ПП и ДБ внесоха законодателните предложения службите да бъдат отнети от президента

Двете парламентарни групи искат НСО да мине към Министерство на отбраната, а премиерът да назначава шефа на ДАНС, ДАТО, СВР, ДАР

Обратно в новината

Коментари - ПП и ДБ внесоха законодателните предложения службите да бъдат отнети от президента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДБ са много лакоми да завземат службите и съдебната система, че да си обслужват по-добре олигарсите.

Тия нещастници искат цялата власт да е в ръцете им, на продажните депутати…

ПП и ДБ се надяват те да вземат контрол върху службите.

Много късно е вече за това. Румен Тодор Живков обсеби цялата власт и целият кокал е в неговите ръце.

Тези тотално се оляха!

И ПП, и ДБ са нямам думи. Ако бяха истински и сериозни партии, да имахме сериозно и стабилно правителство. Да, ама не.

А нещо друго не искат ли? Мама им мръсна да еба американски подлоги.

Да, да се отнемат от президента ПП и ДБ си ги разделят. Клоуни!

Точно това искат.За да могат да си правят далавери и да крадат на воля. Мокри сънища.

Тези си свалиха гащите - всички да разберат какво се крие от долу та чак до горе в промитите им мозъци !

Той да назначава шефа на ДАНС и шефовете на другите служби,за да са зависими службите и да не могат да разследват Изпълнителната власт,където стават корупционните дейности и далаверите на едро. Тия от ДБ и ПП ,това ли искат?

Тез двамата по-горе на снимката се правят отворковци, но липсва най-важния - Кокорчо, и стават вълшебното трио !

По Радой Ралин: Ако бяхте трима щях да ви кажа нещо в рима.... но сте само двама - да е?а вашта мама !

Двата политически трупа - наркошайката Пълен Провал и спихналата коалицийка на Маджото и Гнома нищо не могат да внасят и предлагат, защото летят със страшна скорост към политическото бунище - при Маяма Чушкопека и Главния Чалгар на страната!

Тия двамата, барабар с гееееееннннеееерала миньон въобще не са в час. Те - службите отдавна са на подчинение на американското посолство. Де дръво, ДЕ....

Промените в службите ли са най -важното за момента бе политически гащници?Хей ,очаквано Киро Канадеца и Ристе адвокатина изпърдяха окончателно и безвъзвратно.Народа е казал храни куче да те лае и така президента набута Кире просто Канадеца в политиката ,а Ристе се учеше при Борисов за политик като министър.Де Бе -ПеПето лъжливите овчарчета с болните си амбиции.

Тия трябва да ги водят на психиатър

Няма да им се получи, ма си играят с огъня нещо :)

Аууу,ЛУД УМОРА НЯМА - САМО СЕ ПОТИ

премиера е политически корумпиран от лобита и ако той назначава хора (негови послушковци и на лобитата) ще стане интересно ще живеем се ено в Занзибар централна Африка.

Пълният Провал и Дай България показват пълна импотентност на умствени възможности. НСО към министъра на отбраната, защото се видя, че министерството на отбраната е колонизирано от Кзяк 16 и всички решения там се взимат от Херо и заместници, които не крият, че управляват в интерес на САЩ по телефона, с СМС-и и лични посещения по свое усмотрение. Това ли са най-важните неща за държавата и народа във времена на икономическа, политическа и световна криза? Да дадем службите под управление на САЩ? Идеята за президентска република започва да става все по-реална!

Народа ще избере да има има Президентска Република.

Тия яко копат дъното !

Аз пък предлагам да се промени Конституцията и от парламентарна да станем президентска република , и Президентът да назначава министър-председателя !

Докога ще търпим ! Нещата вече не са за тънка пръчка , искат супантия . И заплати им даваме ...!

И на кого ще ги дадете бе, нищоправци? На Козяк ли?

НСО да извадят записите от Министерски съвет. Вероятно са достоен конкурент на Pierre Woodman гарниран с пици на кристали. Такива неща са вършили за седем месеца "великите"борци с/у мафията ПП.

Полезният идиот Кирчо. Полуграмотни соросоиди.

В мераците за власт се чудят какво още да прибавят под властта ако менторит им успеят да ги настанят отново в нея, без да им дреме каква е реалността за тези служби под чия реално власт са.. Толкова злоба към президента от предишната коалиция говори единствено, че менторите им ги напъват да си изпълнят поръчките които са приели в техен интерес.

Слугите на САЩ искат с мижавите си 10% поддръжници (от имащите право на глас) да узурпират цялата власт.

хак му е на президента ... а и на разделението на властите. клекна пред Козяк и му сипнаха тези. сега да сърба попарата и на лакеите и на господарите.

Явно защото не е клекнал както им се иска на Козяк се продължава с манипулациите за това е и тази истерия от бая време от реалните изпълнители на чужди интереси срещу него.

Което до неотдавна изглеждаше екзотично, т.е. Президентска Република, сега изглежда все по-възможно, та даже и наложително. Партийте в този параламент се занимават с всичко друго, но не и с нуждите на народа.

ПП са гола вода във всичко. Нахални крадливи аматьори. Нека им изкарат наяве далаверите в енергетиката, че да стане ясно на всички.

Севде?

Лено?

Жалко , последни издихания на партиите"Пълен провал" и "Дай България" в стремежа си да овладеят всичко в страната! Видяхме какво стана с репресиите на Рашков и как ПП спечелиха изборите! Поредният провал на уж големите юристи на двете партии , които осевн това искат и прокуратурата в изпълнителната власт!No pasaran!

Тези идиоти се занимават с всичко друго, но не успява, което е важно в момента- сформиране на правителство. Явно цялата система е за генерален ремонт, но не им се пуска кокала.

Много е тъжно, как всячески се опитват да раздухат омраза, вместо да се състезават в градивност

Пълен Провал и Дай БГ повече власт няма да видят, за какво се напъват не е ясно.

Викаш, простаците да се управляват само от простаци. Сега вече знаеш, защо цял живот ше си беден и прост.

Поредната демонстрация на управленско безсилие и липса на капацитет от "кокорчовците"! Особено ми е интересно каква е връзката на Министъра на отбраната с НСО. Ние да не сме военна хунта!?

Може би натам вървим :)

Поредната идиотска идея. Умишлено службите не са 100% подчинени на правителството. Целта е да не се преяде с власт.

Щом тези го предлагат ,значи е вредно за България.

Спести си бакшишкия акъл, който даваш

Хайде да правиш секс с майка си, педал

България върви към ПРЕЗИДЕНТСКА република, а жълтопаветниците искат ДА ОГРАНИЧАВАТ правата на ПРЕЗИДЕНТА..