Прага: ЕС ще обсъди спирането на визи за руснаци в края на месеца

Мярката може да се окаже много ефективна, заяви чешкият министър на външните работи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това никога няма да мине, сещам се за няколко страни които ще кажат не. Само вятър в устите си правят.

"...не може да става дума за това руските граждани да се отдават на туризъм, както обичайно". Ми то по тая логика американците трябва все в САЩ да стоят. Те по всяко време все са нападнали някоя държава.

За тъпанарите изтън българия, които коментират в българските форуми, и пречат да има нормална дискуция по темите.

Притесних се за горките руснаци. Преместих си го от другата страна. Няма туристи - няма кинти. Половин Европа разчита на туризма. Поредното харакири на ЕС. То и китайските туристи ще изчезнат скоро, като Китай опука Тайван. И какво става - всеки ще си седи в къщи, щото нещо поскъпнаха нещата, средват фалити и оставки на западни правителства. Бесните кучета паднаха първи, на пролет глудницата от ЕС ще вие на умряло.

Крайно време беше, московските изроди психопати да си седят в свинщината.

Както е тръгнало, скоро ще има и концлагери. Първо за руснаци, после за всеки недоволен и неподкрепящ бюрократичната върхушка гражданин на ЕС. Фашизмът падна. Но, не загина, а се скри и чакаше. После, започна да се надига. Сега се е изправил и крачи гордо.

Дранг нах остен

Не само за туризъм. Не трябва да се подновява срока за пребиваване на спящите клетки на Путя, които пребивават като "собственици на имоти"! Да си вървят при него! Нагли, нахални, арогантни същества!

да ти подарят, защото не можеш да си купиш. Така е като висиш в интернет, вместо да се квалифицираш.

Гнусно е да си руснак. А бляд?

Ами то таквоз сига Ребята давайте жить дружно Нихуя себе бляд

Куршум за руснаците. Никакви визи.

Поредната простотия която само ще обедини още повече Руснаците около Путин. Точно като санкциите, рикошет. Но то трябва мозък за дипломация и деескалация, но в ЕС и ЕК са слуги, тях си ги влече ескалацията и евентуална война в Европа с всичките и последствия.

Без визи за руснаците за ЕС? Без газ и с призивите за икономии даже и при къпане, ЕС ще стане доста студено и миризливо място. И все повече се отдалечава от това, което би трябвало да бъде.

на 100 км от Москва руснаците не знаят що е руска газ, водород и канализация... да не са умрели без руска газ..ха.ха

Мисля, че говориш за Драгалевци.

Руснаците да си седят в Русия, докато схванах, че виновен за това е Путин, направил от страната им агресор.

То няма полети от Русия за Европа, но се спират визите. УМНО, спряхте водата в пустинята. Жалки продажни евгогейчета, US яко са ви напазарували.

В европа светлините угаснаха , скъпотия , мръсотия , некъпани джендъри ... прощавай немита европа ! :)

А ти къде си?

ЗАЩО НЕ. СИ ЕБЕ. МАМАТА?

Ми... напусни го! Що щеш тука? Ширака е рассея! Марш-марш далеч на вастоке!

Все повече руски щесе говори из бг гетото.

Спираме руските инженери с доказан опит и на тяхно място ще внасяме украински кyрви, танцьорки на пилон! По умно не може да бъде измислено!

Де ги бе смешник?

РУСКИ инженер с доказан опит = абсолютен оксиморон! Аз не познавам РУСКИ инженери, с изявен талант! Обикновени талнтливите, които обитават Русия, не са от тамошните племена, а са потомци на европейци. Ако някой се мисли за изключение, няма да е зле по-задълбочено да изследва семейната си история, вкл. и някои "забежки" на женската част!

Рашисткият подЧеловек да си седи в дивата АЗИЯ! Няма място в бяла Европа! КАЗАХ!

Къв майор си ти бе, ш е б е к, и в казарма не си ходил! Фащ нарочно разсипват Европа, напълниха я с мигранти, купиха управниците й. Няма мъже и лидери като Дьо Гол и Хелмут Кол. Само джендъря.

Бяла и европа е оксиморон.

Чаооо, чаооо!

Като им спрат "Визите"... руснаците няма влизат като "туристи"..а ще влизат като "войници"...БЕЗВИЗОВО ....правили са го вече ...Няколко пъти ....а пък и половин Германия беше тяхна и ЦЯЛА Източна Европа ...така, че да ВНИМАВАТ МНОГО ..."Европейците" със "Желанията" си ....да не им се СБЪДНАТ ....Отново !!;)

ВЯРНО е ...и то,... около 45 години !?;; ) Това желаят изглежда "Европейците"...Този път около 100 години Поне !!;)

на джуджето путлер, джуджето медведев и разни импотентни путлерастки ттролове

А ве ватен мърльо, я, посочи кога, в коя война, твоята азиатска орда е побеждавала самостоятелно европейска страна? Даже вашия национален идол, Кубилай или как там му беше прозвището, не е успял! Вие сте най-калпавите войници, воюващи без мисъл или някаква идея! Такива сте си от Време Оно - ако не сте поне милионна орда не смеете да си покажете и малкото пръстЕ.

Хайде сега марш в Русия предателю.

Това ще е толкова "ефективно", колкото постоянните санкции.

О, не се кОси ватен! Има една екстра към този промо пакет, за който не се и досещаш - всички ще бъдете натирени към матушкати ви азиатска! Тогава ще има "нравиться не нравиться..." както пее вашето вожденце-жуженце. Би трябвало да ви харесва и с нетърпение да очаквате момента, нъъъли? :)

Ха, ха, бе я да си ходят в Гулаг, измет отвратителна.

на рашките. Да си живеят в утопичния свят на кремълския идиот!!!

това ще е чудесно! дано стане за да не виждаме и чуваме повече тая сган мръсна.. искам Русия да изчезне от картата.. малко са им санкциите на тия долни болшевики

Чехът се пука от яд че вместо на руснаците да им е гадно... те продължават да си се шляят из Европата, която в скоро време ще си пуска парното само пред ежемечната баня и то ако има писмено разришение от ЕС че може да си позволи този лукс;)

А що ходят в гадна Европа а не в прекрасна Русия:)))))

Като им спрат "Визите"... руснаците няма влизат като "туристи"..а ще влизат като "войници"...БЕЗВИЗОВО ....правили са го вече ...Няколко пъти ....а пък и половин Германия беше тяхна и ЦЯЛА Източна Европа ...така, че да ВНИМАВАТ МНОГО ..."Европейците" със "Желанията" си ....да не им се СБЪДНАТ ....Отново !!;)

Само на Запад се намира добре обучен обслужващ персонал... като Джийвс, например.

Портрет на руския трол: Живее в западна държава, децата му учат на запад,кара западна кола, иска заплата в евро или долари , иначе обича Русия !

Ами сега- както са свикнали да не се вясват в Русия????? Ами на управляващите децата?????

Правилно. Русия е държава която спонсорира тероризма. Не може гражданите им да имат свободен достъп до Европа. Същите правила които са в сила за талибаните от Афганистан…С известни изключения разбира се - брак, деца, хуманитарни цели, дисиденти бягащи от режима на Путин…

Тоест да ги пуснем на тълпи с ножове в ръка, че и да ги храним за наша сметка...

Всеки с руско гражданство да заминава към майката Русия. Визи - не. Да си живеят зад оградата. След 50 години ще им звъннем един телефон да ги проверим как са. Ако им е останал работещ телефонен апарат да приемат обаждането, разбира се.

И каква ще е ефективността? Някакви хора няма да видят Мона Лиза? Червени звезди да им сложите пък на руснаците, обитаващи ЕС. Така ще сте измислили колелото Ес-есовци. Срам за чехите..

Никой няма да ви пречи да си стоите там.

"не може да става дума за това руските граждани да се отдават на туризъм"....това трябва да се отнася за украинците ,още повече ,че ние им плащаме разходите .Успех на руската аперация в Украйна !

..Браво но и искане да се изгонят всички с руски паспорти.. Българите подкрепяме предложението.

...никой няма право да елеминира мнението ми и да налага своето .Поддържайки укронацистите ,тези чиновници подкрепят войната .

Не е меродавно. Следващият път не се издавайте с думите-укронацисти-каквито българите не ползват.

Мнението ти нищо не струва. Ти си малцинство. Като педерастите. Щом за тях не може, и за теб не може.