Коментари - Пожар горя в близост до военния завод "Арсенал" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре де, крайно време е държавата да се намеси...всяка седмица в този завод нещо гори, нещо гърми, ХОРА УМИРАТ!

Огън да Ви гори....всичките!

Храна произвеждайте,арабския свят е гладен за храна . Трябва да се отгледат 50 милиона агнета,30 милиона ярета и 150 милиона пилета .

Не се спря тоя Путин ей!

При сестрите ти ли е сега?!

…това е Четвъртият инцидент за Този месец. —— А в Козлодуй ? ..а “законът” Капейкин ? .. а Видът/Контекстът на ИТ/Интернет БГ пространството ? .. а “мисленето “ отн. Войната ? —> ШибанаЗадунайшкаНезнамквоси !

Не може ли тези заводи да сменят производството на оръжия с нещо по-полезно за човечеството като например храна за кучета или аксесоари за котки.

Не знам, но по Дойче Зеле казаха, че човек приличащ на Путин обикалял край завода с кибрит в едната ръка и бутилка бензин в другата.

Драматизираме? Не, просто си драскаме. Коментираме? Не, просто сме хора без работа.

Брей голяма некъдърност

Дано накрая гръмне тоя Арсенал, дето бълва оръжия за нацисти убиващи с него славяни. Дано Боговете помогнат за унищожаването на всички оръжейни заводи обслужващи фашисти и сатанисти.

Руснаците, няма кой друг да е

путин лично.

То Булгаристанят /Цулгаристаня /изгоря, ...гяурите за къра се завайкали.

12ти час съм във форума. Пиша, мажа, неуморно, центовете трупам - порно. Станах вече дебелак. Имам 20цента от Козяк Таксата е 10 коментара за 1 цент.

Война... Украина... Военен завод... Арсенал... Пожар... Брей брей брей внушения... А то се запалило стърнище ... Дир.ру, на ваша (савецкая) старана

цървул.

Дир бг пак замазва руския тероризъм в България.Никакви треви не са,а путинистите опитват да взривят военния завод.

Ще си го гръмнат отвътре-ефективно!

Главният прокурор Гешев били споделил как се убиват Българи с ЧЕСТОТИ, как удрят Нервната Система на човек и се гаврят все едно хората са диви животни! За едни назобени Пернишки мафиоти питам!?

Много руски сайтове четеш брат!

всъщност, кемтрейлс и tin hat (станиолените шапки), както и глупостите за Аполо и плоската зема, идват от англоезичните.

Пожар горял на 7-8 км от Арсенал и всички се втурнаха да пишат глупости. Така се промиват мозъци....

То , ако бяха П... и Б... заводът щеше да е голо поле!?

Отново Петров и Бочаров, след като откраднаха американското знаме от луната, сега се подвизават около Сопот?

Нормално, руските порове не са спирали саботажите срещу нашите оръжейни заводи от години. Помним още взривовете в Челопеч, които пак са свързани с Москва и агентите ѝ, както се доказа после...

Петров и Боширката мира не ти дават !?

Бае, ти и без взривове си като гръмнал се.

Е, гаа ти "народният будител" , който си!

мен повече ме интересува кой плаща за оръжията на Арсенал за украйна, и защо съшия не плаща хотелите на укрите в България????? , а ги плащаме от бюджета.

Плащаме, защото не трябва да бъде допуснато държава с БВП като Англола, да си окупира както си иска.

Рязан ли си дебелчо? Те повечето в Рашка са рязани, споко!

Много си опитал ! @?

"Хотелите" на украинците дотук са 2/3 средства от ЕС, 1/3 - от републиканския бюджет.

Тренират обаче главният пожарникар го няма

Или народа ни е плосък и лесно му се промива мозъка или не чете и не наблюдава истороята и хронологията на събитията. Започнете оттам : Кой спонсорира революцията в Русия през 1917 г. После вижте последните събития. Ирак... Петрол Ковид... Фармация Война... Оръжие Хайде сега разберете КОЙ стопанисва тези отрасли зад океана и в Европа, та дано ви свтне лампата.

то е ясно кой, ама ще им се затрие държавицата скапана скоро. 2000 г не са имали, даде им се шанс, Бог ше ги върне в 1 клас

Русия нали

То , лампата им е с нажежаема жичка....изгоряла.

ТОВА Е ТЕЛЕГРАМА ОТ ДЯДО ИВАНА .... МНОГО И ЧЕРЕН ПУШЕКА НА ТАЯ ТРЕВА :))

От дяда Ивана, от външния нужник!

Радев не искал война на българска територия,но яко пълни джоба от продажбата на оръжия.

Много правилно! Трябва да бъдат спрени рашистите.

Баширов и Петров?

При тая суша всеки недобре загасен фас е потенциална опасност, отделно, че откакто започнахме да изнасяме оръжие(но не и за Украйна;)), в тоя завод се назначиха масово хора без никаква квалификация и трудовите злополуки рязко скочиха.

Който продава оръжие на сатаната гори в огъня

само Иран продава оръжие на орките.

Никой истински Българин, не трябва да забравя атентата през 1925.. на връх велик ден.във църквата Света Неделя...та наследниците на тия безбожници днес правят атентати върху военни заводи ,тровят оръжейници бизнесмени ..Помнете братя Българи не забравяйте как една терористична организация БКП ..вече близо 100 .г..всячески се мъчи да затрие един древен народ..

А Герб и СДС, какви са бре. Всички до един или бивши комундета или техните родители.

Все още не е ясно кой е организирал атентата в църквата "Света неделя" и с каква цел. Така че, не обвинявай комунистите за нещо, което те физически не са могли да направят, а след това са извлекли всички негативи... Нещата никога не са такива, каквито изглеждат.

Е как пък да не ясно? Не може да четеш ли?

всъщност, сещаш ли се в коя държава е ПЕС? жокер: от НАТО е.

докато не видят окончателно сметката на ВПК няма да мирясят... защото е трън в петата на "Евроатлантиците"! то не бяха взривове, технически аварии, пожари... указанията от Козяк се спазват стриктно!

Какво общо имат евроатлантиците? Ясно е кои имат полза от това. Тези, които взривяваха подобни обекти и през миналите години. Плъховете блатата.

Какви евроатлантици бе, кремълски маегинале

се напълни с руснаци... колко му е да има и пратени пиротехници към Казанлък! Българи - видите ли руснак, не си мислете, че Ви мисли доброто, всъщност е обратното... Примерите са в изобилие!

минусите ще ги познаете...

Купили ли са си

Да го разрушат и закрият този завод за убийства на хора,и вместо него да построят високотехнологични фирми за медицинска техника и оборудване на световно съвременно ниво за спасяване на човешки животи! Стига със тези заводи за убийства на хора!

А от къде ще печелят. Заводът е готов и им къпят много пари.

Кажи го това на Путин

Случайност или предупреждение?

Руzzzка любов

Не е сучайност. Твърде много зачестиха подобни инциденти. Съответните служби вършат ли си работата?

Шило

Направо пишете, че са Боширов и Петров. Лично Путин ги е предвождал!

Не е далеч от истината.

Шило

Това е истината, в десятката съм, не около нея! Хахахахаха

Как без да е проведено разследване някой опроверга версията за саботаж, вкл. от руските служби. И Скрипал бе измама, както и случаят Добрев, нали?!

Кремълски маегинал

Работят , та пушек се вдига...

Че нещо напоследък много често започнаха да горят тревите, тръните и хартиите по военните ни предприятия и складове? Пеустото му хубаво време, ама проф. Рачев е виновен, все пророкува слънце и топло.

Бог създава космоса, природата, хората, дарява ги с любознателност, трудолюбие, вяря, любов, талант, но в един момент решава да създаде и русофилството и от тогава нищо не е създал.

Никой не иска СССР, никой не иска руска окупация, никой не иска руска зависимост, никой не иска комунизъм.

Абе то като си почнал, никой не иска и англосаксонска зависимост и нео либерализъм, ама на натискат да го приемем под формата на Демокрация!!

Колкото и чудно да ви се струва българина не е живял заедно с руснаци, не ги познава добре, не е комшувал с тях, различен манталитет са. Не знам какви братушки са и в какво, но българина е различен от тях. Турците колкото и да са различни са били близко до нас, комшували сме с тях, познаваме се добре, наложило се е. И сега в Турция ни познават по-добре отколкото в Русия.

Шило

"Ашколсун, ефенди", би ти казал Ердоган

Не е като Путин да е враг на България.

Шило

Не е, само дето иска да възстанови Турция в рамките на Османската империя.

Едно време какви пажари имашее...

Руски номера.Повече от 1 век страдаме от тях.

Нашите русофили изпълняват поръчки на Путин.

Радев му е уредил приватизацията.

Путин май го е объркал с украинска ВЕЦ.

Те и него ще го объркат :)

Курнела с на Бойко белият катър,да се отдаличава от мястото на пожара с 200...

Хубаво че е Русия да ви построи завод Арсенал, защото българите са крепостни селяци и 36 години откогато не са в съветския съюз, една барака не са построили

Руснаците са крепостни селяци и още не са се освободили от робството.

Хахахах излез извън жълтите павета селчо, българите живеят както са живели русите в 10 век хахаха живеят в кал и мизерия в кал и бурени, такива сте затова и света ви гледа като колония

Държавите, в които не е имало комунизъм, са много по-добре.

машата на Путин във България са русофилилите ,техните сдружения и бившите милиционери и военни от времена от соц времената на БКП и КПСС!Путин си има достатъчно българоруски шпиони внедрени навсякъде!

Вашта мама некадърна, как така пожар ще го оставите да се разпростре така? Тва е оръжеен завод, в самия обект трябва денонощно да дежури пожарна команда, отделно пазачи да обхождат района... Ама то, ако дадете още няколко заплати, няма да остане за крадене сигурно... Знае ли човек... Аз финансови баланси на тоя завод не помня да са изнасяни.

Този завод няма ли охрана? Сещам се Полша, Чехия Германия как че реагират на руснак наближил военен обект даже на километър ;)

Веселин от по-долу е охраната xD

Путин ще е виноват, нема кой друг.

А добър ден

Няма да има учудени

Путин плаща , а рубладжиите тука са виновните за това престъпление