Построеното от България в Скопие копие на Софийския цирк изгоря 41 г. след оригинала у нас

Ремонтът на Универсалната зала започна преди месец, след като бяха приключени процедурите по прехвърляне на ангажимента от общината към Министерството на културата на Северна Македония

Обратно в новината

Коментари - Построеното от България в Скопие копие на Софийския цирк изгоря 41 г. след оригинала у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Работата е сосема едноставна, се што е бугарско не може и нема да може да успее во Македонија тоа така било и така ке остане.

Съпоставяйки темата и съдържанието на коментарите по-долу ясно се забелязва, че мнозинството от авторите са за психиатрично заведение. Да се надяваме, че това са само 1-2 душевно болни с много профили. В противен случай имаме национален проблем с психическото здраве.

а нещо по темата да споделиш??

1962г България фалира, налага се да сменят парите! което явно не е попречило на комунделите да построят това нещо в югославия, която беше в пъти по добре от нас!

България е фалирала сега бе кретен,не тогава.

бвп на България днес 90 350 000 000 доларес! 4 300 000 жилища 4 700 000 автомобила 65 000 000 000 лв блогове в банките, и още толкова в дюшеците! 4 000 000 българи пътуват и почиват годишно в чужбина!

Пътуването си прав но за другото нада ли.Не помня 1962 защото съм роден след но си спомням хляба по 20стотинки.А ако имаше доларес можеше да си купиш за 10 000 горе долу добра панелка в София.Казвам не мери парите като количество сега и тогава.Инфлацията се е е… мамата.

сърборуслямски дебили ако някой от нашите политици ги пусне в ЕС да имат право на вето срещу нас... ще е абсолютен предател... докато не изчистят антибългаризма и българите да влязат в политиката а не само сърборуски мекерета и албанци... никакво пускане....

30 години Македония - 30 години цирк

Да се доразрушат останките и на нейно място да се вдигне 100 метров паметник от гипскартон и пенополиуретн на Александър Велики. Даже 200 метров! Даже два!

Мангал или Маке? Кое е по-лошото?

бугарин татарин е

татарин отколкото хермафродит-безродник

Абе не им е лесно и на тях... Прост човек и силен ветър спиране немат...

копието изобщо не прилича на парламента в София!

у нас в парламента най-големия цирк в София става

Да благодарим на сръбските, руските и родните комунисти за създаването на тази проклета изкуствена държава, която вече 80 години ни се подиграва и плюе право в лицето.

на Сталин

Точно и вчера имаше статии в техни медии, че 35 държави са я строили и нито дума за България. Неблагодарни еничари.

Интересно че това напрежение се създава от медиите на посолството....наш съюзник...

Е нема проблем, сега като е изгоряла - ще кажат че бугарска и затова така. Бати безродникците, измекяри сръбски. Кучета, които са бити като малки и са назлобени. Назлобени пинчерчета - на кого му пука от тях. Вярно, че сме от едно котило, но след като са озлобени природата сама си знае работата. Който е имал късмет е избягал в България още преди 100 години. Останалите са били смлени и мозъците им промити. Връщане няма - зомбита са.