Правим визия за нова демографска политика у нас

Това не е проблем само на България, каза вицепремиерът Марияна Николова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе будали. Хаn Кубрат се би и мре у битки с хазарите, и закле синовете си да продължат делото му, и да спасът българите от хазарите. А вие се дадахте доброволно на хазарските юдеи, поюдейчени хазари да ви управлевът. Ко си мислите, че хазарите ви мислът доброто ли. Случайно ли е, че хазарите с юдейска вера НАРЕЧЕНА КУМАНИЗАМ ви избивът. Деба вашта слаба семка, вие не сте бугари бе! Койе е истински бугарин, е протиФ хазарите, юдейството и куманизма! Ас казАх, на шопски.

Тази калинка живее още в комунизма. Неприкосновена частна собственост на родителите - това ще създаде деца. Русия изплаща равностойност на $10000.00 за второ дете. Нарича се Материнский капитал. С тези пари младите семейства и самотни майки се подпомагат за жилища. Кога българските майки ще получат по Э 10000.00 от българското злато?

И това е казано в Библията. Бог ке намери начин да отдели праведните от грешните, и ке изтреби грешните. Точно това се е случило в Содом и Гомора. Грешните се отделиhте от Бога, и настъпва пълното ви изтребление. Ас определено не щем да страдъм с грешниците, и съм верваща. Да мрете, грешниците, е кеф за мени да наблудавам острани. Мрете, ас съм седнала с пуканите и гледъм как Бог ви изтребвъ. Имоти да копувам от куманяги, опазил ме БоГ! Там, де е Сатаната, настава мор. Честито ви Сатана, куманяги. Туристите още ходът да гледът Содом и Гомор, на сол, на камик обърнати ..... кой е толко лут, да искъ да мре в Содом и Гомор?

Еврейскио куманизам е извлечен от Талмуда, от еврейсkио раби Мордехаи леви Mаркс 12 покуление еврейски раби и 2 братучет на Ротчайлдс. Талмуда се кланя на Сатаната, на Бафомет. Нариче се Юдаисм, кабала. Тека ше бъде ,като се кланете на Сатаната. Защо Бог изгoни евреите от Обетованата земя - защото се кланът на Сатаната Бафомет. И вас ке ви изтрепи и накаже, и вас ке ви вкамени, като Содом и Гомора. Кой от вас некога се е замислел на какво точно се кланет куманягите .... които прокламират политически атеизам и грехове, содомия, гейство, педофилия, и отнемане на децата от родителите. И проституция, прокламирано е ф КуманиЗкио манифест, как жените и децата ке станът оПщи (за ебане разбийсе), и брака ке биде отречен. Айде още малко Юдаисм и Сатанисм, и после защо се чудите, че живеете в Содом и Гомора, че Бог ви пращъ чума, мор и глат? Ощи сидети с куманягите, ощи гласувайте за тех, още ги крепете! Като не направихте лустрация на Сатаната Бафомет, чекайте какво още ке ви прати Бок.

Унгария малоумници

От визии, стратегии, програми и пр. полза няма. Има нужда от 2-3 мерки, с начало на действие от вчера! Но пък от друга страна - кой да ги вземе , като на власт са само некадърници и смотаняци.

Тази госпожа-вицепремиер, най-после излезе от забвението. И е решила категорично да сложи край на демографската криза в нашата мила България? Тези купешки думи "визии" дали ще свършат работа? Колкото за дълбокото проникновение на госпожата, че: -Това не е проблем само на България... ние го знаем далеч преди г-жа Николова да ни го съобщи. Очакваме тези многообещаващи визии да проработят.

какво ли е "практик по демографска политика"? мангал?

Еврейскио куманизам е извлечен от Талмуда, от еврейсkио раби Мордехаи леви Mаркс 12 покуление еврейски раби и 2 братучет на Ротчайлдс. Талмуда се кланя на Сатаната, на Бафомет. Нариче се Юдаисм, кабала. Тека ше бъде ,като се кланете на Сатаната. Защо Бог изгoни евреите от Обетованата земя - защото се кланът на Сатаната Бафомет. И вас ке ви изтрепи и накаже, и вас ке ви вкамени, като Содом и Гомора. Кой от вас некога се е замислел на какво точно се кланет куманягите .... които прокламират политически атеизам и грехове, содомия, гейство, педофилия, и отнемане на децата от родителите. И проституция, прокламирано е ф КуманиЗкио манифест, как жените и децата ке станът оПщи (за ебане разбийсе), и брака ке биде отречен. Айде още малко Юдаисм и Сатанисм, и после защо се чудите, че живеете в Содом и Гомора, че Бог ви пращъ чума, мор и глат? Ощи сидети с куманягите, ощи гласувайте за тех, още ги крепете! Като не направихте лустрация на Сатаната Бафомет, чекайте какво още ке ви прати Бок.

Ас па се радвъм, че куманягите кату теби, Бог ги изтребвъ и пискъте на умрело. Тека и требе - който отриче Бога, и който смета, че политическио атеизам ше му докара робе и ше му пълни джоба. ПрТсказанието казвъ, мор и градушка, а живите ше завиждът на умрелите. Точно тфа ви се случвъ, и оттука ви чувъм как плачети и ревети. И съм ви проклела до 29 покуление, никой от вас нема да се види здраФ, шеслиФ и доПре. Мед ми капи на сРцето, как куманягите плачът горко и Бог ги мори, и избива децата ви, и ви наказвъ, и ви прави луди. За атеистите и убийците куманяги - точно тфа им се падъ. Ас доволин. Руп още пуканки в устата, залагам на Бога. Откак Бога вкамени Содом и Гомора, никой не е успел да живее върху каманяка и солта на избитите грешници там.

Визия има но тя е Как да откажем хората да имат деца! Във всеки един момент трябва да се бориш със системата. Първо при раждането може да го погубят идиотите в болницата. После работодателя ще те мачка да не взимаш болнични. После места няма в градини, ясли и училища. Заплатитекеляви. Ими говорите за визия.....

Deagel е Американска съветническа компания на много високо ниво. Почти всички правителства са съветвани от нея. На тяхната страница в интернет има прогноза за всички страни за 2025та година. Страницата е пълна със сериозни статистики. Прогнозите се отнасят за ръст на населението, Брутен продукт, покупателна стойност и т.н. България, която е 71ва в списъка има следната прогноза за 2025 Население 6,128,360 - 2025 7,100,000 сега Брутто социален продукт в Милиони $ $89,087 2025 $55,950 сега Разходи за Отбрана $1,180 2025 $804 сега Покупателна стойност в $ $20,767 2025 $21,600 сега За германия например показателите са катастрофални Населени от сега 81 Милиона се стопява на 28 Милиона. Подобни шокиращи прогнози има за почти всички западни държави. Интересно е.

катастрофални са и за сащ там прогнозите. население 100 милиона прогноза за 2025

Правели визия, според Калинката. Правели виждане, с една дума. Ако не беше тъжно това безхаберие и неграмотност, щеше да е смешно, но не е....Но важното е, че се харесва на Валерката с оградката...

И това е казано в Библията. Бог ке намери начин да отдели праведните от грешните, и ке изтреби грешните. Точно това се е случило в Содом и Гомора. Грешните се отделигте от Бога, и настъпва пълното ви изтребление. Ас определено не щем да страдъм с грешниците, и съм верваща. Да мрете, грешниците, е кеф за мени да наблудавам острани. Мрете, ас съм седнала с пуканите и гледъм как Бог ви изтребвъ. Имоти да копувам от куманяги, опазил ме БоГ! Там, де е Сатаната, настава мор. Честито ви Сатана, куманяги. Туристите още ходът да гледът Содом и Гомор, на сол, на камик обърнати ..... кой е толко лут, да искъ да мре в Содом и Гомор?

То не се иска много визия, спрете детските на стотиците хиляди цигани които избират да правят деца само заради детски. А с спестените милиони увеличете 5тторно детските за българите с висше образование. Изплащайте университета на българите с деца. Проблема е решен! Същевременно отделяйте по-вече внимание на здравето и спорта в училище и по-малко на "какво искал да каже автора", " какква роля изпълняват митохондриите" и т.н.

Ти си сигурно последнио куманиЗки трол, който още не е разбрал, че това ви се прави нарочно, и е организиран геноцид, от Сатанистите куманяги. От сеймсе годин ви изтребвът, вие още се чудите кой и защо. Кокошка да беши, шеши да се сети откъде замахва секирата.

Вероятно ще и трябва " програма" да усвои средства от Европата

Пробвайте да си [ЦЕНЗУРИРАНО, ХАХА] в такъв случай, може и да подпомогнете демографията! В тая "държава" аз категорично дете НЕ правя. Вземете я оправете нея, вместо да "правите визия" или поредното ви още малоумие, и тогава може и да си променя решението. Докато буквално въздухът ще го трови, ако не го разкъса поредният питбул в кварталната градинка или да го прегазят на пешеходна пътека със 100 км/ч, или да го пребие някой циганин, и може да разчита да работи за "българския бизнес" за смешни пари (половината под масата) с пенсии, дето ги "преизчислявате" всяка година, и въоръжени рецидивисти-убийци, които се гаврят с оная малоумна шайка ченгесари, които пък и тях не можеш да ги разбереш полиция ли са, или бандити, детето ми ще се роди зад граница в някоя нормална държава и пет пари не давам какви "демографски проблеми" ще си имате като утре няма да има кой да ви изработва заплатите. А вие си "правете визии" с "работни групи" и кудкудякайте като ей тая на снимката как проблемът бил в "пренаталните проблеми". Толкоз.

Поредната куха лейка и гъ.облизка в правителството

Госпожата определено е поредната калинка избрана някъде по пътя, където е минавал Баце. Госпожо, като не ставате пък разкарайте се оттам и освободете мястото за някой, който може да се справи. С тези визии и работни групи накрая ще из.ерете поредното недоносче. 30 години политиците ни гонят от България младите и образованите, 30 години се създава хаос в здравеопазване, образование, култура и социални дейности и се стимулират маргиналите да се възпроизвеждат като единствен начин за финансиране. Добре, че света се отвори и вече можем да пътуваме и да избираме къде да живеем, но супер жалко, че се затрива държава с 1300 годишна история.

Това за втора среща на ВаЗеленски ми напомни един украински виц. Жена хока мъжа си ... - Много си смотан, ама много! Ако има световен конкурс за смотаняци - ти ще си втори! - А защо не първи? - Ми защото си толкова смотян, че и там няма да ис първи!

Никой, ама никой не ви е виновен, че не сте се разбунтувале. Не беше ден и два, това са сеймсе годин куманизини да ви водът за носовете. Кога точно се разбунтувахте? Като не направихте лустрация, сега кой ви е виновен? Ноо ясно, че една оФца като си седи покорна в кошарата, и ше я стрижът. Още блейте, това е истината, Покорни оФци в кошарата, съгласни на сичко. Е как ше стане, та нема да ви стрижът, колкото повеке, толкова повеке, Сега се наведете за още един откат.. Никой не ви е виновен. Щом сте съгласни, естествено че ше ви го набутът.

Правили Визия ?! А 10 години от как управлявате що нема визия или последните 10 год това не е било проблем ама сега изведнъж стана проблем или тука пак ще има някоя нова вратичка за партийните жилища и сметките у Вирджинските о-ви :) Тия ненаситници от ГРОБ и пясъка на Марс ще започнат да правят пари ей

"Правим визия..." БЕЗ КОМЕНТАР!

В българските семейства се раждат все по-малко деца, което е обяснимо предвид бедността, липсата на всякаква социална политика, подкрепяща семейството и хаоса в здравеопазването и образованието. Сега ще се приемат някакви стратегии и конвенции, които ще стимулират узаконената кражба на деца с цел осиновяване срещу пари, ще се въвежда джендър-обучение още от детската градина - т.е. част от родените деца ще бъдат откраднати и осиновени, а тези, които предстоят да се родят, няма да се родят, защото кой ще ражда под заплахата да му отнемат детето без причина. Ето това се нарича фашизъм и геноцид. Къде са човешките права, къде е извоюваната ни с кръв свобода, къде е неприкосновеността на семейството?! Ние пак сме роби и ни продават, нас и децата ни.

Ми да се бехте дигнале и да се бехте разбунтувале, то не е от чера. Докаръхте се дотам сами. Кога ви се приказваше че куманизма смета децата и жените за оПщи, еми смейте се. Сега ние ке се смеем.

Госпожо, в отговор на въпросите ви от дира ви метнаха един фекалий. Страшна злоба и цинизъм са "медиите".

Въпросът нашето семейство го е решил- дъщеря ми завърши в Германия и остана там.Като се пенсионираме може да ни помага,половин година мога да живея при нея - и място има в апартамента,и немски знам. Имам и други колеги с деца в чужбина- Нова Зеландия,Ливан,Англия,Кипър. Никой не се връща! И всички са с образование и на добри позиции.

Е и? Има хора, които искат да останат и да живеят в България. За тях има ли някакви предложения или те трябва да бъдат прогонени оттук и разпръснати? На мен ми звучи много болшевишко това. За вас не знам. Явно трябва всички да си "решат" проблема като вас.

Не е толкова сложно и не е нужна "визия". Плащат се солидни суми за раждане на дете само на майки с поне гимназиално образование. Е, ще има по някоя закупена диплома, но това няма да събори системата. Нямало пари? Да се намалят драстично парите за социални пенсии на необразовани и трайно безработни. Силно се ограничават безсмислени харчове за натрапени ни оръжия и пр. Ако трябва държавата ще вземе заем-целта е прекалено важна. Да се види опита на страни като Унгария. Нови детски градини, безплатни и достъпни. Промени в трудовото законодателство, даващи възможност за достатъчно дълги отпуски по майчинство. И разбира се отмяна на норвежките закони, приети тайно преди два месеца, осигуряващи услугата "отнемане на дете". И ще станат нещата.

Продължавайте да приемате стратегии за детето и съвсем ще ни откажете да имаме деца ! Аз не бих правил дете да ми го гледат социални и да го възпитават като джендър и в евроГейски "ценности".

леле мале жена с толкова противна муцуна не може да измисли нищо ползено за народа.... та тя муцуната си не може да оправи какво остава за демографията я бегай от тука. За демография може да ми говори някоя жена с поне 3 деца, всичките които са в България и работят за собствената си икономика. Тази несемейна бездетна кобила ще ми говори за демография ай стига...

С тия пари идва тотална циганизация на България

Едно време една циганка го каза "куо да прайим дицата глиедат сексувете по тиливизията...". Предлагам видео билборди на всеки 200 метра, по цял ден порно. Така ще се възбуждаме ще правим секс по често и бебета. Ще преборим демографската криза.

Дядо ми все едно с визия е отгледал 4-ма сина и три дъщери. И не е бил по-богат и по-сит, ама си е знаел нивата, добитъка и никой не му е пречил да си живее спокойно. А, и телевизия не е имал и вечер вместо да си ляга стресиран с мисълта за Бойко, си е лягал ухилен с други мисли в главите.

Хората много добре трябва да се замислят за кого гласуват, за да няма такива недоразумения, които да ни управляват.....

ПРАВИМ ВИЗИЯ... Само това изречение показва колко акъл имаш ма ...

....много сте закъснели ....всичко ,което правите е в ущърб на народа ....махайте се !

Тия се отаковат без да се напъват , сега , като са се напнали кой знае колко ще се омажат.

Важното е да"правим".Визия,стратегия-на хартиен носител.Защото,въпреки видимите успехи,България се топи,ама много видимо.Но,като има визия,на хартия,едни успешни пожелания,си е друго.

Няма дом няма деца, идио. Намерете как да дадете дом после децата ще дойдат. Не е проблем таксата в градината ,а местата!!! ЕЙ

Тия групи няма да ви помогнат, ЕЙ

„При достатъчна печалба капиталът става смел. При сигурни 10% той вече може да бъде употребен навсякъде. При 20% той се оживява. При 50% той става безумно смел. За 100% капиталът ПОГАЗВА С КРАКАТА СИ ВСИЧКИ ЧОВЕШКИ ЗАКОНИ. ПРИ 300% НЯМА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, НА КОЕТО ТОЙ ДА НЕ СЕ РЕШИ – дори с риск да увисне на бесилката. Ако смутовете и кавгите носят печалба, той ще ги подбужда.“ – Карл Маркс

Лъжа, нема текиви цитати. Я тука цитирай страницата и заглавието, ние ше си проверим там ли е.

"Защото стремежът за власт няма ограничения, независимо от насочеността към определена институция. Всяка институция налага ограничения на човешкото мислене. Това е в неин интерес. Така тя се самосъхранява. Но настъпва моментът, когато институциите ще трябва да разградят стените, които са издигнали около себе си. Това е шанс за всички, но е *наложително да го осъзнае всеки поотделно"""." Стр. 1 от книгата на Никола Събев, "Без болка в затворения свят".

Ефтино изправям криво визионерство.

Предлагам ви първата решителна стъпка към решаване на демографския проблем - пълна лустрация, не само за 45-те, но и за последните 30 години. Когато си отидете вие, ще дойдем ние.

Според прогнозата на ООН, населението на страната към 2050 година се очаква да бъде 5 милиона. Това прави България държавата с най-бързо намаляващо население в света! Има и една дълга статия по темата в The Economist. И веднага идва резонния въпрос, кой ще плаща пенсиите, кой ще плаща за здравеопазване? Защо България е единствената страна в ЕС, в която се случват подобни катаклизми? Защото властта привлича най-лошите и покварява и най-добрите. Защото властта се дава само на тези, които са склонни да се наведат, за да я вземат!

Повдигаш въпрос който няма традиционен отговор. (Баста атеизъм!) Обаче всичко се движи по ПЛАН. 1. "ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД", от 1988 г. 2."За разслоението на енергията и хората", 23 февруари 2011 г. По тази причина БОГАТИТЕ стават по-богати и все по-малко, а БЕДНИТЕ все повече и все по-бедни. За изминалите 8 години се вижда ясно динамиката на протичане на не само този процес. Примерно: /"Резонансът на Шуман" или наричан още пулсът на Земята се манипулира от CERN, HAARP и GWEN/, Публикувано на 05.07.2017 в Свят

Ама сте и забавни , та политика викате. Ама знаете ли какво е това политика , а го не бъркате със система от стихийни действия , ала пожарникарство , обичайно , като се запече ,да го не споменавам кое.

В България умират много деца от катастрофи, от убийства от изроди, от изнасилвания. Държавата е колабирала и не се справя с престъпността. От друга страна циганите, освен че раждат, имат и късмета да живеят. Колкото и да подкрепят майките, когато нямаш сигурност и спокойствие за хживота на детето си, което си отледал с любов, ще го пратиш в чужбина, за да оцелее. Понякога проблемът не е само в парите, но и в несигурния за оцеляването живот в България. Ако има закони, ако за убийства и катастрофи има доживотни присъди и превенция срещу примитивни хора, ще има и сигурност и все повече хора ще раждат по две деца и няма да ги принуждават да учат и да се реабилизат в чужбина. С хиляда лева помощ на майките цялостна политика не се прави и е невъзможно това. Това е популизъм за простите хора

Управляващите винаги знаят какво трябва да се направи, само дето не го правят. Вместо с представяне на празни "визии", да се заемат реално и да увеличат значително помощите за второ и трето дете, но за работещи родители, с най-малко средно образование.

конкретно за деца стимулират само едни - спиртните напитки. Никакви помощи не трябва да има целево. Добра идея беше семейното подоходно облагане с връщане внесения данък на всички семейства с деца. Ето го само за работещите. И други начини има - безплатни занимания по науки или спорт за децата.

Патриотична калинка, ей!

Два милиона българи са извън България! Имаш ли доходна работа за тях на тази територия? Дай им по хиляда евро заплати и край със демографската катастрофа! Ако не можеш разкарай се от поста който си заела,и не се храни със парите от бюджета ,които малкото останали работещи осигуряват! Бягай да бачкаш със мотиката при някой селски дерибей,за да си изкараш хляба достойно!

Снайпер, тея 2 милиона първо не са два милиона и второ вече са се установили и водят живота, който искат извън пределите на България. Какво те кара да мислиш, че ще се върнат за каквато и да е сума пари? Не се ли сещаш, че мнозинството от тях са избягали заради такива като теб?

Почти всички познати от чужбина си купуват имоти отново в България, така че имат желание да се върнат, а са там точно заради хилядата евро, понеже тук и 500 не им дават. Малко се тези които са програмисти в големи компании или финансисти с милиони, които няма да се върнат. Там всички казват, че гледат на тях като на втора ръка хора - дори местните пакистанци дошли малко по-рано!

Обърка се! Снайпера не е във България от двайсетина години и се махна по времето-който не скача е червен! Други ви изядоха главата от същата политическа сган!!!

КЪм Картофчо - кого лъжете саму себе си. Никой не есе е върнал, нито купува имоти, собствеността не е защитена в балХар, да не говорим за циганската престъпноЗ. От сателит се вижда, колко е празна територията. Още една партийна лъжа, пропагандата от еврейското цълто лайно на Стани Шеф, не спира. Сега си яжте вашите соПствени лайна, кой верва на проагандата ви, саму вие май си вервъте, дебили куманиЗки.

До: IC То се вижда на кого са му партиите в главата и постоянно ги сънува. Чети внимателно написаното, вместо да бързаш да лаеш нещо по партийна линия, за да ти дадат някой цент. Казвам не че са се върнали, а че с парите спечелени оттам си купуват имоти и имат желание да се върнат ако се подобри ситуацията. Аман от партийни клакьори. Вече една нормална приказка не може да се каже, без някой да се изходи по темата!!!

До Картофчото с минуса. Никой не е толко дебилен да купува собственоЗ в страна, в която куманяги управлвът, иле си заслужава да я загуби, защото сички знает, че куманягите крадът и соПствеността не е гарантирана под куманяги да управлевът. И да има двама-трима глупаци да инвестирът при куманяги, те скоро да се разплакале. КТБ и Оманскио фонд, кипареца с прегазения циганин, това са ееденични случаи на наивници. Но масово, хората бегът от куманягите и кражбите и издевателствата им. Сега си яШте пропагандата, никой не ви ве вързва и не инвестира, ни копува, и на никой не му пука, че куманягите сте гладни и умрели за нови кражби. Мрете.

До Картофчо Абе кого лъжеш ти бе, територията е празна бе. Стотици села празни, градовете превърнати в гета, къде виждаш икономика, купуване на имоти, какви са тея несвеСни балнувания? Какви призраци т исе превиждът? Кой се връща, ти си луда ма! Куманягите съ държът иСкуствените надути цени, щото не стаа да признает истината и да видът как им се изпарева откраднатото от народа, щото масово изпраха пари в имотите, ама нема кой да копува. Излъгаха малко руснаци, малко англичане, ама и тея се махнаха. Е ко му се случи на кипареца решил да инвестира. А Оманскио фонд в КТБ изпи една студена вода. Кой още не знае и не се сеща, кой точно краде и защо соПствеността в балХар, е толко еФтина, и кой иска да се връшщъ? Защо сички продавът? кой копува? тека си плещите, за едните центове грантаджийски тука, трафик да праите. Тя територията кунти на умрело, умрелите нема кой да ги погребе, тя имоти и печалби санува.....

До: IC Никога не казвай никага и никой! Защото аз съм ги видял и съм седял на една маса с тях, а не са ми казали други за тях! Малко хора вече се връзват на откровената ти партиина пропаганда! С това мисля да приключа диалога с теб! Твърде безплоден е откъм идей и не мисля да си губя времето с теб!

Е ас живеем в чужбина, и продадах сичкото в балХар, и нема и да си купим друго. Ас инвестиръм другаде, и от 6 години не сам се вращала, нема и да се върнем. Никой не е толко лут. Куманягите проповедвът отричене на соПствеността, да не съм луда да купа собственоЗ кога куманяги управлевът. И Бога отричет, и там нема да ме погребът, дека Бога е отрречен. Да си ядете лайната куманягите, и баш тфа ви се случва. Айде изяШте ограбеното, нале сте ноо богати, доволни, на гърбъ на избитите, обраните, отрепаните, изгонените. да пукните дано, никой не се връшъ, защо ле. Да изпукъте дано, до последнио куманяга, чума да ви натръшкъ, и май баш тфа се случва. тека е, като отричетеБога. 9 години поредни, ше бъде градушка, мор по добитъка, глаТ, избиване на пъррвородните, зелетресение, урагани, и бовите отмъщение ше ви се стовари. Даже не шъ да ме погребвът на таа прокълната земя, където куманягите отрекаха Бога. Тека, доде не признаете силата на Бога. Ако я не признаете, ке си носите проклятията и тфа е . Имори крадени и роби да им слугувът им се прещели. Фук офф и мрете.

До: IC Радвам се че си в чужбина и не искаш да се връщаш точно ти! Пожелавам ти успех!

И това е казано в Библията. Бог ке намери начин да отдели праведните от грешните, и ке изтреби грешните. Точно това се е случило в Содом и Гомора. Грешните се отделигте от Бога, и настъпва пълното ви изтребление. Ас определено не щем да страдъм с грешниците, и съм верваща. Да мрете, грешниците, е кеф за мени да наблудавам острани. Мрете, ас съм седнала с пуканите и гледъм как Бог ви изтребвъ. Имоти да копувам от куманяги, опазил ме БоГ! Там, де е Сатаната, настава мор. Честито ви Сатана, куманяги. Туристите още ходът да гледът Содом и Гомор, на сол, на камик обърнати ..... кой е толко лут, да искъ да мре в Содом и Гомор?

Ас па се радвъм, че куманягите кату теби, Бог ги изтребвъ и пискъте на умрело. Тека и требе - който отриче Бога, и който смета, че политическио атеизам ше му докара робе и ше му пълни джоба. ПрТсказанието казвъ, мор и градушка, а живите ше завиждът на умрелите. Точно тфа ви се случвъ, и оттука ви чувъм как плачети и ревети. И съм ви проклела до 29 покуление, никой от вас нема да се види здраФ, шеслиФ и доПре. Мед ми капи на сРцето, как куманягите плачът горко и Бог ги мори, и избива децата ви, и ви наказвъ, и ви прави луди. За атеистите и убийците куманяги - точно тфа им се падъ. Ас доволин. Руп още пуканки в устата, залагам на Бога. Откак Бога вкамени Содом и Гомора, никой не е успел да живее върху каманяка и солта на избитите грешници там.

Визията ИМ не стига по далеч от джоба ИМ

Визията е да се разкатае демографията на демографията

Не знам за демографската политика на управляващите, но фискалната политика им е добра - евтини апартаменти за "всички" и усвояване на обществени средства от свързани лица.

"Демографската политика ... е хоризонтална" Аз изчислих вчера, че е вертикална и леко нагъната по краищата.