Борисов: Единствената възможност е кабинет на ГЕРБ и РБ

За мен стана ясно, че единствената възможна формула е коалиция на малцинството между ГЕРБ и РБ, обяви Бойко Борисов. Той ще разчита на плаващо мнозинство.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Единствената възможност е кабинет на ГЕРБ и РБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За смяна на модела на управление е важно да има НАЙ НАКРАЯ! Тази форма на законодателна , съдебна и изпълнителна е доказано не ефективна и порочна! Затова народа трябва да си каже думата дали иска старата доказала се не ефективна парламентарната форма на управление да продължи в този си вид и след това всичко по степен на важност по ред! Защото нито законите ни са изпълними , нито СС е адекватна , нито изпълнителната власт е ефективна!

БОРИСОВ е ПРОБЛЕМ за Българската нация! "Дайте ми ЦЯЛ МАНДАТ и аз няма да се кандидатирам за ПРЕЗИДЕНТ!" Цитирам по памет. Ало, Борисов! Не си ти, който ще поставя Дневния ред на нацията! Не си ти, който ще извърши реформите! Я върви да си риташ топката! Предстоят ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТЕЖКИ РЕФОРМИ.На България е нужно ПРАВИТЕЛСТВО като това на Димитър Попов. А ти ще го ПОДКРЕПЯШ, въпреки че не ти се иска. А какво си мислят ГЕРБЕРИТЕ, това вече не интересува НИКОГО! България няма нужда от БОРИСОВЩИНА! Този филм го гледахме! Седем самозапалвания и десетки хиляди на площадите! Стига!

Борисов! За тебе няма други възможности ,освен затвор или среща с ЕДИН сърбин-забравих му името!!!!

А сърбина дали ще иска да се срещне с него.Щото последната им среща сърбина го караха с белезници в пандиза.Ей много си ми умен

Усещате ли колко сме жалки всички /и пишещи и непишети но псуващи/ ? Онези горе вече седмица се мъчат да си разделят баницата и всеки иска по много от всичко а ние мишките си ги хокаме псувами но....... пак си ги избираме .Те осъзнават това и продължават да пият кръв - по- високи цени на тока по- големи осигуровки по- високи цени на горива и храни но .........ние си ги избираме . Наводнения фалиране на банки изсичане на гори застрояване на плажове и планини но .......ние пак си ги избираме. Е не сме ли мазохисти ? Едни и същи хора или техните наследници вече 25 год.ни дерат но ......ние пак си ги избираме!Жалки роби сме и мазохисти !Непонасящите робството са извън страната

Може и да си прав-ОБАЧЕ.Ако протестираш-ще те опердаши полицията.Ако тръгнеш да съдиш-съда може да те изкара теб виновен.Но ако си упорит и продължаваш да търсиш сметка -ще те уволнят или ще ти вземат бизнеса,а за десерт и ще ти разбият семейството.ТАКА ЧЕ ПО ПОЛЕКО КАТО НАРИЧАШ ХОРАТА РОБИ.Те живеят според обстоятелствата-а те тука са такива.

Значи, Местане, със Сидеров можеш, а с ПФ не можеш. Два извода си правя. А познай, Местане, какви са?

Борисов: Единствената възможност е кабинет на ГЕРБ и РБ С тази "формула" Борисов ще си осигури и подкрепата от ДПС.

Аз не съм гласувал за правителство, а за парламент. Депутати, които да работят и направят необходимите реформи - ПРОМЕНИ В ЗАКОНИТЕ. Правителство и сега си имаме. Ако искат, депутатите могат да го одобрят и да почнат да дебатират подготвените от това правителство законодателни предложения за промени. Ако искат, депутатите могат да внасят и дебатират и свои предложения за законодателни промени. За това са избрани, за това съм гласувал. А НЕ ДА СЕ ОСЛУШВАТ ЗА ПРОБЛЕМИТЕ НА БОЙКО И ДА НЕ ВЪРШАТ НИЩО !!!

ЩЕ СЕ СФОРМИРА СКОРО В НС И ЩЕ СЕ НАГЛАСИ НУЖНОТО МНОЗИНСТВО

ТРЯБВАТ ПАРИЧКИ, НО ЩЕ СТАНЕ

Картинката е ясна. А всичките тия пародии на карикатури от ГЕРБ, РБ, ПФ и пр имаха капчица загриженост за страната, то щяха да използват факта че все още управлява служебното правителство и направо да насрочат нови избори 3 в 1 за велико народно събранив със смяна на президента и кметове които не са оцапани в политически зависимости.

ДАЛИ ВЪОБЩЕ ИМА, И ПО ВАЖНОТО МОЖЕ ЛИ ВЪОБЩЕ ДА ИМА НЕОМАЗАНИ, НЕОТЪРКАНИ В ПОЛИТИЧЕСКАТА ЛОЙ

КАКВОТО И ДА Е ПРАВИТЕЛСТВОТО- ЩЕ БЪДЕ ПО УСЛОВИЕ БЕЗОТГОВОРНО, НО СГОВОРНО В НАМЕРЕНИЯТА СИ!

може да се краде повече!

ВСИЧКО Е ЗА МНОГО ПАРИ, А ТЕ НЕ МИРИШАТ, КАКТО ДОБРЕ СЕ ЗНАЕ!

Но ако знаеш когато става дума за пари как мирише на пари...

ТЕ И ЗАТОВА СЕ НАКАТУРИХА МНОГО В КТБ, ТА СЕГА НЕ МОЖЕ ДА ИМ ВЪРНЕМ ПАРИТЕ!!

интересно след като атака бяха на власт с дпс-бсп защо не прогониха ерп-та и монополистите защо не вдигнаха пенсиите на 500лв ама сега като си отсрани е много лесно да говориш глупости и фантасмагории.

ТО И КАТО СИ ВЪТРЕ Е ЛЕСНО ДА ГОВОРИШ ГЛУПОСТИ, НАЛИ ГИ ГЛЕДАМЕ ЧЕТВЪРТ ВЕК!

Пръмовица нещо гледа като насрана. Изглежда вече усеща виолетовата глава на рязания член дълбоко в анала. Хак да и бъде.

ГЪЗ ГЛАВА ЗАТРИВА

е от хората, на които вцепенението не им изтрайва повече от 24 часа. Не знам, ако срещне психопат, как ще е. Може да е срещала вече - 48 часа максимум, господа к...и

МОЖЕ ДА Е КУНЕВА? ТЯ СИ Е ПРОВОКАТОР - МИСИЯТА И Е ДА РАЗЦЕПИ, АКО СЕ НАЛОХИ Т.Н. ,,РЕФОРМАТОРСКИ,, БЛОК, НО НЯМА ДА Е НЕОБХОДИМО - ТЕ САМИ ЩЕ СИ УВИСНАТ!

Абе, не разбрахте ли, че не искаме турци да управляват България! Другото е политика.

ТУРЦИТЕ СА ПОЛИТИКА

Най-важното е, че от ФИКУСъТ нищо не зависи.

Ха-ха! АТАКА ще е първа на следващите предсрочни избори есента на 2015 година! Тя е партията...Волен е човекът...

Спете спокойно деца, правителство с ББ няма да има!

та по-малко ли ще се краде, а и мазта оставя големи лекета!!!

народ или стадо бесни свини бягащо към пропаста това сме ние

Браво на Радана, влезе във "БОСТАНА". Много ще ме изкефи това правителство - коалиция "БОСТАН", която може да наречем още и "КОЙ". Цяла година протести, цяла година лъжи, накрая се насрахте, другари Гербави Реформатори. Даже и Симеонов се усети, че ако се намърда в Бостана, ще му е за последно. Това е начало на поредното безвремие за България. Поредното правителство "Беров" - жадната за власт и лакома тиква, подкрепена от ДПС и малко ерформатори за цвят и мирис. Песента "последен валс" вече свири за "реформаторския" блок. Цяла година реваха срещу Пеевски, сега ще управляват с него.... Халал да им е на всички протест(у)иращи.

Ха-ха, с една дума, Тиквата казва. Бих всички, ама ще правя коалиция на малцинството. А пък отзад, резняците, вече са натопорчили кестеретата.

Оставка ,боклуци.Вчера полицейското присъствие около парламента не беше малко,пазеха го добре от народната любов.Защо,защо,защо,защо....

за пред хората коалицията е ГЕРБ - РБ, а всъщност отдавна е д оговорена истинската коалация - БОСТАН

Реално властта е в ГЕРБ и Борисов.При тази конфигурация в парламента тези 84 депутати на ГЕРБ са златни, дори платинени. Имайки се предвид отношенията между останалите партии ГЕРБ уцели шестица от тотото. Няма кой да ги измести от управлението поне 4 години.

тия 84 в параламета са като да имаш хОй и да не можеш да го ползваш... Та не знам какво точно ти се струва ,че може другаря борисов.

ВСИЧКО СИ ПОЛЗВАТ ТИЯ

това ще е наи-пагобното за страната....

ха-ха-ха на барикадите стари и нови крадци!!!нов парламет!!!с тези българия утива в канала!!!

Волен Сидеров излезе прав за всичко...

Ейй кога бе? До сега все наведен и клекнал излизаше Как не съм го видел

Сидеров е прав за много неща.Но колко още трябва да чакаме за да се осъзнаят повече хора.

Пръмова е без работа,ще трябва да се намери и за нея топло местенце в държавата!

когато биеха хората пред кристал-89г.-другарката Пръмова беше председател на комитета за защита на човешки права - но много са младите, които не помнят тези събития!

Та докато народът очаква своите избраници да се кандърдисат взаимно, докато ги гледа как се назлъндисват и ги чака да кандисат, те, както разбрах от медиите, вече са заработили първата си скромна заплата. Важно е, че все пак са оставили нещо и за народа студена вода!

КАНДЪРМАТА също струва пара. Ееее айде сега, нема да се циганим тука

Опитахме доста пъти със смени на управляваща партия, на политици. И все нещо куца. Ами толкова ли е трудно да се сетите , ама всички да се сетите, че като имаме три власти и многократно сме сменяли лицата в две от тях и нещата не се оправят е, че преди да се чудим какво да правим с тези две власти трябва да променим ТРЕТАТА. Всички реват - хората от БНБ на прокурор, финансистите на прокурор - съгласен, ама айде пък прокурорите, съдиите и следователите да минат едно финансово разследване. Да не се окаже, че някой от тях живеят не по джоба си, обитават палати, семействата им имат бизнеси за милиони...А за тях не гласуваме, не ги знаем кои са , защо се издигат в йерархията...

Преди години Куневата критикуваше ББ, той и каза-не искам снахи на партийни величия да ми казват какво да правя и да ме критикуват.??????????

Я СЕ ПОИНТЕРЕСУВАЙ БОЙКА БОРИСОВА КАКВА Е БИЛА ПРЕДИ ДА ГО ИЗДИГНАТ СЛУЖБИТЕ ДО ТЕЗИ ВИСОТИ, АМА НЯМА КОЙ ДА ПРОЧЕТЕ, КОМУНИСТИТЕ И ТЕХНИТЕ НАСЛЕДНИЦИ НИ УПРАВЛЯВАТ ВЕЧЕ 70 ГОДИНИ, А ВИЕ 25 ГОДИНИ ИМ ВЯРВАТЕ

ЗНАЕТЕ ЛИ ДРАГИ МИ СМЕХУРКОВЦИ,КАКВО Е ДЕКОМУНИЗАЦИЯ, ТОГАВА БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОПРАВИ

Комунистите щурмуват небесата, комсомолците след тях вървят, пионери,славен път ви чака. Трябваше ли да чакаме повече от 20 години, отново комунистите да са в единен строй.

Уви, след като опонентите за 25 години не узряха читави и силни...

Султане ,..не ни мъчи ,кажи последно ,какво си решил?

Защо му е на ББ коалиционен партньор в лицето на РБ, след като и така ще е правителство на малцинството? Нали в тоя случай ще трябва да прави програмни и управленски компромиси? Не може ли да си направи собствено правителство, със собствена програма, за която са го подкрепили избирателите му и колкото изкара? Явно не може! За какво му е това!По две основни причини: със собствена програма времето в управлението няма да е достатъчно за замислените опустошения на казната в собствен интерес и след това отговорността ще трябва да я носи сам! Е, поне за липса на чувство за самосъхранение не можем да го обвиним!

Защото ако РБ не са във властта ще спечелят местните избори в София следващата година. Това е причината. Полезния ход на РБ е да не влизат в правителството за да бият ГЕРБ на местните избори догодина поне в София. Полезния ход на ГЕРБ е да не правят правителство без РБ

как така ще правиш бе мутро избори заедно с местните при все, че мандатите на кметовете изтичат на края на годината? как така на какво основание ще им отрежеш по 7-8 месеца от мандата? изобщо останаха ли нормални хора в тази държава или си правим каквото си искаме и законите нямат никакво значение щом меркел или някой друг каже нещо? като не могат да съставят правителство нови избори и така докато нещата се оправят и дойдат читави политици пък ако ще 100 години да продължи, такъв ни народа такива са ни и политиците...

За пропадането на България, за мизерията, за ограбването на държавата, за издевателствата на политиците над гражданите, за всичко лошо в тази държава е виновен народът. Кога ще спрем да обвиняваме другите за собствените си несгоди? Ако не ви харесва миризмата в стаята, в която спите проветрявате. Ако не харесвате прическата си променяте я. Ако някой/я не ви харесва, не живеете с него/нея. И така до безкрай. А когато не ни харесват политиците, какво правим нищо. Нищо не правим! Само мрънкаме като бебета. Безпомощни неудачници. Това сме ние, българите. С огромни претенции без покритие. Уж умни, уж знаещи, уж можещи. Всичко ни е уж. Наужким. А някои смятат, че, когато заминат в друга държава, ще сполучат. Това са глупости. И навън сме аутсайдери, защото отиваме там с комплексите и обремененото си мислене. Няма как днес тук да си боклук, а утре, на друго място цвете. Мрън. Мрън. Мрън. Лузъри.

Е, най-накрая г-жа Пръмова ще се докопа до властта! Е, ако не подаде ръка бившето ѝ партийно другарче ББ, кой да го направи? И после говорим за смяна, за прогрес, за развитие..... Никога! Забравете! Тия и майка си ще продадат, за да са във властта и до общата паничка! И освен да ръфат от общото, никога друго не са учили и знаели!

Браво,може би най-интелигентното нещо написано тук.

Сега разбрахте ли ,докъде води ТОЛЕРАНТНОСТТА ? В мен са ,и парите ,и територията ,и ВЛАСТТА .... Кога ще ме стигнете?

Лошото е, че има много проблеми за решение, като най-спешния е КТБ. Иначе наистина щеше да е смешно. Но сега би било безотговорно да няма правителство. Дори и не с пълен мандат.

Патриоти,къде е Велизар Енчев?

Атака-няма друга алтернатива.

Сидеор най-добре го е казал - тиквоня не може една цена на тока да удържи в името на и без това изстрадалия народ. Едно ЕРП не може да пипне, един олигарх да притесни - ми тогава за какво е този на народа? Да го краде пак, както краде с тройно надутите цени за некачествени магистрали??

Доган, Кунева, ДПС, Радан, РБ, коалиции.....игра на думи, всичко това е игра на думи и шикълки в сравнение с факта че неука, неграмотна мутра ви управлява вече доста години, да ви е.....а в балъците!

Ако положението не беше толкова трагично, щеше да бъде много смешно Който свали от власт БСП ще прави кабинет?! Не, не е ГЕРБ, а ДПС! Оказа се, че кабинета наистина се реди не на преговорите, а в Банкя - Малка подробност, не в дома на Борисов, а в сараите на Доган и ще бъде избран благодарение на уж омразния Пеевски Както всички неща у нас, още преди да бъде обявен, той обаче започва да се разпада. Тон даде Винкел Симеонов, а позицията на Разпадащия се блок е толкова динамична, че вероятно и те самите още не я знаят... Остава последна надежда и избори през пролетта!

С една дума,.... ДПС най-хубаво ---клати.

Кабинета е договорен отдавна и той е ГЕРБ-ДПС всичко останало е приказки за глупаци . А политическия шизофреник Борисов , който цяла година саботираше работата на институциите и най-вече на парламента с искане да падне правителството за да дойде "ТОЙ" на власт , нека сега да се оправя .Глупак .

Ей тея двете на снимката какви са му убавици.Убави ,че да откъртиш от тях.Бойка как само се е избраснала,Кунева и тя е гладко избръсната.Убавци.