Коментари - Потопеният от хусите кораб заплашва с екокатастрофа Червено море | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да пожелаем на хусите късмет, на ден по един британски кораб да потапят, като наказание за британската подкрепа за демократичният геноцид в Газа.

скоро ше реват като другите... нидей бе батеее ни мъ бий бе ааа ууу...

Обвиненията на Мохамед Хуси са същите като на Путин.

Сега хусите ще си ядат рибка с амониева селитра! Много е важно да се пъчат с мускули, но от това няма да заживетя по-добре! И Киро ще е щастлив, че се потапят кораби!!!

А Геноцида в Газа над Палестинският народ и Думкането на тръбата с газ е Екологична прийказка, така ли да ви разбираме?

Тези диваци ца зплаха не само за корабоплаването, но и за цялото човечество. Трябва да се включим в многонационалните сили срещу тях

муряцята живи ли са бряя! евреиии, вие сте виновни!

въри се топни в амониево море, ГАнее

значииии,,,,хутите думкат с ракета търговски,цивилен кораб,който потъва. И виновният бил ....Сунак ? Можел да помогне като пуснел камиони с помощи в Газа ? Къде е Газа , във Великобритания ли ? Ама всички ли в Русский мир са такива шизофреници ? К'во ли питам ? Ким Свин, Мадуро,Асад,аятоласите,колхозника......и всред тях се извисява ПутКин :)))

"допусне камиони с помощи в Газа" ... те са за населението дето са бомбени, защо да няма за тях помощ! Как може бе евреи! Как може бе! Нали ривахте 70 г. и ривете за геноцид ът германия, сега какво правите!

Идеи без значение дали са политически или религиозни винаги създават расизъм и фашизъм. Най-образованите ешкенази са тия дето пускат бомбите над болници, бежански лагери и училища. Не случайно Амерканският пилот се самозапали пред Израелското посолство във Вашингтон. Не случайно протестите не са спирали. Америка и Лондон сити са слуги на Ционистката мафия. Както и по-голямата част от света.

Отде взеха ракетата, а сещам се от русия. САЩ да взимат пример и да пращат бързо ракети на Украйна. Искам да чуя как звънят камбаните на кремъл като ги удрят с ракети

Не ае напъвай, няма да поумнееш! Като не можеш да мислиш логично, така и ще си отидеш

Корабите които които Хусите унищожават в Червено море са екологично вредни, а мините и останките от фашистките дронове, умрелите животни които те изхвърлят из Черно море за като Пробиотик за флората, фауната и хората в близост до него!

няма справяне с ционисткия рак, няма лек, ... заразили са зимятъ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Американската фрегата в Червено море "УСС Карней" е изразходила целия си запас от 110 ракети САМ само за 3 дена без да има нито един свален дрон и трябва да се връща в база за презареждане. Това са 160 милиона долара само за 3 дена... Немската фрегата "Хесен" е изразходила целия си запас от ПВО ракети само за 2 дена при само 2 свалени дрона на хусите и сега трябва да прекоси половината земно кълбо за презареждане... Западът става за посмешище...

Грета веднага да заминава там и да и каже колко са лоши! :)

в Джибути не само краварчетата Нека да отворят фронт да приберат кинезите Тайван

знам я вашата русоробска "логика" , нещо от типа - ти си фашист,щото си против руснаците,дето били победили фашизма А всъщност....нито са го победили САМИ, нито това че съм против тия орки ме прави фашист , да не говорим че те са най-големите В МОМЕНТА , а в началото на ВСВ са били дружи със нацистите. А мен ме остави , именно щото мога да мисля, при това логично....съм русофоб. Не че ги мразя , просто да си стоят във Азия. А ако могат и да привлекат и останалите азиатски и африкански орки дето се мъкнат във Европа и да си правят "Вечна Дружба" всички кочинки в Русский Мир.

Респект и адмирации!

Тия ракетки Зеленку им ги шитна навремето :)

Хамериканците и хангличаните един кораб ли не могат да опазят? Му ха ха ха :)

са потопили товарен кораб... ама ония ден бяха бити педали с германският военен кораб :) монголистанките московски ватници да им обяснята разликата ...

Руските и китайските кораби си вървят, всичко е точно :)

С времето ще се научат и военни да потапят :)

На тия времето им изтича

Алхамдулила е редно да кажеш

Кой е създал тази измислена държава на това място? Много ясно, подлите хангличани!

Има лек, реже се нашироко!

да,да....то тъй се шитка ракета...на,вземи я. И после ? Туй да не е фойерверк, да му запалиш фитила :))) Нещо...пускова установка,нещо радар , туй-онуй , сателитна навигация...... Колко сте елементарни,червените папагали.......я кажи вида и названието на ракетата, че да ти се посмеем още малко. Всъщност....като се замисля,може и да си прав донякъде......украинците са им продали от ония , противокорабни ракети "Нептун", дето сами си произвеждат. Да,да,точно тия , дето направиха крайцера Москва на подводница. Така по-добре ли е? Стана ти едно леко,а ? Да не оцапа гащите :)))

ми те всички си вървят бе , таварищ ! Да не са спрели ? Хиляди и хиляди.......но виж бая хути бяха поопърлени в последните два месеца....тренировъчни стрелби на НАТО , к'во да прай'ш :))) Като мяташ ракети ....и ще поемаш, и то много ! Палестнските орки в момента го осъзнават....иху-аху, после - олеле ! Ще свикнете.......ванжото е , че "всичко е точно" :)))

че те още през декември свалиха за един ден 14 дрона бе , трол залюхан........и после през януари и февруари - още , всичко що мърда. Нормално е да им посвършат ракетите , също и ударните (Томахоук и Харпун) , бая хути опърлиха. Спокойно , там има цяла АУГ , със още два разрушителя и поне един крайцер , само едни 60-70 самолета на самолетоносача, дето и те са със бая ракети , няма нужда да се кахърим дали ще свършат, нали ? А и добре е да свършат, смятй колко орки ще са затрили. После....после идва следващата смяна - и кораби,и ракети,и самолети има достатъчно. 10 АУГ със ядрени суперсамолетоносачи, още 10 ударни самолетоносача , такива като "Карни" са над 70 броя (клас Арли Бърк)......не е като да няма :))) Има за всички , по много и от сърце. А вие,жалкари, надявайте се на босоногите палестински,йеменски и сомалийски скакалци. Вижте се докъде сте се докарали.........

докторе, това от мазето на поредната палестинска "болница" ли го измъдри......че покажете се малко на светло де , бетер плъхове сте......ще ви издавят в тия тунели.

Дори милиарди кораби преминават, заклуевам се в бандера :)

Тия хути фактически са управляващите държавата Йемен. Но на сороспийте не им харесва това и им викат "хути". Сорспийте са врагове на истината.

На кой му пука за тия орки ? Да си стоят в пещерите без да мятат ракети и няма да бъдат закачани ! Иначе.....Томахоук,Харпун,Маверик,Хелфайър....дал Бог. :))) Никой няма да им се моли и да ги бави.......

А основният поминък в Йемен е ... Риба. Та сега като се изтриви рибката там още някои и друг милион хути ще пукнат от глад. Направо го набиха с 200 на запада, хахаха.

Нитрати, фосфати, сярна киселина, абе не се ли правеше от това експлозив? Но хайде били торове. Е, не вярвам суровината да гръмне екологично на дъното. Между другото най-опасни са нитратите, интересно защо не бяха опасни тези от кораба край камен бряг.

Правят си ракетите и дроновете. А България зяпа.

И как един малък кораб в сравнение с газопровода Северен поток е по страшен за екологията:)))Това е страшно само в мозъците

на евроатлантистите

Абе я ги заеби тия разбойници,крайно време е да се спре да им се играе по гайдата на тия англосаксонски терористи!

А това че нашите партньори Американците бомбардираха Сърбия с ядрени ракети и на тия места до ден почвата е радио активна със стотици пъти над нормите се брой за зелена технология а за потъналите танккери на ШЕЛ или Бритиш Петрол за ссондата в Мексканския залиф пълна тишина по въпроса.

потопения от хусите кораб заплашва ...хусите! след две седмици ще плачите за хусите също като за палестинците!

Дали Хутите са гръмнали кораба или англосаксонците не е ясно,но едно е ясно,че всички стоки в Европа ще поскъпнат поне с 40 процента!

Колега, какви са тия глупости? Дай по-сериозно, че съвсем ще ни вземат за мезе!

1/ за Сърбия коментара ти е нагледен пример за чисто папагалстване на кухи опорки 2/ за потъналите танкери - ми кораби потъват откакто има корабоплаване , стават и екологични катастрофи, разликата е че после изсипаха милиарди за почистване. Хусите ще чистят ли сега или само ще реват ? 3/ за сондата в Мексиканският залив - направиха даже холивудски блокбастър , ама викаш "пълна тишина по въпроса".....не е като Чернобил, 1986 год., а ?

Ми сега ще им пораснат рибките в Червено море. После хусчетата като папкат рибките ще блестят като светулки, че да ги целят по-лесно. Природен кръговрат, какво да правиш!

В Сърбия бомбардираха с обеднен уран. Не е чак толкова радиоактивен, но определено хората от регионите на атака не са станали по-здрави. Напротив.. Така е, стават катастрофи, ама или тъп или наивен да мислиш че фирмата предизвикала тия разливи много сериозно се е заела с чистене. Това са загуби пич! Чистят доброволци и нпо-та по бреговете.. В океани и морета, ако е крайбрежие чисти държавата пред която е разлива. После уж съдят фирмата ама... Мексикаския залив... били очистили? Я пак?! Ма имало и блокбъстър по темата.. Ама ти сериозно ли!? Първо са третирали с препарати и силна химия за са падне фракцията на дъното! Това не решава проблема. Второ, шели да ги глобят.. Ама щели.. Колкото до Чернобил, мълчание е имало у нас. На запад много добре са знаели! За взрива на химически цистерни преди година мълчафа всички За взрива в американски малък аец и за инцидента във Франция се заговори след 90-тте, а те предшестват този в Чернобил... За скандала с тефлона няма да споменаваме..

Само така жендър! Нато тренирало по хутите.. Няма лошо, само дето израелски и американски продавачи на оръжие са ключовите играчи на геноцида в Йемен. Те и по идил тренираха ма нищо. Афганистан също.. Но знай едно - съвсем скоро, зелките в Брюксел ще предизвикат истинска война в европа, и нато няма да ти помогне. Стане ли това, арабите влизат в Израел а китайците в Тайван..И става гейм овър. А като цяло, маймуните терористи в Газа са субсидирани от саудитците и Катар. На същите ходи Шолц са се моли за газ и петрол, а Байдън дори не го отразиха за среща. Ма няма лошо - великите натовци им чешат камбаните, че резнат ли им петрола и търговията с доларес, в щатите моментално започва гражданската. Която и е време вече..