ПП-ДБ закрива кампанията си с визуално шоу на 30 март

Коалицията призовава: Стига вече избори! Гласувайте на 2 април

Обратно в новината

Коментари - ПП-ДБ закрива кампанията си с визуално шоу на 30 март | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Агитация в ден за размисъл, а?

Като ви чета коментарите и разбирам, че поне още 30 години ще сме в немотия и "преход", а ако ония мръсни руски марионетки от израждане вземат властта, то тогава и внуците ни няма да видят нормален европейски начин на живот! Дано да сте платени всичките, защото ако има неплатени и неосвидетелствани хора в България, които да искат да излезнем от Европейския съюз и НАТО, то тогава ще трябва да минем през гражданска война! Амин!

и си мисля: София явно е препълнена с нагли селяндури. Да се срамуваме родените тук, че сме столичани...

Много би им отивало да закрият кампанията с невиждано джендърско порно шоу! Тия друго не могат.

Ще закриват предизборната кампания с едно драг шоу с бинго, те си падат по тия неща.

Разбира се че ще отида да гласувам ! Няма да допусна да ме управляват нахилени измамници с цветовете на дъгата зад гърба си !

За пълното щастие липсва само кадъната от Козяк.

Омагьосаното царство Добрите и почтени сили срещу силите на злото Starring: Кирил Петков.................... Добър и почтен главен магьосник Асен Василев.................... Още един добър и почтен магьосник Лена Бориславова................ Добра и почтена магьосница в Епизод 1, За Епизод 2 не се знае Копнелия Нинова................. Социална магьосница Иван Гешев ..................... Зъл магьосник Бойко Борисов ..................Още по-зъл магьосник Със специалното участие на Слави Трифонов в ролята на Шантавия магьосник, който провежда референдум дали Омагьосаното царство да стане Омагьосано кралство

Направих си труда и прочетох всички коментари, смях се, има готини пичове с хумор тук. И все пак остава неразбирането ми за високите проценти които се предполагат, нямаше и един коментар в тяхна полза. Ако спечелят си е направо magic.

Тези комсомолци само с лозунги и лъжи смятат да я карат. Това което чувам и виждам от техни изказвания са едни кухи фрази и популизъм. За съжаление всички видяхме реално какво могат. А то е лъжи, схеми, еднолични решения и лично облагодетелстване. А народът да го духа! НЯМА КАК да стане да гласувам пак за тях. Нали знаете онзи лаф за мъжкото дупе?

С цветовете на дъгата.

Двете проамерикански партии (ГЕРБ/СДС и ПД/ДБ) ще имат над 51 % после от Козяк ще ги спешат да направят дружно правителство и ей тогава да видите какви либерални чудеса ви чакат. И във войната ще влезем и истанбулска конвенция ще подпишем и транс партита с драг кралици ще имаме за национашните празници. Всичко на макс от прогресивния либерализъм. И ей тогава ще ви питам ей тия дето сега ще идете в неделя и ще ги изберете тия олигофрени какво ще говорите. Гласувате ли за ДБ-ПП гласувате за ГЕРБ и обратното също е 100% вярно.

най-добре да се самозакрият, преди да закрият България

най интересно е . че за тея малоумници .. гласуват само финансите на Сорос... и лошото е . че успяват!!! А народа е пред факт!!!

явно има много пара на пазара, то друго няма за какво да се хванеш

12 % срещу 17 за граб ( просто те имат $$ , плащат за гласове) . Да се бяха сетили за народа , като бяха в Парламента и получаваха 10 000 лв заплата. Сега ще си получат оценката , от който смята да гласува. Останалото ще го наредят , според нуждата .

Бат Бойко е все още най-малкото зло за България, останалите в сравнение с него са аматьори

Седи мирен пък ти, батити бойко е на къс повод в момента и ще се прегръща с тези травестити, защото друг вариант за него няма.

това е лъжа

Не забравяйте, че той 4 пъти се отказва от имунитет за да го съдят, ако има за какво. И какво стана -1 незаконен арест базиран на изрезки от вестниците.

Слагате минуси щото "мислите" със собствените си предразсъдъци и пристрастия Ако се вгледате в това което става в Европа, ще разберете че няма как в тази ситуация България да на много по-дълга каишка отколкото са например Германия , Австрия т.н.

Ние ще гасуваме за ВЪЗРАЖДАНЕ !!!

То не е за хвалба.

Дори да са най-яката коалиция с този ръб Киро няма как да ме спечелят. Не мога да преценя той или Копейкин ми е по-портивен, но май просто Киро води.

Всички мъже в рокли, или ?

нацяло да се закрият... около Беляне

Академикът клептоман, защо така усърдно се крие зад гардероба от ДБ?

Шарлатаните и джендърите вън от Парламента. Всички тия самодоволни идиоти са виновни са тоталното обедняване на народа. Прости и нагли.

Ние ще гасуваме за ВЪЗРАЖДАНЕ !!!

Аутсайдерите и четирихилядниците на Мутрофанова...

Еееее...никой не е съвършен. Във всеки град има по един двама луди

Да не пискат пак драг куин шоу от Министерството на халтурата

вероятно ще е под надслова - "И Асенчо на парапета"

аз нямам поснати , които ще гласуват за тия (или ги е срам да си кажат) , откъде ги вадят тези 25% социолозите ???????? не съм фен на герб (както и на никой ) , но тия дълбаят дъното

Значи спроед социологията живееш на село или в малък град, със средно образование си /може и начално, или пък без/, в предпенсионна или пенсионна възраст... И като цяло си аутсайдер в обществото... Социология, кво да правиш, рядко лъже...

Тия гадове мръсни да закрият кампанията си като си направят публично сайпуко с ръждясал нож така за пръв път в живота си биха направили нещо добро за тази държава

Успех Приятели! И нека силата да бъде с Вас П.П. За русофила който ми трие поста вече 4 пъти. Колкото и да триеш...БСП и Левицата няма да влезнат в парламента и ще останат само три проруски партии - ГЕРБ,ДПС и Копейкин. Малко по малко се изчистваме от вас

Да поканят Къро и Маджо на закриването.

И коалицията магнитски

Together? С кого? Ако се вълнуваха от България, щеше да пише " заедно".

С надеждата пак да се докопат до кокала. Защо не публикувате колко милиарда откраднаха. ПП и ГЕРБ трябва да последват съдбата на третия клоун -ИТН . Народа трябва да се освободи от професионалните крадци за да тръгне държавата напред.

Тъпоъо и Асан ви докараха до текущото ви състояние а сега ви замазват очите. И на предните и на по-предните избори ви напомнях да не гласувате за дупедавци и лъжци

Тотално обезценяване на спестяванията на българите!!!! Европейският начин на живот на Киро, Асен Спецов и Сие групари и приятелчета се изразява само в европейските цени на стоките! Бедни ми народе!

за да видя ще има ли и един глас за тия никому неизвесни спуснати от фащ крадци и корумпета и подготвячи на война с Русия

Да се закриват и повече да не се появявят!

Откъде-накъде ние да ходим да гласуваме като съвестни граждани, за да може ей тези на картинката да станат милионери?! И да гушкат по 10-15 бона на месец, за да плюят по народа и да го заробват още повече! Ние сами значи да си подпишем робството, като гласуваме за ей тези слуги. Предателите са ей тези! Продадоха националната ни сигурност. КОМПРАДОРИТЕ = ЛАКЕИТЕ, които обслужват чужди интереси, като ограбват народа си и го ЗАРОБВАТ СЪС ЗАЕМИ! Вечен позор и срам за слугите на чужди държави и интереси!

На Кире Простото баща му там ли ще е? Колко роднини ще доведе?

Ако бащата на кирчо е там, внимавайте! Може да му се прииска да счу.. нечия журналистическа глава. По тв СКАТ беше много лют.

Ако няма Drag кралици, платени от данъкоплатеца, няма да отида!

Е, има - тези на снимката какви са?! :)

Само кандидат-депутати от ПП-ДБ подписаха предизборната декларация на "София прайд"и дариха 93 000 лв.от фонд Култура за Drag Queen шоу в известен столичен гей бар с повече пица на кристали."Браво",гласувайте за тях!

Ама то това сега за хвалба ли е според теб?

Нали им видяхме визуалното шоу - двама травестити си клатят месата над един вирбатор, пред публика. Платихме шоуто за 93 000 от фонд култура. Още ли трябва да платим?

Странно как хетеросексуални гласуват за партия в която хомосексуализмът и прочие сексуална изродщина са на почит, не ти кокорчо, не ти би кирчо, не ти министър наско, че и драг краля от фонд култура, да ти се до повръща....

Вие кога ще се закриете?

След като първо закрием Русия

Ако Лена ще изпълни секс-танц около парапета - със сигурност ще дойда на закриването!

На Мунчо жена му Лена ли се казваше,щото си спомняме,че тя танцуваше на пилона в шоуто на Слави

Най-добре да се закрият самите себе си! Вън шарлатаните и дебилите от политиката!

А се готвят да закрият и България, но ден на гняв справедливост ще има за всеки вървящ против нормалността и работещ за унищожението на род и Родина, на тая трупа мършояди ще тежи проклятие над поколенията им за техните престъпления

Хайде избирайте ги, че трябва да подготвят българите за въвличане в пряка война.

С удоволствие бих избил 140 милиона руснаци...безплатно. Ще отърва света от злото завинаги. Но преди това ще започна от русофилите...щото от тях по зло няма.Даже самите руснаци им се присмиват и подиграват

Много фашисти като теб ги изнесоха с краката напред. Пардон, не като теб - ти си още на фазата ще:))))))))))

Няма проблем. Каквото е писано...това ще стане. Важното да отървем България от Русия и русофилите. Свободата е най важна и ще се бориме до смъръ за нея

Значи признаваш, че искате да ни въвлечете в чужда война в слугинаж на чужди интереси. Всеки защитаващ чужди интереси за сметка на българските е предател!

Премиер-Тиква за вас ! Стадото не заслужава друго !

Тиква си ти Лено. Грозна и нагла. Две изречения не каза без да се запънеш онзи ден по Босфор ТВ. Само клишета и общи фрази. Кирчо не разбра ли, че точно ти го срина в личен план? Щото българите си обичаме урвите, но не и когато за тях плащат с наши пари.

Еднакво зле е Тиква или Кирчо,който не може да състави вярно изречение и гледа като дрогиран непрекъснато,нестабилен и неадекватен+Кокорчо,който с хвърляне на пари иска инфлация да бори,това ли пише в учебниците от Харвард,минали са те покрай Харвард само,каквото им се нареди от вън това ще правят.Но техните избиратели нека бъдат така добри,ако ескалира войната,те да отидат на фронта.На дали обаче те са затлъстели и ще се напикаят от страх,облъчени са от пропаганда и са изгубили връзка с реалността

Нещо сакенцата са им отеснели. Бая папкане е паднало и се надат на още.

Това ще е лебедовата им песен! След няколко месеца ще се саморазпаднат!

И ще почнат едни откровения.... Като чалгари те.

Просто Киро, Кокорчо,Лена ъгловия парапет,Ристю Лодкаря и бай Танас агента....гласувайте!!!!

Само идиоти могат да гласуват за тези идиоти!

Щото тия дето ще гласуват за Гроб и Израждане са академици....