Стойнев: Другата седмица оставка на правителството ще има

Политическата криза е факт и колкото по-бързо има предсрочни избори, толкова по-добре за държавата, заяви Драгомир Стойнев.

Обратно в новината

Коментари - Стойнев: Другата седмица оставка на правителството ще има | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стойнев е по-нагъл лъжец и от Станишев- къде са тия работни места-40,000-??? Защо "стъкмистиката" лъже- дори доматите поскъпнаха-- юли сме--Не го допускайте Стойнев до Южен---уреждал си огромни комисионни с Русия??? Много бързо се изтарикати тоя!!! Продаде България на руските олигарси??? Без печалба за България!!! Само как заплашва с показалец-комсомолеца!!

И БОЧКО КОЛКО ЩЕ ИЗКАРА? ВЧЕРА ПО "ПАНОРАМА" СЕ ПЪЧЕШЕ- ВЕЧЕ ГОТОВ ДА НИ УПРАВЛЯВА! НЯМА ДА Е ЗАДЪЛГО, ЗАЩОТО СИ КАЗА, ЧЕ : -ПАК ЩЕ ЗАТЯГА КОЛАНИТЕ -ЩЕ ИЗПЛАТИ ВСИЧКИ ВЛОГОВЕ В КТБ -ЩЕ ТЕГЛИ НОВИ ЗАЕМИ-ЩЕ ВДИГНЕ ТОКА!

хахахахаха... Криза имало. Една година и кусур им трябваше да зацепят. Задници.

ЩО МЕ ТРИЕТЕ, УЖ СТЕ СВОБОДНА МЕДИА, А ЦЕНЗУРИРАТЕ! ШЕ СТАВАТЕ КАТО КТБ! ШЕ ОСТАНЕТЕ БЕЗ ПОСЕТИТЕЛИ! ТЪРСЕТЕ СИ РАБОТА ОТСЕГА!

До-вии-жда-не! До-вии-жда-не! ... и не се връщайте, комундета

ЛИ СТЕ ТУК?

имало е и по-нагли лъжци от пелтечещите, но иначе евалаа на цензурата, дето я нямало... - обижда "доброто име" на свинете

Стани-шеф осигури 250,000 работни места!

Зинаида Златанова направи Министерство на Правосъдието образцово.

Орешарски и Драго стойнев рестартираха икономиката.

Никога не смесвай хапчета и алкохол

Когато и да я дадете все ще е късно. Една пропиляна година

Стойнев- поредната руска маша

НЕ ИМ ВЪРВЕТЕ ПО ГАЙДАТА-НИКАКВА ОСТАВКА!! ИНАК -ЩЕ ДООКРАДЪТ ДЪРЖАВАТА-И ЩЕ ЗАБРАВЯТ, КАТО МУТРАТА БОРИСОВ, В КОЯ ОФШОРКА КАКВО СА ТИКНАЛИ, А НАРОДА ЩЕ ГО НАТИКАТ ПО ГРОБОВЕТЕ-ТЕ ГРОБИЩАТА ВЕЧЕ ПРЕЛЯХА!!!!

ДОВИЖДАНЕ ПЕЛТЕК

Със свещ ше го търсите Орешарски и екипа му, ама няма да намерите повече такива хора. Радвайте си се на Тиквата, нека ви граби лъже и убива както той си знае, глупаци!

Боклучарски може да го търсят само с тояги

КОЛКОТО И ДА СЕ КРИЕШ ЗАД АНОНИМНОСТТА,ВЪЗМЕЗДИЕТО ЩЕ ТЕ ДОСТИГНЕ.БЪДИ СИГУРЕН,ЧЕ АКО НЕ ДЕЦАТА ТИ,ВНУЦИТЕ ТИ ЩЕ ПЕЛТЕЧАТ.ЗАПОМНИ ДУБРЕ...

ИЗВИНЯВАЙ, НЕ РАЗБРАХ, КАКЪВ Е ЕКИПЪТ НА ОРЕШАРСКИ - ЕКСПЕРТИ -РЕКОРДЬОРИ ПО ТЕГЛЕНЕ НА ЗАЕМИ -10МЛДР. ЗА ГОДИНА( И ПАК НЕ ИМ СТИГАТ ПАРИТЕ -ЗА НЕК, ЗА ЗДРАВЕ, КТБ И ПР.)

за какво спорите бе ? БСП произхожда от БКП а Герб са отрочетата и на комунисти и на социалисти - все крадливи нагли и лъжливи и продажни разбира се. Дали ще е това или друго правителство - все тая .Така ги научихме щото не сме единни и не защитаваме правата и интересите си

Много добро изказване на Стойнев, за съжаление повечето глупаци тук дори не са прочели статията, а бързат да се хванат за гушите. Всеки се забавлява както може...

да четем статя за комунист, това значи да четем манифест на терористи. за комунисти четем само некролози.

Този си е луд за вързване...

АЕЦ Белене няма да се строи. Южен поток е на трупчета за неопределено време. От тези проекти не може да се краде в обозримо бъдеще. Затова: Взеха милиарди заеми, потънали неизвестно къде; Източиха милиарди от КТБ. Не остана нищо за крадене. Затова подават оставка - копанката им се опразни, а после проблемите ще ги решават други.

И Белене ще има, и Южен поток, за ужас твой и на Тиквата. А на него ще му разпорят задника в затвора, да помни кога е крал и лъгал.

Събота следобед, нета е пълен с политици-любители и професионални фудбалисици :))) Да ви кажа ли какво правят сега жените ви?

Като гледам и ти си сред присъстващите...

Каквото и да правят, не го правят с теб, щото и ти си в нета.

Стойнев е обикновен руски кавал национален предател и подлога на коминтеровските мандрообирджий поставени на власт от съветската армия окупатор.

Комунистическо отроче родено в Триполи, при Кадафи...

Пич, стегни се! Минаха 70 години, време е да престанеш да трепериш от Червената армия :)

Кажи го на украинците...

Абе това правителство с ДВАМА пелтека нали беше експертно, защо ще си подава оставката? Ко стана бе, червена измет?

Оставката се отлага, а утре арестуват Бойко за национално предателство. Пискай, тропай, все тая, умирате.

Само това ли измисли, за пелтеци някакви? Много зле, издишате.

БЕЗМОЗЪЧНИТЕ ЧЕРВЕНИ ХЛЕБАРКИ и СЪСЕЛИ винаги СЕ ОГЛЕЖДАТ КАКВО "ОЩЕ-АМА-ОЩЕ" МОЖЕ ДА СЕ ОПОСКА !!! ГЛЕДАЙТЕ ГИ ТЕЗИ БЕЗУМНИ НАГЛЕЦИ ИЗПЕРКАЛИ !!!

Тези събираха в хамбара, сега червената хлебарка Боко се кани да плюска...

Вече ми се струва, че това правителство ще си изкара мандата...

най-добрият вариант за държавата.

Така и трябва, в пъти е по-кадърно от тиквеното.

Трябва да защитавам др.Стойнев, защото за това ми плащат .Работното ми време е до 17часа.Нищо лично - парите са си пари, а другарите не се скъпят.

Нали съзнаваш колко си жалък? Интересно с какво ви друса Цецо Шлифера?

Интересен феномен, боковчетата се вълнуват от кадровите проблеми в БСП повече от самите социалисти. Станишев май дълбоко ви е бръкнал в душиците. . . или другаде :)))

Естествено, че ще се интересуваме от вътрешните дела на партията, която от 70 години паразитира върху България.

По-скоро проявявате някакво зачатие на срам, защото е неморално дете да не се интересува от майка си! Въпреки че понятието морал за бивши милиционери и мутри е твърде разтегливо!

Няма как да не се интересуват българите какво става с партията на нац. предателите защото няма друга партия в България която да е причинила толкова злини на страната си!

Станишев ни бръкна дълбоко в джобовете.

деер

Защо никой не поиска избори през юли? Защо истината в България се казва от компрометирани хора, за да може хем да е казана , хем плебсът да не се осъзнае, че го правят на балама? Спите ли ви попита един от журналистите с песента си? Мислите ли, че парите ви значат нещо в България? Пари има ....

Бъркаш, първото предложение на Станишев беше именно избори през юли.

за какво ми е тая оставка?да се намърдат бойко и радан кънев на власт?мерси.

то ясно, че доганят на тебе ти е най-добре

отде ти е ясно бе боклук?

Червен парцал, няма никакво значение дали ти пука, важното е, че си заминавате.

ТОГАЗ !!!

Че те не са се изправяли.

Видели ли сме договора , който Стойнев е подписал за ЮП. Никой не знае за какви пари са загробили България, обявиха ли конкурс за строежа на тръбата, както се изисква от ЕС? Кой ще ни отговори -КОЙ? Червени подлоги що се натискате толкоз за еврокомисар в ЕС, що не се изнесете в матушка Русия - при вашия вожд -др.Путин. А може би и от там ще ви отсвирят, защото се подложихте и обслужихте и турската мафия в Б-Я.

Ало, двутактовия, какъв Южен поток те гони? Не ви ли стана ясно, че след всички зулуми на Путин в Украйна, тая няма да я бъде? А свалянето на самолета от путиновите зелени човечета окончателно ще погребе патока.

Ехе ...........СМЕШНИК

Ози, ти си прекалено тъп дори за гербер. Само ти ли не разбра, че украинските фашаги се осраха със боинга яко?

Простотиите ви български на всички.

Гюбретата от "Позитано" нямат нужния умствен капацитет, за да осъзнаят каква жалка картинка са, молейки се на ГЕРБ да присъстват в Парламента.

Не може гербер да говори за умствен капацитет, смешно е някак. Самия ви вожд е идиот все пак...

Предлагам, БСП след почти 70г управление на страната да се пенсионира. Има и възраст и стаж.

Предложението е отхвърлено поради очевиден идиотизъм на вносителя. Друго?

стойнев бсп - то отива към консервация --------------------------------------- що се отнася до правителството кат си пусна кранчето и ми тече газ от южен поток и ми свети лампичката от американски реактор и пари много в държавата та и банка реши да купува ---------------------------------------- пожелавам Ви опозиция поне 12 години та да Ви оправят поне малко белите

Червените боклуци трябва да си затрият простия електорат, за да има шанс тази страна да се оправи!

Трябва да се забрани на чалгарите и дебилите да гласуват и ГРОБ ще има 0,5% на изборите.

БСП е в "Коалиция за България" заедно с Евророма и още една мангалска партия. ТАКИВА СА ФАКТИТЕ. А ти може да си мислиш, че избирателите на ГЕРБ са чалгари, ФАКТИТЕ ТЕ ОПРОВЕРГАВАТ.

Тиквата проста и нагла направи всичко възможно да пречи на правителството, и въпреки това се справят по-добре от него и калинките му. Ще умре от яд некадърния шопар Боко.

Ей dani, стой и гледай, ако червените, мафиотски боклуци не си подадат оставката в сряда! Тогава ти обещавам,че и положението в Украйна ще ти се вижда розово.Мръсна мафиотска клика-завлякохте България на дъното.

Никаква оставка, гърч за герберастите докрай! Украйна ли, нали се видяхте какви сте плъхове страхливи, що ли се пънете само?

Айде, почна и тоз другар да говори като партиен лидер. Като че той да определя кога ще има оставка!

Все си мисля, че Стойнев има малко повече информация от теб за датата на оставка. Трай и не се излагай повече.

ТЕЗИ ИЗРОДИ в ПАРЛАМЕНТА НЕ СА ЛЕГИТИМНИ !!! ВСИЧКИТЕ СА ПРО-ТУРСКИ МЕКЕРЕТА, ЕНИЧАРИ, ПРОДАЖНИЦИ и ОЛИГАРХИЧЕСКИ ПОДЛОГИ -> ЛИЦЕМЕРНИ, ЛЪЖЛИВИ, НАГЛИ, ВРЕДНИ И ЗЛИ! ВРЕДНИ за БЪЛГАРИЯ !!!

Сори, глупостта е до живот. Глупавите клишета, които си изредил с нищо няма да ти помогнат.

.. какво си ??? ИЗРОД ли СИ ??? ИЗЧЕЗНИ !!!

ТИ БОЛЕН ЛИ СИ бе УТРЕПКО ??? ЯВНО СИ НЕКОЯ "ОТЛЕТЕЛА" ПЕНСИЯ БЕЗМОЗЪЧНА !!!

В шестък на 38-ми юли.... А ако съм на мястото на ГЕРБ няма да им гласувам оставката! Ще ги оставя да се излагат поне до Коледа, а така много бързо искат да избягат от отговорност за простотиите, които сътвориха "великите експерти"!? Ама защо искате "оставка" бре, "експерти!? Та вие сте толкова "способни" и толкова Убави работи направихте, а що така сами бЕгате...

ТУРЦИТЕ ще ИЗДУХАТ ТАПЕТА за 5.10 ... БАЙРАМА !!!!!

Оставка наистина не трябва да се дава, Орешарски се справя добре.

БЕЗМОЗЪЧНИТЕ ЧЕРВЕНИ ХЛЕБАРКИ и СЪСЕЛИ винаги СЕ ОГЛЕЖДАТ КАКВО "ОЩЕ-АМА-ОЩЕ" МОЖЕ ДА СЕ ОПОСКА !!! ГЛЕДАЙТЕ ГИ ТЕЗИ БЕЗУМНИ НАГЛЕЦИ ИЗПЕРКАЛИ !!!

Леле тука простотията се вихри с пълна сила . Да сте живи и здрави , заслужавате си орисията .

Струва ми се, че Южен поток трябва да бъде използван като най-голямата мотивация в предизборната кампания. Избирателите трябва да гласуват дали да похарчим тия 2 милиарда евро, без да е ясно дали някога ще си ги върнем, или да ги вложим примерно в основното и средното образование. Другите различия между програмите на партиите не са важни, общо взето празни обещания; но това е нещо конкретно и среден път няма, или ще се строи, или няма.

Особено след свалянето на самолета, два ЮП ще се "построят".

Стойнев надминава СтаниШеф по простотия и некомпетентност!!!Дано той стане главния крадец в БСП за да се самодовършат сами до край!!

Аз предпочитам микОУв за водач на столетницата... Той по-бързо ще им види сметката, въпреки че пелтека, мая и кУрнелия могат да са му достойни конкуренти!

Аз освен Мая друга стойностна кандидатура не виждам. Ако някой може да смачка гербавите това е Мая. Като питбул ги дъвчеше в Парламента!

Къде се покриха другарите-русофили,демек национални предатели?Да разкажат как някой друг свали самолета.Да припомним,че същите другари,силно обичаха престъпника Милошевич.Удивителна е способността на биесиепиету винаги да са на страната на престъпниците.Талант е това....Или генетична заложена извратенящина

Нещата не са еднозначи - у нас ненавиждам БСП69ДПС и гласувам за ГЕРБ, но това не значи, че непременно съм на страната на майдановци в конфликта!? А дори и намирам визуална прилика между сегашния прошлянко и януковича - като братя са, не мислиш ли!? Хвани единия, удари другия - еднакви бандюги!

Въпросът е,че не е редно едно малцинство подкокоросвано и ВЪОРЪЖАВАНО от съседна страна да се опитва да отцепва територии.За страна като България е особено препоръчително да заклеймява такива действия.Това направи и Вигенин.Съвсем правилно.А те,лумпените,го обвиниха,че им е провалили изборите...Това имам предвид

Този да не е министър председател???Много му порасна работата...и акъл дава-до вчера не знаехме ,че съществува!!!

ммми ааадддди деееее...кккога е тутутуй скоро

По-добре пелтек, отколкото мозъчно инвалидна Тиква.

Обаче при Стойнев няма ''по-добре''...Защото е и двете

Е, като е "по-добре" от "тиквата", що сами бЕгат от власт, отговорност и правене на "добрини" за народа...

Вън нещастници Колко по бЪрзо по добре Ван в Украина Вашата маина