Повдигнаха обвинение на актьора Христо Шопов и го оставиха в ареста за 72 часа

60-годишната звезда от "Вчера" е подведен под отговорност за закана за убийство

Обратно в новината

Коментари - Повдигнаха обвинение на актьора Христо Шопов и го оставиха в ареста за 72 часа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

как тоя боклук има 3 оръжия ??

Голям мъжкар, няма що - да биеш жена е и смеро и героично! Да му намерят място в сглобката, там са такива...

А Цончо е в осмият месец...

Ха,актьора осъдиха по бърза процедура,а бандюгите се разхождат навън!? А тази,36 годишната може да изчукаш,ако измежду татусите й откриеш половия орган!

Не е осъден още, делото не е започнало още, само е гледана мярката на отклонение, това е досъдебната фаза още. Моля Ви правете разлика между двете неща!

Някой знае ли защо.

Бати глупака, 36 годишна жена се чука а не се заплашва с убийство.

е той не може да го вдигне

ти видя ли я на какво прлича ? Няма толкова пиене брат ...

Ако е много читава от Люксембург ще дойде в София!!

има ли значение глупако от къде е дошала, ти като си дошъл от село.. какво .. ?

този коментар изкърти тъпомера. Приятел, хайде на село при оФЦЕТЕ.

онази татуираната е виновна !

Ако е виновен-затвор

Тая да си ходи в Люксембург , не ни требват кукувци, познавам ги лично, вън от БГ

Имала била синини, но нищо не се вижда от тези татуировки!

не мога да преценя кой от двамата има по-гнусна физиономия...

имаш

Ясно смешното синче от къде е взел "буйния" си нрав на малък хамстер, цър цър

да видите как е у европа ... тъпаци бутнахте къща (държава) и сега копате землянка

Тази новина не е нито за Украйна, нито за Путин, нито за Запада, Байдън и прочее. Троловете копаят дъното от простотия и се издават, че са организирани на смяна.

томичек

направих му забележка ... и той ме съди , че съм расист и го дискриминирам

няма такива на запад ... има ли проблем ...полиция ... тази го е провокирала на макс и Ицо не е издържал

и ама дира не дава да се каже

УКРАЙНА КЕ ПАДНЕ

Слава Росии

ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД Е С БРАТСКА РУСИЯ! НИКОЙ НЕ ОБИЧА КИЕВСКАТА ФАШИСТКА ХУНТА

Сега е моментът съдебната система да покаже, че всички са равни пред закона и да даде “пример” на обществото с една подобаваща присъда.

дойдоха чужденци да мачкат българи ... лорер , киро , ... шоломом паси ... украйнци на слънчака .... бангладеш работници в гоце делчев ...

Украинец=фашист изрууд

Си рашън гомосекшуал ахтунг

и как е бе ... давали кинти байден

СЛАВА РОСИИ

Долу фашиста зеленски

Мноо ГРОЗНА бе ... 36-годишната Патриша ... Шопе, другия път дръпни спусъка, природата ще те оправдае.

Дрогата ми свърши ко да прая?

Яж зърно

Всичко било тръгнало от жена му, която затворила колата на съседката.

Някой от пишещите, не осъзнават ли, че живеят в кафез?! Ни акъл, ни образование, ни личен опит! Това е живота на тази планета, и никой не е застрахован, че утре няма да прещрака мозъка му, и да извърши нещо, неочаквано за самия него! Не случайно всяка държава си има училища, да ни научи /дресира/ как да постъпваме, не е случайно, че има и полиция, защото Хомо Сапиенса е част от фауната на тази планета!

Христо Шопов винаги си е бил мутра. Всичките му роли са мутра и боклук

Хиперактивната наркоман как има опит с провокации те и обвиненията, не знам кой верва ама Знайте най много са курвите, после китайците.

Тоя е кучераст в терминален стадий, да гние там

Кучетата са по-важни от скотовете мамицата ти проста!

ама верно ли люксембурката му е звъннала на врата посред нощ да го пита за чистачката? Чудя се защо го държат в ареста, а разни убийци ги пускат под домашен защото имали постоянна адресна регистрация.....това правосъдие е пълна пародия. Шопов може да е всякакъв, но поне разбрахме, че няма връзка в прокуратурата.

Да не съдим предварително, без да знаем цялата ситуация. А ще стои 72 ч в ареста, щото тая е чЧУЖДЕНКА!!!! Прокурорският син колко бой и закани за убийства е отправил, пък си е на свобода . Примери бол в България. Ама много лицемерие и двоен стандарт. Все да се покажем пред чужденците.

Тази да не се прави на жертва! От света, от който идва, е абсолютно забранено да ходи и да се саморазправя. Счупена чистачка. Звъни се в полицията и подаваш жалба. Да не ми ги разправя. Отворила портата, прекосила двора, че се и подготвила. Наела снимачен екип, режисьори... Свобода за Христо Шопов, жертва на брутално насилие

..

Погледни се в огледалото и си кажи , че си глупак

В 12:30 вечерта, звъни и блъска по вратата. Великата дама. Държи се като мъж, пие като мъж, псува като мъж, налита на бой като мъж, после била жена и не трябва да яде шамари! И уж вече няма разлика между половете. Не виждам как Христо Шопов и жена му, не са могли да и вземат телефона, още повече, че се намира в тупна собственост.

В България всеки втори има проблем с контрола на емоциите си - избухват му бушоните за най-малкото нещо и първосигнално скача на бой, при положние, че в 99.9 процента от случаите, проблемите може да се решат цивилизовано.

Нали не се разбиват със самолети в данъчното, или да стрелят по празнуващите Супербоул. България и била виновна!

Оръжие се вади при заплаха за живота ти. Явно тази жена сериозно е застрашила величието с въпроса си, защо са ѝ счупили чистачката. Работата е там, че Ганьо много обича да се прави на страшен и велик. И го прави по най-просташкия начин.

Повече отколкото актьор се оказа.

Дедо Ице осрасе на дърти години.

Не съм наясно с фактите и не съдя никого! Статията излага фактите едностранно и така Осъжда Христо Шопов! А това е погрешно внушение.

за тъпата ти тиква, че не се заплашва човек с пистолет? Далинможе ей така някой да ти забие един в мутрата, защото не е съгласен с теб?

Тоя винаги си е бил абсолютен лайнар...

Защо не ми се приемат коментарите?!

Е па, аз ги чета. Значи ги приемат :-)))))))))

Христо преиграл и 72 часа на топло стоял!

Тоя май още не е излязъл от роля... Добре играеше в Братя, ама тея изцепки са подходящи само за пред камера. Такава, от големите, за кино и телевизионни продукции. А щом го е направил пред камера на телефон - лошо, МНОГО лошо. И като нищо ще си го отнесе. Първо, защото мадамата май не е случайна, като гледам как са се разшетали полиция и прокуратура. Второ - защото сега им е паднало да опандизят публична личност. И трето - явно има много изразителен запис на случилото се. Иначе трябва да си голям крет..н или да си вече дементен, за да вадиш пистолет на млада жена. Ако това, което се изнася като информация, е вярно, ще му се стъжни...

Никой не размахва пистолет просто така. Каква ли е причината?

е питала защо са и счупили чистачката. При такъв ужасяващ въпрос, аз лично бих изстрелял цял пълнител. Даже два.

Повечето известни хора певци,актьори и други от комунизма са нагли,арогантни и не много умни. Изобщо не им пука за другите. Изобщо комунизма повреди няколко поколения и продължава да дърпа държавата надолу и досега. А тоя некадърен комунистически изрод Шопов да го вкарат за дълго.

Е, хайде. На боклуцте, се некой друг им е виновен че са боклуци. Беше османското присъстиве (ака турско робство), са па е комунизма. А че матряла е боклук.... това не е причина изобщо.

връзка. Абсолютно вярно казано за комунизма. И дори не е особено трудно да се досетите. И така от 1300 години, приблизително 300 под Византия, 500 под Османия и Туркия, 50 под Русия и ето резултата - стига последните 30 години да сте били с отворени очи и уши. Нещо неясно?

Тоя некъдърен актьор се е взел за голяма работа.Щом е на 60 е бил комунистическо протеже на някой. Голям нещастник. А сега при бай Ставри да му се радват

Е на баща си на кой

Че няма да му дадат максимална присъда това е повече от сигурно, такива "известни" личности обикновено ги помилват. Но да размахваш пистолет и то пред жена е доста голямо падение. Пищоваджията след като излезе от ареста да отиде при Мондьо, да го изперат...