Черен 1 февруари – траур, бедствия и инциденти

В деня на национален траур в страната положението е бедствено заради проливните дъждове и ураганния вятър. Трагични инциденти също белязаха днешния 1 февруари.

Обратно в новината

Коментари - Черен 1 февруари – траур, бедствия и инциденти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Четете в "Афера"! Катилите охраняващи Борисов смачкали хора на поклонението.

Вместо да санираме деретата и реките, ние ще санираме панелките, че в тях келипирът е мнооого по-голям...

Някъде бях чел статия, за това, как може да те изкарат психично болен с 2-3 свидетели и закона е срещу теб. Та, с тези си действия и бездействия, наша милионна родина, не може ли да докаже, че дупедавците са ненормалници, които ни изцеждат и убиват умишлено???? Глупаците сме ние....да пляскаме на саниране, за нови коли, за магистрали, за толкова незначителни неща на фона на глобалната икономка и развитие.....

Нали за онези,които търкат със зад- ниците си креслата в НС се намериха пари за нови автомобили,а в същото време пари за почистване на речните корита не се отпускат. Затова още дълго време държавата ще бъде наводнявана.Тези 320 лева, които се дават на пострадалите хора са за замазване на положението.

Вече сме навикнали отдавна само с негативизъм и нечия смърт или бедствие не ни трогват повече. Излезеш, купиш си вестник, а той още от далече - все в едри черни заглавия, вещаещи апокалипсис, бедност, смърт, побоища, насилия и др. Хвърлиш го, та пуснеш телевизора - и там започват със същото.... Тогава какво искате??? Повелята е, този народ да се държи в постоянен страх и стрес, за да не мисли и иска много-много! Който го изпуснали - изпуснали, важното сега е младите поколения да се дозатъпяват, че иначе кой ще им работи за без пари?! Ведра седмица и ако не сте живи, поне да сте здрави!

Фалш,фалш ,но ние нямаме пари една свещ да си купим, за да се помолим,а политиците какви свещи държат.Така си мислят ,че Бог ще им прости.Иска се търпение ,явно за нас Българите още по голямо ,защото "Бог бави но не забравя"

Дори и средно интелигентен човек е в състояние да прецени,че е по добре вместо за саниране, парите да се вложат, където трябва,за да се ограничат тези бедствия.В държавата е хаос и безобразия,затрупаха отводн. канали,нарезоха тръби и помп. станции,не знаят чии са язовирите....пълно безобразие.

А за оня ден и час никой не знае, нито небесните ангели, нито Синът, а само Отец.

Природата наказва лицемерите и лъжците!

Председателят на Парламентарната група на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов ще участва в Националната молитвена закуска във Вашингтон, организирана от президента на САЩ Барак Обама. Цветанов ще бъде придружаван от народния представител от ГЕРБ Пламен Нунев. За какво ще се молите с ОБАМАТА По време на посещението си в Съединените американски щати, заместник-председателят на ПП ГЕРБ ще проведе редица работни срещи, съобщиха от пресцентъра на партията.

За една закуска бие ли се толкова път?

Е, недей така, не следваш "правилната линия ". Нали Зелю Зелев се изказа само преди няколко месеца, че комунизма е много по-лош строй от фашизма ! Господ да го прости, дано му се изясни на онзи свят при кой строй са страдали повече хората !

При комунизма се страда и сега, жертвите десетократно повече и обикновено се избиват не чужди, а собствения си народ.

Всъщност фашизмът е далеч назад по брой на жертвите си от комунизма. Макар, че си приличат комунизмът е много, много по-зловещ.

ЕДНО ВРЕМЕ КОМУНИСТИТЕ СЕЧАХА НО И ЗАЛЕСЯВАХА ... А СЕГА ФАШИСТИТЕ САМО СЕКАТ ... ЗАТОВА И ПОРОИЩАТА :)) ... ТРЯБВА ДА СИ БАЯ ТЪП ДА НЕ НАПРАВИШ ТАЯ ВРЪЗКА :))

Заради това "залесяване" ти и другите комунисти фарирахте държавата и сега с цялата си нагласт искаш да го забравим. Не става още сме живи, преживелите кошмара на комунистическият "рай". Всъщност ти ми напомняш на един агент на ДС с прсевдоним "Еверест". Ти ли си?

Докато Безбожници са на върха и управляават,хубавите новини ще са рядкост!Българите се отрекоха от БОГ и благоговеят пред Брзбожници-Комунисти и техните слуги,които влизат в Църква за заблуда на масите!

Taka ще бъде, докато отричате Бога. Безбожието ви се случва, това е. замислете се.

СЕСТРО, АКО БЕШЕ БОЖИЯ РАБОТА , ТО ПОНЕ 75% ОТ АМЕРИКА ТРЯБВАШЕ ДА ПОГИНЕ КАТО СОДОМ И ГОМОР :)))

magit@abv.bg

хахаххаха браво !

ladycrystal@live.co.uk

Ми хамериката си погива. баш содом и гомор. че ти не го виждаш - е твой прублем просто. да се върнеме на балХарското безбожие. Да ви е слатко. Поискахте си го - получихте си го. Да не съм чула оплакване и циврене към Бога. Мрете! мрете куманисти!

В АМЕРИКА НАШИТЕ ПАНИРАТ ПУБЛИКАТА СЪС ЗНАМЕНИТАТА ФРАЗА: "РУСНАЦИТЕ ИДВАТ" ... А В БЪЛГАРИЯ С ДУМИЧКАТА "БЕДСТВИЯ" ...... ВСИЧКИ ИНЦИДЕНТИ ОПИСАНИ ПО-ГОРЕ СА ОТ НЕ-СЪОБРАЗЯВАНЕ СЪС ЗАКОНИТЕ НА ФИЗИКАТА ...

Ти си идиот! Кой ти вярва, че си в Детройд? Кой знае от кое затънтено леговище пишеш, за да изкараш някоя обезценена рубла!

Американците са виновни !!!

Както виждате - на България война не й трябва, нацията и тъй се самоизтребва

Ден на траур. Комунистически жертви заради вината си, че вкараха България в трета национална катастрофа. Какво се случва към днешна дата, отново и отново най-вече последните години? Тези хора са нов тип жертви ли? Демокрацията намери начин да убива и унищожава интелигентно ли? Питам, за 25 г. колко национални катастрофи имаме? Но това не е само катастрофа, това е самия АД !

какво направи за да го промениш???

magit@abv.bg

Нищо не съм направил. Честно, абсолютно нищо освен да пиша из форумите. В реалния живот гледам само себе си и семейството ми да са добре.

Всичко у Нас, Колега - Е една Арогантно-Нагла песньовка/частушка. ...Грозна. ... Обидна за Всеки Човек. ... Която Ни връткат 'наште'. ... Вече 70 години и нещо.

magit@abv.bg

Рано или късно, историята го е доказала, че и това кранче ще секне. Хората са като подпалки. Въпроса е кога отново ще драсне някой клечката.

Станалото - станало ! (Мигар Е възможно да върнем Времето назад ?!) ТА ! : - Можещи-и-Знаещи Хора ! - Нонстоп Разговор между Нас-Всички !! - Адекватно и Ефективно Управление ! И ! - Двустъпковата !!! (Няма-как да не Се Изправим.)

70 ГОДИНИ СТИГАТ!!! Дано с Желю Митев Желев, си отиде и "демокрацията" на олигарсите и мутрите. ИНАЧЕ?! Бедна ми е фантазията, за това което ще ни се случва, ако не се вразумим.

Напротив, с Жельо Желев си отидоха и последните честни хора в политиката. От тук нататък остават само крадците, мошениците и педалите.

Да бе, виж ми окото, корабчета плават ли? Желю призна СПЕЧЕЛЕНИТЕ ИЗБОРИ ОТ СДС в полза на БСП ... И СТАНА ПРЕЗИДЕНТ.

тъпите мутри, сега щяхме да сме съветска република Булгаристан. Именно защото бяха тъпи помляха руските банди (и те досега не искат тук) - това е едно от малкото свестни неща, които направиха българските комунистчета, докато си гонеха далаверата. И ако е беше случило нямаше да взимаш жълти (но мръсни) стотинки от другаря Путин :)

Toва е краят на Булгаристан. Няма спасение, всички ще измрем! Неверници, крадци, мошеници и овце!

Какви са тези апокалиптични обобщения?! Ден като ден, в който има страдания, смърт, но и нов живот, радост и любов! Подобни мрачни внушения са част от цялата програма за потискането на човека и отнемането на надеждите

Чакам "белият ден" за България, за да се върна. А, дано, ама, надали!

е то на готово всеки чака. тва, че не сме в бг не означава, нито, че сме скъсали връзката с нея, нито пък, че не вършим неща в нейна полза. некви хорица, чийто единствен критерий кое место ше наричат родина е годишният доход са жалки малки личности, които и 200 години да живея прощо ше консумират и никога няма да оставят нещо след себе си. аре со здраве.

Като всеки comunisto нищо не си разбрал, ама, нейсе. А, това, което сте "направили" и "правите" всички го виждат. И, страдат от него.

Тримата ,които накараха 2 екипа да рискуват живота си ,след като пренебрегнаха предупрежденията за лошо време ,да заплатят стойността на акцията и да бъдат съдени .Човек на 25-30 години не е малолетен ,за да е малоумен в простъпките си.

Ако нямат пари да платят - да ги пуснат за втори февруари срещу заплащане с консумация! Сигурен съм, че ще има много мераклии за платена мъжка ласка :))

След като са от пловдивско - малоумни са, ще ги освидетелстват и ще минат метър от плащането! На ПСС трябва да им се забрани да се занимават с хора от този район, камо ли да рискуват заради кухите тикви, пораснали в пловдивското поле! И да им се забрани да се женят извън района си! Да ги чака затвор, ако смеят да го направят! Ама малумни фелибета! Заради тях толкова хора щяха да загинат! Няма по-кухи хора от тези в Пловдивско! Няма! И мячат малоумно и нищо не им се разбира освен - олилеееее, ми сия ко станА?!

ти сериозна ли си ? преди да изпишеш несвързаните си мисли, можеше поне да се осведомиш, че спасителните акции винаги са за сметка на спасените или застрахователите им... куха офцо.

Няма по-кухи ли ? Има на 130 километра на запад. За мяченето - справка Варна...

Нееее! Нееееееееее! 1. Ти явно не си имала вземане-даване с хора от югозапада - това Петрич, това Сандански, това Благоевград ... Тъпи, нагли и агресивни! 2. А с помаци разправяла ли си се? Свръх тъпи и ограничени! Наивни и манипулируеми до безобразие! Ама да не са ти в къщата! Позволиш ли в семейството ти да влезе такъв - край! Рано или късно всички ще обуете шалвари и ще сложите забрадки! Ей това са най-гадните племена в България, от мен да знаеш!

Първи ако е бил черен, то втори февруари ще е кафяв ... и ще намирисва на л...а

Явно маите са се объркали, края на света като че ли ще да е 2015. И тръгва от България.

Продадоха държавата изрезаха горите съсипаха всичко за собствените си ненаситни смръдливи задници.

А 7 000 000 гледахте безучастно, някои даже помагаха и сега се тюхкате лицемерно!

Така е . ЗА съжаление малко хора мислят че толерирането на греха е не по-малък грях.

Гледайте по-бодро. Идва следващият ден. А и днес не е толкова черен, трима малоумници в Рила, намерени, нито един от спасителите не е загинал. Утре е 2 февруари, много ще си намерят щастието ;-)

Това "опорна точка" ли е от Еврогейския?

Ден за траур за България. Тя умира.

Трагедия- Бог да ги прости загиналите и бързо оздравяване на пострадалите! Оправия не се вижда- пълна незаинтересуванност и от страната на компетентните органи, и на хората по местата, безхаберие, замърсяване, масовата сеч и кражби на пари, предназначени за оправяне на проблемите, няма нито воля, нито сили за решаване на каквито и да било проблеми в държавата, разруха, съсипия, скръб.

Нали включваш и себе си - или само ти си идеален?!

Къде написах, че не включвам себе си?!

Подигравка с историята беше да се обявява днешният ден за ден на национален траур.

защо?

не знам, но в светска Турция имаше национален траур по повод кончината на краля на С. Арабия, както навремето в БГ , когато почина Брежнев

И природата е вече против тези изроди, които ни поробват и "управляват", крадат без мярка продават ни здравето, съдбите и душите. Жалко ,че бедният народ плаща грехове. Може би той трябва да се вдигне срещу тираните както е ставало винаги в историята. Защо са умни хора а не знаят, че на света не остават никога неплатени сметки ?

И още ще плаща! Нали гледаше безучасно, често помагаше на крадците и много често им завиждаше!

Защо го обявихте предварително да ден на траур? Беше ли нужно? Трябваше ли? Дали?

Има някакъв краен мазохизъм българите да си причиняват най-лошото: народът е казъл- не дърпай дявола за опашката! Къде са тръгнали тия малоумници в това време- на какво разчитат, на големия си късмет или на максимата- "на мен няма да ми се случи'?!Отделно, ти който четеш тия редове- уважи ли деня на траур с нужното смирение, уважение, покаяние, почит....?