Повдигат обвинения на кмета на Варна Иван Портних по два случая

Получил е призовка за казуса с канализационната тръба под Варненското езеро и "Дупката"

Обратно в новината

Коментари - Повдигат обвинения на кмета на Варна Иван Портних по два случая | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В съседство имаше и един хубав ресторант с много добра кухня. Не знам Иван колко годишен е бил а и надали е знаел че може да го сторят кмет на Варна. Канала за езерото е прокопан преди раждането му а кой и кога е закопал тази тръба аз нямам идея. Само дето корабите за Варна запад се облекчаваха преди да влязат в канала ( обикновено в Бургас на апатитния); то и там имаше проблем с една скала дето я думнаха от раз около 2001 година та разсипаха всички стари къщи и паметници. Да не би политическата поръчка на Гуцанов да е за това дето Иван не е заровил лично тръбата, а преди това че лично не е проверявал да не би някой дето е боядисал газенето я е скъсал. Или че брояча на лайната не е работил в кабинета му. Жалки истории и решения -

Черно море е кафяво море

Варна не е москва

На Портних хич да не му пука! Има си пари човека и в затвора няма да му е трудно. Три-четири години ще изминат лесно и неусетно.

Миналата седмица бях във Варна. Тотал-щета. Недоклатени ремонти, нацупени/нещастни физиономии по улиците… тъжна история.

Каква призовка бе, че той тоя престъпник директно е за наказателен взмод на народния съд.

За какво.

Ти да видиш.... най-после ще разбъркат тая кочина Варна с ТИМ и тоя местен дерибей. Доживях да видя!!!!

Представяш ли си? До сега слушахме как ще покриват престъпниците и ще протакат, за да изпълнят поетите ангажименти към Посолството. Ти се надявай за теб някой да мисли... Колониите не се гледат като собствена територия, а като нещо за опоскване до ниво Хаити

А дано да видим най-накрая Потник в затвора. Както и всички други герберасти.

тая гад с име Портних? Евреин ли е, руснак ли е, руски евреин ли е? Я, марш курво недоклатена!

ако имаше държава тоя трябваше вече да е в панделата поне за 20 г.

Не са българи тези които са си харесали варна явно и посланика работи за тях

Ама как хвана за зад ни те части юдейката в Хайфа и как го изгониха като куче от Израел!

И нашият кмет,скоро

Във Варна от 20 години, няма поръчкови убийства, и това явно дразни много....Трибуквието е достатъчно, и на мен така ми харесва. Кой, ще е кмет- няма никакво значение. Мад-о и трибуквието се разбраха, и тук е доста спокойно за живеене. И кой хвърля камъни в езерото- да си застане с името?

Крайно време е да го разкарат тоа цървул от там.

Варна от 30 години няма кмет, има общинска хайдушка седянка, без цвят и партийност, всички са си много близки и си крадат заедно...

Статията накратко: Варна = л*йна = съвсем нормално. Благодаря!

Когато - и ако - някой ден някой е осъден, тогава ще повярвам. Иначе всичко е... за шоу за пред хората. Ама някои се връзват, и се надяват...

Познавах двама Варненци, тъпи парчета, бил съм прав!

Портних е софиянец

Толбухин... обувай сандалите с белия чорап и се скрий.

Януари бях на кафе с едно духовно лице, което е много навътре относно вътрешните дела на герб. Още тогава предрече, че тази гнила партия потъва и всичко ще излезе наяве.

Ебектора на израелки. Прост пияница

За съжаление тези димки са само за сплашване и реално няма да има осъдени. А прокуратурата къде блее 20 години? Нали е работила в името на народа?

какво ти дело, тоя веднага ще докаже, че е идиот, и като малоумнник е невинен. Виновни са олигофрените, които са го избрали.

на въжето

Да му идети ЧОАНКАТА.

Крайно време беше бившия сервитьор и подставено лице на тъста си и мафията да спре да се изживява като богоизбран.Двата случая са само върха на сладоледа -най-фрапиращите. Да припомня ли ,че по времето на Портних Варна стана презастроен град,без слънце и въздух между сградите,с нагли безумия като построени сгради върху абсолютни целия парцел(понеже в строежа участват фирми на общинари - на ул.Крали Марко,до Ритуална Зала). В края на перода Портних се развихри известния "бизнесмен" бивш митничар Дидо Дънката построил с неизвестни средства огромния хотел "Каравел" в топ-центъра на Варна и сега заграбил за строеж паркинга и обществената градинка с руини над ЖП гара Варна. Да припомня ли наводненията по прескъпия бул.Левски и тези скорошните в кв,Бриз (заради главна напорна тръба от крехката стъкловата) Портниха отдавна трябваше да е в затвора,като кукла на конци управлявана от мафията нанесе непоправими щети на морския град -раздаде град като плячка на лешоядите.

Проблемът е, че не е само Портних. Всички тези решения за да се одобрява нещо, задължително МИНАВАТ И ЗА ГЛАСУВАНЕ ОТ ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ, МНОГО ДОБРЕ ЗНАЯТ КАК СА СТОЯЛИ НЕЩАТА, НО ВАЖНОТО Е ДА ЛАПАТ ПОДКУПИ И ОБЛАГА В ИМОТИ(повечето от тях са такивазя съжаление)! И НА ТЯХ ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ПОТЪРСИ НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ И ДА ВЛИЗАТ ЗАЕДНО С НЕГО В ЗАТВОРА!

Бушоните на Борисов почнаха да гърмят един след друг. Ако мисли че спасението му са Кирил и Асен.....ей този път яко се е объркал!

България ИМАЛА прокуратура. :)

А неговия бизнес партньор гергов - кога??

Давайте смело - цялата крадлива политическа паплач на съд и с медийни изяви да се обясни на хората какво с безобразие ни крадяха 12 години изродите от герП и дпс !

"неЙн заместник" ?!? Редактор(к)е ?!?