Правилникът на БСП позволява различно мнение, но еднократно, заяви Георги Гьоков

Професионалните качества на Габровски не подлежат на съмнение, но за политическите все още не се знае, каза депутатът

Обратно в новината

Коментари - Правилникът на БСП позволява различно мнение, но еднократно, заяви Георги Гьоков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това при нас не маже и един път да се случи, става въпрос за еднократното мнение

Тъпи комунисти скапани !

Все едно да наредиш на малцината си останали симпатизанти да ходят по нужда само веднъж месечно! Вие сте голяма работа! Човек трябва да ви приема вече по-фриволно, да не кажа несериозно! Шоуто е пълно!

Различно мнение н е може ама различни рушвети всеки път за Кака Кури може!

Този е дъно!В БСП всички са трягедия.Никога,нищо не са работили,а само на чучура са седели.Ако не са депутати,ще умрат от глад!

Бфдеубмофдзъинлоътфг...и пак тглифдеужнмюшщпхедгржнлнхрдфтбивядцйкк, накрая ПП

Може да го вкараш без презерватив ама само веднъж..

Или може по повече :))))))))

Напълно е прав. Габровски не е политик и не той човека който да изведе страната от кризата. Това е номер на Боко Тиквуня.

Той пък Киро голям политик!

Нека този Гьоков да попита Нинова като как се става водач на листа в един голям областен град на човек, който не е от БСП и най-вече колко му е струвало депутатското място? Нека стане ясно КОЙ го е включил Божанков в тази гражданска квота и то на първо място. и все пак срещу какво?

Ами, с 2 кликвания на мишката открих, че на изборите през 2017 г. чрез преференциите Божанков се наредил на второ място след водача на листата Лечева; На изборите през 2022 г. Божанков оглавил по разбираеми причини Листата / Лечева е от вътрешната опозиция на Корнелия / и събрал най-много гласове. Корнелия поведе кампания за ОБНОВАВАНЕ на Листите и заложила на млади и образовани хора. Отде да знае каква свиня ще излезе от прасето?! Божанков пък, приемайки номинация от Листа на БСП би трябвало да знае външно- и вътрешнополитическите принципи на Партията. Да не би пък целта на Божанков да е била да се намърда в парламента и после да си намери мястото?! По гласуванията ще го разберем...

Колкото и да кликаш с мишката няма да има отговор как сина на един бизнесмен от Горна Оряховица е в листите на БСП. Без да кликам никъде ще ти кажа, че става само срещу пари в брой. Нарича се дарение на физическо лице за партия. Не мога да кажа размера на дарението, но е повече от сигурно, че е достатъчно за да стане младият Божанков депутат. Толкоз.

Различните мнения не са проблем; ПРИНЦИПНИТЕ различия СА.

Един нормален комунист да имат, а те да го изхвърлят хахахах. Вероятно е единствения който не взима рубли в тази фирма. Ама е крайно време да фалира.

Комунисти Сър!

В парламента - предатели сър.

Какви професионални качества като политик има Габровски.? Какво е ръковидил и какво знае? Помня, пе преди няколко години имаше някаква афера с един Габровски и го махнаха от пирогов ., Но не беше тоя

Спрете се, че все по- зле става за вас. Потъвате бавно, но не славно. Отломки от минала епоха.

Вие гласувайте за партията, а тя ще позволи с ВАШИТЕ гласове да влязат в парламента свои хора със СОБСТВЕНО мнение така ли? Ако са толкова стойностни тези хора, защо не са станали депутати със СОБСТВЕНАТА СИ РЕПУТАЦИЯ? Мамите избирателите, кадрувате, а после се чудите защо .... Все тая явно това не Ви вълнува.

Машинното гласуване бе скопено. Машините стават просто принтери. Защита на бюлетините няма. Машинен протокол към документите на секцията няма. Проверка на вота през машини на хартия спрямо електронно устройство няма. Изгласуваха си отпадане на всички контроли. Върнаха Хартиената Вакханалия. Манипулациите на вота отнемат надеждата на България. Всеки опит за връщане на доверието в цялата политическа система ще бъде смачкан. Целта е продължаване на мутренския Преход.