ПП заедно с ДБ и на евровота, избраха "генералите" и кандидатите за евродепутати

Кирил Петков даде заявка да бъдат първа политическа сила след вота, Лорер, Хазарта, Настимир Ананиев, Божанков, Лева Бориславова са сред номинираните за ЕП

Обратно в новината

Коментари - ПП заедно с ДБ и на евровота, избраха "генералите" и кандидатите за евродепутати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Единственото, което ме хвърля в тотално недоумение е, как Мавъра от Драгалевци може да бъде в коалиция с КирЕ- Лъжливото овчарче... Вярно, и Монката /Царя/- бай Сакс ,се коалира с Меди Доганов навремето, обаче там величините бяха неизмерими...

а говори повече от учебник по психиатрия

още не е написан...

не предполагат какво ги чака на изборите. От ПП сами подрониха реномето си предизвиквайки новите избори обвинявайки несправедливо ГЕРБ в този случай. Всички се увериха в това им действие. ДБ с Христо Иванов с направените промени в Конституцията направо сразиха президента с тъпите нови изисквания за министър председател. Така е , когато законотвореца Христо няма и един ден стаж в съдебна зала и е изгонен от адвокатския съюз. За награда променкаджиите ще го предложат за евродепутат. Много важно, че говори трудно български език, а английският му е като китайски.

изпраха баце, вместо да го изчегъртат, както бяха обещали... Това е промяна в курса даже, не само промяна като такава!

Пастир пасе животните си, когато изведнъж до него спира лъскава кола. Шофьорът - младеж, облечен в костюм на Армани и обувки Гучи, пита: - Ако Ви кажа колко крави и телета има във Вашето стадо, ще ми дадете ли едно теле? Пастирът спокойно отговоря: - Да, защо не. Юпито вади мини компютъра си ДЕЛЛ, включва го в мобилния си телефон и започва да сърфира в интернет до сайта на НАСА и т. н., и т. н. След няколко минути се обръща към пастира: - Имате общо 1586 крави и телета. - Добре, можете да вземете едно от моите животни! - казва пастирът. След това юпито слага в багажника животното, което е избрал. - Хей, ако Ви кажа в кой сектор работите, ще ми върнете ли животното? Младежът се замисля за миг и казва: - Да, защо не?! - Вие сте от СГЛОБКАТА и сте завършил Харвард! - казва пастирът. - Уау! Точно така, но как познахте? - Нямаше нужда да гадая. Пристигнахте тук, без никой да Ви кани, искате да получите облага за отговор, който вече знаех и то за въпрос, който не съм Ви задал. Използвахте оборудване за хиляди левове, за да опитате да ми докажете, че сте по-умен от мен, а реално не знаете нищо за работещите и как те се прехранват. Вие не знаете нищо за кравите - това, което имате пред себе си, е стадо овце! А сега ми върнете кучето!

Прекрасна интерпретация на брадатия виц!

Нормална европейска държава: - Мигранти, тероризиращи местното население - Завишени данъци за гражданите - Политически натиск срещу местните общества - Промиване на детските съзнания - Колабиращи малък и среден бизнес - Свръх регулация и бюрокрация - Пренаселени мръстни градове - Не работеща съдебна система - Полиция преследваща гражданите за изказвания в интернет, но не можеща да разследва тежки престъпления има още бая... ама ми е достатъчно да знам че не искам да живея в "нормална европейска държава"

След като Просто Киро оряза правомощията на Президента,за да му бъде "гадно" по думите на простото,сега Президентът отряза техния кандидат за служебен премиер,за да му е гадно на Просто Киро. Той щеше да намери всеки друг,но не и на ППДБ. Какво да правим сами са си виновни.

"Европейския път и реформите" за ПП,ДБ са само част от пазърлъка за постове и министерски кресла. ПП,ДБ не членуват в ЕП, не знаят, дали са леви, дали десни. Присвоява си платформите на БСП, ГЕРБ, ДПС. ПП,ДБ са олигархичен проект-паразит, който плагиатство от казионните партии.

Спрете да снимате Асен василев в близък план, защото много лошо му е направена ринопластиката и компрометирате клиниката.

Довиждане, довиждане..! И най-добре повече да не ви виждаме...

Септември 2022 . Петков: ще бъдем първа политическа сила Февруари 2023. Петков: вярвам, че ще бъдем първа политическа дила

Аз избирам Възраждане !

Ако не са Демократична България тези от промяната са гола водичка .Но сега ще видите как ще прецакат ДБ в общите листи и ще пратят техни мекерета в Брюксел.А цялата аристокрация в София гласува за ДБ ,а не за ПП.Хора осъзнайте се ,тези от ПП дошли от нищото ще ни вземат нашите гласове.Гласуваш за ДСБ и получаваш Нестимир Ананиев,Гласуваш за ДБ и получавашДаниел Лорер.УЖАС.

Какви аристократи столичанин какви 5 лева , глупости. Всеки трезвомослещ столичанин може веднъж да се е излъгал и подкрепил ДБ със съмнителния "юрист" Бойкикиев, но сега едва ли би повторил грешката си. Той си е просто една от новите номенклатури без стаж в съдебната система и разчита изцяло на партийните структури за да оцелява.

Аутфит - маратонки и развлечен панталон; поведение - цъка на телефона, докато лидерът й говори и я снимат по тв

Тази политическа проститутка Нестимир Ананиев пак се намърда в листите ,за да ходи в Брюксел да лапа големи мангизи.Хора ,не гласувайте защото пращате едни негодници и крадци за 5 години на гарантирана ясла в Брюксел.Заплатата на един евродепутат е 21560 евро плюс 15000 евро за неговия кабинет от сътрудници.Те си закарат любовниците или жените и ги пишат сътрудници и си гледат кефа ,а народът да се оправя с 500-600 лева пенсия.

МНОГО ХОРА ХЕЙТЯТ-ЛЕНА! АЗ ПЪК Я ХАРЕСВАМ! ОСВЕН,ЧЕ Е УМНА И СЕКСАПИЛНА,НОСИ И ДОБРА ДУША! ДА СЕ-“ДЖАСКАШ”,С ИДИОТИ,БАВНОРАЗВИВАЩИ СЕ ..СОЦИАЛНА ДЕЙНОСТ СИ Е!

Страшна новина, няма що!

Двудневното сборище на ПП се проведе охранявано от доста полиция в НДК. Участниците носеха баджове, декорирани с цветовете на украинското знаме - жълто и синьо. Не знам, как се промъкнало покрай техния назначен с изборни измами все още кмет на София, но от общината обработиха района на сборището на ПП след края му с препарати против кърлежи. Правилно и навременно действие.

Тука е трябвало една ракета "Кинжал" и да отърват народа от тези утрепки,но Вовата Путин не си е свършил работата като хората.

Ако тръгне човек из България ще види, че БГ-парапитеците въобще не са токова бедни и нещастни, за каквито се представят. Купуват апартаменти на килограм като обезумели въпреки, че са на астрономически цени, карат мощни луксозни джипки, ресторантите пълни с народ, а по моловете и веригите-магазини БГ-парапитеците пазаруват като за последно. Личи си, че ганьовските дегенерати разполагат с много пари. Пари спечелени и изкарани с работа или труд? Амиии, какъв труд и работа бе, ганьовските парапитеци искрено и лично ненавиждат труда - парапитеците обожават далаверката и най-вече ХАЙДУТЛУК. В днешна пропаднала колониална България всичко живо от царя до пъдаря се занимава и "препитава" с някакъв вид и тип хайдутлук. Над 90% от ганьовските изроди са много вътре в хайдутлука. Наркотрафик и нарко разпространение, каналджийство, всички видове контрабанда, проституция и сутеньорство, корупция, пране на пари, ДДС-далавери и измами, АЛО-измами, автоджамбазлък( кражба на коли), източване на банкомати, кражби, грабежи, убийства и какво ли още не. Друго такова любимо хайдушко занимание за българските парапитеци е отглеждането на цели плантации марихуана в домашни условия. Прави се главно по селата. Ако стане някаква издънка и полицията надуши, бабите и дядовците поемат вината на своите внуци, които де факто отглеждат насажденията с марихуана. Как да вкараш в затвора един дядка или бабка на 80 години? Осъждат ги условно и готово. А пък ако си и плащаш "такса спокойствие" на полицията въобще никой няма да бутне с пръст. В България съвсем спокойно от отглеждане ма марихуана може да си докараш едно 40-50 хиляди лева на месец. Ако отглеждаш марихуаната в домашни условия нейде из Евросъюза месечната печалба скача вече на 50-70 хиляди евро. Мръсните пари от марихуаната моментално на минутата се изпират чрез покупка на апартаменти, къщи, вили, магазини, заведения, гори и земеделска земя. На никой не му дреме колко скъпи са имотите в България - с немъчени пари изкарани без труд е така.

В свеотвната иатория има няклко генерала - генерал Айзенхауер, генерал Де Гол, генерал Пиночет и много други кои известни кои неизвестни , които са направили много за държавите си ! Интерсно какво разбира тоя канадски зет под генерали, да не говорим какво да очакваме от тях ?

SirBob

"Хората зад мен са генералите на промяната, " Кирчо, прекалил си с наркотиците, ми се струва. Никакви генерали не сте, и със сигурност на никаква промяна, поне не положителна. Истината е, че в политиката ще ви има ако и доколкото ГЕРБ и ДПС ви пуснат в нея. Защото самостоятелно сте кръгла нула.

Нали сте забелязали, че въпросният индивид има проблеми с артикулацията? (пример – „куролация“) Той просто е искал да каже: "Хората зад мен са ГЕНИТАЛИИТЕ на промяната," а ТОВА СИ Е ОЧЕВАДНА ИСТИНА!

SirBob

Съгласен, явно човекът грешно е артикулирал :))))

Моля не обиждайте ЧОВЕШКАТА раса!

Мисля, че това е чудесна новина за 1 април. Първи щели да са.......

Мислех си - няма ли една нормална снимка на Кирето. Ама как да има, като все неадекватни физиономии и маймунски гърчове прави. Лева Бориславова - много и отива това Лева. Все пак всичко прави за някой лев. Промяната и ДБ- приключихте. Безмозъчните фанатици от жълтите павета са малко. Други балабурници не останаха.

Победа, победа, победа! Първо ще променим България , а след това и цяла Европа ! С умиление си спомням как един най-новия финансов гений на България предложи да въведем еврото като паралелна валута за да може българите да свикнат с него, а тия от ЕЦБ го отрязаха и казаха че такъв филм няма - няма никъде по Европа две паралелни валути . Нещастници ама тяхното царство свършва - тая година пълна "промяна" в България а от догодина и в ЕС . Ще видят те кон канадско-хардварски боб яде ли !

Дир.бг, много Ви моля да не ни занимавате с тези лица!!!

САМО ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ,ПЛАТЕНИТЕ ПРИСЛУЖНИЦИ,СЕ ВЪРНАХА В БЪЛГАРИЯ! ЕДИНЯ-“СКЪСАН” ,ЧАКАШЕ ДА ГО ПОЧЕРПЯТ(ОБЕДЧЕ,ЛИНИЙКА) ,ДРУГИЯТ ПРЕСЛЕДВАН ОТ ИЗМАМЕНИ СЪДРУЖНИЦИ И КРЕДИТОРИ! ОТПУСНАХА ИМ НЕКОЕ И ДРУГО ГРАНТЧЕ,ИНСТАЛИРАХА НИ ГИ С ПРАВОТО ДА НИ ГРАБЯТ! ИДИОТА ВЕЧЕ САМ СИ ПОРЪЧВА-“ПИЦИ”,А СЕРИЙНИЯ ИЗМАМНИК СЕ РАЗПЛАТИ(ИЗВЪНСЪДЕБНО СПОРАЗУМЕНИЕ),СЪС ЗАЛЕБВАНЕТО ОТ:СХЕМИ,КРАЖБИ,ИЗМАМИ! ТРЯБВА ДА СА ДОВОЛНИ,А НИЕ-НЕ! ВЪПРОСЪТ Е: ИМА ЛИ ПРОКУРАТУРА И СЪД?

Че ще бъдат първи след изборите е достойна новина за топ 10 като първоаприлска шега!

Тая свърши доверието е загубено

ㅤ

Първа политическа сила?! Тия наистина са шизофреници...

ТИЯ СА НАСЛЕДСТВЕН-КОМУНИСТИЧЕСКИ КЛАН! СИНА НА НОРА АНАНИЕВА(ВИДЕН БКП-КАДЪР)-НЕСТИМИР(КАКВ ИМЕ САМО),ЩЕ НИ-“ДЕМОКРАТИЗИРА,ЦИВИЛИЗОВА”! ДА ПОВЪРНЕ ЧОВЕК! И ОТ МОРАЛА,И ОТ ВЪНШНИЯ МУ ВИД!

-Сър, каква е разликата между политически лидер на територията и ръководител на религиозна секта? -Джон, политикът обяснява всичко с волята на евроата, а религиозният гуру с волята на господа.

Киро,ти като император ли се изживяваш,започна и титли да даваш.Как звучи само - генерал Ицо Хазарта.И този галош евентуално ще ни представя в Европа.България не само удари дъното,затънахме в лепкава тиня,откъдето излизането е химера.

НЕ МОЖЕМ ДА СЕ ОТЪРВЕМ ОТ КОМУНИСТИ,БОЛШЕВИКИ,ДИКТАТОРЧЕТА,ЦЕНЗОРИ,”ЕДИНСТВРНАТА ПРАВА ЛИНИЯ”, ВЕЧЕ-ДЕВЕДЕСЕТ ГОДИНИ(90-ГОДИНИ)! 1989-ГОДИНА,СИ МИСЛЕХМЕ,ЧЕ СВЪРШИ,А ТЕ МИМИКРИРАХА,И СЕ ПОЯВИХА ТИЯ-РОЗОВИ КОМУНИСТИ! САМО ДЕТО СЕГА СА ПОВЕЧЕ НА БРОЙ,ПО-АЛНИ СА,ПИ-КРАДЛИВИ,ПО-БЕЗСКРУПОЛНИ!

Гласувай! Купи на Хардвардските Измамници билет за Титаник!! Спаси София! НЕ! Спаси България!!!

На следващите избори тъпанарите парапетаджии от ПюПюДеБъ няма да прескочат бариерата от 4%, заедно с чалгарите от ИТН, ще се оттечат в канала както партийте на Маяма, ДС агента Гоце, Марешки, Сайдеров, Татяна Дончева, генерала Стефан, румен путков, и останалите маймуни.

Еврозоната не е за голтаци като нас, нека първо стигнем средния стандарт на европейците и тогава да въвеждаме еврото. Европейските цени не са по нашите джобове, рврото - също

1/3 от българите са пенсионери с пенсии под 600 лева, ако отидем в еврозоната ще влезем в Гинес с пенсии от по 300 евро

Финансиста Ханке, който ни съветваше по време на прехода е против влизането ни в еврозоната. Полша, Чехия, Словакия, Унгария и Ромъния не се натискат за еврозоната като нашите политици. По тъпи ли сме или по хитри от другите?

Т.н. "ЕС" са най-обикновени крадци и обирджии, наследници на третия райх. Ще ги постигне същата съдба, като на хитлеристка Германия.

На снимката: извратеняците от ППДБ, които ядоха от тортата, гарнирана с фигура на отрязана детска главичка от Паметника на съветската армия.

Много кукундели, много нещо в туй пъпъдъбърастко сборище.

Жалкото е , че всичко, което гледаме е един добре оркестриран театър . ППДБ са в ролята на доброто ченге, а ГЕРБ са лошото ( както се казва в изтеклия запис- маркетингова опозиция). Всички тези хора не работят за България. Няма добър ход.

Боклуци...

Кире надали можеш да продадеш старите муцуни за нови. Да се бяхте снишили малко, да бяхте изкарали малко по-свежи и не толкова компрометирани кандидати. Виж там наоколо я Безуханова, я някой бивш ДС може да изскочи с някое разумно предложение. Те поне са школовани в БКП/БСП, а не като вас първосигнални ракети дето космоса им е крив. По-добре сте народе, ама си мислиш “по-добре СМЕ” , добре откраднахме 9+милярда, сега да видим още какви висоти ще гоните.Инвестиции, мостове, заводи, нови самолетни линии, клекнахте за Македония и полетяхте с правителствения самолет на сладки вечеринки. Ала бала и за Шенген по вода и въздух, егати смешките сте. Оправихте и конституцията с този познавач на правото Христо, който има толкова кратка памет, че не си спомня кой предложил промените. Едно сричащо недоразумение на Радев се изроди и се превърна в “новите” демократи на бившите ДС. Още си вярвате, обаче скоро ще Ви изпратим по живо по здраво с директен полет до Канада и Щатите. И Асен да си плати фирмения ток преди това….че достатъчно дългове остави за идните поколения.

Хахахаха хазартчето още ли се води към тая сбирщина бе? Беше го хванала липсата и си полислих, че се е махнало, но явно само е лапало пишки скришом като травестит на Македония по тъмно хахаха

искат визи за нас за шенген за америака идват тука гепат кво искат а нас не ни пускат да си гепим некой голф

заминаха в историята като най грозните най некомпетентни , най големите предатели на България другото е повърнато от банкета в посолството оня ден

Смешници!

най-мразим мангали педали и чифути на снимката са само такива

На лошия цигулар - цигулката му крива. Кого си избират руснаците си е тяхна работа, наша работа е да контролираме с вота си нашите политици.

Владимир Кисьов: Интерес от неприемане на еврото в България има мафията . Русия също е против , но от страх господина не я споменава .

кажи пони си отворен

Защото Румъния може да води собствена фискална политика!

държава без финансова независимост независима ли е ? или е курва , като тебе ?

България е във валутен борд! Борда е като намордник на куче! Ха сега ми кажи, курвата ли е по-свободна или кучето с намордник?

аз те питам като вземем евро ... курва на европа ли ставаме щото сега сме курва на америка а америка шляка европа ...

Същата тема е. Като вземем еврото, ние ставаме Европата, ние ще участваме в решенията за еврото. Сега левът е обвързан с еврото, но не участваме във взимането на решения за еврото. Левът не е свързан с долара, ако това искаш да кажеш!

за кучета говори а ми дай твойте пари аз да ти кажа как да харчиш има пенсионни активи банкови активи ,, абе ти си Асен .... баси икономикта са учил ...

на безродници