Хиляди пожарникари безуспешно гасят в Калифорния

Пожарът до крайбрежния район Биг Сур в Калифорния бушува вече девети ден, след като изпепели 60 къщи и принуди стотици да се евакуират от домовете си.

Обратно в новината

Коментари - Хиляди пожарникари безуспешно гасят в Калифорния | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

обама да си сяда на частите и да си стои в САЩ. Ту се стрелят, ту пожари, атой тръгнал да се предлага на света. Има приказка- първо собствената си колиба оправи и тогава ходи другаде

Не са нужни хиляди пожарникари, а само един, чиито имена започват с ББ.

Руски водколочи, и тук ли сте налазили бре! МУХАХАХАХАХА Няма тема за САЩ под която да няма сгърчени и пръскащи злобна плюмка разни панелни атакистчета!

И армията бастисаха, и ти не си пиеш хапчетата, а и IQ-то ти е колкото на охлюв.. Къде да се изявява "човек" като тебе освен по форумите?

9-ти ден ? Тия са по-зле и от Сомалия!

Там бедствените положения са по-истински и много сериозни...докато в Булгаристан-Мутра 99% са човешка намеса или пълна безотговорност.

Нали? Като духне един по-силен вятър и мигом 400 картонени бараки хвръкват във въздуха... Щото краварите от тарикатлък за тухла и за камък не са и чували. А приказката за 3-те прасенца е на повече от 100 години...

Ало, Последните новини, колко са убитите и ранените в Хюстън след поредното клане днес? Какво е мнението на "независимия" лондонски институт за правата на човека в Сирия по този въпрос?

Сигурно Путин е драснал клечката - няма друго обяснение.

Преди няколко години край Москва горяха торфените блата, никой не обяви тогава каква е ролята за тези пожари на H.A.A.R.P.. И сега ще е същото, със СУРА. /Сура е изследователски център с йоносферен нагревател, разположен близо до град Василсурск, на около 140 км източно от Нижни Новгород, Русия./