Повдигнаха още две обвинения на прокурорския син от Перник

Новите престъпления, за които 19-годишният Васил Михайлов ще отговаря пред съда, са отново закана за убийство и нанасяне на телесни повреди

Обратно в новината

Коментари - Повдигнаха още две обвинения на прокурорския син от Перник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В България трябва да се въведе смъртно наказание.

Ето това е истенска по кирчовски казано Мутра

За всички, особено за онези, които дълго налагаха унищожителната теза как Гешев бил ръката на Господ и никой не можел да му държи сметка за вече безбройните му безобразия и лъжи, и че това противоречало на Конституцията, на смисъла й - което е крупно лъжа!!! - вижте разпита на бившия американски президент Доналд Тръмп от прокуратурата на Ню Йорк по наказателно дело срещу него: https://m.youtube.com/watch?v=g9czHCb19As&t=367s

Преди,много,години,в,лошата, държава,такива,почваха,от ТВУ и завършваха,в,урановите,мини- работещи,за,обществото,а,не, обществото,да,ги,храни,и,издържа,ако,са,на,топло,или,да,трепери,от,тях,ако,са,навън!

кухата кратуна и след това ласки.

Понеже без да искам, както се оказва и този казус съм го поела, така че пак да повторя, искам да видя и мамчето. Има ли я някъде у Нета? Сега, има 0.0000001-1% вероятност да е свястна жената, но повече ми се връзва да е от контингента на Недое.ана БГ Мама и затова малкият е яко изпуснат.

У панделата поне за 15 г.?!? Ако не са, всичко е празни приказки. И това е големият проблем. Всеки път е много шум за нищо!

Лицето на българската прокуратура Нагли до безобразие

Сега, тук също може да има момент, че хората са озлобени, че на синковеца мамин бащата е прокурор, а техните, ако въобще имат бащи, са цървули. Освен това имам известни съмнения, че е СЛУХ, това че тренерчето си е отворило устата и е обиждало братовчедка ли беше, но това е недоказуемо. Освен това, дори и да е самата истина, че тренерчето обижда дете и сее клевети по неин адрес, определено не е трябвало да се стига до средна телес8на ли беше! Ако има свидетели на обиди и клевети от благочестивите пернишки душици, ще има или и за тях обвинения, защото формално погледнато, обида и клевата СА членове от Наказателния кодекс? Понеже аз самата навремето много се биех (да, моята агресия винаги е била дефанзивна, аз не започвам първа), доста често поредното пребито копеленце "забравя" да каже, че то е метнало е камък по мен, ама ей-така то без да иска е метнало камък, вие да не си помислите, че нарочно го е направил? Освен това и тоя келеш, и Семерджиев, имат ли някакви зависимости? Възможно ли е от абстиненция поведението у хотел "Централ" да е толкова агресивно? Или просто са хиперактивни и изперкват от нищо правене по цял ден? Ами в такъв случай, ако не е незаконно, просто правим, "И да мъркаш, пак ще търкаш", връчвате им по един парцал и да излижат пода с език, ако трябва, за да си изхарчат енергията! Не съм чела какво съм писала, така ме сори, ако малко трудно се разбира какво съм се опитала да напиша!

ша знайш :)))))

Като гледах новините и се чудя кой е по-елементарен - тоя пацул или баща му?

Има шанс да се оправи, да го окошарят заедно с баща му, вината трябва да е споделена..., може пък и двамата да се поправят!

Сутринта , Чета , че Дани Авеш играл за отбора на затвора! ??????

Няма ли кой в Перник да пречука този келеш, то е ясно, че няма да се оправи.

А докога татенцето ще заема държавна длъжност? Не е ли редно при такива масови противообществени прояви тоя рецидивист да го вкарат в панделката, НО и баща му да бъде уволнен без право да заема държавна работа! Как ще ме убедите че прокурор, който трябва да пази законите и да обвинява престъпници е възпитал такъв син? Еми щом той собственото си дете не може да озапти как ще озаптява, разследва и съди децата на другите?!?!? На всички е ясно че това леке е възпитано така от тати, с чувство на безнаказаност и недосегаем татков гръб!

Този екземпляр не заслужава вниманието, което му се оказва, никакъв интерес не предизвиква с елементарното си ежедневие

тоя индивид прилича на неандерталец. или австралопитек... всички ли са такива???

Вътре ще добавя още години към присъдата. Докато не го опънат няколко стотин пъти. Може и момиченце да стане, щом е тръгнал срещу надзирателите.

Той с тези анаболни цици вече е наполовина жена.

Трайното отсъствие на навременно и адекватно правораздаване вече е нанесла трайна травма на обществото. Хората търсят по-скоро възмездие, отколкото справедливост. Този млад човек ще си легне, на каквото си е постлал. Но не е той точният адрес за обществения гняв.

Добре де,като е толкова голям побойник,пуснете го в ММА смесените бойни изкуства да се докаже.

ще му напукат кофата, може и инвалид да го направят

То само с обвиненията ще остане.

Прав сте! За съжаление. В случая, повдигайки му още обвинения го спасяват - присъда ще му дадат по най-тежкото обвинение а по останалите обвинения всичко ще се "размие", и за тях, другите му престъпления - нищо, защото у нас присъдите не се сумират. Таткото пак е "уредил" синчето. Все пак негови колеги, в подходящото време, удобно се "сещат" за старите прегрешения...

Като са толкова буйни момчета, пратете ги с Дерменджиев в Украйна срещу ,,Вагнер,, те ще им прочетат правата :)))

бая вазелин ще му требе. я го гледай бонбончето на Изаура прлича

15 години в каменоломната. Ще излезе като котенце

Хайде стига сте ни занимавали с такива отрепки ! още 2,3 че и10 обвинения да са няма да стане по малък или по голям боклук ! За такива като него трябва трудов лагер а не ние данъкоплатците да го храним в затвора ! Достатъчни са ни 240 търтея в НС + цялата администрация , които произвеждат нещо само в тоалетната .

да го приключват. Това животно, човек няма да стане. Защо да се мъчи

Няма значение колко обвинения ще му повдигнат, а на колко години ЕФЕКТИВНО ще го осъдят. Докато присъдата не стане факт, всичко е празни приказки на пазара. Допускам, обаче, че няма да го осъдят ефективно. Всичко тихомълком ще ес потули.

Момчето ще го вкарам в правя път за седмица хаха

Тоз още ли е жив?

Накрая условно и тати ще го прати в чужбина да не прави повече глупости. Но въпроса е защо с години целият град си е затварял очите ако не бяха развъртяли записите тоя щеше да си продължава да тероризира хората докато убие някой. Отговора е ясен защото държава няма има хора на разни длъжности които обслужват собствените си интереси зобикалят закона и т.н.

историите за гоуфо и винкеуо са просто легенди. Явно в Перник живеят само сладкодумци....

и като го прати в чужбина да го спаси от българското правосъдие как ще го опази от истинското такова??? Или ще го прати някъде в африка дето ще си купува съдии на килограм?

Съдиите ще направят колегиална услуга на татенцето и ще скатаят малкия хубавец. Ако е имало истински последствия за него до сега е нямало до стигне до тук

Малко му е бил боят като малък. Сега вече е изтървана работата. Такива се оправят единствено с тежък физически труд и по 40 удара без един с камшик всеки път като се прави на много шукариетен. При животинско поведение помагат единствено животински подходи

Аа, и халката.......

Прокурор не можещ да пребори -престъпника в сина сина си,как ли съди престъпниците изобщо!?

Ей за такива отрепки като тоя, Белене трябва да се отвори отново.

Време е в сферата на правосъдието ,да се въведе "Етичен кодекс". Тогава прокурорът ,отдавна да си е подал отставката ,като такъв....

Такива като тоя трябва да се трепят. И без това от тях няма никаква полза за обществото. Този е боклук, и ако ще на 20 години да го осъдят - ще излезе още по-голям боклук. Той е свършен.

Трябва да си поиграе с на бате корнишона!

Аре вкарвайте го това лайно в затвора да го правят булка и да се свършва. Тия статии показват колко слаба нашата държава и каква корупция има навсякъде.

Те за едно да го осъдят ефективно па после пак.

Да не се повтарям, ама чакам те да дойдеш!

Да падне в ръчичките на чичо си Краси да му покаже що е то мъжка любов и да усети кожения боздуган както трябва!

виновни са парламента, правтелството и прзиденствто и разбира се джурналята! трябва да се арестуват всичкте!

предполагам вече са му разширили... възгледите..... младо момче е , време е да открие любовта....

Сега ще се намери някой да каже: “Добре момче е. Винаги поздравя.”

Вината е на баща му. Десетки пъти, "мом четона татко" е измъквано от подобни ситуации, сиреч с всяко простено прегре шение, самочувствието му е растяло и ук репвало! Баща му... баща му, как гледа хора та в очите, колегите си, приятели, съсе ди...!? Но "това дете" е негов и на връзки те му продукт......

А баща му не е ли руски педераст бивше ченге по милиционерско време

да подходят и към всички други мутро идиотчета, които са на свобода все още.

Тоя е педал-пасивняк! Иска да е в панделата и да го шибат цигание!

Там да си стои Василиса.

"дори се появиха твърдения, че Васил Михайлов и обвиненият за катастрофата на бул. "Черни връх" Георги Семерджиев са се сбили в ареста." И кой победи?

как кой,,, победила е любовта.... мъжката.....

"Девятка" в остриганата ПРОСТА кратуна ще решат проблема...МНОГО ...бързо и МНОГО ефтино , след това една фадрома му, изсипва 2 куб. пръст отгоре и ГОТОВО !!! Кви са тия още две обвнения, още ВРЕМЕ и ПАРИ за разследване , адвокати , съд... после,..две три обжалвания и пак ПАРИ и ВРЕМЕ ... издръжка в затвора,..и.т.н ....Тоя , ...САМО ...дупка в кратуната ПРОСТА.... и всичко е ОК!!;)

Ама какъв е тоя селски придатък комплексар, който обикаля детските площадки.Кой ги ражда такива отрепки ненужни и на кого са нужни?

Въпрос на време е този да си намери майстора веднъж и завинаги.

споко , майсторите вече са му разширили ... разбиранията