ПП и ДБ внасят жалба в Конституционния съд заради промените в Изборния кодекс

И двете формации са срещу връщането на възможността да се гласува и с хартиена бюлетина, освен с машина

Обратно в новината

Коментари - ПП и ДБ внасят жалба в Конституционния съд заради промените в Изборния кодекс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аз пък не дъм против я да видим:)

ДБ много искат да е само с машини, тъй като имат кодовете и могат да си добавят гласове.

ми лошо ли им е - разпечатки 17, гласове от машината 77. ама умре техната. и спонсора им нашамариха

Ако тези двамата решат да правят коалиция, то и двамата губят. ПП губи и със и без коалиция. Но едва ли някой интелигентен и нормално и демократчно мислещ човек ще гласува за ДБ при коалиция с ПП. ДБ е добре да активира инстинкта си за самосъхранение.

Гласуваш за ДБ-помагаш на ПП. Гласуваш за ПП даваш рамо на ДБ да влезе в НС. Ужас ! И едното лошо и другото още по-лошо !

ДъБъ са ПП (Перверзни Пубери).

тия двамата дали се упъват?

ЯВНО са се досетили,че без МАШИННО МАНИПУЛИРАНЕ на вота май ще гледат Парламента ОТ ВЪНШНАТА страна. Имало приказка за ЕДНО ОфЧАРЧЕ.

В колко държави по света гласуват с мадурките,около десет.Та белите държави по глупавили са та изцяло са ги отменили.За паролите киро .???.Сега ги е стеах ,че ще изгубят много от повярвалите им,а те освен цените на всичко ,нищонне промениха.Ааа и посредници навсякъде внедриха,а уж се борят с корупцията.

Лена ли е внесла жалбата ? по парапета ?

устно

Единият природно прост, другият е пълен с комплекси. Някой да ми каже тия двамата какво са допринесли нещо за държавата. Дайте пример.

Е нормално да искат… като само ПП и ДБ имат кодовете. Кой иначе би гласувал вече за Кирчо като го видяхме какъв е агент на САЩ.

Понеже имат кодовете не могат да спечелят едни избори така ли?

Събрала се една шепа нео-болшевики нео-либерали , които продължават да тропкат с краче да бъде забранено на избирателя да може да гласува с хартиена бюлетина! Ами що не сезират направо ЕК?! Може пък да се съгласят с тях, че да гласуваш с хартия е крайно недемократично?!

Пинокио и ококорбшията...

к.р вуната му пречи , та и тяхната така :)))

същият като изваден от илюстрацията на Джеджето дългоноско

ОСТАВКА, Плуто! Мина ти времето.

поредна добра снимка !!! (не знам името на фотографа ама е добър) . носата маймуна прави първи контакт с ококорен хомо олигофрен

Харчете парите на данъкоплатеца. Пълнете си леджерите с биткоини. Хартиена машинна пембяна - нас избори не ни интересуват.

Да им внесат по един дедов у устенцата и на ПП и на ДБ. В затвора да влязат всички

Срамота за двете партии на олигархията да се оплакват! Не стига че спечелиха с машините нс Мадуро и за софтуера отговаряха специалисти от ДБ ,а мо сега всичко им пречи! Втори цитат: (по спомен): Откраднаха ми изборитеее... - не само ед0на партия се оплака! ДОКАТО не се позволи: 1.- Да се прави тотален контрол на машинните отрязъци, 2. - При намерени разлики - да се зачита бройката, проверена от независима комисия 3. - За допуснати големи разлики - да се търси съдебна отговорност от "системчиците" плюс яки глоби -лични и за фирмата НЯМА ОПРАВИЯ !! Да се приеме максимата: 1 - Машините НИКОГА НЕ ГРЕШАТ 2 - АКО ПРИ ПРОВЕРКА СЕ ОКАЖЕ РАЗЛИКА, СЛЕДВА ЕДИНСТВЕНИЯТ ИЗВОД І М А Ш И НИ ТЕ СА МАНИПУЛИРАНИ !!!! И НАКАЗАНИЯ !!

Всички водещи партийните листи ще си "въртят синджирчето", а системчиците ще им пуши около врата. И ние, електоратът, няма да се ядосваме3, че нашият вот е откраднат. И ще се върне доверието в изборния процес!!

Системчиците, дето получават незаслужени милиони за няма нищо, САМИ ЩЕ СЕ ОТКАЖАТ ОТ ПЕЧАЛБИТЕ СИ, зяащото ще има съд и затвор !!!

В отрязъците при машинното гласуване е истината, защото всеки вижда как е отразен гласът му. Освен сгрешилите, които ще си изядат отрязъка - но тях ще ги прежалим - 5-6 броя за България.

В целия нормален свят премахнаха машинната изборна измама и гласуват с хартиени бюлетини, ама джендърите и простокировците си искат мъдуровките! Защо ли?! Остава да изчакаме за да разберем дали наистина имаме КС, или само една банда продажни рушветчии!

И че е нарушил конституцията на България ли? Добре…

Късно е либе за китка, пък и без това няма много мераклии да гласуват !

Срамота за двете партии на олигархията да се оплакват! Не стига че спечелиха с машините нс Мадуро и за софтуера отговаряха специалисти от ДБ ,а мо сега всичко им пречи! Жалки сте няма да получите много гласове!

По-лека ,лека излизат спонсорите на тези две антибългарски партии и те не са доволни от хартийките и веднага куклите на конци се задействат

е как да са доволни. Печелиха по изборите проценти с кодовете. А сега няма кодове и може и да не се класират за следващия парламент. Всички ги разбрахме какви са измамници. А Киро измамника въобще е луд.

с хартиите няма как да се хакнат машинките и хората ще пратят недоразуменията пп и дб там където слънцето не огрява,тоест в кучия гъз

За машини нямаме такъв капацитет, но хартиите си знаем от време оно как да ги хакнем.

хаквайте бе,ама с козунаци не става