Коментари - Повдигнаха по още едно обвинение за грабеж на приятелите на застреляния от полицай крадец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като са познати на полицията, защо са на свобода и защо са живи въоще?

На този въпрос могат да ти отговорят от БХК - т.нар. хелзински комитет, чиято основна задача е да пуска циганите-престъпници на свобода ! Те плащат и наемат адвокати, за даим спасяват задниците на крадци, убийци и изнасилвачи - защото това са евроатлантически ценности, които трябва да бъдат развивани и поощрявани в България !

В ареста докато дадат правелни показания.Убития ни беше тартора по нареждане от Москва.

Днешните новини в дир.БГ .Заловен въоражен обирджия в кв.Дружба.Ха ма той жив и го правил само за трети път.Е да но не е мръсен мангал и е на 32.Бе наше момче.

Убийство!

За толкова глупав народ дори сме чудесно!

Са три гилзи.Два куршума са в момчето.Колко са предупредителните и през колко секунди е стреляно?Защото полицая бил извикал…”Стой полиция “…но при преследването си изгубул служебния пистолет.Е да но си носил свои за всеки случай.Обикновено ако застреля някои да му подхвърли оръжие.

Също крадец.Някаде прочетохте ли че застреляния е участвал?А полицията знаела ли е че стреля по тинейджари?А защо е застрелян с лично не със служебно оръжие и толкова ли е било наложително?Каква е тази самозащита от сто метра при бягащт от тебе.Ма те полицаите стреляли предопредително.Не съм запознат точно с Българското законодателство но мисля че това беше при социализма.Сега или ползваш или не вадиш оръжие за заплаха или предупредителни,защото хората се паникьосват и незнаеш как ще реагират.Бягат или ако имат орьжие ще го използват от страх за собсвения си живот.

Дано те нападнат и оберат подобни гаменчета. После ела и пак ги защитавай.

Имаш право да носиш лично към или вместо Макаровеца, който ти е зачислен. По цял свят е така. В страни като европейските където рядко се стреля малко го правят, в САЩ където е голямо пуцане е популярна практика.

Ти виждал ли си пистолет. А стрелял ли си някога. Ако улучиш движеща се мишена в тъмното на сто метра от петия път ще ти дам и колата и апартамента.

Тоя път палката му е влязла на единия от тях отзад. В преносния смисъл.

Трето неустановено лице... т.е. мъртвият мангал е неустановен. Ясно!

Грабежът не може да получава снизхождение, защото извършваното насилие е само крачка пред отнемането на живот с користна цел. В този смисъл стрелбата с цел възпиране на извършителя е напълно оправдана, целесъобразна и нужна, а това, че не се е подчинил, защото има утвърдени криминални навици е само следствие от неговото мислене за ненаказуемост.

Как не са попаднали на някоя пишман мутра, та да ги отстреля и тримата.

Покажете майките на "ман§§густаните" да ги видим, те какво обяснение ще дадат...ама понеже тези са непълнолетни и те като родители носят отговорност, сега тях да ги осъдят. Няма оправия само от бой разбират . На хората взе да им писва вече ...

Показаха я по обедните новини на БТВ! Тя е поредното доказателство, че простотията ходи по хората. Сравнява смъртта на сина си, плячкостващ цели нощи и биещ минувачи с децата сгазени по пешеходните пътеки. Явно никога няма да се сети, е вината за неговото възпитание е предимно нейна, както и че именно заради нейното отношение към закона той е застрелян.

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: ----- https://marketl.ink/biocom

Да вземат да кажат най накрая че става въпрос за крадливи м.ангали

Давате 1 месец допълнителен платен отпуск на полицая + 3 минимални работни заплати. Пък на келешите по една свадбена рокля, и ги пращатъе там където ще им се зарадват.

"...не спряло при предупреждение и два контролни изстрела..." Контролен изстрел има от командира на наказателен взвод, току що изпълнил смъртна присъда чрез разстрел, Та командирът прави контролен изстрел в главата на току що разстреляния. За всеки случай, а и за да не се мъчи излишно, ако не е бил убит. А онова другото в случая се нарича предупредителен изстрел.

Не стреляйте по журналиста, той толкова си може.

Жалко , че не са гръмнали и трите отпадъка, а само единия

WTF "третото момче от групата.." Какво момче е бандит, извършил въоръжен грабеж със смъртоносно оръжие?

Шшш...тихо...БХК те гледа! Момчето е от тези с привилегиите, нали знаеш...

Пак ще напомня, че малко по-младичко детенце само преди две седмици е убило с голите си детски ръчички човек от бой за 60 лева.