17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Радев има вина само за това : Докара мутрите Кирил и Асен на власт! А сега ние, българите им сърбаме попарата! Тези пп мутри, вън!

На снимката: Самодоволни ПРОВАЛЕНИ ПРЪДЛьОВЦИ!

Мръсни гниди. Изчезнете от България да не дойдем с тоягите, боклуци долни.

Продължаваме Подмяната!

Охранени мошеници!

Мутри-вън, Мунчо -вън

Признахте си най накрая, че сте мутри и за това толова врякате защото парата май ви се изплъзва.. Радев правилно каза, но не проумя, че такива като вас са ново поколение мутри но повече обиграни по лицемерие, лъжи и манипулации, Дали Радев е в НС дето толкова време такива мутри и мутреси като вас прибират мангизи и работа за българите никаква не вършат та той ''е върнал'' някого във властта????

момчета, спрете с това сепуко! Дори съюзниците и покровителите ви се отметнаха от вас! На какво разчитате, просто се покрийте и изчезнете!

Вярно е, Радев вдигна юмрук с възгласа "МУТРИ ВЪН!" , а не: -СТАРИТЕ МУТРИ ВЪН -ДА ДОЙДАТ НОВИТЕ ОТВЪН!

Тези момчета упорито се мъчат да се самоубият политически. Лошото е, че с наивитет и некомпетентност пропиляха обществената енергия.

"Продължаваме промяната" вече имат тотално сринат политически рейтинг ! Те са следващите, които ще поемат пътя на Слави Трифонов - аут от политиката !

Слави Трифонов свърши работата, Изхвърли мутрите Кирил и Асен от властта! Респект!

Вие двамата погледнете в някое огледало и там ще видите кои са мутрите и крадците.

Курчо Путков и Прасен Фасулев продължават да досаждат.

са като Лаурел и Харди. Говорят и вършат само глупости.

Лаурел и Харди бяха таланти, дори без думи ясно казваха кое и какво. Тези двамата бълват само глупости безкрай -кое ви дава правото да сравнявате незабравимите безмълвници с тези лаладжии

.НА ДОБЪР ЧАС ПРОФ.ГАБРОВСКИ! Един достоен син- на майка България! Изключително ерудиран,с високо научно равнище,възпитан,тактичен,с голям авторитет! България се гордее с чл.кореспондент Н.Габровски! БЪДЕТЕ ЖИВ И ЗДРАВ И НА ДОБЪР ЧАС!

Кирчо и кокорчо са съвремените Остап Бендеровци. Търсят злетния телец и май го намериха, благодарение на наивните "протестъри".

Не Радев, Нинова и БСП сега са патерицата на мутрите. Колкото и да го отричат. За едно министерско кресло, Курнелия Нинова ще "клекне" и ще подкрепи правителството на ГЕРБ. Е, това ще бъде краят за БСП, ама на нея едва ли и пука. След като докара партията до това дереже...

Радев има вина само за това : Докара мутрите Кирил и Асен на власт! А сега ние, българите им сърбаме попарата! Тези пп мутри, вън!

Не е тайна, не е чудно, не е и откритие. Когато ти се изкриви ракетата, повечето хора (политици) търсят вина в космоса! За българските политици, явно президента им е космоса. Той беше виновен за ГЕРБ, че предизвика "промяната" и те загубиха властта. Сега, пък , е виновен за това, че "промяната" не можа да си задържи властта. Ха сега , де! Авторитет НЕ се създава с атакуване на президентската институция. Това и мутрите го разбраха, и то отдавна. Но новоизлюпените политици, в момент на хаотично безсилие, си го изкарват на президента. Няма ли кой да им каже, че така не печелят рейтинг....?

Да бе, грешка! Вкара във властта шорошки гювендии начело с един полуграмотен идиот, проявил се като лъжец и измамник с осъществен състав на престъпление по НК още с появата си, за което дори наруши Конституцията, в която се е заклел за да стъпи в длъжност! Не, това не може да е грешка и то на генерал, при това летец, които не може да не знае, че би било смъртоносно да назначи незачитащ реда и закона лъжец и измамник като Простото да ръководи, например техническата поддръжка на самолета му. Ама за министър и премиер на България може! Може, ама го може само антибългарин, обслужващ чужди интереси и цели за унищожението на България! Такъв е логичният извод от Мунчовските действия и резултатите от тях и не може да бъде друг!

ли щя лъжат днеска ШАРЛАТАНИТЕ?

Не Румен Радев върна мутрите,а ПП ги върнаха със своите действия

Г-н президент,все още имаме доверие на вас като държавник че ще дадете верният тон...молим ако може да бъдете по внимателен в предценките за взимане на решения и доверяване на хора от който зависи утрешния ден....пейзажа е тъжен, българския народ е затънал до гуша в калта на евроценноста която ни налагат американците .молим бъдете държавници не интересчий,не интриганти.......

Забелязвате ли Ицо Гранта как осезаемо липсва в конфликта?:))) Усещате ли как силно и назидателно мълчи? Кенет Мъртън.:))))

"Ние не търсим различия, не търсим конфликт и не мисля, че разликите са такива, че да се говори за невъзможност да говорим в една и съща посока, затова че страната трябва да се управлява.“ - последното изказване на Ицо, от 01.12.2022:))))))

Харесваме си блатото и сме свикнали със тинята,мръсотията и вонята!какво да се прави България е ,не е Швейцария и Шенген!

Бита карта сте мошеници

Явно разследваните от ДАНС афери с газа и Джемкорп на партия Подпираме по Парапетите, по сигнали от партньорски служби от Щатите, вече дават неоспорими доказателства и Радко Пиратко Двуличния бърза да се разграничи от тях и да посипе главата си с пепел. Радев е двуличен номенклатурчик, Харвардските измамници са чисти крадци

браво ВАСИЛЕВ ТЕ СА ШАРЛАТАНИТЕ

Радев да си признае без бой какво са се договорили с Борисов и Митрофанова

Така ли ти каза тати бе Кирчо.

Весело изкарване но всички празнуващи. Весел Никулден и на бъдещият Министър Председател.

Лапни шараните, ще ги с готвят

Радев има вина само за това : Докара мутрите Кирил и Асен на власт! А сега ние, българите им сърбаме попарата! Тези пп мутри, вън!

ОПГ Простите съвсем се оляха.

Абе то и мутрата обеща 2 лв. бензина след изборите, ама да се извини, че излъга, даже е мега нагъл. Той за затвора заедно със съучастниците от ОПГ дпс-герб-бсп, тръгнал правителство да прави.

Като дойде боко на власт, ще оправи нещата и бензина, по 2 лв, Само изчакай

Бесен съм ,че гласувах за този клепар!!! Оказа се предател ,който от вдигнат юмрук с призив " Мутри вън" стигна до там да се прегърне с Боко,Шиши и Доган!!! И да ги върне на власт !!! Затова ли младежите бяха пребивава под колоните на президенството, бе Радев ??? Затова ли ??? Не те ли е срам пред тях ,кремълска подлога такава!!!

Но той изгони мутрите Кирил и хасан!

е слави Трифонов свърши работата, Като ни отърва от от тези мутрите

вече го писа веднъж, повтаряш се.

Държавата на ужасите! Радев си изтри гъзъ с Асен и Кирил! Такава спекулация на цените не е имало никога в България!

Спри да плюскаш!

Да това, тези от пп го умеят! Ако няма хляб, яжте Безглутеновите пасти на линда!

Човек, ще гласува на следващите избори за тези лъжци, крадци, наркомани и пияници от “ Пълен Провал”? Кой?

Винаги има заблудени

аз

Подкрепям президента Радев,заради тива че търси пътя за успеха.И реалната преценка.А Кирил и Асен и тези около тях са за прокорор за неадекватните приказки и раздори допринесли до напрежение в българската политика.И за финансови недоразумения.Направо от училищната скамейка и хоп министър председател.Арестуваш ръководител на опозицията и го пускаш на следващия ден без мотивирани обвинения.И искам да потитам,имали някакъв медицински тест за уравновесеност,за това дали някой не е обратен и т.н. в този смъсъл.За депутатите ми е думата. Такива хора са много податливи и би трябвало да не се допускат в политиката.

Имал е някаква облага от тях

прави са, Радев замени мутрите с още по-противни мутри. Чест му прави, че прояви достойнство и сиго призна най-накрая, че е сгрешил с измамниците от ужпромяната. Аз винаги съм казвал, че всички са еднакви и никога не съм грешил, такива са - обикновени крадливи хора.

Чудя се дали зад думите на президента не стои отказа на ПП да разговарят с паси и плевенлуев

Или служебното продължава или герп прави правиелство на малцинството ! .

Баба ти е ГЕРП

Защо малцинство? Я виж % на вота!

ПП се оттекоха, няма съмнение. Я минат 4-те%, я не. Интересно сега ДБ как ще се извъртят да напуснат потъващия кораб на ПП. Искаха да яхнат популярността им, да направят общи листи и кандидати и да ги прецакат с преференциите. Но ПП вече не носят позитиви, а са като воденичен камък за ДБ. И накрая ДБ пак ще клекнат на ГЕРБ, защото иначе и те са аут от НС. С тая кандидатура за МП Борисов им подхвърли спасително въже, с което да се откъснат от ПП , защото срещу Габровски трудно може да се намери кусур, освен че е кандидатура на ГЕРБ. Ще гледаме с интерес следващата седмица Иванов как каканиже и оправдава промяната на посоката. Голям смях!

Въобще не очакваше Кирчо и Кокорчо да започнат да играят схемарски това е ясно от много далеч те се издъниха това каза президентът гледайте ги тези неща .С една дума дадох доверие на хората които обещаха България да тръгне в друга посока към по добро бъдеще а какво се случи всички които живеят в България знаят няма нужда от обяснения.Колко президента излязоха и казаха истината без да ги интересува кои интереси объркват .Само Радев

Даже и той проумя какви патологични лъжци са кирчо, кокорчо, лорер и другите от това котило.

Шарлатанинът е Радев! Излъга хората че е срещу мутрите. Сега им помага. Боклук!

Тез двамата са по-лоши от Бойко !

Радев ни провали за Шенген с рубладжийските си изпълнения.. Борисов 12 години не направи нищо, а Радев просто затвърди впечатлението че сме троянски кон на Путлеристан.

А правова държава кога???

Шарлан шарлатани !

Искаме само платнохоТки в Черно Море ! Дипломати не гоним ! Купуваме спешно чертежи ! Пазаруваме апартаменти евтинко ! Никога не лъжем..само малко преди избори ! Носим немедленно шербет на Ердоган ! Подаряваме кученца на Путю ! Санираме сгради и правим турски патоци! Ремонтираме докато има парa ! Два реактора в музея ! По-евтин бензин с ЛеФче..ама некой друг път ! Пари за пенсии и заплати НЕМА ! Севи ще обясни на нашият електорат как да ползват кончето и да си снимат бюлетината с телефона. И да се обърка някой няма страшно. Имаме си хора в комисиите да правят невалидни сбърканите бюлетини. Постна пица маргарита ! Конгречулейшън Бойко ! Най-великият член на БКП и евроатлантик ! Пъпната ни връв са немските партии и ни дават за пример..за тикви ! Измазваме ей там оная ограда и ще ни приемат в Шенген и Еврозоната ! Задминахме Македония ! Скоро ще задминем и Албания и България ще стане единствен и недостижим аутсайдер в цяла Европа !

А кученцата на зеленото човече, ли? Не, ние сме горди българи!

Румен Радев е този който каза : - ПП Вън !

Но, слави свърши цялата работа, По изгонването на некадърниците!