Търсят осъдена за пране на 2 млрд. заради документ от умрял

Софийският градски съд обяви за издирване Елизабет Елена вон Месинг, осъдената за пране на 2 млрд. лв., която опитала да използва медицинско, подписано от умрял

Обратно в новината

Коментари - Търсят осъдена за пране на 2 млрд. заради документ от умрял | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато за изпрани 2млрд. лв. те глобят 5000лв, е нормално да си направиш извода че в ВСС се управлява от шимпанзета и да представиш фалшив документ. Лошото е че шимпанзе с +1IQ е решило да провери

Абе нещо хич не се връзва тази Елизабет Елена вон Месинг, с финландско гражданство и немско име да е етническа рускиня, ама нейсе! Интересно също защо чак сега, след 10 години откак е започнало делото се съобщава за тази прекомерно голяма далавера с цели 2 милиарда????

Оставете хората на мира! Драгалевският Крадец унищожи цяла държава и отмъкна 300 милиарда долара ,прОкОратурата 25 г.не го и потърси да го разследва!Сега с тези - шоу ще ни правят! Анатема,Ай Дуко!

Бе се таа месинг лии бакър лии руску лии френцко лии - джилязу дъи ...

За пране на 2 000 000 000 лв. пусната срещу гаранция от 5 000 лв??????

българските студенти в сесесерето се завръщаха в България освен с диплом, но и с някоя съпруга-рашкинче, което за нула време изеб.ваше целия квартал.

За съжаление, такива са "западните" инвеститори в България.

Напълнихте страната с руски боклуци. Сърбайте им попарата сега. Шенген.....

d4

баси... два милиарда ...по документи... ами онези, без документи?? и чий го търси в БГ-то??

Подходяща бизнес среда!

Той пък Д. Аврамкин е един руснак. Или не е ?А е един Мошенкин?

В България Няма Справедливост.

С типично руската фамилия вон Месинг. И все пак - браво на момичето, особенно ако ги е прала без пералня!

Щом е Месинг, значи е във 'Факултета" или най-много да е стигнала до "Столипиново".

Аз съм инвеститорка! С Георгиус Горгиу развиваме Банско, Слънчев бряг и Витоша, но гадните платени зелени терористи ме натопиха!

Ама моля ви се, как така? Нали славянските "братушки" всички са носители на православните ценности и не са покварени от материализма на капитализма? Сигурно Сорос е писал тази новина и е фейк :) И да попитам, как така има забрана да напуска страната, пък изведнъж вади и показва в съда документ от някакъв си университет в Мюнхен???

... това са ви любимите рускини- използвачки, далавераджийки, цоцащи обикновено парите на някой богат дядо чужденец и жени с много, ама много нисък морал и слаби задръжки ( казано най-цивилизовано!)

значи на всякакво ниво в администрация и държавни органи ...къртици колкото щеш....пак някой е изпял...естествено срещу заплащане....

Тази щом е изпрала толкова пари, явно не я търсят само от СГС. А, и те миличките я пуснали, щото била болна. Гонете сега Михаля.