ПП обвини Борисов, че не ни пускат в Шенген, поиска и спешно изслушване на премиера в НС

Вие сринахте доверието в България, вашият министър-председател се държа неадекватно и България заприлича на Кирил Петков, а, когато прилича на Кирил Петков, никой не й вярва, заяви Тома Биков

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига глупости, хартиената бюлетина била виновна, че не ни пускат в Шанген. Няма държава в Шангенското пространство, в която да се гласува само с машини. Самите нидерландци са експерементирали с машинно гласуване и са стигнали до извода, че машините са ненадежни. Белгия от 1991 г. провежда различни тестове за електронно гласуване. Анализите показват, че избирателната активност е по-ниска в кантони, използващи машини, в сравнение с кантони с хартиено гласуване. Когато А когато се въвежда хартиена разпечатка на вота, се оказва, че сравняването на електронния и хартиения резултат парадоксално, но не съвпадат в нито един район. Германия обяви машинното гласуване за противоречащо на Конституцията ѝ, а във Франция машини се ползват частично от 2002 г. в продължение на години, но винаги паралелно с хартиено гласуване. Така че хартиената бюлетина няма нищо общо с отказа да ни приемат в Шанген. Просто Кирчо и Кокорчо пак лъжат на поразия.

Всички политици вярваха на Борисов защото се държеше към тях с респект ине лъжеше. Петков изглеждаше жалък в сравнение с него. Лигавеше се на смешен английски. Стигна до там гл. макак да му размахва пръст на 5см.от кривата му уста пред камерите и африкански сатрапи да го учат на правов ред.

Нестимире, доста хора от кабинета "Петков" ще отидат в затвора. Освен крадливи се оказахте и прости.

На никой от голямото доброутро не им дреме за Вас Те си имат служебни паспорти и платинени кредитни карти

Айде Киро Умното да звънне на Козяк да отменят визите за Щатите че ми се ходи до Лас Вегас

Никакъв проблем той е много голям приятел с американската деменция нищо че първия и последният им разговор продължи 3 секунди.

ПП да си еге потката майна!

Сега остава някой да обвини отново Костов.

Пп са шарлатани, защо въобще някой да си губи времето да ги анализира. Може и да са олигофрени, защото всичките им изказвания са безумни. Вън

Това няма нищо общо с Борисов. Ако не беше така защо не пускат Румъния?! Имаше преди години доклад за правото и съдебната система. Самата ЕК прекрати този доклад. Истината е, че това са изключително нагли и долни европедераскини, които са били отритнати от непълнолетни ромчета. Има снимки има всичко. Скоро всичко ще излезе наяве. Австрия и Холандия са пример за криминалност, корупция и наркомания. В държавите имат цели региони, където ке стъпва полиция. Спрете да бълвате ежечасно глупости с цел ПР. Кирчо и Кокорчо на власт няма да се върнат никога. Радев ги изчете с едно изречение. Това са измамници!

А Румъния не я пускат защото е в много добри отношения с Борисов.

В България си имаме парична единица- Български ЛЕВ от ОСвобождението на България от Мюсюлманско РОБСТВО през 1878 г. Който иска да ползва Евро или турски лири, нека се маха от БЪлгария... Вън Предателите !!!

Кажи си, с рубли най-добре?

Xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa!!!!!!

Присмял се Хърбел на Щърбел ! Айде на избори пролетта !

ПП и Възраждане яяко бутат България към дъното а ние си мислехме че ДПС и ГЕРБ са виновни за всички неволи в тая смотана държава

Заслужаваме си ги! Народа не мисли а - чегърта! До кога ще чегъртаме? Аз гласувам за Възраждане!

От кой си пазил границата бе комунде. Някой се е засилил да идва в Кочината - и преди и сега. Убивахте българи, които искаха да излязат навън от комунистическия Рай.

Хунвейбините пак се разбесняха!!!

Всеки народ си заслужава управниците.

Когато фалираш банки и не търсиш виновните за това,защото ти самия си я фалирал,когато крадеш пари с чунлвали дадени ти за магистрали и когато биеш народът си в центъра на София,заради това че не те иска. Нама как да влезнеш в Шенген,когото пак се каниш да управляваш но си инпотентен на тези избори и се каниш да правиш нови избори,които сматаш да фалшифицираш с променени изборни правила.

Ктб я фалира правителството на орешарски. А"битите" си го просеха точно с тзи цел. Хемус щеще да е готова.

Викаш друго си е да арестуваш лидера на опозицията незаконно. После да черпиш с дрога наркогейовете в кабинета. Пример за демокрация.

толкова са противни и самозабравили се..

ПП принцип надрусаните холандци дърдорят нещо за мигрантите и границата, като причина... Има достатъчно статистика, която доказва, че след Партията на Прокопиев и Рашков Дамаджаната - натиска по границата и проблемите с мигранти се увеличиха неимоверно. Факти

Партия Подпираме по Парапетите и по-специално Киро Шизофренията пак са в делериум след снощното парти с кристали... Как така Борисов е виновен, след като през лятото 2020, когато започваха платените протести с Хаджилегенов и Баба Кян, точно тогава ни поощриха за Шенген и дори смъкнаха мониторинговия механизъм!! И вместо българите да се зарадват и да се обединят около това - младите и глупсвички хукнаха подир Хаджилегенов, Ицо Лодката, Юмрука на Радев.... Не помните ли? За Кики с неговите кристали съм сигурен, че не помни.., но другите сигурно добре се сещате. И на практика, с протестите от лятото на 2020, се сложи край на фактическото управление на ГЕРБ. На хартия те управляваха, но на практика единствената грижа на ГЕРБ тогава, беше да завърши тръбата, защото на Баце и тогава му беше ясно, че ако не я завърши - щеше да гние и досега в изчакване.

Някой много иска "постепенно да връщаме България там, където беше - на масата". България отдавна е на масата но ......в менюто на масата.

Лъжльо и Кокорчо пак приказват глупости. От година и половина ББ не е в управлението. Ако някой е искал да поправи нещата да беше направил нещо. А всъщност докато ББ беше на власт нещата бяха горе долу нормални. И бавно и полека вървяха напред. Не толкова бързо колкото ни се искаше, но вървяха някак си. После един фатмак с генералски лампази назначен за президент от КГБ, с вдигнат юмрук призова тълпата към държавен преврат. Е, не се получи, но обстановка беше дестабилизирана. На следващите Редовни избори ББ пак спечели. Но недостатъчно за да управлява. И се започна. Хаос, избори след избори и пълен блокаж. Духът беше изпуснат от бутилката. Междувременно Лайньо Радев на всеослушание обяви че Крим бил руски. И спечели изборите. На тази вълна и Кирчо лъжеца и Кокорчо крадеца спечелиха. И направиха една невъзможна коалиция,основана на омразата към ББ. Започнаха се глупост след глупост, скандалслед скандал и логичен край след 7 месеца управление. Пак извънредни избори и пак пълен блокаж. Трапосерковците от Пълен Провал се изпокараха с всички. Първо с чалгасарите, после и с Лайньо Радев. Накрая и с Курнела. В момента хаосът е пълен Хаос, несигурност високи цени и инфлация. И никаква надежда да се оправят нещата. Ето това е причината да не ни щат в Шенген. И което е още по лошо, да не ни щат в еврозоната. За това Лайньо Радев и трапосерковците от Пълен Провал трябва да отговарят. Ако трябва и в съда.

Не ни пущат в Шенген,защото Борисов не е "Меси" в българската политика,а Мадуро в политиката.

2 години управлява мунчо а Бойко бил виновен, айде у Канада!

На Боко цели 12 години "комунистите" му бяха виновни...

Тук има една чудовищна маниполация от групата на ПП. 1. При Борисов единствено Нидерландия беше против приемането ни в Шенген. В момента се говори за повече страни. 2. При Борисов, по-времето когато се вдигаше 'юмрука на Радев' и имаше тази псевдо протести организирани от олигарси, Горанов уреди БГ да бъде в чакалята за еврозоната. 2 години ПО–КЪСНО: Имаме едни 'смешници и лъжци' от ПП и ДБ. Манолова, Трифонов и Триото вече в историята плюс разкайващ се Президент. Шенген вече е дълбок мираж, докато Еврозоната стана мираж :). Равносметката е две напълно загубени годни. А фокусът беше Гешев, 2 години! Ами добре ... г-н Президент :)

Напротив, ако Б. Б. беше останал, досега щяхме да сме и в Шенген и евро-зоната. Магистрала Хемус щеше да е готова и т.н и т.н

Щеше ама друг път :)

ПП ПП - Платени Протестъри Прокопиев Плаща

Просто Киро не просто прост, а просто си е много прост.

Пак си в ролята на треторазяден актьор -аматьор.

магарето Биково какви 7 месеца реве? Нас не пускат от 12 години там.. мама им герберастка крадлива..

такива селяндури като теб не ги искат у Шенген. Там ползват и градски транспорт и си хвърлят боклука разделно. Ти правишли го ?

Евала на Биковчето, здраво се пени на сцената в парламента, опъва се като биче на баир ! Единствен той си заслужава заплатата, него в която и партия да го внедриш, ще стои еднакво добре, но засега в ГЕРБ му плащат добре.

Значи ли това че е мекере ?

12 години не ни приеха в Шенген , защото не ви вярваха.Тъкмо да ни приемат и вие се върнахте и омърсихте пейзажа.

За какво върховенство на закона може да се говори, когато човекът на върха на изпълнителната власт в рамките на година ГАЗИ всякакви закони

Радев този път постави точното определение.