Гневни протестиращи в Лондон срещу Мей: Страхливка!

Стотоци гневни протестиращи проникнаха в Общинския съвет в лондонския квартал Кенсингтън и Челси, на чиято територия се намира изгорелият блок.

Обратно в новината

Коментари - Гневни протестиращи в Лондон срещу Мей: Страхливка! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не е по темата, но си е точно на място! Уважаеми управляващи от всички нива и структури от държавното управление, запитвате ли се някога какво е реалното противопожарно и техническо състояние на всички блокове в държавата ни и изобщо имате ли си на идея какво може да се случи и у нас?! От телевизията направиха кратък рейд само в един софийски блок и само за няколко минути показаха плачевното състояние на нещата, а така е не само в този блок! Сигурно и вие чакате като Т. Мей и кмета на Лондон, Садик Хан, и ние да се сдобием с някоя факла и тогава да си поразмърдате мозъците и задниците, защото никой от обитателите на блоковете ни няма и пръста да си мръдне за да премахне всички заграждения и купища боклуци по етажи, тавани и мазета, да приведе в ред противопожарните уредби и не на последно място да провери до колко отговарят на строителните и всякакви други условия блоковете в нашата държава, които в основната си част, като панелки, са на почетна възраст и са в зоната на изтичащи срокове на годност на конструкциите им.

За мен този пожар е поръчков и цели да острани антиевропейските (анти Вавилонски) настроените политици от властта. Макар че когато се осъществява принципа на хегелова диалектика за да се контролират настроенията на обществото и да се създават предпоставки за бъдещи желани решения, някой политици могат да игрят антиевропейци като контратеза на тезата обединена Европа, която да бъде представена в лоша светлина като в случая. Нещо необходимо на строителите на вавилон. Останалото са внушения от медиите и традиционните НПО пърформанси. В езотеричният свят на сторителите на Вавилон представен сезотеричният дуализъм, която няма потвърждение в реалността, отбора може да е разделен на две групи - едната да играе в черните фигури, а другата с белите фигури. Уж зса опоненти но играят за обща кауза. Така се разделя и контролира обществото много успешни и се поддръжа напълно безсмилени изкуствни конфликти в обществото, чрез които се създава илюзия за избор, който реално не същестува. И в същото време се насочва оббществото към желата посока.

талибанската демонокрация си казва думата

Къде е Хелзинския комитет ??????????

мазалото е голямо, от кол и въже бедни и набутани в тая огромна панелка сред квартал с къщи за милиони. Защо тези хора живеят там, защо не са си в собствените страни...много въпроси, няма прост отговор.

Трудно ще се разбере баба Тереза с тия нещастни неуки хора Защо наистина ги домъкнаха в Европа А направиха истерична кампания срещу българи и румънци.

бе за това, че българи и румънци не са и не искат да ги третират като роби, а на тях точно такива им трябват и за това са натъпкали този блок предимно с цветнокожи и араби, които са ползвали някога като роби в бившите им колонии.

Соросоидите тръгнали оставки да искат ту на Тръмп ту на Путин, на Мей.Чакайте бе вие не можете да изкарайте оставката на еди шушляк Пламен Узунов заради снимките от абитуриентския му бал седнали моля ти се оставки да искат по света.

И как се свързва в твоята куха тиква искането на оставка на човек на президента в България от българи с исканията за оставки на Тръмп в Америка, на Путин в Русия и на Мей в Англия, бе кретен с промито подобие на мозък, бе :)

Може би е Путин? Взел е Саздърма от хладилника и си е казал, чакай да го запаля тоя хладилник за да не се види , че съм крал.... някакъв тъмен но нисък силует е тичал в посока русия след инцидента...

.....някакъв тъмен но нисък силует е тичал в посока банкя,да не би пожарникарчето от банкя да е имало тренировка?

Честно, не ми пука. Преди брекзит ви бяха виновни румънците ии българите и вместо да си оправите кочината, наляхте невероятно количество омраза в медиите. А после 2 атентата и един пожар. Заради вашият непукъзим, мърлячество и имперски амбиции без покритие. Ама иначе все източноевропейците ви виновни....

май почна последно време много удари да поема.Очакват я още удари.

либералистите не приемат загубата си нито в САЩ, нито в Великобритания. Озлобени ще рушат навред с подкрепата на малцинствата (мигранти и геьове).

Dead woman walking

Забавно, либералистите си имат гласоподавали сред ислямските гета, които от лоша хигиена и небрежност си запалиха блока. После Тереза Мей им виновна?! а не мюслито, когото си избраха за кмет на Лондон (Садик Хан)?! Такива комунални жилища (като изгореля блок) са собственост на общината, а не директно на държавата, от която сега пък мигрантите ще искат плащане на застраховки. За това е шумотевицата.

я там индианци и бели са заедно? Странно от пожар на апартамент да пламне целия блок? Тука Путин има пръст сигур?:)

Личи си от всякъде,че майската Тереза няма да е майка на англичаните.Неадекватен,сдухан политик.Пенсия,Терезке,пенсия.

Ами и техните строители си спестяват по нещо от вложените материали и един ден ето какво се случва на хората! Да викнат наште да им го "санират", ха-ха-ха. Тогава ще видят те чудо невиждано!

Първо само чух новината но след репортаж по чуждестранна телевизия видях че е в Нотиг Хил.И ако това място да бе романтично в едноименния филм с Дж.Робъртс,то 2009-та когато влязох там да търся книжарницата от филма се натъкнах на чернокожи,арабски мъже седящи пред кафенетат с броениците, забулените от глава до пети жени.Там не знам колко англичани ще да живеят.Според мен това е работа или на М6 в отговор за последните атентати- утрепали са някй друг и палнали сградата да няма следи и ва назидание на остапалите.Или е дело на националисти по повод пак същите атентати.. Определено ми изглежда умишлено.

Има мисъл в това което казваш!

Ако Лондон не може да се справи с един изгорял блок, както казва кмета, то София е по-силна от Лондон, тия съвсем изтрещяха. Добре, трагедия е, мир на праха на загиналите, но какво е виновен кмета или премиера... Егати държавата и хората.

нали знаеш, от кой етнос е кметът на Лондон?

Аз си мислех, че това е инициатива на Боко да се хвърлят парите на работещите хора за да се санират панелки, ама явно е гледал и се учел от другаде!

Кво си мислел бе, нали имаш Интернет, ти не четеш ли че в ЕС санират навсякъде.

Алфа Вълка

Ми не чета щот не се надявам на друг да ми свърши работата. Ей дей, стоя си тук пиша си, ама някой да ми свърши работата да ми ремонтира къщата и аз да стоя и да се излежавам - няма!

Загубена работа е Англия и Лондон, все едно си в Азия, щом и кмета си избраха с чалма, работата е безнадеждна. За какво избраха кмет пакистанец, какво искат да покажат, май глупостта си.

Междуверски войни: Империята отвръща на удара Сега очакваме "Завръщането на джагалите"

Гневните протестиращи са негри, араби и мингяни като българите.

Ти кой искаш да е - Кралицата ли или Кентърбърийския епископ!!!

що не искат оставка на кмета

акобеше фандъка никои нямаше да протестира

Ето че пъзъла се нарежда и както се очакваше виновна е, разбира се, Тереза Мей! Вече и на малките деца им е ясно че това е поредната показна акция с която глобалистите наказват Англия и Тереза Мей за Брекзит! Колко му е да запалиш един блок нарочно - нищо работа! Че и фасадата сменили да гори повече!

Тая тъпа дясна брантия сега ще я фъкат докато стане най-големата социялистка или опъне петалата от фъкане!

;)) ти като лява брантия колко те факаха рязаните че още мърдаш

Преди 50- 100 години, когато на англичаните( британците) им трябваше място за живеене, отиваха в Африка или Азия и убиваха араби негри и им взимаха земята, където да живеят... После, след двете изтощителни войни в Европа, напуснаха арабските и африкански страни, като оставиха арабите и негрите сами да се управляват. А сега, араби и негри станаха повече от мравките на Земята и почнаха да нападат самата Великобритания.. С тия високи блокове над 50 метра( небостъргачи) само се струпват и чакат да стане нещо, юеметресение или друго, и да измрат всички вътре... За да живеят, пак трябва да ходят и да убиват Араби и негри и да живеят из Азия и Африка, а арабите и негрите да бягат надалеч да стават като риби и да плуват из океаните или да се крият в миша дупка или пещери, както Бен Ладен..

Ай сиктир, това сам ли го измисли .

не, човекът си казва истината, не е лошо да научите малко история.

Пакистанецът, вместо да пише открити писма (като комсомолско секретарче), да вземе да се осведоми за действията на Рудолф Джулиани, тогавашен кмет на Ню ЙОРК, на фаталния 11 септември... той предвождаше пожарникарите и координираше цялата спасителна операция,в пъти по-мащабна и през ум не му минаваше да пише открити писма до шефа на държавата. Бореше се на местно ниво с трагедията на съгражданите си, като един достоен кмет! Такива ми ти работи, садик ефенди!

каквото каже Саймън, това става ... а при нас е каквото каже Слави ..

Обеля 2??? За комуналка на цветнокожи ли става въпрос? Нали гарсониерите в Лондон стрували стотици хиляди...

voknid

Насила са ги вкарали тези чернилки и арабески в опасната сграда. Така излиза. Иначе: кой ги е докарал (насила) в Лондон - тишина?

Честно казано тези са се объркали или нищо не разбират. Виновникът е в България. Кой? Как кой,Бойко Борисов.

Така се протестира, а не като вас със свирки в устата.Вечно ще сте п-ки и роби на хора с 3ти клас образование.

Сега е редно България да изрази загриженост за правата и интеграцията на малцинствата във Великобритания. И да изрази възмущението си от политиката на англичаните...

Нещо не разбирам логиката. Тия са гневни, че не са изгорели с другите и сега зорлем се бутат нови жилища-факли?

Не си леко, а много тежко.

Ясна е работата, някой им е драснал клечката, като компенсация за жертвите от последните атентати!

Честно казано ти си първия,който казва истината.И аз мисля,че на англичаните им е писнало.

Честно казано, и на мен ми мина такава мисъл през ума.

Междуверски войни: Импертията отвръща на удара

Атакуващите не са англичани. Никой не им е длъжен нищо. Ако си бяха живяли в родния коптор на 3000км, нямаше да им се случи това.

справедливост ли, тогава всички тези черни пиявици които паразитират в обществата изградени от белият човек обратно в африка от където са дошли, това не е тяхно и не им се плагат общински жилища...

Яя... ма то манго бе. Запалили си коптора и сега други им виновни, позната работа.

В завоюваните държави нашествениците винаги искат повече права, иначе-бой!!!

Кой от където е изпълзял да си ходи там у африка или азия и да се не вайкат толкоз.Трагедиятя е огромна, но убийци можеш да скандираш срещу онези, които са направили предумишлено убийство

И аз така казвам, там такива опасни сгради няма. Ще си живеят царски в сламените и глинени колиби.

Когато англичаните са хазайничели в техните африкански и азиатски държави и са присвоявали природните им богатства - това е било редно, нали? Обратното е кощунство, викаш.

Нищо не са присвоявали, а са разработвали. Когато евреопейците саразработвали Африка, африканците са имали индустрия, промишленост, пътища, язовири, и са имали ко да ядът. Изгониха белите от Африка, и сега се размножиха без контрола и влиянието на белите, и немат ко да ядът.

Всички големи народи го правят, Руснаците го правят и днес, например в Чечня Англичаните същото са правили, но доста отдавна са по добрите и по демократични

Ами ти що не си Одиш у селото от дето си се довлякъл ами влачиш късите си крака у градо мучиш и гледаш като изоглавен по улиците.? Прост селяндур.

Да си ходят там откъдето са дошли и ще имат претенции, че ще са далече от общноста си. Ама ще става по лошо, до тука беше Европа.

Като погледна снимката, истински лондончани, половината цветнокожи, другата половина забулени...

Ники

Той и кметО с фамилия Хан е истински лондончанин - ходи с фрак и цилиндър и е уЕко рижав.

И без това само scum bags живеят там .... Плащаме им масрафа ние работещите

Кво им плащаш ти бе тъпако. Натресъл си се там беден, необразован, ,английския ти е колкото да прочетеш къде ти е стейшъна за квартирата дето живееш с още 7-8 селяндури. Телевизор нямаш още пращаш пари по мани грам.. Недей да злобееш ами се радвай че си там и ти стигат парите щото на село в коптора от който си се пръкнал и толкова няма.

ако бяха опънали едно платнище отдолу жертвите щяха да са наполовина и дори много по-малко

Защо? Жертвите са други континенти.

Платнището бързо би се напълнило с падащи горящи отломки и би изчезнало.

Кво платнище бе братле? Ти гледа ли на телевизора кво се случваше там?! Мое ли да си толкова прост?! :)))))) И такива като теб началници стават, акъл раздават и решения вземат. ;)))))) Майко мила пази ме далеч от тая държава.