255 пожара са възникнали в страната за едно денонощие

255 пожара са възникнали на територията на страната само за последното денонощие. Те са локализирани и потушени, казаха от "Пожарна безопасност".

Обратно в новината

Коментари - 255 пожара са възникнали в страната за едно денонощие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

,,..От това може да се направи извод, че най-уязвимите в пожарно отношение гори се намират около земеделските земи. БТА*..,,??? ,,незаконната сеч,,??? едно пожарче през лятото прикрива ,,следите,,!!! така от ,,незаконно,, оцечени, горите минават в регистър ,,изгорели,,!!!

Сега трябва да завалят едни проливни дъждове, да прелеят реките и веднага ще обявим, че са виновни политиците. А вината на подпалвачите ще я заметем под килима. Виновни сме всички - и тези, дето палят, и тези дето не ги санкционират и тези дето си мълчим, когато виждаме нередности.

Един 'отговорен' рече наскоро, че това лято са палнати вече над 150 стърнища. Друг пък посочи горящ склон и обясни, че са ловци-бракониери. И двамцата дигаха рамене. Докато не качиме един спътник само за контрол май няма да се оправят нещата. . .

До като подпалването не започне да се третира като терористичен акт и заловените да се вкарват в затвора за дълго няма да има страх

Дира, с тази политика към коментарите сте станали егати пропадналия сайт! Тъпанарщина по малоумщина на степен неграмотност!

дебелогъзия пожарникар от банкя само пали. тои не гаси туи що не гасне. прости му боже тои не е виновен, толкоз си може човека пък и не е луд тоя дето яде баницата, а този дето му я дава

Бойко защо няма нито един вкаран в затвора ...или пак сме пред избори ,нещастници !?

краино време е да престанат тъпи главоци да палят стърнища и безотговорно да хвърлят неизгасени фасове. пазете гората, че водата е на изчезване, стига алчност и безугледна сеч и износ на дървесина бре продажни дребни мъртви души

В България е пълно с идиоти !

Регистриран си сигурно в бюрото по труда и като трол на "Козяк" за жълти ценове?!

от Банкя да грабва маркуча и да оди да гаси!

Грабването на маркуча се отлага за след мача с "нео" ЦСКА.

А вие от Карлуково какво ви дават да правите.....да се избивате ли само или и да храчите за копейки???

След като няма правосъдие в Бг ,и нито една държавна институция не работи ,а се ИЗПОЛЗВАТ ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ ЧАСТНИ ЦЕЛИ,....ТАКА ЩЕ Е в Бе-ГЕТОТО ,ОЩЕ 26Г.

Времето на беззаконието изтича. Факт е, че Страшният Съд вече действа на "белият свят". Доказателства са президентите Желю Желев, Росен Плевнелиев и "горския", които загубиха по едно от децата си. "...ТАКА ЩЕ Е в Бе-ГЕТОТО ,ОЩЕ ..." 26 месеца, до към Коледа 2017 година. След този момент, СТАТУКВОТО ще отиде ОКОНЧАТЕЛНО в аналите на Историята. И няма никакво значение вече, дали ще се повярва в това бъдещо действие или не. Процесът на промяната е в ход и няма сила, която да му се противопостави.