17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българите със какво можем да помогнем,имайки предвид ,че нямаме никаква летателна техникс по сериозна,Кажете???Мнение даде ли Бойко,който ги разбира тия работи,и кой ги пали нарочно тия гори,това е по важното да се разбере и да се обеси този който го прави това със природата а???

E па да пратим ние! Я медицински хеликоптер, я такъв за борба с пожарите. Ама парите заминаха за ф-ки на скицник...

Тъй като сръбската държава ги е изоставила тотално и целенасочено се прави на глуха и сляпа - отделят се и се организира референдум за присъединяване към Република България. При положение, че сърбите работят денонощно против нас се погнусявам като видя българи да ходят в Сърбия за уикенда и да им стимулират икономиката.

Хахаха, любимите на мнозина пишещи в този форум православни братя-сърби с пореден израз на взаимност!...

Не му дреме нито кой го управлява, нито дали е роб. Важното е да намаже повече от съседа! Те и затова сме тънали в робства векове наред!

Няма проблем, нашите шкембести патриоти по селата обичат сръбската скара и сръбската музика, радват им се като малки деца.

ти как си представяш да пратиш такава техника в чужда държава без да са те поканили или искали помоща? Нещо май, а? Сивото вещество, работи ли?

Ти ще поканиш ли Нане с каруцата да те вози до морето!?! Кой ще иска нещо от клошари бе!?!

Точно както Турция праща линейки в Пловдив и извозва българи за лечение там. Турция също е извън ЕС.

На фона на видеото най добре е озвучаването да е на Лепа Брена.

Миналата година имаше случай пожарникари от САЩ да гасят пожар в Мексико - със стълба и маркуч през оградата. Не че нещо ама огънят въобще не се интересува от държавни граници.

Сърбите пратиха 4 хеликоптера на РСМ да гасят техните пожари за с. Извор няма и няма и да има! БГ политиците трябва да си отворя очите и ушите за тези проблеми със съседите!

Няма страшно, нали имаме самолети на хартийка за милиарди, с които ще се бием срещу руснаците и американците в бъдеще ;)

жалко че не помогнахме повече на самолетите,когато минаваха над нас...а трябваше

Кой кво ще да ми разправя, и до ден днешен най важното си остава силната армия! Дори ако трябва да се лишаваш от други работи. Икономика, стандард на живот и тинтири минтири звучат политкоректно и тендациозно, но без армия никой не те бръсне за слива и се ебава с хората ти както намери за добре. Те ви тюркието.....от край време имат силна армия, ако бяха бедни и изостанали. Но никой не смее да се ебава с тях! Ако имахме силна армия и оръжия, по лесно можеше да се постави ултиматом на такива като сърбите че или гасят пожара, или ше дойдем ние да го изгасим ...

Нищо де,нали пращаме помощ в РСВМ!те не ни искат,ние се натискаме,а българите нека горят в сръбско.Важното е да има ПР!

Босилеград е в Сърбия, а управляващите пращат помощ на неблагодарниците от Македония, вместо да пратят помощ на босилеградчани, прекрасни хора с българско самосъзнание.

Българският идиотизъм е уникален. Помагаме на македонските изроди които неуморно ни плюят а не не българите в Сърбия... Нямам думи....!