бе.

Не само на Доган, и на аллах ще се помолите,само и само да мине бурята. Теманета до земи ще им правите,ръка и задник ще целувате само и само....

у патреотете баш...

ДПС и патриотите сте предатели и патерици. Ще си платите, надявам се скоро и в пълния размер на вредите, откраднатото и награбеното.

"Нямаме алтернатива, незаменими сме, неповторими сме, без нас сте заникъде!"

Ами като ни управляват групировки- каква алтернатива да има? Абе 25 години лъжете хората и ги крадете! Милиционеро-номенклатурна мафия. Коя да е опозицията на милиционерите и ДС- номенклатурата от соца. Номенкатурата от соца си има алтернатива- соц. милиционерите. Аре!

Ако все пак има грам мозък в тези кратуни Огъзените патриоти и прочетат коментарите тук ,то те тутакси трябва да се махнат от всякаква подкрепа на Мутрата и да го оставят сам да се ограмотява върху темата молекули ,биткойни и мутрекойни!!!!!

Още от времето, когато двамата с него бяхте в Държавна сигурност, си се подкрепяте и помагате. Ясно е за всички!

ОП втори мандат ще видят на куково лято.Продажници,които в името на няколко месеца власт,могат да продадат и народа си.

Скачени съдове. Първо се плюят, после се обичат и уважават. Според ситуацията.

Ся, гу'сине Каракачанов, всички измисялт глупости, но някои се изхитрят да си ги премълчат. Ти очевидно не си от тези, премълчаващите. 1. Това че някой е умен, не означава, че е добронамерен. Просто е по-опасен противник или по-добър приятел, съюзник. Това, че ОП сте в позицията на застаряваща и омръзваща наложници на Оня от Банкя му дава правото да ви спре и спаричките, а и да ви смени - с ДПС напр. или да управлява с правителство на малцинството с тяхна подкрепа. то и вие ще го подкрепяте - щото сте натикани в ълъла. 2. Я да видим ква я свърши ТИ - армията е с недостиг по списъчен (не по щатен, който е по-голям) състав с около 5 000 човека. Което при армия по щатен състав в мирно време 25 000 е направо убийствено. Провали сделката с изтребителите, сделката с корабите, ремонта на изтребителите, увиличението на заплатите им е като увеличението на пенсиите - подигравка... 3. В НС трошите луди пари - за да приемате нещо, което след 1 седица отхвърляте - пак с гоУЕмото мнозинство - щото Оня от Банкя се присетил нещо... Аре стига, че е е безсмилено да ти се приказва. Все едно е да те удари с юмрук - нищо няма да усетиш от многото тлъстини.

СЛЕД МАРЕШКИ, СЕГА И ДОГАН СЕ НАРЕЖДА НА ХРАНИЛКАТА.БОЖЕ, КАК Я ДОКАРАХМЕ ДО ТУК

АБЕ, ВИЙ ИДИОТИ ЛИ СТЕ ИЛИ НА ИДИОТИ НИ ПРЕВРЪЩАТЕ? НЕ ВИ Е СРАМ ОТ НАРОДА, НЕ ВИ Е СТРАХОТ ГОСПОД. ПАТРИОТИ-ИДИОТИ

"През този мандат няма как "Обединени патриоти" да се коалират с ДПС. Това не е разглеждано нито при нас, нито съвместно с ГЕРБ." Значи,може да се коалирате през следващия мандат,така ли? Самият факт,че говорите за "разглеждане "е изумителен. При положение,че през цялото време ревете срещу ДПС,сипете неприлични обиди?! Срама нямате!

Това, че едно Правителство няма алтернатива, въобще не означава, че върши или ще извърши нещо полезно за страната. Чисто и просто имаме "лош мат'рял"! Политически! Доказателство са двете предишни правителства на ББ! А сегашното само продължава тая линия на некадърни и неспособни, но за сметка на това крадливи, алчни и нагли политици!

Няма алтернатива, защото при групировките НЯМА алтернатива. Както пишеше един коментираш при групировките, ако не е военна структура САМО ЕДИН управлява.

От преяждане с власт още никой не е пострадал, но от ТЛЪСТИНА ... Опомни се, дръж властта, но ОТСЛАБНИ, може да липсваш на ..., а може и не ...

Разбира се, далаверата продължава ! Сега заедно с дпс !!

Политическа проституция.