Коментари - Повреда на локомотив спря влака от Пловдив за София, композиции се движат със закъснение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От малък обичам влакове, обожавам тракането на талигите, НО това БДЖ не е онова БДЖ, което помня от детството! Сегашното си плаче за закриване! Влакове с по 3-4 вагона, във вагоните по 10-15 човека максимум, миризма на екскременти, мръсотия, никакво спазване на разписание, липса на информация, драсканици по вагоните, липса на локомотиви (за изправността им да не говорим), отчайващо състояние на гарите и прилежащите им части, тоалетни на ЖП гарите в потресаващо състояние (Пловдив), билети за конкурентен транспорт (автобусен) се продават в самите ЖП гари (Пловдив). Както всичко на територията - тотален упадък. Закривай територията и последния да гаси тока!

Как да стигнем за 39 минути от центъра на София до центъра на Перник? Влак. Не се шегувам.

В БДЖ всички ръководни кадри са за затвор! Погледнете само на какво приличат пътническите им вагони, как са положени върху тях тонове боя с различни цветове без никой да забележи, а локомотивите приличат на извънземни чудовища, умиращи от старост.

Кога ще ви догоним

Гвоздейко, вместо да твори закони в интерес на този или онзи, да си влезе в ролята на министър на транспорта и да създаде нужният ред!

БДЖ вместо да пръскат няколко милиарда на вятъра, да дадат 100 милиона за автобуси и забравяме всякакви грижи. И без това Тиквун се връща на власт и ще тръгнат едни магистралки...

Най-продаваното лекарство за отслабване в света е вече и в България. Бързи резултати, подходящи за всеки, абсолютно безопасни, ще отслабнете без диета и спорт, резултатът е гарантиран, eто oфициaлния caйт:----- http://gg.gg/ketobg

Новина е когато няма закъснели влакове в България.