Повече излекувани от новозаразени с COVID-19 за денонощието

Починали са двама пациенти с потвърдена коронавирусна инфекция

Обратно в новината

Коментари - Повече излекувани от новозаразени с COVID-19 за денонощието | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пореден ден в който антиваксърите тука се провалят да спрат дирбг да поства информация за ковид. Вече 3-4 години го правят. Влизат точно в дефиницията на лудост - правят едно и също очаквайки различен резултат.

Глупости, тя лудостта си беше още преди 3-4 години в самите организатори на пЛандемията.

Яд те е че излагам неопровержими факти.

При нас 30% набоденост - 2-ма починали. В Япония с 81% набоденост - 223 починали. В сащ 69% набоденост - 276 починали. В Германия 77% набоденост - 134 починали. Що така? Нали щяхме да ставаме гетото на Европа, защото не сме се били наболи и яко сме щели да мрем, щом сме ненабодени на 70%? Защо е обратното? Нали смениха определението за групов имунитет, че се получавал само с набождане? Значи според определенията на СЗО не сме с групов имунитет. Защо така?

Изродииии, стига сте публикували тази стъкмистика.

Ако публикувате списък, на кой по колко плащат за тези "новини", наистина ще предизвикате интерес. Ако не сте задължени, няма причина да публикувате тая глупост, която не представлява интерес за никого.

Добре, че поне започнахте коректно да пишете, че са починали С корона, браво! Но защо забравихте да напишете, че 100% от починалите са били ваксинирани? Може и наопаки да го напишете, че 0% от починалите не се били ваксинирани. Отделно, днес имаме 41 души на потвърдени случаи на коронавирус. Ако ги умножим по 14 дена, колкото е периода на карантина и се предполага, че след това вече си излекуван се получава 14*41=574 болни. Как така активните случаи към момента са 2621? Какаво се случва с хората отразликата 2621-574=2047? Тези случаи какви са, къде са? Това са риторични въпроси.

Юли за 9 дена на месеца има 48 883 "излекувани", като от 4 до 8 има 41 221 "излекувани“. Сега 2621 не могат от месеци...

До сега сте изтрили 5 коментара. ЗАЩО ????????????????????????? Доказахте ,че сте БОКЛУЦИ.

Явно модератора тази сутрин е от онези, дето доживотно ще са с маски и ще живеят от бустер на бустер.

Платили сме близо 3 милиона ненужни ваксини и още подгряват старата манджа.

Кой ги излекува от неизлечимата болест, дебил гей или заповед от НПО-то ;-)?