ПП доведе до пълен провал в земеделския сектор, заявиха от ГЕРБ-СДС

Изключена беше пълната рехабилитация на "Напоителни системи" от Плана за възстановяване "с мотиви като от фейсбук взети", посочи Десислава Танева

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А вие какво наплавихте? Явно забравихте как произвозителите изхвърляха касетките с домати, а млекопроизводителите изливаха млякото. Много ви е къса паметта или е избирателно.

tonk11

Нали за това ги сменихте бе? Тия трябваше да са млади, умни, можещи, знаещи ......! А какво стана?

гледам, че троляците още имат да захлбеват стотинки-копейки с врясъци "геееееерб, бааааацееее". споко, още следващата зима и стотинки няма да имате в "почтената" си прокопиевско-юмручено-черепна копаня. почтеното ви опг ще си бие камшика с окрадените от всички нас пари, а за нас ще остане опразнената хазна, "изчегъртания" искален резерв и много-много нови дългове. а, да, и нови цени на парното, тока, хляба и бензина, както и един ЗЗД фашистки закон. сега полайте още по тази статия, ако не сте разбрали-спират ни парите за земеделие. като при орешарски..

То пък вие от герб направихте....чудо и приказ ама от кражби. Тиквеници и тикви, това остана след вас, даже някъде и тикви няма. То само е декларации не става, след като и вие сте участвали в това унищожаване на земеделския сектор. И нека някои да не почнат да репликират, че цените на стоките при Боце били по евтини с еди колко си! Защото им казвам така, а какви и по колко бяха цените при Тодор Живков. Боцко се пенявише завчера как хляба по негово време бил по евтин от сега. Ама забрави, че по времето на Живков хляба беше стотинки. И нека ви кажа на финал, не мие мъчно за социализма,мъчно ми е,че беше окрадено и унищожено всичко работещо и добро от онова време!

Госпожица Танева е последната, която може да твърди такова нещо. По нейно време земеделието бе заменено от въвеждането на схема от евросубсидии, която директно няма никакво отношение към българските данъкоплатци. Направи зърнените босове милиардери, а субсидираното зърно се изнася за страни от Африка и Латинска Америка. Тук не остава никакъв резултат, който да е видим. Кого заблуждава тя.

да се обаждаш от място е липса на добро възпитание

Тая Десислава с циреите по лицето краде много в интересна Боко и олигарсите !!!!

Бойко важи комунистическият лозунг - колкото по-зле, толкова по-добре. Под формата на всякакви саботажи е решил да бутне правителството, но не си дава сметка, че следващият, който може да вземе властта е не той, а копейкин, а рубладжията със сигурност ще вкара бойко в затвора, ама ще загроби и България.

Ахаа, ясно, много ги разбираш. Един въпрос - ако така оригиналното и вече до болка тъпо и изтъркано име "Копейкин" е "рубладжия", Кирчо "доларджия" ли да го наричаме или ЦРУ продукт?

Министър Танева: "Да си мълчим за далаверите,за да не ни спрат субсидиите".

Нищо подобно! Отдавна не сме имали възможност да работим без да ни висят на шиите герберастките мародери!

На Кирчо хората в земеделието са тотални глупаци . Затова Брюксел ги е....ава както си иска. Но , и тази дебелата сливенска крадла е по добре да се покрие и да не дава акъл. С нейно съдействие станаха много фалити в земеделието

А по времето на господстването на ГЕРБ/ДПС задругата, българското селско стопанство бе унищожено по най-жесток начин в услуга на Турция, а българският пазар и магазини бяха заляти с тонове турски боклуци във вид на всякакви плодове и зеленчуци, месо и млечни продукти.

Нека госпожа Танева обясни на трибуната истината за чумата по дребните преживни животни и големите загуби. Но да доизясни и истината, която си признаха пред ЕК. И кой наказаха-никой.............

Тъпата крава много бързо забрави как точно ГЕРБ изби хиляди прасета за да угоди на ЕК и ЕС !

Тая с розовото сакенце да обясни как тя и мъжа й /кмета на Котел/ станаха крупни земевладелци точно докато тя беше министър на земеделието.

Щом знаеш обясни, стига с тия инсинуации!!!

То кое не са довели до провал, че и земеделския сектор.

12 години герп+дпс направо го разсипаха това земеделие. С техните виртуални животни заличиха българските породи.

Съсипването на земеделието се случва с дейното участие на ГЕРБ. Колко стада избиха уж заради болести, пък после се доказа, че болест при конкретните животни нямало и са били избити съвсем здрави? И това се направи, за да се внася месо от други държави и едни наши хора да се облажат. Не забравяйте, че ГЕРБ управляваха ТРИ МАНДАТА!!! През това време постепенно се задушиха много земеделски сектори - оранжерийно производство, производство на плодове и зеленчуци, млечния сектор. Тези неща не стават от днес за утре. Че сегашните управляващи са гола вода, така е. Но за земеделието вина носи ГЕРБ.

Ама при ГЕРБ ядеше български домати, пък при Кирчо ядеш гръцки.

Хаха, само наивник или незапознат със земеделския сектор може да мисли, че при ГЕРБ е ял български продукти. Сагата с онова ирландско месо, замразено още по времето на динозаврите, при чие управление беше, че забравих? ;)

При ГЕРБ ,някои ядяха и суджуци.С тонове.

САЩ моля помощ с МАГНИТКСИ! Моля публикурайте ЧАТОВЕТЕ на ГЕШЕФФ с ПР-СЕВВИ!