Повдигнаха обвинение срещу прокурор от Софийска градска прокуратура

Причината е извършена подправка на идентификационни номера на багер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има постъпили молби за връщане на трактора,имало е законово основание за тези молби и той да не е съд,че да решава спора между двамата и го е върнал и на двамата,които впоследствие са разрешили спора.Е,сега не би го направил,ако е предполагал,че заради това ще го съдят и съвети лесно се дават,че е било за него по-добре въртел да им стори и те да обжалват отказът му. То да е човек чиновник в тази държава,в която за всичко могат да те съдят.Дето се казва халал са им "екстрите" като безплатни телефони. И ние сме от малкото страни в света,в които ги водят магистрати,че те са си адвокати на държавата,на обвинението.Какво да се прави,БАЩИТЕ НА ПРЕХОДА са го приели.

Докажете колко пари харчи и готово! Така ги хващаха по време на комунизма! Много е просто!

Нищо няма за докажат,тъй като трябва да докажат че е имал да цел облага на себе си или на този който е ВПОСЛЕДСТВИЕ се е оказал несъсобственик,но като са се захванали с него ще го въртят няколко години, което е достатъчно да му се съсипе здравето.

Върнал го е въз основа на данните по делото,което е било за пренабити номера,а който и да са водили за собственик по него,той не е пострадал от престъпление,че да се задълбочават да го изясняват и вероятно след близо три години спорът е решен пред съд.Ако бе целял облага за несобственика щеше да му го върне веднага,а не след 6 години наказателно производство.

Не е нужно да се включваш във всички сайтове , разбрахме че поне теб явно е успял да те осъди

Едва ли е така както е описано.По-вероятно прокурорът да ги е уведомил и двамата за постъпилите искания и лизингодателят да не е взел никакво отношение в даденият им срок,а и кой без каквото и да е правно основание ще подаде молба да му бъде върната някаква вещ.Все е имал някакво основание да претендира,че е негова,а какво са установили постфактум е това,което сега твърдят,но дали е така ще стане ясно след месеци.Голям идиот го изкараха този прокурор,все пак е бил районен прокурор и едва ли е идиот.

Затова ако превозно средство стане веществено доказателство,собственикът му се разделя с него,а то самото изгнива на милиционерското гробище за автомобили.

Глупости на куп.Тотална липса на правна логика и изобщо мозък от страна на спецковците.Така ще е, като там работят тройкаджии от конкурса, както и елховския милиционер Ангелчо Кънев.

Йеее, обвинение заради някакъв багер. Парата пак отиде в свирката...

"Някакъв багер" със себестойност над 300 000лв? Скъпа, явно парите ги нямаш за нищо ;-)

Пред милионите на Трайчо, Дянков и Доган са нищо, скъпи :)

Да-а, подвеждащо заглавие.Дали ще доживеем някое истинско? Да го подхванем,както си ми е реда.

Стряскащо е това заглавие! Фантазията ми се развихри,инфаркт щях да получа! Ето, започна се рекох,както Бойко обеща - "никому,никакви компромиси". А то,горкото прокурорче,само леко се препънало.

Преди 2-3 дни, когато чух за предстоящ обвинен магистрат, помислих че ще е някой занимаващ се с дела по висшите етажи. А то какво било? Дреболия някаква. Поне е в правилна посока и в никакъв случай не я омаловажавам.

Това ли беше дългоочаквания арест на магистрат? Защо не хванете един съдия от ВКС, че там за да решат едно дело в твоя полза вземат по минимум 100хил.лв..... или там не можете да пипате? А Цветанова, а Борисов, които окрадоха милиарди... или - те ви дават заплатите, как да ги арестувате..... Нали това беше целта, т.е. да не е независима тази агенция за борба с корупцията. Ето за това не вярвам на нито една думичка или акция на тези продажници.... хванаха възможно най-малката рибка.... и сега нищо! Това е мафията у нас.

Schilo

Голяма глупост! Много голяма. Явно трябва да "защитят" интереса на лизингодателя!

Само срещу един ли ? половината са за съд че са корумпирани другите са за съд че са мързеливи и безхаберни