Масово са унищожени жилища по пътя на Ирма

Ураганът Ирма е унищожил или повредил повечето домове на архипелага Флорида Кийс.

Обратно в новината

Коментари - Масово са унищожени жилища по пътя на Ирма | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тръмп е прав : концептът на ООН за MPA-work стойност ще наделее SNA-product факторите. При положениета в Карибите не е учудващо , при водородно бомби същото . но по тема : 1. да речем ежедневно в света се въртят 40.000 милиарди долари от една сметка в друга заради стоков обмен , плащанията , и друго. 2. да речем от тез финансови трансакции имат скромен дял от 10% (десет процента) финансовите услуги в оф-шорките . 2.1 да речем от урагана били засегнати поне 50% от тези съдружения , компани , банки , каквото и да е юридическо 3. тогава каква ще е равносметка ако тези структури заради урагана , да речем , за срок от десет дена не работят , няма финансови трансакции от тях ? 40.000 милиарда , една десета , 4 милиарда , от тях половината 2 милиарда , сега по десет дена направи 20.000 милиарда . време е за по-скромни заплати !

Въобще не ме интересува,погледнах жертвите,малко са,трагедия е ако са 10-20хил.кви 40-50човека за такъв мащаб буря, всичко ще се възстанови,пари ще намерят,нали дългът им е милиарди кво им дреме, таз година Ирма,другата,сестрата на Ирма пак да ги посети. Нали американците са най велики,ама пред природата им пожълтяха гащите, ха американци.

стига с тази истерия за тази Флорида......погледнете и кажете какво е ставало с КАРИБСКИТЕ ОСТРОВИ....И ТАМ ЖИВЕЯТ ХОРА, ВСЕ ПАК..... ПИСНА МИ ДА СЕ ТРЕСЕМ САМО ЗА АМЕРИКАНЦИТЕ.......СЪЩАТА РАБОТА КАТО ЕДНО ВРЕМЕ - ТРЕСЯХМЕ СЕ ЗА РУСНАЦИТЕ...... ХЕЙЙЙЙЙ, ИМА И ДРУГИ ХОРА НА ТОЗИ СВЯТ !!!!!

Оляхте се, осрахте се, осмърдяхте се с тази ирма на американска земя дето си беше една тропическа буря дето не е виновна за талашита по пътя си..Та в България и без ирма сме по зле защото докато си пече слънцето без вятър и бури падат дървета и убиват хора, с дни месеци няма вода за пиене която обаче я плащаме прескъпо като дойте мръсна и отровна...

са виновни хората, това им разрешават, това купуват!То и нашите цигани като направят нещо лошо по света - казват българин го е направил! Винаги си патят невинните хора, демек раята!

Нали казват че великата насрана демокрачия е там -само на теория .

Най-много да очакваме и американски мигранти.

Не бе нови кенефи и бараки ще построят.

на балканските селяни от панелките и керпи4ените колиби им се привиждат бараки, вместо широки двуетажни едмофамилни къщи с големи дворове, гаражи и басейни. толкова са злобни и завистливи, че чак са заслепени. жал ми е за тях, че си живуркат, утешавайки се, че другите са по зле от тях. както е казал шопа "не е важно на мене да ми е добре, а е важно на Вуте да му е зле!"

Първо се научи да пишеш грамотно на български, па сетне коментирай политиката. Пише се Ч вместо 4!!!

БАРАКИ и то двуфамилни - с обща стена демек.

Там почти всяка колиба има доносник.

Ураган се усмирява само с термоядрена бомба в окото. Великият Ким,изтърва момента да им помогне ,когато Ирма вършееше наколните бараки в флорида.Да се надяваме,че при следващият ураган ,Великия Ким ще се усети!

по-скоро с вакумна

Ами като са подложени на перманентни урагани американците да започнат да си строят стабилни къщи с тухли и бетон и тогава няма да ги отнасят непрекъснато ветровете. Хем ще икономисат дървен материал, хем ще живеят по-сигурно и спокойно. Не знам защо са зациклили върху тези дървени къщички еднодневки...

"Масово са унищожени бараки по пътя на Ирма".

"В много селища по западното крайбрежие на САЩ..." дежурната дирка като 4е ли не прави разлика между западното крайбрежие на Америка и западното крайбрежие на щата Флорида, които са на разстояние 4000 километра. но за кому-дира това е само незна4ителна подробност.

Я бързо да въведат икономически санкции срещу тея урагани бре! Ако требе и 60-тина томахавки да им пуснат, и абрамсите да изкарат напреде а след тех и онези там тюлени ли беха тюфлеци ли беха! Как така някава си Ирма ще оспорва господството на най-великата дървена Нация бре! Ще си правят гаргара с "демокрацията" те! Урагани - Кимчо е виновен! И Путин! И Меркел! Целият свят е виновен! Само ние в дървените си кенефи сме целите в бяло/кафяво ;)

Ще си направят други кочини

догодина 100%

Правят дървени бараки, които наричат къщи. За тях изсичат сумати гори. Там някъде бяха забранили панелните блокове.

"по западното краибрежие на сащ "? Hа флорида, на флорида, джурналя! западното на сащ си е добре.

Cега е редно, да се изтегли голям кредит за да помогнем на братята, американци, както направихме с погасяването на голямата кражба в ктб-то!!;)

Ние плащаме масрафи само ня братята руси - ктб, виваком, булгартабак, лукойл подаръци само на москва. Но нашите пенсионери нямат нужда от повече, затова и може да си позволим такива харчове.

Хиляди араби останаха бес жилища и ги накараха да си напускат родината,да ходят там където не са желани като бъдещи сънъродници ,Господ балансира нещата.Американците и те

Хиляди араби останаха бес жилища и ги накараха да си напускат родината,да ходят там където не са желани като бъдещи сънъродници ,Господ балансира нещата.Американците и те останаха без жилища и те живеят на страх до следващата буря,но от заграбеното от целият св

Хиляди араби останаха бес жилища и ги накараха да си напускат родината,да ходят там където не са желани като бъдещи сънъродници ,Господ балансира нещата.Американците и те останаха без жилища и те живеят на страх до следващата буря,но от заграбеното от целият свят те ще се оправят бързо,а арабите ще се скитат по света вечно гонени и мразени и те затова си отмъщават,та това е вселената,хората я унищожават.Трябва всеки да спазва правилата ,,не прави това ,което не обичат да правят на теб,,Та Господ балансира нещата.

А като си се разплакал за арабите, сега ми обясни как така само млади араби до 30-годишни ходят по чужбината "нежелани", след като се женят млади и на тая възраст изоставят родители, сестри, жени, деца и ходят като войска, нахлуваща в чужбина? И как така са грабнали по път чужди деца и преминали десетина граници ги зарязали в Унгария и съседните държави по няколко хиляди деца в лагери, служещи им на твоите араби като щит, като спасителна мярка? Какви изроди са това, каква религия хуманна изповядват, какъв "ислям" безчовечен????? Това са си нашественици, гвардия от бойни отряди с цигански оръжия - със "съжалението и състраданието" напред! Чисти емоционални проститутки! Изискващи въздишка от всеки цивилизован европейски гражданин, заради хуманната му културна цивилизованост! Низки, нечовешки същества, ползващи човещината на европейските граждани и безчовечните финансови интереси на политиците им!!!!

А вкъщи е галяма трагедия. Протекла ми е терасата на втория етаж.

"Ирма е унищожил или повредил повечето домове на архипелага Флорида Кийс." До екипажа на Ирма. Поздравления за успешното изпълнение на задачата!

Точно така...от древни времена по нашите земи са строени каменни, керпичени и комбинация от тези материали и дърво жилища. Поради тази причина, в днешните времена няма запазена здрава нито една ...тракийска къща, а са оцелели само къщите в Стария Пловдив, Копривщица и редица други селища, които в интерес на истината са изградени на почти същата технология по която се строят американските дървени къщи. Впрочем в САЩ е пълно със 100-150 годишни дървени къщи в централните и западните щати, въпреки големите горски пожари и змеетресенията, но липсата на урагани.

путлизурковци.

Курлизурковци

Не са далеч от истината онези, които приписват на тези природни бедствия човешка намеса. А други виждат в тази намеса тренировка в "бойни условия" с цел повишаване степента на подготовка на масите за посрещане на предстоящи глобални апокалиптични събития. Предишната подготовка се свеждаше до холивудски продукции , но вече сме на етап "в реална обстановка". Както казваше една в един ам. филм: Мъжът ми подари последен модел анатомичен вибратор, който да го замества, докато ходи в командировка (за да не съм му изневерявала)! Чудесен е, но не може да замести "истинското нещо".

А днес дълга на САЩ е прескочил 20 трилиона...

можете да ми хванете мъжката крава за онова нещо.

Путин, да пукна, ако дам и стинка в помощ на наглите кравари !

Да видят как е да ти бомбардират къщата и да нямаш нищо Хак да им е ! САЩ са единствената държава, която ни е бомбардирала за 1300 години, откакто съществуваме и хич не ми е жал ! Каквото почукало - такова потропало и се обадило !

Не че нещо, ама бомбардировки има от 20-ти век нататък... останалите 1200 въобще не знам защо ги споменаваш.

То и САЩ ги има горе-долу откакто има бомбардировки.

Не че нещо, по принцип си прав си, така е, САЩ е единствената държава, която ни е бомбардирала, АКО НЕ БРОИМ РУСКИТЕ БОМБАРДИРОВКИ НАД ВАРНА, КАВАРНА И БАЛЧИК "ПО БРАТСКИ" И ДОКУМЕНТАЛНИЯ ФАКТ, ЧЕ ТЕЗИ БОМБАРДИРОВКИ НАД СОФИЯ СА СТАНАЛИ САМО ЗАРАДИ ИЗРИЧНОТО И УПОРИТО НАСТОЯВАНЕ ЛИЧНО НА СТАЛИН И ВЪПРЕКИ ВЪЗРАЖЕНИЯТА И АРГУМЕНТИТЕ НА АНГЛИЧАНИТЕ И АМЕРИКАНЦИТЕ, ЧЕ СА ДЕ ФАКТО БЕЗМИСЛЕНИ Ако изключим тези ФАКТИ и ти си прав:)

Море, лъжеш като влашка циганка. Бомбардировките са идея на Чърчил и тук Сталин няма нищо общо! Когато Рузвелт предложил на Чърчил да спрат бомбите щото все пак загиват невинни хора, онзи отговорил: "Щом лекарството дава резултат, защо да не го продължим?" Дрезден кой го срина и по чия идея?

Щом САЩ имат 600 млтд. за военен бюджет ще трябва да си намерт пари и за щетите от урагана. Аз пари нямам и тези които имам не давам.

Опрели са до тебе краварите. Пускат печатарката в мазето на ФЕД и до утре знаеш ли колко трилиона ще са напечатали? Те хората по света затова вече си държат парите в биткойни и в инвестиционно злато, защото умря циганката, която им хвалеше зелените хартийки.

Едноетажна Америка е направена от картон и стиропор, така че едва ли за Ирма е било особено трудно.

Е нали Тръмп показа среден пръст на ПРИРОДАТА и целия останал свят като най-демонстративно заяви, че американците няма по никакъв начин да опазват природната среда, защо им бъркали в джобовете..... сега да си берат "плодовете".... може и още по-трагично да стане.

Ако провериш фактите ще се увериш, че на целия останал свят му трябват над 100 години за да започне да опазва природата си така както го прави САЩ в момента! Но нали всички гледат само телевизия...!

"Ураганът Ирма е унищожил или повредил повечето домове..." Не домове, а скъпи и пре-скъпи дъсчени бараки, които американците изплащат цял живот. След ураган единственото непокътнато нещо в такава къща е тоалетната чиния, защото е здраво захваната за пода. Всичко друго - стени, покрив, мебели е сринато, изметено и издухано.

Ем то хубаво, че поне от време на време им почиства кочинките!

Само в Ню Йорк бездомниците са около 60 000. А в Северна Корея, даже и да са гладни, без телефони, без лични автомобили и интерент- няма бездомници. И тоя психопат Тръмп седнал да ми приказва за човешки права, социална политика и разни измислен санкции... Демагог на демагозите. кал на калта.

Третото прасенце: Мойта къщичка оцеля.

то и от другата страна на континента има същите температури и изпарения, на същия паралел, ама там нещо не се навдига окото на бурята и урагана? Що ли? Щото е енергия. Според Дънов. И пак според него не произвеждайте лоши енергии, щото се разрастват като ураган върху вас! Живейте смирено и праведно!

По официални статистики през 2012 година във щата Флорида са загивали по 200 човека на месец в ПТП. Количеството на загиналите от овердоза наркотици е приблизително същото. Урагана Ирма уби 5 човека в щата Флорида този сезон. Интересува ме колко повече са загиналите по задръстените пътища жители опитващи се да избягат от пътя на Урагана. Ако се погледне безпристрастно, то урагана Ирма е много по-малко опасен за живота ви от най-обикновенният ежедневен трафик. Работата обаче е там, че урагана е много по впечетляващ от трафика с който сме свикнали.

НЕ унищожени жилища А дървени бараки

какви жилища, какви пет лева, бе? Обикновените кравари живеят в дъсчени колиби- и те са бели роби на труда, само че на Голия психопат Тръмп....( а вие тук сте бели роби на Боко банкянски)...Унищожени били...Пфу...Бараки, колиби, навеси, сайванти, сковани от чамови капаци подслони, палатки, юрти, кочини, кошари,кокошарници, краварници, обори, саи и така нататък...Това е унищожено...

Точно това исках да пиша, но си го написал много смешно!!!! +++++ И това били щети за милиарди??? Че и не десетки, а стотици, четвърт милион милиарди!!!!! Хахахаха! То тук при всяка буря у нас има паднало дърво... ако това е измерението... и съответно, прекъснати кабели и затиснати автомобили...

Янките пак напълниха гащите от страх. Ний тук колко урагана сме преживели и не го правим на въпрос. А тия бъзльовци, направо им гледай сеира. Подмокриха се от страх. Току виж, се затрили. На страха очите са големи казва една наша народна мъдрост.

Краварите се мислят за безнаказани...изживяват се като богове... Господ май е на противното мнение... А ураганът в Кравефермата е хубаво нещо... Нека да е хаирлия.... Всеки ден им пожелавам урагани.

Дървените къщета били издухани от вятъра ? Голяма работа, сега ще има работа за застрахователите, строителите, Уолмарта ще се спука да продава боклуци, ще падне безработицата, ще се увеличи БВП-то, изобщо все хубави работи, да ти е драго всеки ден да минава по една Ирма.

Най-зле са прасенцата с къщичките от слама.

Абе той нали беше във Флорида ? Да не би Ирма да го е вдигнала във въздуха барабар с дървеното му къще, е сега да лети, лети ...

Смехурко, колко пъти съм ти казал да не ме мислите мене:) А и аз имам няколко къщи (имоти), в САЩ и в Европа и изцяло изплатени, застраховани и монолитни (някои на по няколко етажа), така че недей да плачеш на чужди гробища. Току що се прибрах и си наля чаша уиски и реших да хвърля едно око на новините и да се позабавлявам:) Казал съм ви - не ме мислете мене, аз съ, измислил концецията за реагиране на хъракейни! Що не вземеш да си вдигнеш мързеливия задник и да се довлечеш до тук да ти изнеса няколко майсторски уроци по табла или бридж белот, вместо да се занимавате с дежурните ви простотии?

Рая Ирма да не е русначка? На руско име мяза.

Сирма.

Сега като тръгнат вемиките застрахователи и великите строителни фирми във великите фащ - бумтара, бумтара, бумтара, бумтара и за няколко месеца бунгалцата цъфнали отново. С басейнче и с дръфченца отпред. Даже ще има и за продан. Дааа, дъсчено-талашитени бунгалца. Кат щатите няма втори тъй могъщи на света.

Дано само да не е навредено на организацията на следващия гей-парад. Защото евроантлантическите ценности ще погинат. ха..ха...ха.ха

Голям праз. Някакъв си ураган минал. Че то и над София колко урагана са минавали през годините. И никой от нас не е направил от това световна трагедия. Само над великата Америка минават урагани! Над България никога не минават.

Ето кой не е учил география.

от тяхното местоположение и сила тропическите циклони се наричат с различни имена, като ураган, тайфун, тропическа буря, циклонна буря, тропическа депресия, тропическо смущение или просто циклон. За обща култура.

В канада ,ще им набичат нови тараби за къщи ,които пък ще бъдат нова закуска за следващите урагани.

Ей на това му се вика "да издухаш супата!", само дето си от страната на супата...

Времето в Маями е чудесно!Даже тревичките не са мръдналии и децата си карат скейтбордове.link

А не, ще се занимават с глупостите на възрастните...