Пожарът на двата кораба в Черно море все още не е изгасен заради горящия газ

Специализиран кораб обработва конструкциите на двата плавателни съда, за да намали вероятността от експлозия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

има тук ! Ето тъпите въпроси : 1. Турция да спре преминаването през проливите, които са международен морски път !? 2. Русия да плаща за екокатастрофа станала в международни води !? 3. Танкерите са си прехвърляли Товара - LPG, а не бункер, т.е. корабно гориво, което е сходно с нашето понятие за “нафта”, т е MGO или MDO (marine gasoil/diesel oil) ! Сигурно има и други глупости, но просто не ми се четат !!

некс всеки коментира това, от което разбира, а не да си изстрелва “каръкската” глупост по всяка тема ! Още древните римляни са го казали : Обущарю, съди Само за обувките !!!

Не спазване на правила за безопасност...

Санкциите са ги застигнали в открито море. Интересно Турция как ги е пуснала през Босфора?

в интерес на истината Турция няма юридически основания за да ги спре. Според просолвутата конвенция от Монтрьо единствено здравните власти на Турция могат да ограничат или забранят преминаването на кораб през Проливите... и то само ако на конкретен кораб има заразно болни. Има финтове с които могат забавят някой кораб но само дотам.

ми тогаз БХ що не тпраи терминал в Бъргас....за втечнен газ оот кравария ми се натиска на Ципрас....да ни поосветлиш

на танкерите - които ще плащат на Русия, защото са бункеровали на своя глава не на отреденото за целта място, за да избегнат плащането на данъци и такси.

на бегеец.

Кой ме питаше от къде знам че са газовози... и то в ерата на общодостъпната от в къщи информация-)

Колко ли трябва да платят руснаците за причинената еко катастрофа на страните от НАТО Украйна, Румъния, България, Грузия и Турция

Турция ги е пуснала в Черно море;)

колко ще платят собствениците на танкерите на руснаците за "хитрината" да бункероват "тайничко". с оглед на това кои са, нищо - пари от турци и индийци едва ли.

От кога Украйна и Гузия са в НАТО и защо си забравил независима Абхазия.

мноо си тъп бегееЦ !