Паулу Коелю предложи $100 000 за ”Убийствено интервю”

Бразилският писател Паулу Коелю е предложил 100 000 долара, за да закупи правата за филма "Убийствено интервю", който иска да пусне безплатно в блога си.

Обратно в новината

Коментари - Паулу Коелю предложи $100 000 за ”Убийствено интервю” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ким чен ун е последният приятел на путлер...

Аз не разбрах нищо от тази зтатия. А вие? Кой кой е и за какво се бори?

Басииии... всичките споменати имена са на чифути:)

четете какво казва самият Пауло - той не вярва, че е забранено, не вярва, че е имало и заплахи. Тъп пиар от страна на Сони. а 100те хиляди са като подигравка, и са оценката му за това колко всъщност струва този политпропаганден боклук.

ще плачем ли за ким чен ун, а?

В този случай, проблемът не е някаква боза, в която искат да ликвидират оня корейски малоумник, а в това, че ако някой направи същото за американския малоумник, как ще реагират "демократите"!

ако е за обонго, как му реже гръкляна някоя чалма... не за някой от миналия век (при това тяхна си вътрешна работа)

и ако може, в крупен план, как се лее кръв, и рязането е както ги режат истинските сирйски демократи, пардон, бунтовници, пардон, ИДИЛ: бавно с ножче, поне една минута. ще е интересно да чуя защитниците на демокрацията какво ще кажат.

ся пак запада ще се окаже виновен във всяко положение и че е направил филма и че го е спрял?! ами хубаво... ким винаги е прав 110% рейтинг хвала

Sony е далекоизточна компания, не 'западът'. :) а Коелю им се нерви, че изкарват някакви 'терористи' виновни, че нама да пускат филма.

в момента, в туитър седи следното от Пауло: I'm a fan of S Korea movies & many of them r VERY tough on N Korea. They were all released,no incidents. How can I believe in Sony version? превод: аз съм почитател на Ю Корейските филми & много от тях са ТВЪРДЕ груби към С Корея. Всички тези (филми) са пуснати, без инциденти. Как мога аз да повярвам във версията на СОНИ? ----- прочитайки това, изказване от сорта на: 'Ще им дам 100к долари и ще го постна в блога си" придобива съвсем ама съвсем друг нюанс.

Руските тролове се побъркаха от злоба, че приятеля на Путин оня севернокорееца ,е заклеймен като терорист. Истината боли тролчета.

троловете въобще не са видяли ЗАЩО го прави. не защото споделя американските мокри мечти, а защото е против терористическо изнудване към Сони и към 'артистите' да не публикувт творба, без значение каква е. човек с принципи. не смотан трол, като вас. и още нещо: факт е, както ви казаха по-долу, ако случайно бяхте чели нещо от него, щяхте да го плюете като рублофил, примерно, или нещо подобно. и, последно, от преди няколко часа (съветвам дирника да след туитър, след като го цитира:): Paulo Coelho paulocoelho 7h 7 hours ago I'm a fan of S Korea movies & many of them r VERY tough on N Korea. They were all released,no incidents. How can I believe in Sony version?

Къде видя Русия в новината? Или толкова сте изперкали протестърите, че и за неутрино да ви говорят пак Русия ще ви е крива. И btw, как С. Корея се оказа терористична? Да водят някъде война? Докъто САЩ са във всички възможни веонни конфликти по цял свят и бомандират суверенни държави. Май трябва да си преосмислиш критериите за терористи.

Те зщитават лидера си, а не троловете на Путин, нали така....?

Остави ги. Неспасяеми случаи - пробвах с аргументи - бетон по скоро ще разбере

Абе да го пуснат по някой торент и всички ще го видят филма!! Цял свят ще го види!! И тогава корейците ще се изядат отзад.

Този като е такъв мъж защо не направи филм за покушението на Обама? Или това е немислимо? За мен пък е немислимо за едни да може за други не! Няма богоизбрани!

Пълно е с филми за покушения над американски президенти!

... хипотетични президенти, а не конкретна личност! И по правило президентът-мишена се проявява като суперхеро и покушението не успява!

дир блокира линкове ама ако мине сцената със смъртта на ким defamerТОЧКАgawkerТОЧКАcom/leaked-watch-the-kim-jong-un-death-scene-sony-is-terri-1671454669

и, според теб, това е хубав филм? blah. по добре да не го пускат, не защото е за Ким, а защото е тъп претъп филм, разчитащ на евтини тръпки.

Паулу Коелю,може и да е прав в случая...Нека го дадат този филм,но ако са наистина "свободни",и "демократични",кога да чакаме такъв филм за Буш,Псаки,Клинтън...... Но,най интересното се получава тук по форума!! Обичайните дебили,пламенно защитават Коелю,защото са невежи!! В смисъл, че ако им стигаше акълът да вникнат в неговите "леки"романи(от които не са чели и един),и ако бяха направили труда да проследят неговите интервюта за Е.С.,САЩ и свободния пазар,щяха да им изгорят платките!! Щяха да го обвинят за "анархокомуняга","путинкистанец",и какво ли не още... П.П. УважаемИ дебили,тук възниква въпросът,как така един "анархокомуняга",действа против другия!!Въпросът е прост!!Другият(Ким),просто използва думата "комунизъм",а всъщност налага една система,много примамлива за много от вас,наречена "Кралски Феодализъм"....Просто,тези които го обвиняват,не могат да контролират неговата диктатура-това им е проблемът,а не самата диктатура. От друга страна,дори да бяхте прави,това доказва само,качествена разлика между паплачта която представлявате вие,и достойния човек,който не се притеснява да каже истината,каквато и да е тя,вместо-като вас-да става за смях с алабалистики!!!

Наистина хамериканците съвсем изперкаха. Очевадно е, че това е накаква абсолютна треторазрядна малоумщина. То само вижте каста - Сет Роугън и Джеймс Франко. Обаче такъв малоумен ПР извъртяха, че ще има реки от повръщано, когато все пак хората го видят.

тва че едно произведение е тъпо не означава че трябва да бъде забранено дали ще се гледа го решават хората! ти си никой! макар че мен лично много ме сърби да се забрани чалгата :))) ама никога не бих го направил

Погнуса! Въобще всички филми за война, и сериозни, и пародии със загуба на човешки животи водят само до едно- да се обезличи човешкото съществуване...и това се отнася само за американските филми, които се излъчват по нашите телевизии и по кината ни.

Какво предлагаш ? цензура по филмите и цензура в учебниците по история. Да се пазят в тайна воийните :D

щото не сте били тъпаци в казармата и не сте държали пушка, за това... и въобще нещо не разбирате от война, а сте мъже може би. Стреляли сте само по зомбита във некоя американска игра. А земи пушка и ходи в некое поле на фронта да те видим. Много лесно се ПИШЕ за война, но в РЕАЛНИЯ свят има разлика

И що само за американските филми след като всички правят такива филми. С какво убийствата в Китайските епоси са по "човечни" Или в руските "боевиков". Аха сещам се, и явно не само аз. Това е така защото росто си лицемерен боклук путлераст. Такива като тебе с кеф гледахте пусканите от руските терористи филми с убити украинци, нали?

Имаш късмет,че ти махнаха репликата към моя коментар,защото изчезна и моят отговор!! Развеселяваш хората с твоята нищожност,глупак...... П.П. Като ти гледам езика,правя връзката за твоя произход и разбирам,че в Столипиново,пак ви пуснаха тока!!

Като гледам коментарите руската пропаганда се е заела да защитава приятеля си ким. Няма смисъл да се борите другари. Филма рано или късно ще изтече. В епохата на интернет няма тайни

Един път,и кака "пъстра",да каже нещо правилно бе... Да,така е!! Тайни няма!! Дори,тайните затвори на ЦРУ за мъчения,не са тайни вече......

Да и понеже те си признаха, вие сега се дуете, ама да ви видим какво ще кажете, когато Ким-чо си признае - нещо, което той никога няма да направи, не е типично за същества, като него.

Паулу напрай милиони с тъпите си романчета за инфантилни домакини и стари моми.

ми направи и ти бе

За какво е минусът, бе?! Вярно е, че само веднъж изчетох две страници от...забравих какво беше и ми доскуча, ама......има си пазар човекът - пише и продава! Аман от завистници, брей - хем некадърни, хем завистливи!

ГОЛЯМ КЕФ Е КАКВО Е ИЗТЕКЛО В МЕДИИТЕ : ШЕФА НА СОНИ ЕНТЪРТЕЙМЪН В Е-МЕЙЛ : - КВО ДА ГОВОРЯ НА ОБАМА ВИЦЕ-ПРЕЗИДЕНТКАТА НА СОНИ ЕНТЪРТЕЙМЪНТ - ГОВОРИ МУ ЗА ФИЛМИТЕ "ДЖАНГО БЕЗ ВЕРИГИ" И "12 ГОДИНИ РОБ"

пак е доста по-добре от това да изтече в медиите какво пишат добрите хора във форума на дир за обама банани маймуни и пр... или казваш - вие не се броите?? правилата важат само за американците

Започваш да влизаш в релси,и да правиш смислени коментари!! Напълно правилно!! П.П. Остава да приложиш и на себе си това което пишеш,защото и твоите коментари са такива...И,не само срещу Путин,а и срещу руснаците под общ знаменател(когато се изнервиш-има такива случаи)......

Dimi

Сони просто се опитват да извлекат максимума от една боза... след този "скандал" ще пуснат филма с 2-3 седмици закъснение, а хамериканците ще се избият да гледат "скандалния" хит...

Този мазния да не го виждам.

Killing The Interview Could Cost Sony $100 Million ------------------------ убиването на Интервюто може да струва на сони $100 милиона!!! -------------------------- егати евтината реклама на нискобюджетен филм!!!!

Само заради смотаната пародия "Fury" с брат ми Пит и онова недоразумение /от определен,широко представен във филмовите среди етнос;-)/ с очи на кокершпаньол Шайа Льо Биволът им пожелавам фалит. То бива скапана пропаганда как американците са спечелили Втората Световна Война сами,ама това вече мина всякакви граници. Руските и немските танкисти се обръщат в гробовете си.

нищо не си разбрал от филма нищо филма завърши как убиват почти всички в един шърман никой не е спечелил войната тва беше историята на един танк във 2св :) и изрично показаха че тигъра е много по-добър танк от шърмана! айде стига с тея русофилски пропаганди :) и показаха че и американците са правили гадости че войната е гадост! тва русофил никога не може да бъде справедлив! за това ме дразните

Да бе, бахти. Това "Fury" е ебаси тъпнята. Типична пропаганда на американската армия.

Някой да пречи на Руската кинематография да се изяви на световната сцена с филми за 2та световна?

Може да е всякакъв, но е абсолютно прав да иска да го публикува. С.К. са убийци, които потискат в робство половината от един народ. С.К. нямат бъдеще. Те са източноазиатската Куба.

ще ти предложат кафенце, сладки и ще ти дадат интервюто...

loyola

Хе хе. От една страна мяза на евтина кампания за рекламиране на нискобюджетен филм, а от друга - като предупреждение, че каквото стана с Оссама, може да стане и с Ким.

абе кво непрекъснато дрънкате глупости без да знаете филма не е нискобюджетен бюджета е над 30 милиона акциите на сони паднаха 10% след скандала!!! аман

тва ми хареса от трейлъра: ким: тоя танк ни го е подарил сталин франко: в щатите не се произнася сталин а стааалооуунн :))))))))

А кои са Роуган и Франко???

не знам дали си чувал за удивителното ново изобретение наречено интернет??? лесно можеш да намериш инфо

Най-вече за Роуган...

Това е просто възможно най-евтината рекламна кампания на филм! В крайна сметка ресурс за сериозна кибер атака на територията на САЩ имат само кибер войските на пентагона и тези на Мосат. Смешно е да се приеме, че Корея ще се притесни от филм, който осмива ЦРУ, като го представя за организация, която се опитва с не професионалисти да си постига целите! Първият път, когато гледах трейларите ми се стори, че корейците са го финансирали, като част от пропагандата им срещу САЩ!

стига с тея простотии филма струва 30 или 50 милиона само тва са чисти загуби за сони пропуснатата печалба е много по-голяма акциите им паднаха с 10ина процената егати рекламната кампания!!! дрънкачи

Именно, просто казвам, че този, който е заинтересуван да спре филма не е Ким ... забравих му името, а по скоро служби в САЩ. ;)

Много подценяваш китайците и корейците;-). Представи си,че си начело на Северна Корея. Изолиран си отвсякъде,следят ти държавата постоянно заради притежаваната от теб оригинална доларова преса;-).С триста зора можеш да пратиш агенти до комшиите, за висши такива в неазиатски държави-забрави. В каква насока ще насочиш ресурсите си,ако не в електронното разузнаване? Постави се на мястото сега на Китай. Трябва ти информация за всичко по света,защото си супердържава. В същото време не можеш открито да шпионираш западните си партньори -не,че не го правиш, просто за по-рисковите неща ползваш севернокорейците. От тях-изпълнението, от теб- инструментите /компове,произведени след 1970-а година:-)/.

Това гнусно джудже Ким Чен-ун ,трябва да бъде съдено като Садам Хюсеин ,но на американците не им стиска ! Този за разлика от садам има оръжие за масово поразяване и няма да му мигне окото да го използува ако му се правят на печени каубойци !

що пък само хамериканците после пак да ги плюете има японци там руснаци южнокорейци китайци аааааааа чакай чакай те китайците и руснаците защитаваха ким!!! да

Мре му се!!!