Коментари - Пострадалият при сблъсъците в Габрово оператор: Удари ме жандармерист с палка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде са полицията и жандармерията когато циганите крадат,бият и убиват?

Жандармерията изобщо не е виновна. Вършат си работата, какво да правят !? Не е там проблемът, не го измествайте !!!

Журналисти,не политизирайте ситуацията.

Така бие най-злата джендер мерия - джендерметата от СентроПерник.

Дай тон за песен. Одата изпълняват Веселин Маринов и интегриращ се сборен цигански хор.

Ударен е в гръб, но е видял, че е жандармерист с палка. :) Същият (към когото е бил с гръб) е ударил и жена. И оттук излиза, че жият журналисти и МАЙКИ! Как е разбрал, че жената е майка? Или просто журналистически манипулации? Пише че има наранявания по главата и веждата, но по гърба, където са го ударили с палката - не. Да не е като оня, на "Господари на ефира"? Нищо против гората в Габрово и това, което правят, но е тъпо разни пишман журналяги, неизвестни никому, да се правят на герои.

защо го издържаме тоя башибузук трябва да спрем да плащаме данъци това е решението

Радио ТВ 999 -на живо показват събитията в Габрово .В Габрово е нямало цигански квартали, но в последните 4,5 години някой е почнал да пълни Габрово с цигани Жителите на Габрово нямат проблеми с цигани ,които са си местни и са малко и ги уважават ,но имат проблеми с тия придошлите .За по вече информация в статията "Оператор на 999 пострада при сблъсъците между жандармерия и протестиращи в Габрово"-има видеа на живо на ТВ999 и изказване на хората.

До колкото разбирам са го били законно и демократично, какво писка толкова. Това да не му е някоя бандитска държава от третият свят. Тук бандитизмът е законен на всички етажи на властта и затова си има ред при грабежа над населението.

Допусна се една сериозна грешка при събарянето на циганските коптори - обитателите им трябваше само да са си вътре!

Е бе вие да не искате да бият циганите че после цял свят да ревне срещу нас. Пребили няколко българи. Голяма работа. Ако не ги беше била жандармерията щяха да ги бият циганите. Все тази.

Циганите са гео-политическо оръжие, което бързо, ефективно, евтино и най-вече безшумно унищожава българския етнос. Тези, които не са убити по улиците напускат масово страната. Резултата е един и същ – българите изчезват. Избягалите ги чака тежката съдба на емигранта, а децата и внуците им вече няма да се наричат Българи. Останалите се планира да умрем по улиците с брадва, тесла или камък в главата. Затова съдебната система не осъжда цигани и неграмотни турци-убийци с фалшиви книжки, затова се пускат постоянно от затворите нови и нови мангали-рецедивисти. На новите поробители им е нужна ефективна, евтина и безшумна военна сила за да изпълни най-сетне Окончателното Решение на българския въпрос. Най-гениалното на тази тактика е, че се върши напълно открито. Когато новите поробители контролират медиите всичко може да се извърти и представи по нужния начин – „битов конфликт“, „напрежение“, „сблъсъци“, „спречкване пред дискотека“ – както им е угодно. Никой няма да ти каже от синия екран – „Българино, ние те изличаваме от лицето на земята“.

Stan Stan

Да, има истина в тези думи. Уви !

Е... не виждате ли, че тия защитават циганите... Честито !

Да се радва момчето, че го праща да отразява джандармерията. Най-много някоя палка да изяде и да му счупят камерата. Ама я си помислете какво е на тези, които разкриват корупция за милиарди? Толкова роми има в тая държава, щъкат навсякъде, все ще се засекат и ... Да би мирно седяло, би си живяло.

Деееа и робското ви племе!

Да запява песента за нашата полиция. На два гласа

ами ще те удря, кво прайш там да се блъскаш и ти с тия селяндури? Има си закони в тая страна, дай всеки да протестира и нарушава реда за подобни глупости..

Ех, как бих те блъснал и тебе уроде гербаджийски!

Ти сигурно като влезеш в тоалетната и проверяваш за гербаджии да няма скрити някъде, а?

Къде е Пунта марата

Пунта Марата се вре сред Меркел, Мей и Макрон, а те не могат да го понасят.

Ще те удари ами, като не си циганин.

Ами то сме я стигнали Германия, значи. Там така напоследък побийват тези, дето не им харесват бежанците.

Еми Стефанов, какво да ти кажа - ако се беше родил циганин, нямаше да те бият, а само да те пазят...

Апартаменгейт....Циганигейт..........Борисовгейт....НО ВСИЧКО Е ТОЧНО

И със 3 камери да беше снимал ,след като не си ц-иганин няма милост за теб. Не си от уважавания тъмно зелен електорат.Вчера питах Габровци, днес го правя отново.Къщите за които всички медии тръбяха че имало" погром" ц-игански ли са или някакви изоставени постройки на бивш завод ,които ц-иганите са обсебили,както правят обикновенно .

Репортерът да внимава, че може да бъде изнасилен и зверски убит от случайно преминаващ пиян ром.

Ние сме ДЕМОКРАТИЧНА държава а не дивия запад, преди 200г. когато правосъдие е раздавал съдиятя ЛИНЧ???

Демокрацията е средство, а не самоцел, мърльо. Не на нас тия!

А това демократична държава, значи ли че сме хаос? Като не сме в Дивия запад, я да проверим колко от къщите на мангалите са законни. Колко плащат ток и вода. В една демократична държава, такова нещо не би трябвало да има. В законна държава циганите не биха допускани да убиват, да крадат и трепят българите. Без държавата да предприема мерки. А тук държава няма, полиция има, само да си получават заплатите. Нищо не забравяме, а добре виждаме. А иди се гръмни. Ако не можеш, ще ти помогнем.

Оли, в градовете в дивия запад почти е нямало убийства и грабежи, за разлика от времето след като ги "цивилизоват и демократизират". Разликата е, че винаги пресдтъпниците са наказвани, а не да ги пускат да извършват нови престъпления. п.п. това което показват по филните за "дивия" запад са пълни измислици.

Каква "демокрация" бе, лавак?! Това се нарича Олигархична Партокрация на Монополите, неграмотнико. Вече 30 години. Демокрация в България няма. Демокрация е там, където избягаха българчетата.

Има причина да се бият репортерите а не циганите - ЦИГАНИТЕ НИКОГА НЕ ПИШАТ ЗА АПАРТАМЕНТИ

мога даповярвам че има хора които милят по комунизма където като офце бяхме затворени и нашите деца ни стреляха по границите по същия начин каакто сега деца бият по заповед ... корена е същата клика която изяжда България от над 70 години....

Я не изпростявай! Хората искат само паразитите във властта да вършат това, за което им се плаща или да вървят на майната си!!

Можеш, можеш. Просто времето на балъците от 90-те свърши. И като сравним комунизма с тия 30 години демокрация, сравнението е определено в полза на комунизма. Да ти го разбием по параметри ако искаш и сам да сравниш. Де гиди тарикатче селско, умреха абдалите.

В САЩ при неизпълнение на заповед на полицай, или агент на ФБР се стреля и убива.

То в САЩ и за укриване на доходи и данъци се лежи в затвора... та, ако ще се сравняваме с тях, да почнем от законите и правосъдието им, а;)

И за кражби и за злоупотреби с власт също. И на първо място!

Това не е вярно. Стрелят предимно в гетата срещу тамошните социални, а от там идва високия процент на застреляни цветнокожи. Иначе ползват предимно тейзър, ако някой превъзбуден ДАНЪКОПЛАТЕЦ не спазва разпорежданията. Не говорим за екстремни случки с масови убиици и прочие.

В коя друга държава жандармерията пази престъпниците и бие репортери? Ами утре те може да стоят пред къщата, докато ц?иганите крадат вътре, биат,изнасилват.

И ние можеме да биеме, Дончев. Аз съм служил 2 години и 4 месеца и там ме учиха да се бия. И да убиваме ни учиха. А ние сме цял Народ!

Така е! Нашето поколение вие мамицата му е/ахте! Зад нас гнусотия, пред нас мизерия! Защо да ви цепиме басма?!

Когато се служеше 2 години населението във възраст 18-48 беше сигурно 5 милиона, а днес е общо 6,5 милиона от тях 1,5 цигани, 2 пенсионери, около 1,5 емигрирали завинаги и кво правим. Къде тоя цял народ братле, че не ми е ясно. Цели области са на 90% обезлюдени, а по селските площади само цигани, ако решиш да минеш през северозапада.

Все още сме достатъчно за ТАЗИ цел.

До колкото ми е известно, в Италия, а май и във Франция, мангалите нямат гражданство на тези държави. Те са никои там. Имат ограничени места, където да отсядат и ограничено време, за да остават на това място. Не им се плащат никакви социални помощи. Защо у нас мангалите трябва да имат българско гражданство. Не е нужно. Като начало трябва да почне да се отнема от крадците, биячите. Турците едно време са ги докарали, да си ги приберат обратно.

Как да не е нужно? Ами кой ще гласува за тези партии среюу три кебапчета и 20 лева???

И в Италия и във Франция всеки роден в границите на държавата има съответното гражданство, независимо дали е мангал, инидианец или космонавт. Дори дете от родители, нямащи съответното гражданство придобива такова, щом е родено в пределите на държавата. Както е във всички останали европейски държави.

Да благодарим на нашите доблестни български синове, които пазят циганите и им помагат в побоищата над българите. Да благодарим и на тези, които са ги изпратили с тази задача. И да си спомним и да припомним на ГЕРБ, че идват скоро местни избори. Храни куче да те лае. Това може да се каже за тия момчета. Даваме им от нашите пари да ни пазят, а не да ни бият. А да пазят крадците и убийците. Има нещо изключително сбъркано в системата МВР. Логиката им нещо тотално е изкривена. Те явно вече не функционират като защитници на закона и българите. А вече функционират като класически репресивен апарат. Както действат репресивните органи на диктатура. А самите политици, те са си изначално сбъркани. Такова импотентно правителство рядко се наблюдава. Шайка мангали да правят на луди цяла държава с българи. Ама такива са инструктажите на Цветанов в САЩ, да си отглеждаме мангалските крадци и убийци.

И ние можеме да биеме, Дончев. Аз съм служил 2 години и 4 месеца и там ме учиха да се бия. И да убиваме са ни учили. А ние сме цял Народ!

Иде време разделно. И аз НЕ СЪМ от страната на Борисов, Цветанов и Дончев. Въпреки, че съм бивш СДС-ар, враговете на моите врагове могат да ми станат приятели.

Хвала на такъва джендърмерия!

"Значи жандармеристите бият журналисти и майки - така излиза" Защо е там онзи гологлавият - да защити гласоподавателите си ако беше за друго да е дошъл преди това ама идва сега . Полицията винаги действа по заповед - кой даде заповедта да се бие без да се гледа -виновен или не .

излиза на яве - лъсна как комунистичексите уроди предатели са пордали майка ис и майк България... техните роди са уредени отдавна извън България НО НА ЗАПАД .... сами сме... настана време разделно... всеки да вземе стран и бог да ни е на помощ...

Към началниците на МВР: Значи по малките населени места, където вилнеят циганите и пребиват и убиват българи, ни полицая, ни жандарми. Като отидат в циганските махали бият униформените като тупани, а сега с палките налагат протестиращите българи. Не ви е срам!!!

По време на комунизма щяха да бият циганите, сега бият българския народ.

Бият данъкоплатците. Имат ни за добитък!

си неук... и тогава циганите бяха толерирани... просто не знаеш

Колко толерирани бяха не знам, но със сигурност ги караха да ходят на училище, служеха в строителни войски, ходеха на работа и спазваха законите. Такова чудо като сега никога НЕ Е БИЛО.

Защо не мога да се отърва от усещането, че тази власт е част от един по-голям план за геноцид над българите!?

"информатори"дали са заснели замерящите с камъни закачулени провокатори или умишлено се навряха на линията на сблъсъците за да пречат на правоохранителните органи ? Дежа вю!

Айде като не знаеш за какво става на въпрос си мълчи! Защото за разлика от ей такива като теб, които само могат да си чешат езика пред екрана, ние най-реално действаме според убежденията си!

Видяхате ли сега кой ле биате. Нас ни пазат от европа и от софиа бе български смешници.

Това го пишете на гърба на лицемера Дончев, предишния кмет на Габрово, избран с гласовете на циганите!

поклон пред габровци - много се радвам че имамприятели от града ви !

път кремълските комунистически уорди не познаха как даприкрията кражбите - габровци евала...

"Има пострадали протестиращи от приятелски огън – хвърлени камъни и бомбички. Това каза на брифинг за размириците в Габрово вицепремиерът Томислав Дончев." Дончев, сега тези конкретно хора и тях ли за пострадали от "приятелски огън" да ги броим - щото нали данъкоплатците един вид сме приятели на жандармите - като им плащаме заплатите няма как да сме им врагове! Дончев, не е добре да хапеш ръката, която те храни!

Тоя пес Дончев, като и Цветанов си мисли, че нищо не можем да докажеме и че всичко било законно. Дончев, не бъди толко сигурен. Тайното ще стане явно! Така пише в Библията.

Даа, хубава тема за международният обмен. - в България "...жандармеристите бият журналисти и майки "

Спокойствие, спи народе, докато те довършат окончателно!

Е нормално щом не са се осмелили да набият еликторато от маалата, то поне Бьлгарите да набият, та да не са били пьт напразно я. Леле по антинародна полиция и власт не може да се намери и да сме имали..

На това му се викат фашизирани и тъпи простаци в услуга на корумпирано, бандитско управлвние. Това го нямаше по соц. времето, против което бившите партиици и превратаджии (сегашните "демократи" и управляващи) лаят. Това може да се сравни само с жандармерията по царско време, когато са рязали главите на партизаните. Не очаквах, че в днешно време, когато някои претендират, че живеем в демокрация може да се случат такива гадории. Явно е, че тия са готови за мизерните си заплати да отрепат майка си и баща си.

Гражданин с оръжие в ръка по днешните закони е терорист. Та излиза че партизаните са били терористи.

Правилно, обаче има една тънкост. Другарите като вземат властта, гражданите с оръжие в ръка стават борци за свобода като Левски и Ботев, и провеждат справедлив Народен съд.

Джендърмерия?

За жалост габровци може и да не знаят за този случай май са им изключили интернета.