Коментари - Извънредно положение е обявено на гръцкия остров Тасос | dnes.dir.bg
назад

Извънредно положение е обявено на гръцкия остров Тасос

На гръцкия остров Тасос все още не е овладян мащабният пожар, предизвикан от мълнии. Обявено е извънредно положение. Изгоряха къщи, но няма пострадали.

Обратно в новината

Коментари - Извънредно положение е обявено на гръцкия остров Тасос | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Канадерите които редовно гасят в Гърция са хидроплани, по някоя странна система може да ги минем за флотилия :)

ПП ГРОБ се надупи на Килъри, а Русия, иска парите и неустойка! Бокича се жалва, като излъгана Мома англичанка, но ще го духа! А джоджето, от Габрово, се смее: Другари, пАри нема ! Действайте! И, Гробарите ни свалят...гащите? Вие, сочат ни, трябва да платите! Свикнахме като ни деряха кожите но ето че и още по-лошото дойде!

Тупан комунистически, две неща: 1. Какво общо има аец Белене с пожара на Тасос??? и 2. Добре е като дрискаш глупости, поне малко от малко да познаваш фактите - остров Белене не съществува! Има град Белене и остров Персин! И централата е до града, не на острова! А на острова преди години имаше лагер за инакомислещи, построен или от теб или от баща ти!

Ас, лично, съм зидал, кенефите на лагера, където, ти дрискаше свои ретки, фашиски тъмно-кафеви лайна.

Стига сте дезинформирали. Долно журналистическо племе! В 21 век сме, пожарът е овладян още сутринта, след като е спрял вятъра и всичко на острова си функционира нормално.

Уви, не е така! Има напредък, но е далеч от овладяване! Къщата ми е до Кавала и от терасата ми имам пряка видимост към Тасос. Не само, че още пуши, но се виждат и огнените езици.

Като отчетем, че няма български остров Тасос, мисля че заглавието е натруфено.

Натруфена ти е тиквата! И защото не си там...от кухнята пред клавиатурата всичко е "натруфено"...отивай да си изядеш неделните кюфтета и си гледай рахата!

НА ВАШЕ МЯСТО БИХ ПОПИТАЛ ЗАЩО НА ТАСОС НЕ СА ИЗПРАТЕНИ ПРОТИВОПОЖАРНИ ЕКИПИ ОТ СЪСЕДНИ СТРАНИ?НО НЯКОЙ ОТ ФОРУМА НЕ ОТСТЪПВАТ ОТ СВОЯТА СЪЩНОСТ-"Я НЕ САКАМ ДА СЪМ ДОБРЕ Я САКАМ НА ВУТЕ ДА МУ Е ЗЛЕ".

Като отчетем, че кратуната ти е празна, коментарът ти е една голяма тъпотия!

Защото за сега е още на Гърция,ама скоро може да е на България :)

Хубавата новина е, че никога няма да е български.

Новината че се е подпалил гръцки остров не е новина. Те си имат флотилия за гасене на пожари по островите, а само ние още не знаем за това.

"Флотилия за гасене на пожари"? :) Интересно звучи, но изглежда само вие знаете за съществуването й:)