Подозрителен пожар в центъра на София (снимки)

Пламнаха контейнерите за боклук край изоставената сграда на булевард "Дондуков" и ул. "Бенковски" в София.

Обратно в новината

Коментари - Подозрителен пожар в центъра на София (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво се вайкате за поредната соц недомислица. Тези сгради трябва да бъдат съборени и на тяхно място да се изградят модерни екологични постройки, които ще придадат Европейска визия на София. А комунягите, ако пискат, бой.

loyola

Това е схема за кражба на имоти. Така например точно пред сградата на министерството на регионалното развитие и благоустройството събориха една еврейска къща и даже убиха едно самонастанило се семейство. Разбира се никой не бе наказан. После набързо построиха огромна сграда и даже намалиха тротоара под допустимия минимум, но за "наши" хора проблеми няма! Много от царедворците получиха апартаменти в околността (Монката, Милен Велчев и т.н. заслужили деятели)

Това, което журналята винаги премълчават е, че сградата е Общинска собственост. Както и сградата на кино "Модерен театър", чийто покрив прозира на слунцето. през прозорците. Както и сградата на ъгъла на бул.Княгиня Мария Луиза и ул.Екзарх Йосиф... Както и всички изоставени и рушащи се къщи по самия бул.Княгиня Мария Луиза... Просто не могат да си ги разпрделят, общинарите. А София е заприличала на Призрачен град, в центъра.

След като държавата не взима никакви мерки , то тези боклуци ВСЕ НЯКОГА ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПРЕМАХНАТИ , МАКАР И С НЕЗАКОННИ СРЕДСТВА , КАКЪВТО В СЛУЧАЯ Е ПОЖАР .

Това начин да се построи нова сграда ли е?

Ставате смешни вече с тези ''паметници на културата'' дето са пълни съборетени не без помоща на столична..На някой му трябва място а на друг доблест за да заяви че поне 50% от обявените ''паметници на културата'' са реален образ на културата в България - разруха, манипулации, алчност..

Марешки е виновен!

Хихихи, контейнер за боклук се е запалил подозрително в центъра на София! Подозирам, че някой подозрителен тип подозрително си е изхвърлил подозрително незагасената цигара в контейнера (който от доста време е под подозрение). ДАНС и НСС да се намесват незабавно в тая подозрителна история!

Иначе София била европейска столица...но единствено на географска карта. Няма друга подобна европейска столица, в която културното наследство да се унищожава по този вандалски начин. Няма желание за нищо, нито воля....Фъндъкова, спиш ли пак?

"Миналата година миризма на гнила плът уплаши жителите на квартала и дошлите следствени екипи извадиха вътрешности с неустановен произход от руините." Как само звучи, а? Като от някой психотрилър! Пък после, пожарът бил подозрителен... И какво собствено му е "подозрителното"???

Какъв трилър ,направо в реални условия ,при това няма и на 200 метра от посолството на Великобритания , долу в низкото. С една дума красота.Допълнителна атракция ,излизаш от Младежкия ,гледаш пожара ,отиваш до Викторията ,хапваш и се прибираш изпълнен със свежи впечатления от нашата родна реалност

нещата не са сложни. след като е паметник на културата, държавата ако е нейна собственост, е длъжна да намери пари и да я реставрира. ако е частна собственост на собственика й се дава Х период от време - не я ли фиксира се взима в полза на държавата. само така иначе какво става? хем е на някой ама хем той няма никакви задължения към нея и освен да грози нищо друго не се получава

Такива сгради в София има стотици,като значителна част са по централните булеварди.Мога в движение да посоча една срещу паметника на патриарх Евтимий на сто метра от бъдещата метростанция.Тя е готова за декор в реални условия, за някой филм на Стивън Кинг,,друга подобна на бул.Левски я събориха преди няколко седмици.Ако минете по Симеон в отсечката между бул.Христо Ботев и бул.Левски има няколко, а като капак и паметника пред НДК.Там има и апетити за реновирането му покрай Евро-председателството ,малко да го лъснат да се усвоят парите , а след това пак разруха-както му е реда

хората не вярват на никой от управниците. те са отчаяни от безполезността на толкова голяма администрация. няма сила,която да ги накара да работят,камо ли да мислят. горко ни

права си! не искате да работите и това си е !

А вие там в прованса се "скапвате" от бакане, понеже! Ех, дребна злобна душичке! Изтрепвате се да идвате в София и да ни заливате с омразата си!

Ами,честно да си кажа някой се скъсваме от работа по 12-14 часа в денонощие. Такива като теб понеже са тарикати не искат да си плащат за това,че се правят на аристократи на наш гръб!

Нали? То си личи по икономическото състояние на София и на прованса!

мнението ви би имало по-голямо значение, ако вместо снобското - осфиянка - бяхте сложили нещо друго. не се чувствате достатъчно такава, че искате да го подчертаете или?