Пак гори пожар на Витоша

Пожар гори над хижа Алеко на Витоша в местността Меча поляна, съобщиха от пресцентъра на МВР пред БГНЕС и "Фокус". Огънят е обхванал около 40 декара треви и храсти и дървета, но е локализиран, съобщиха от Изпълнителната агенция по горите.

Обратно в новината

Коментари - Пак гори пожар на Витоша | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Teufel

Явно короядите пак са си направили факелно шествие!Или не...при този вятър!? Явно е от високите температури напоследък!... ;-D

Не мога да разбера как не могат да влезнат с трактора/багера/пожарната до мястото което е абсолютно достъпно със лек автомобил дори???? Пълни идеоти,некадърни,неподготвени,дезориентирани хрантутници.

Като не минава закона, ще си го направят по стария начин... Мутренска държава!

Уил Смит ще те оправи теб, спокойно! Няма да ви дадем Земята, марсианецо!!!

Просто не виждам конспирация - гората е запалена от нехайството на туристите. А речникът и правописа ти са достатъчно красноречиви и няма допълнително да ги коментирам. В гората, 1944-та, другарю, не е било проблем да си неграмотен и прозд, но в интернет, 2012-та е непростимо! ;)

Долу Цеко от Алеко!

Тъй като палежите вече стават световна напаст, нека съответните специални служби се самосезират , тъй като се промъква в световната преса, че са предизвикани от крайнияислямизъм.тяхните имами непрекъснато навиват крайните ислямисти за джихад срещу неверниците и да се изгаря всичко което ни помага в природата.ДАНС да не спи, а да провери тези твърдения, още повеч че у нас турската мафия наДПС поголовно изсича горити и по този начин си прикрива золумите.

Помислете: При 36-40 градуса може и от хвърлена цигара (културата на бг-народ), но сега при тоя студ е много съмнително и потвърждава тезата ми от предния коментар. Къде са нашите разследващи органи?

..и кое точно да разследват?! Кой точно си е хвърлил фаса в сухата трева ли? Застани на улицата и за 5 минути ще видиш поне 5 човека, който изхвърлят фасовете си на тротоара. Все виновници търсим, като не си даваме сметка колко сме зле всичките! Ей сега идват от едно тротоарно кафе до спирката - за 5-10 минути бяха хвърлени 14 фаса, а наоколо има 2 кошчета!

Нали писаха, че ислямисти палели нарочно горите, че било по-безопасно за тях от атентати и носело повече вреди. Това го каза шеф на известна ислямистка групировка в интервю и беше публисувано в нашата преса. Къде са нашите власти в случая???

А аз четох, че са марсианците - така подготвят Земята за завладяване.. Къде е Уил Смит и другите Мъже в черно?!

Ха да отидем там, Хора ?! ...Кой с какво-що може да Помогне . ( Било гасене, било логистика, било първа помощ ... Пък и да Видим какво-точно Е станало. ...И снимки да вземем. Пък и проби за анализ.)

помогнете и се борете и с други методи - като МИСЛИТЕ!

Вместо да палят гората, по добре да запалят парламента та да си постоплим циганчетата

Защо не направят едно поделение на пожарната на Витоша където да има високо проходима техника . И хеликоптер и винаги да има дежурен както е в Гърция по планините и полята .Там през лятото особено пожарникарите са по полето не вътре по леглата .Винаги има дежурни където денонощно седят и наблюдават.

Защото не искат да го загасят, не е ли ясно?... Толкова много пожари, толкова гора изгоря и нито един виновен, това нищо ли не ви говори?... Сега ще протакат гасенето на въпросния (умишлен) пожар със седмици, та хуубаво да изгори всичко там... И после - продажба на дървесина, разширение на писти...Така се правят нещата в България....

Поредния умишлен пожар!!! Лошото е, че отново няма разкрити и по на татък пак ще има палежи. През зимата беше модерно да се палят колите в София,сега пък горите на Витоша е на мода. Ако ги хванат дай боже някой ден,живи да ги запалят!

Ако някой е купувал дърва или купува редовно, ще знае, че там покпката става кеш, в брой или на ръка... няма касов бон, няма търговски закон, няма данъчни... въобще...

Другари това е поредния провал на ГЕРБ! На следващите избори всички трябва задружно да гласуваме за няшия велик вожд Гер-Гей Стани-Шеф. Той ще отсече всички дървета в държавата у повече няма да има горски пожари!

давай бате герба виновен бесепето пали

не знам дали цеко е виновен, но аз миналата година толко се зарибих да си ходя пеш със сноуборда, че не мисля да му давам повече пари за карти. А той нека си обработва пистите, такмо по лесно се ходи по тях и не затъвам. Като спре да обработва ще си купя снегоходки :)

Браво, ще си имаме нова писта. Не е ли по-добре да исечем всички гори, да избием всички животни и да не се мъчим повече. Хем туризъм ще си соретнем, хем няма да ни плашат и мърсят животните. Супер. Само че да не ги палят горите, поне да ги секат и да дават дърветата за огрев. Или то при това затопляне, няма да е нужно.

Забравяш една малка подробност - трябва да се бетонира всичко и да се превърне в една голя-а-ама магистрала! Тогава до морето ще се стига за 2,5 часа, а до следващия век - никога!

Амчи ний ги изсякооме, ва... то вече няма...

това вече си изглежда умишлено. не знам колко горски пожара станаха само последната седмица. Онзи ден чух за гората над Сливен, сега пак на Витоша. А времето е хладно и няма причина да е от "счупено стъкло", както казваха за предният пожар. Надявам се МВРто този път да вземе да се разтършува и да хване някой.

Не е ли ясно дали хората разбират, че това е работа на зелените и най-вече на Тома Белев... Смърчови хори за 5 милярда са унищожени и то по вина на зелените. Сега като палят крият какво са сътворили

Пиеш ли си редовно хапчетата? Или може би е време да се консултираш с друг психиатър?

Явно не ги пие :))) То бива човек да е куку, ама чак пък толкова... :))))))

Тома Белев и компания знаят какво направиха на Витоша и сега ги е страх да не се разбере некадърността им. Не позволиха да се изчисти след смерча и останаха подпалки. Не направиха над Алеко санирано разчистване и сега там гори торфа, който може да се самозапали.

Бях там в почивните дни. Точно на това място се извършва някаква "почистваща" сеч. Абсолютно безконтролно се размотават групи цигани с коне и моторни резачки - според мен видях около 20-30 коня, можете да си представите какво е.

и винаги палят огън дори в голям пек...

А еколозите "Ти имаш" какво имат?

Rammstein - Du Hast - песен, чуй я :)

Поне да рабираше немски. Ich hase - Du hast.............

Остави го,нека си мисли ,че Du Hast означава това,което си мисли..хихихи

Глаголът на немски е Haben Ich habe Du hast Er, Sie , Es hat... Само за инфо...

да изгори цялата ни идиотска държава е по добре отколкото да ни управляват сегашните изроди

Цеко, това ще ти се върне един ден, нали си наясно :) Земята ще ти го върне тъпкано - на теб и на твоите близки! Дано!

Не "Видьов ден" иде, а "Парадът на планетите'. Първото нещо което такива като Цеко Минев е, че ще загубят умът си. Господ бави, но не забравя.

То добре ще е да си прав/а/ и наистина да им се връща на всички, но като гледам ,добре си живеят,подсигурили са си поколенията....... И ей, ненаядохасе,ей!

Цеко разчиства пистите :-)