Потискащо 111-то място за България

В България има кампании за оклеветяване - и те са водени включително от държавната власт, казва Кристиан Мир от "Репортери без граници"

Обратно в новината

Коментари - Потискащо 111-то място за България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коригирайте си заглавието...

Ние се гордеем , с отрицателните прояви в Бг , защото правим всичко обратно !

,,...Неофициално обаче нещата са по-различни. Всъщност става ясно, че американците стават ортаци в медийния монопол. По ирония сделката съвпадна с новината, че България се е сринала на 111-о място по свобода на медиите в класацията на ,,Репортери без граници“. Последни сме на Балканите, дори Македония ни изпреварва. ,,Основната причина е Пеевски“, констатира организацията. Но нищо, ,,Ню имидж“ ще оправи работата. Едно оглушително мълчание съпровожда всичките тези процеси. То е на ,,борците срещу модела КОЙ“. Разсейват се кой точно влиза в съдружие с Пеевски, кой крепи ,,българската стабилност..,,,???

БГ журналисти, не ви ли е срам,че сте на 111 място пред ЦАР,и след Боливия по свобода на словото

А теб не те ли е срам, че сме на 111 място? И ако те е срам бъди активен. Като някой почне да ти обяснява каква поредна клевета е прочел във вестника, в интернет или е видял по телевизията го сгълчай, накарай го да се чувства неудобно, че разпространява такива. А не да почнете да се успокоявате, че то е ясно, че само престъпниците успяват у нас. Клеветите вървят ЗАЩОТО ИМ ОБРЪЩАТЕ ВНИМАНИЕ.

Трябва да си луд за да искаш да си известен у нас. Независимо с какво - дали с политика, дали с бизнес , дали със спортни успехи. Няма българин, който да е постигнал успех и да не е бил оклеветен. Някой хора така здраво стискат властта, че искат всеки един потенциален конкурент да бъде смазан още в зародиш. Стигат до там, че единствените спортисти , познати по света, които настина са звезди биват окалвани. Григор Димитров и Димитър Бербатов ги правят на пух и прах в медиите. Само се чака да направят и най-малката грешка и се почва. Чакате да дойде някой поитик честен, справедлив, а бе напрво светец - ами мазохистите са малко. Кой е луд да се постави в ситуация в която всеки ден ще чете глупости по свой адрес? Чудите се защо няма успели български бизнесмени - в смисъл успели ама не заради политическите си връзки и обществените си поръчки - ами крият се бе хора. Крият се, не искат да ки оклават, не искат да ги рекетират. Ще излезе в някое предаване и след това ще види какви ли не глупости за себе си. ЗАЩОТО ИЗВЕСТНИТЕ И УСПЕЛИТЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ ОПАСНОСТ ЗА ВЛАСТТА.

Ich da ne vi puka!! Tova sa "LAZCI BEZ GRANICI! S BEZGRANICHNI LAZI" V Sverige vladee cenzura kato u nas prez 50 godini na minalia vek po stalinovo vreme

Както и да ви заблуждава Борисов идругит че България е отличник истината излиза наяве.

Е да, ама нямаме дългове.Радост голяма за мента. Обява:Продавам "Държава без дългове и без Население"-бб

Преди една седмица вероятно бих се зачудил в какво точно се изразява липсата на свобода на словото в България. Сега вече знам. Само преди 2 дена бяха изтрити в този сайт няколко мои смислени коментара. Вярно че бяха критични, но тази критичност би била от полза за критикуваните, за да се коригират. Сега тези потенциални критикувани ще останат самонадеяно доволни.

Съдейки по написаното и казаното от телевизионерите и списвачите, същите се държат така, сякаш това не се отнася за тях. Неуважаеми господа, ВИЕ Е СТЕ ВИНОВНИ за това. Съгласен съм, че е по-лесно и много по изгодно да се вземат едни парички и да се следва правилната партийна линия, но не се дръжте така, сякаш това не се отнася за вас!

ПоДтискаща е неграмотността на журналистите в ДИР-а !!!

Неграмотни но и страшно зависими !

Дир-а е допринесъл поне с 15 места, за да сме толкова назад.

Гоод морниниг МУТРИЛЕНД.................

С една дума медията е подвластна на правителството. Никакво камъче не може да се подхвърли за Борисов, а защо тогава има вицове за него. Нее много двусмислена класация.

Ние сме по руски модел - всички медии са на властта. Дир.бг не прави изключение - червените очорки от Москва се ретранслират с пълна сила.

Ние сме ТВЪРДО по западен модел медии! Ако ние сме под руски модел, тогва СНН ББС и др. западни медии са ЗАДМИНАЛИ и руския модел. Там са само манипулации и неистини - и Тръмпчо го каза и се възмущава многократно!

Гледайте позитивната страна на нещата.Три единици- Три първи места за България !

стига сте плакали! Водещите новините по Нова и БТВ взимат от 7000 лева и нагоре заплати, манипулират общественото мнение и пак недоволни! Ай сектир!

А кой е този Кристиан Мир, който не съм и чувал, че ме го давате за капацитет. Какво работи той, че му давате платформа за изява. Това е то пропаганда-някой си бай Мир, да ми обяснява колко съм африканец. Ай сиктир-бай Мир!... сетете се за друга рима

Браво, колега. Благодаря Ви за коментара - точно на място :))) Ай сиктир, бай Мир :D

Престъпникът и дебелак Пеевски държи 80% от медиите вместо да търка наровете в затвора, парадокс!

80% от медиите ваят образа на Евромъжа. ШПИГЕЛ-ът е неразрушим.

Смятам, че 111-тото място е по-високо от реалната действителност. Всяка медия в България сега, когато се опълчи срещу шайката на Борисов я очаква съдбата на Би Ай Ти. Намира се удобен бизнесмен, който купува неудобната телевизия и я превръща в манджа тип орел с ориз. С фалшименто реформи пък други медии побъркват досегашните си читатели и зрители, но трупат точки пред Властелина на Балканите и спокойствие поне докато той е на власт.