Пратиха Протасевич в апартамент под наем с мярка "домашен арест", семейството му не знае адреса

Приятелката на журналиста София Сапега също е преместена в наето жилище, където живее сама

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още малко санкции и Лъки,ще почне и Закуска в леглото да му носи.Олигофрен

:))) Май накрая ще се окаже, че Протасевич и Сапега са всъщност са Петров и Боширов. След разгромяващите интервюта на Протасевич, на които бяха поканени западни журналисти и дипломати и на които той се подиграваше с тях - "Питайте де! Каквото искате питайте! Защо бягате от залата! Ето ме - питайте каквото искате!" А и от Ryanair взеха че потвърдиха, че никой не е принуждавал пилотите да се приземят в Минск, че това е било тяхно решение, а когато е било взето изтребителят не е бил наблизо, а на около 50 км...

Глупости на търкалета.Самолета е имал визуален контакт с изстребителя и се е намирал на 2 минути от границата при тази скорост.Пак тролене безкрай.Райънер са решили да отидат на 40 Мин от мястото на прихващане вместо след 25 Мин да кацне във Вилнюс.Откъде ви намират бе!?

Умнико, 1. Маршрутът на самолета го има в сайтовете за следене на полетите. 2. Да, самолетът е бил на много по-малко път от летището на Вилнюс отколкото от това на Минск. Но Вилнюс са му отказали кацане и те са решили да се върнат в Минск. Пак Вилнюс отказват да бъдат предоставени записите на разговорите им с пилотите. Но все пак признават, че и те са получили мейла със заплахата. 3. Изтребителят не е бил на пряка видимост, а е прикривал Минск в околностите му. 4. От къде ви намират такива уминици бе?!

НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ Е НА ЗАПЛАТА В АНКАРА КАТО БСП, ДПС, СДС, МАЯ, ХРИСТО И УЧИНДОЛСКИЯ-БАНДА БАШИБОЗУЦИ И ЕНИЧЕРИ ПРОДАЛИ СЕ ЗА 30 СРЕБЪРНИКА........

ДВАМА ЗУЛУСИ И ДВАМА МАСАЙ ОПОЗИЦИОНЕРИ ДА ГО РАЗПЪВАТ ПО ЦЯЛ ДЕН КАТО ЖАБА ТОЯ БАНДЕРОВСКИ НАЦИСТ......

В Перник България ЕС е ПО ЗЛЕ, там направо убиват неудобни по поръчка на Главният Прокурор Гешев и Аятоласите старейшини на ГЕРБ!