Коментари - Радев: Спасяването на евреите е от най-светлите постижения | Днес.dir.bg

Радев: Спасяването на евреите е от най-светлите постижения

Спасяването на българските евреи преди 75 години е един безпрецедентен акт.

Обратно в новината

Коментари - Радев: Спасяването на евреите е от най-светлите постижения | Днес.dir.bg

Коментари

ТОЗИ МУХЛЬО НЯМА ЛИ ДА НАПРАВИ ПОНЕ ЖАЛЪК ОПИТ ДА ЗАЩИТИ ДОСТОЙНСТВОТО СИ ОТ РУСКИТЕ ДЖАГАЛИ ИЛИ ЩЕ ИМ Е ПОДЛОГА ДО КРАЙ?????

kakvo kaza patriarh kiro po vaprosa - da niama posle pak nabivane na kan4eto?

Там, ни е грешката.

какво светло постижение е обаче евреинът Спилбърг направи филм за това как германеца Шиндлер, а не българите, ги е спасил!

Г-н Президента,да намери време да влиза в Нета,ако не той....многобройните му ,,съветници" и да отчита мнението,отношението на Народа към проблеми и теми, по които прави изявления ! В определени случаи,като този,мнението НИ се ...разминава...дори при нас,ГЛАСУВАЛИ ВИ...ДОВЕРИЕ ! А,за ,,РЕВЕРАНСИТЕ" на Йотова ....просто НЯМАМ ДУМИ ! ,,СЪВЕТНИЦИТЕ"....СЪВЕТНИЦИТЕ" ВИ....те май нещо не са читави! !

напротив наи зли са бг евреите и техните потомци не спират да плуят бг. сещат се за македония която не е била под нашаконтрол шефа на шалом даже споменна в интервю как на евреин му изнесли пияното-ужяс и се чудат каква марсотия да изкарат за благодарност и в форума е пално с такива благорарници-евреиски критици

граматиката и правописа не са ваша сила, но анализът Ви ми хареса

След като вице президентката коленичи, а президента бе наруган, сега изявлението за спасяване на евреите е като скимтене след руски побой. Спасяването на евреите е акт на човечност, който не се признава подобаващо, защото ги е страх да не им поискаме пари или да не би да сметнат, че са ни задължени с нещо. Даже вече ме е срам като продължаваме да го повтаряме, а отсреща никой не се обади поне веднъж дори да каже: "Така е, чухме ви"

много фашисто=комунисти в чата!!! срамота е !няма ли ДАНС? трябва по някакъв начин да ги спрете.

Радев си има нова фенка..силви вартан

Тоя колкото повече говори толкова по-прост разбираш че е.

Момчета и момичета, не се карайте и не се нападайте. Всички гребем в една лодка. В България има страхотни лекари палестинци, професори евреи, културни дейци и прочее. И това са все нормални и скромни хора. Не бива да поставяме нито едните, нито другите под общ знаменател. НО!!! Под общ знаменател може да се поставя политиката на определени държави, и за това долу казах, че за първата част Президентът е прав, но за прекомерните ласкателства към Израел - определено е залитнал в повече! Управляващите на тази държава се стремят всячески да прогонят местното население, и за да не бият на очи го правят систематично и бавно. Уж са "цивилизацията" а се държат като зли гении. Направили са сериозни лобита във всяка една държава, но единствените които подкрепят апъртейда им са Съединените щати, Гватемала, Хондурас, Того, Маршаловите острови, Микронезия, Науру и Палау. Като последните са с такова мнение поради натиск от САЩ за спиране на помощите им. Е, разбира се, и самите Израел се подкрепят. Единственото, което не осъзнават е, че единственото сигурно нещо е промяната. С такова отношение към останалите няма на кого да се сърдят, че са вечно гонени. Но ... пак казвам, нека не слагаме всички хора под общ знаменател. Надали и патронът им, покойния Алберт Айнщайн би се зарадвал да види що творят синовете давидови в момента, както и голяма част от нормалните хора с нормалните проблеми! А за огромно съжаление, когато дойде часът за разплата, тогава няма да бъдат наказани основателите и поддръжниците на ционизма, а нормалния човек! Дано им дойде акъла в главата, защото в противен случай Хитлер ще им се стори като пеленаче и отново ще имат почва да мърморят за още век-два!

ЖАД ЗЕЕВИ Е БРАТ НА ГАЛ ГАДОТ

Радев нещо е превъртял. Какъв е тоя неочакван изблик на обич към гробокопачите на България?! Ние им спасихме 50 хиляди, а те за благодарност досега ни заличиха 2 милиона читави българи и увеличиха паразитите-мангали двойно!

е това е маитап! спасили сме 50 000! а това е трагедия! убиха 2 милиона, продължават да убиват и няма спасител и спасение! що така, бе, а?

Все изтъкват че Борис Кобурга, съюзника на Хитлер бил спасил българските евреи, та по този повод да питам - а какво стана с евреите от Беломорска Тракия и Западните покрайнини - нали тези територии тогава са били под българска юрисдикция и върховен глава е бил Боре Кобурга ? Ко стана с тези евреи ?

Хитлер му е дал да избира или всички или само само евреите от Тракия и покрайнините да бъдат депортирани.

така ли ? ти беше там и ги слуша ли кво си говорят ? а за мадами , коли и футбол казаха ли си нещо ?

Защо е тази всеобща истерия за тези еврей?!А колко хиляди за загинали в тази проклета втора световна война!Тази масово промиване на мозъци и защо само тази нация,държава без корен -Израел,ни я натиквате в носа всеки път!?Колко много хиляди са загинали ,какво да кажем за тях?Сигурно ще ми изтриете коментара,но не и това,което мисля и сигурно не само аз?!

а нас кой ще ни спаси тези евреи са във всяко финансово министерство на страната ни и ни ядат като плъхове горкия български народ кучетат да ги ядат а ние само със историятя ще живеве какво ме дреме през1878г какво е станало като се прибера вкъщи жената и децата искат ядене а не историята от 1878г или втората световна война историята е за богатите хора

Та колко финансови министерства има в България?

Защо има улици, Болници, паркове на името на престъпна монархофашистка фамилия? Какви евреи са спасени? я пак? влаковете с а били натоварени и поради взривяване на линиите се забавят много, после идва Съветската армия.. А ? чорапа радев американско мекере и турски слуга трябва да бъде игнориран!

Дурачок, гледай си кочината.

Дори някои руски коментатори нарекоха Радев "страхлива марионетка назначена от Кремъл". Мижитурката дори няма кураж да се защити от нападките и обидите.

Отвратително е да се гледа това всеобщо, перманентно политическо дупене пред еврейското лоби. Евреите кога ще се похвалят кого са спасили, както и кого и колко народ са продали? Безрезервна пошлост.

Един лекар евреин е спасил дядо ми. Но никога не се е хвалил за това. Такива са.

Как го е спасил, като му е дал пари за лекарства на заем с подходяща лихва? Напиши им имената на дядо ти и лекаря, да ги споменаваме. Напиши ни и датата на спасението, инак само доказваш, че това са само внушения и фалшиви новини. Такива сте си вие. Джендърите.

един сръбски приятел твърди,че там не са позволявали на евреите да си правят синагоги ,което много ме учуди ,но предизвиква моето високо уважение към сръбския народ !

По тази логика не само стокхолмският синдром е велико постижение, но и самоубийството.

аве селяк това е най голямата глупост която са направили нашенци да спасяват едни евреи от чистката на други евреи.....и преди и сега това си е вътрешна еврейска работа и вендета за това от части сега сме оставени на самотек

Ама толкова светло, че не го понасям чак!!!

Наистина това е едно велико християнско дело и дело на милосърдие, което Господ е отредил на българския народ , който е използван за спасението на хиляди израелтяни. Чуствам се радостен и благословен от Господ, че съм част от този християнски народ - българският народ , който е за пример пред целия свят и , чието дело стои праведно и свято в Божиите очи.

Евреите НЕ са никакви за БЪлгария. Арменците бяха приятели, докато бяха част от Русия. КОйто е спасяван, ако е благодарен, нека праща пари и стоки в България... И стига с тия спасявания. Спасителите на плажа и Планинските спасители също спасяват хора.Това им е работата...Четох че Радев искал да дава гражданство на сърби спасили Българи в Сърбия при катастрофа. Може да им даде някакъв държавен Орден. НО никога- граждаство. Гражданството е за Българите и хора с Български произход, които гласуваме. Иначе, Радев става предател, продаващ България.

ужассс,гласувал съм за президент ,който се мазни на тия ,които ни презират повече и от гоите .никога повече за кипаджия ! остава ми да се оплача на арменския поп !

разбира се излиза че хуманния жест е глупост следа като наши елитни евреи критикуват навсякаде бг, израел можреше да направи хуманен жест ка мизеруваща бг . , която има нужда от спасение -младите евреи се правят на бг, но при тях е затворено за нас с изклучение на руснаците които стават евреи на тумби хванати от улицата на тумби стават евреиив ашкеназе синагогите си е руска идиля -да младите евреи в бг ни мразат но не се изселват зачтото знаят там как е =-всимаи,използваи,манипулираи

А, Господин Президент, кой ще спаси Българите? Ето това сега требва да е въпросът!

Радев да не се опитва да печели симпатии. Точно неговата партия вкара в затвора спасителя на българските евреи за антисемитизъм.

ЗАЩО ДНЕС НЯМА СВОБОДЕН ЧОВЕК, ЗАЩО ДНЕС НЯМА СВОБОДНИ ЖИВОТНИ Чрез технологията и науката човекът е станал ИЗКЛЮЧИТЕЛНО продуктивен, но съзидателността му ИЗЧЕЗНА. Кой се интересува от творчество. То е скъпо, отнема твърде МНОГО време. Когато колите МОГАТ да се произвеждат на конвейер. Заводите произвеждат коли, по кола на минута, тези коли непрекъснато се движат на конвейер, една по една, всички СЪВСЕМ еднакви - кой го интересува уникалността. Творческият човек вече НЕ се цени на пазара. Производителният човек е ценен, а РАЗЛИКАТА между единия и другия е ОГРОМНА. Производителният човек е САМО техник, творческият човек е гений. Ето защо ДНЕС гении НЯМА, а има САМО едно: човек - стока, човек - шаблон, човек - копие и НИЩО друго. ДНЕС има само едно, а то е човек - БИОРОБОТ. Днес почти НЕ останаха СВОБОДНИ хора, даже почти НЕ останаха и СВОБОДНИ животни, ВСИЧКИ те бяха УНИЩОЖЕНИ или ЗАРОБЕНИ от ТАЗИ уж и твоя цивилизация. Моля Ви, запомнете добре това, тази цивилизация НЕ е ТВОЯ, а на алчни с болни мозъци ШЕПА представителни политици и духовници - ЛИДЕРИ, представителна "демокрация" като: фашизъм (открита диктатура), социализъм (открита диктатура) и капитализъм (скрит зад думите: "свобода" и "демокрация" - скрита диктатура). Те Ви ЗАРОБИХА или УНИЩОЖИХА, те създадоха ТОВА, което сте Вие ДНЕС, просто един БИОРОБОТ (роб - стока - предмет) в техните ръце и нищо друго.

а по света благодарение на наште благодарни евреи например в синагогите изобщо не знаят за спасяване в бг, но всички са признателни на холандия кадето евреите са плащали за спасявване

Нали бяха руснаците спасили евреите. Путин ми го каза.

В първата част на изявлението си е прав. И аз се гордея с това, че сме спасили българи ... да, българи!!! Защото щом живееш в България си българин, точка по въпроса. Вероизповеданието е нещо различно, който е мюсюлманин и мрази България - пич - бохчата и надолу, но знай, че много като теб ги пратиха на война ПКК и върнаха само снимките им през голямата екскурзия. Ако си евреин и не ти харесва тук - ами бягай си в Израел да се криеш в бомбоубежищата след поредната атака на Хамас. Въпреки непрестанните опити за нихилизиране на българския народ смятам, че сме в челните редици на държавите, грижещи се за своите поданици по един човешки начин. Да, немотия е, да, държавата изпрати ... не ... изгони младите си и кадърни хора на вън, но ... трябва да сме на ясно, че платихме огромен данък за това, че бяхме на грешната страна в студената война. Платихме още по-суров данък за това, че влязохме в ЕС. Но ... оцеляхме! Всички ние, българите от всякакъв произход. Колкото до Израел ... дори и нашите журналисти индиректно показват презрението си към този тъжен епизод от човешката история, наречен Израел. Забелязали ли сте, че навсякъде я наричат "Държавата Израел"? За коя друга държава се пише така? Та това е лек повод за размисъл. Колкото и да си можещ, интелигентен и разумен в това да се заселиш там, където не си желан и с години да прилагаш геноцид над местните народи ... това показва що за индивид си. Фактът, че от 20 милиона евреи само 6 са в Израел е показателен. Та за това и нашия Президент се е увлякъл в суперлативите за този апъртейд. Лично за мен броят на човешките същества, избити заради това явление Израел са съизмерими с евреите, избити по време на нацизма. За това и нареждам ционизма на второ място след нацизма като най-големите бедствия и нещастия на двадесети век!

наи лошо е отношението на спасените евреи с антибалгарски изказваня

Руменчо, нещо си се объркал. Нали началниците ти в Москва казаха, че те са ги спасили.

ОБРАЗОВАНИЕ ИЛИ РОБСТВО Децата имат необхватна интелигентност и любов, но през вековете тя НЕ е била ДОПУСКАНА. Трябва да създадем един НОВ вид образование, в което НИЩО да не бъде НАЛАГАНО на децата, и в което ще им бъде ПОМАГАНО да укрепят своята ЕСТЕСТВЕНА, дадена от това което е, интелигентност. Децата не бива да бъдат претъпквани с информация, която ВСЪЩНОСТ е почти безполезна. Над 98% от информацията, която неспирно НАЛИВАМЕ в детските умове е просто глупава, безсмислена. Но заради този товар, заради този багаж детето никога не се освобождава, то става роб на шепа "хора" (ЛИДЕР) - привилегирован елит и паразит.

интересно изявление на един евреиски депутат в израел. " вие 2000 г. ни гонехте , убивахте правехте погроми над нас , а сега ние ( евреите ) сме ви палачите . " има в пред вид хранителната , медикаментозната , холивуд и други подобни воини които води евреинат против човечеството.

никой нормален не спасява този ,който с наслада изпива кръвчицата ти и те има за животно . ние само доказахме ,че не сме народ ,а мърша !по-разгневен и отвратен не мога да се чувствам ...

Ритай в зурлите руските гадове които неглижират българското участие в спасяването на евреите.

На мен пък не ми дреме за евреите! Ако зависеше от мен нямаше да са спасени

КОЙ СИ ТИ. КЪДЕ СИ ТИ. ЗНАЕШ ЛИ ТИ РЕАЛНО ТОВА ТУК И СЕГА Умът е механизъм на желание, ето защо ти ВИНАГИ трябва да желаеш нещо. Но целта ВИНАГИ се намира някъде в бъдещето, умът ИЗОБЩО не се занимава с настоящето. ИСТИНАТА е в настоящето, а умът ти е ВИНАГИ е външно принуден от тях, ти да си или в бъдещето, или в миналото. Затова умът ти и ИСТИНАТА нямат нищо общо. Умът не притежава нищо, което е негово СОБСТВЕНО. Той е просто едно ВЪНШНО вербално, образно и друго натрупване, просто една памет в теб. Умът е едно ПЪЛНО обуславяне наложено върху теб от тях. Привикнали сме с мислите си. Ти всеки ден ПОВТАРЯШ едни и същи мисли. Мисловните модели вложени в теб от тях (обществото - ЛИДЕРИТЕ) са само едни навици, които те карат да се чувстваш удобно. Ти си ПРИНУДЕН от тях (шепа хора - привилегирован елит и паразит) да инвестираш в твоите мисли, това е проблема. Умът може лесно да отиде от едната до другата крайност, това се използва от ЛИДЕРИТЕ, например Адолф Хитлер. Ето защо има ВОЙНИ и стотици милиони хора са убити, и се убиват сега от ЛИДЕРИТЕ, защото това е ПЪТЯТ на ума ти. Крайността притежава магнетизъм за ума, и това се използва от ЛИДЕРИТЕ, защото по СРЕДАТА умът ти е само твой, а не в техните ръце. Умът може ЕДИНСТВЕНО да анализира, но кой тогава да синтезира. Затова науката НИКОГА не може да открие ИСТИНАТА. Умът трябва да е САМО едно средство и ти никога не трябва да се отъждествяваш с него, защото тогава ти ставаш ВИНАГИ средство и инструмент на някой друг. Умът не е нищо освен фина материя, но умът МОЖЕ да се промени. Промени ума си и когато погледнеш, ще видиш един друг свят. А изобщо да няма ум е основното твърдение на ИСТИНАТА, защото тогава ти можеш да погледниш света без ПОСРЕДНИК, защото умът ти е САМО един ВЪНШЕН посредник вложен в теб от шепа "хора" чрез така нареченото "общество". След това нищо не може да бъде изопачено от посредника. За първи път ти гледаш света такъв, какъвто е. Физически умът ти се намира в твоето тяло, но той е само един носител и инструмент за вербална, образна, и друга информация. А тази информация, запомнена от умът ти е винаги от ВЪНШЕН източник. който владее напълно външните източните за информация към теб, той те владей напълно и безусловно. Но ти винаги УДОБНО забравяш това, нали. Ти винаги мислиш, уж твоите мисли са индивидуално твои, това е много изгодно за представителните политици и духовните - ЛИДЕРИ (*обществото), по този начин те са заробили хората от стотици години, за да им служат и подчиняват безусловно, тук и сега - всеки ден.

Глупаци, благодарностите са за България и за това ли сте против?

Троянският кон също е бил благодарност и подарък. Мерси!

Спасили сме едни хора които основно залагат на кръвопролитията за да печелят на гърба на жертвите. Най-голямата финансова изгода от ВСВ е била за евреите.

За благодарност земята ни е съсипана и народа работи безлатно за тези "спасените".

ТЕСТ - ДАЛИ ТИ СИ РОБ ИЛИ ЧОВЕК Ако ТРЯБВА да се събуждате по едно и също време ВСЕКИ ден, вероятно сте нечий роб. Принуден ли сте да плащате за каузи, които дълбоко Ви отвращават. Ако сте миролюбив човек, но Ви КАРАТ да плащате за войни, водени във ВАШЕ име, може би сте роб. Също така, ако Ви ПРИНУЖДАВАТ да плащате за благосъстоянието на разни корпорации и фалирали институции и банки, а в същото време ЕДВА свързвате двата края, определено сте ЕДИН от робите. Очакват ли от Вас да спазвате закони, които НЕ се отнасят за господарите. Ако даден закон се отнася САМО за Вас и други от низшето съсловие, докато господарите МОГАТ да правят безнаказано каквото си ИСКАТ, очевидно Вие сте роб на една НЕСПРАВЕДЛИВА система. Смятате, че управлението на тълпата е по-добро от индивидуалната свобода, ако ВЯРВАТЕ, че управлението на мнозинството е за предпочитане пред свободната воля - тук и сега, най-вероятно сте роб. Заклеймявате ли вярата на другите. Ако Ви учат да МРАЗИТЕ системата от вярвания на други, които НЕ са Ви направили нищо лошо, това означава, че умът Ви е изцяло ОКОВАН с вериги от вашите господари. Заставят ли Ви да носите униформа. Ако Ви ЗАДЪЛЖАВАТ да се обличате според ЧУЖДИ предпочитания, това важи ДОРИ за костюма и вратовръзката, Вие сте клоун в някакво шоу, който е ГОТОВ на ВСИЧКО, за да впечатлява другите в ИМЕТО на ежедневната ДАЖБА хляб.

Никой не ви кара да обичате Христос и Библията.

наакания гъз иска да се избърше... радев,каквото и да правиш миризмата остава !!

А кое е твоето най светло постижение Радев, че си се оженил за Деса, че си станал генерал(без армия) или прецедент-човек на Кремъл?

Коментари - Радев: Спасяването на евреите е от най-светлите постижения | Днес.dir.bg

Радев: Спасяването на евреите е от най-светлите постижения

Спасяването на българските евреи преди 75 години е един безпрецедентен акт.

Обратно в новината

Коментари - Радев: Спасяването на евреите е от най-светлите постижения | Днес.dir.bg

Коментари

ТОЗИ МУХЛЬО НЯМА ЛИ ДА НАПРАВИ ПОНЕ ЖАЛЪК ОПИТ ДА ЗАЩИТИ ДОСТОЙНСТВОТО СИ ОТ РУСКИТЕ ДЖАГАЛИ ИЛИ ЩЕ ИМ Е ПОДЛОГА ДО КРАЙ?????

kakvo kaza patriarh kiro po vaprosa - da niama posle pak nabivane na kan4eto?

Там, ни е грешката.

какво светло постижение е обаче евреинът Спилбърг направи филм за това как германеца Шиндлер, а не българите, ги е спасил!

Г-н Президента,да намери време да влиза в Нета,ако не той....многобройните му ,,съветници" и да отчита мнението,отношението на Народа към проблеми и теми, по които прави изявления ! В определени случаи,като този,мнението НИ се ...разминава...дори при нас,ГЛАСУВАЛИ ВИ...ДОВЕРИЕ ! А,за ,,РЕВЕРАНСИТЕ" на Йотова ....просто НЯМАМ ДУМИ ! ,,СЪВЕТНИЦИТЕ"....СЪВЕТНИЦИТЕ" ВИ....те май нещо не са читави! !

напротив наи зли са бг евреите и техните потомци не спират да плуят бг. сещат се за македония която не е била под нашаконтрол шефа на шалом даже споменна в интервю как на евреин му изнесли пияното-ужяс и се чудат каква марсотия да изкарат за благодарност и в форума е пално с такива благорарници-евреиски критици

граматиката и правописа не са ваша сила, но анализът Ви ми хареса

След като вице президентката коленичи, а президента бе наруган, сега изявлението за спасяване на евреите е като скимтене след руски побой. Спасяването на евреите е акт на човечност, който не се признава подобаващо, защото ги е страх да не им поискаме пари или да не би да сметнат, че са ни задължени с нещо. Даже вече ме е срам като продължаваме да го повтаряме, а отсреща никой не се обади поне веднъж дори да каже: "Така е, чухме ви"

много фашисто=комунисти в чата!!! срамота е !няма ли ДАНС? трябва по някакъв начин да ги спрете.

Радев си има нова фенка..силви вартан

Тоя колкото повече говори толкова по-прост разбираш че е.

Момчета и момичета, не се карайте и не се нападайте. Всички гребем в една лодка. В България има страхотни лекари палестинци, професори евреи, културни дейци и прочее. И това са все нормални и скромни хора. Не бива да поставяме нито едните, нито другите под общ знаменател. НО!!! Под общ знаменател може да се поставя политиката на определени държави, и за това долу казах, че за първата част Президентът е прав, но за прекомерните ласкателства към Израел - определено е залитнал в повече! Управляващите на тази държава се стремят всячески да прогонят местното население, и за да не бият на очи го правят систематично и бавно. Уж са "цивилизацията" а се държат като зли гении. Направили са сериозни лобита във всяка една държава, но единствените които подкрепят апъртейда им са Съединените щати, Гватемала, Хондурас, Того, Маршаловите острови, Микронезия, Науру и Палау. Като последните са с такова мнение поради натиск от САЩ за спиране на помощите им. Е, разбира се, и самите Израел се подкрепят. Единственото, което не осъзнават е, че единственото сигурно нещо е промяната. С такова отношение към останалите няма на кого да се сърдят, че са вечно гонени. Но ... пак казвам, нека не слагаме всички хора под общ знаменател. Надали и патронът им, покойния Алберт Айнщайн би се зарадвал да види що творят синовете давидови в момента, както и голяма част от нормалните хора с нормалните проблеми! А за огромно съжаление, когато дойде часът за разплата, тогава няма да бъдат наказани основателите и поддръжниците на ционизма, а нормалния човек! Дано им дойде акъла в главата, защото в противен случай Хитлер ще им се стори като пеленаче и отново ще имат почва да мърморят за още век-два!

ЖАД ЗЕЕВИ Е БРАТ НА ГАЛ ГАДОТ

Радев нещо е превъртял. Какъв е тоя неочакван изблик на обич към гробокопачите на България?! Ние им спасихме 50 хиляди, а те за благодарност досега ни заличиха 2 милиона читави българи и увеличиха паразитите-мангали двойно!

е това е маитап! спасили сме 50 000! а това е трагедия! убиха 2 милиона, продължават да убиват и няма спасител и спасение! що така, бе, а?

Все изтъкват че Борис Кобурга, съюзника на Хитлер бил спасил българските евреи, та по този повод да питам - а какво стана с евреите от Беломорска Тракия и Западните покрайнини - нали тези територии тогава са били под българска юрисдикция и върховен глава е бил Боре Кобурга ? Ко стана с тези евреи ?

Хитлер му е дал да избира или всички или само само евреите от Тракия и покрайнините да бъдат депортирани.

така ли ? ти беше там и ги слуша ли кво си говорят ? а за мадами , коли и футбол казаха ли си нещо ?

Защо е тази всеобща истерия за тези еврей?!А колко хиляди за загинали в тази проклета втора световна война!Тази масово промиване на мозъци и защо само тази нация,държава без корен -Израел,ни я натиквате в носа всеки път!?Колко много хиляди са загинали ,какво да кажем за тях?Сигурно ще ми изтриете коментара,но не и това,което мисля и сигурно не само аз?!

а нас кой ще ни спаси тези евреи са във всяко финансово министерство на страната ни и ни ядат като плъхове горкия български народ кучетат да ги ядат а ние само със историятя ще живеве какво ме дреме през1878г какво е станало като се прибера вкъщи жената и децата искат ядене а не историята от 1878г или втората световна война историята е за богатите хора

Та колко финансови министерства има в България?

Защо има улици, Болници, паркове на името на престъпна монархофашистка фамилия? Какви евреи са спасени? я пак? влаковете с а били натоварени и поради взривяване на линиите се забавят много, после идва Съветската армия.. А ? чорапа радев американско мекере и турски слуга трябва да бъде игнориран!

Дурачок, гледай си кочината.

Дори някои руски коментатори нарекоха Радев "страхлива марионетка назначена от Кремъл". Мижитурката дори няма кураж да се защити от нападките и обидите.

Отвратително е да се гледа това всеобщо, перманентно политическо дупене пред еврейското лоби. Евреите кога ще се похвалят кого са спасили, както и кого и колко народ са продали? Безрезервна пошлост.

Един лекар евреин е спасил дядо ми. Но никога не се е хвалил за това. Такива са.

Как го е спасил, като му е дал пари за лекарства на заем с подходяща лихва? Напиши им имената на дядо ти и лекаря, да ги споменаваме. Напиши ни и датата на спасението, инак само доказваш, че това са само внушения и фалшиви новини. Такива сте си вие. Джендърите.

един сръбски приятел твърди,че там не са позволявали на евреите да си правят синагоги ,което много ме учуди ,но предизвиква моето високо уважение към сръбския народ !

По тази логика не само стокхолмският синдром е велико постижение, но и самоубийството.

аве селяк това е най голямата глупост която са направили нашенци да спасяват едни евреи от чистката на други евреи.....и преди и сега това си е вътрешна еврейска работа и вендета за това от части сега сме оставени на самотек

Ама толкова светло, че не го понасям чак!!!

Наистина това е едно велико християнско дело и дело на милосърдие, което Господ е отредил на българския народ , който е използван за спасението на хиляди израелтяни. Чуствам се радостен и благословен от Господ, че съм част от този християнски народ - българският народ , който е за пример пред целия свят и , чието дело стои праведно и свято в Божиите очи.

Евреите НЕ са никакви за БЪлгария. Арменците бяха приятели, докато бяха част от Русия. КОйто е спасяван, ако е благодарен, нека праща пари и стоки в България... И стига с тия спасявания. Спасителите на плажа и Планинските спасители също спасяват хора.Това им е работата...Четох че Радев искал да дава гражданство на сърби спасили Българи в Сърбия при катастрофа. Може да им даде някакъв държавен Орден. НО никога- граждаство. Гражданството е за Българите и хора с Български произход, които гласуваме. Иначе, Радев става предател, продаващ България.

ужассс,гласувал съм за президент ,който се мазни на тия ,които ни презират повече и от гоите .никога повече за кипаджия ! остава ми да се оплача на арменския поп !

разбира се излиза че хуманния жест е глупост следа като наши елитни евреи критикуват навсякаде бг, израел можреше да направи хуманен жест ка мизеруваща бг . , която има нужда от спасение -младите евреи се правят на бг, но при тях е затворено за нас с изклучение на руснаците които стават евреи на тумби хванати от улицата на тумби стават евреиив ашкеназе синагогите си е руска идиля -да младите евреи в бг ни мразат но не се изселват зачтото знаят там как е =-всимаи,използваи,манипулираи

А, Господин Президент, кой ще спаси Българите? Ето това сега требва да е въпросът!

Радев да не се опитва да печели симпатии. Точно неговата партия вкара в затвора спасителя на българските евреи за антисемитизъм.

ЗАЩО ДНЕС НЯМА СВОБОДЕН ЧОВЕК, ЗАЩО ДНЕС НЯМА СВОБОДНИ ЖИВОТНИ Чрез технологията и науката човекът е станал ИЗКЛЮЧИТЕЛНО продуктивен, но съзидателността му ИЗЧЕЗНА. Кой се интересува от творчество. То е скъпо, отнема твърде МНОГО време. Когато колите МОГАТ да се произвеждат на конвейер. Заводите произвеждат коли, по кола на минута, тези коли непрекъснато се движат на конвейер, една по една, всички СЪВСЕМ еднакви - кой го интересува уникалността. Творческият човек вече НЕ се цени на пазара. Производителният човек е ценен, а РАЗЛИКАТА между единия и другия е ОГРОМНА. Производителният човек е САМО техник, творческият човек е гений. Ето защо ДНЕС гении НЯМА, а има САМО едно: човек - стока, човек - шаблон, човек - копие и НИЩО друго. ДНЕС има само едно, а то е човек - БИОРОБОТ. Днес почти НЕ останаха СВОБОДНИ хора, даже почти НЕ останаха и СВОБОДНИ животни, ВСИЧКИ те бяха УНИЩОЖЕНИ или ЗАРОБЕНИ от ТАЗИ уж и твоя цивилизация. Моля Ви, запомнете добре това, тази цивилизация НЕ е ТВОЯ, а на алчни с болни мозъци ШЕПА представителни политици и духовници - ЛИДЕРИ, представителна "демокрация" като: фашизъм (открита диктатура), социализъм (открита диктатура) и капитализъм (скрит зад думите: "свобода" и "демокрация" - скрита диктатура). Те Ви ЗАРОБИХА или УНИЩОЖИХА, те създадоха ТОВА, което сте Вие ДНЕС, просто един БИОРОБОТ (роб - стока - предмет) в техните ръце и нищо друго.

а по света благодарение на наште благодарни евреи например в синагогите изобщо не знаят за спасяване в бг, но всички са признателни на холандия кадето евреите са плащали за спасявване

Нали бяха руснаците спасили евреите. Путин ми го каза.

В първата част на изявлението си е прав. И аз се гордея с това, че сме спасили българи ... да, българи!!! Защото щом живееш в България си българин, точка по въпроса. Вероизповеданието е нещо различно, който е мюсюлманин и мрази България - пич - бохчата и надолу, но знай, че много като теб ги пратиха на война ПКК и върнаха само снимките им през голямата екскурзия. Ако си евреин и не ти харесва тук - ами бягай си в Израел да се криеш в бомбоубежищата след поредната атака на Хамас. Въпреки непрестанните опити за нихилизиране на българския народ смятам, че сме в челните редици на държавите, грижещи се за своите поданици по един човешки начин. Да, немотия е, да, държавата изпрати ... не ... изгони младите си и кадърни хора на вън, но ... трябва да сме на ясно, че платихме огромен данък за това, че бяхме на грешната страна в студената война. Платихме още по-суров данък за това, че влязохме в ЕС. Но ... оцеляхме! Всички ние, българите от всякакъв произход. Колкото до Израел ... дори и нашите журналисти индиректно показват презрението си към този тъжен епизод от човешката история, наречен Израел. Забелязали ли сте, че навсякъде я наричат "Държавата Израел"? За коя друга държава се пише така? Та това е лек повод за размисъл. Колкото и да си можещ, интелигентен и разумен в това да се заселиш там, където не си желан и с години да прилагаш геноцид над местните народи ... това показва що за индивид си. Фактът, че от 20 милиона евреи само 6 са в Израел е показателен. Та за това и нашия Президент се е увлякъл в суперлативите за този апъртейд. Лично за мен броят на човешките същества, избити заради това явление Израел са съизмерими с евреите, избити по време на нацизма. За това и нареждам ционизма на второ място след нацизма като най-големите бедствия и нещастия на двадесети век!

наи лошо е отношението на спасените евреи с антибалгарски изказваня

Руменчо, нещо си се объркал. Нали началниците ти в Москва казаха, че те са ги спасили.

ОБРАЗОВАНИЕ ИЛИ РОБСТВО Децата имат необхватна интелигентност и любов, но през вековете тя НЕ е била ДОПУСКАНА. Трябва да създадем един НОВ вид образование, в което НИЩО да не бъде НАЛАГАНО на децата, и в което ще им бъде ПОМАГАНО да укрепят своята ЕСТЕСТВЕНА, дадена от това което е, интелигентност. Децата не бива да бъдат претъпквани с информация, която ВСЪЩНОСТ е почти безполезна. Над 98% от информацията, която неспирно НАЛИВАМЕ в детските умове е просто глупава, безсмислена. Но заради този товар, заради този багаж детето никога не се освобождава, то става роб на шепа "хора" (ЛИДЕР) - привилегирован елит и паразит.

интересно изявление на един евреиски депутат в израел. " вие 2000 г. ни гонехте , убивахте правехте погроми над нас , а сега ние ( евреите ) сме ви палачите . " има в пред вид хранителната , медикаментозната , холивуд и други подобни воини които води евреинат против човечеството.

никой нормален не спасява този ,който с наслада изпива кръвчицата ти и те има за животно . ние само доказахме ,че не сме народ ,а мърша !по-разгневен и отвратен не мога да се чувствам ...

Ритай в зурлите руските гадове които неглижират българското участие в спасяването на евреите.

На мен пък не ми дреме за евреите! Ако зависеше от мен нямаше да са спасени

КОЙ СИ ТИ. КЪДЕ СИ ТИ. ЗНАЕШ ЛИ ТИ РЕАЛНО ТОВА ТУК И СЕГА Умът е механизъм на желание, ето защо ти ВИНАГИ трябва да желаеш нещо. Но целта ВИНАГИ се намира някъде в бъдещето, умът ИЗОБЩО не се занимава с настоящето. ИСТИНАТА е в настоящето, а умът ти е ВИНАГИ е външно принуден от тях, ти да си или в бъдещето, или в миналото. Затова умът ти и ИСТИНАТА нямат нищо общо. Умът не притежава нищо, което е негово СОБСТВЕНО. Той е просто едно ВЪНШНО вербално, образно и друго натрупване, просто една памет в теб. Умът е едно ПЪЛНО обуславяне наложено върху теб от тях. Привикнали сме с мислите си. Ти всеки ден ПОВТАРЯШ едни и същи мисли. Мисловните модели вложени в теб от тях (обществото - ЛИДЕРИТЕ) са само едни навици, които те карат да се чувстваш удобно. Ти си ПРИНУДЕН от тях (шепа хора - привилегирован елит и паразит) да инвестираш в твоите мисли, това е проблема. Умът може лесно да отиде от едната до другата крайност, това се използва от ЛИДЕРИТЕ, например Адолф Хитлер. Ето защо има ВОЙНИ и стотици милиони хора са убити, и се убиват сега от ЛИДЕРИТЕ, защото това е ПЪТЯТ на ума ти. Крайността притежава магнетизъм за ума, и това се използва от ЛИДЕРИТЕ, защото по СРЕДАТА умът ти е само твой, а не в техните ръце. Умът може ЕДИНСТВЕНО да анализира, но кой тогава да синтезира. Затова науката НИКОГА не може да открие ИСТИНАТА. Умът трябва да е САМО едно средство и ти никога не трябва да се отъждествяваш с него, защото тогава ти ставаш ВИНАГИ средство и инструмент на някой друг. Умът не е нищо освен фина материя, но умът МОЖЕ да се промени. Промени ума си и когато погледнеш, ще видиш един друг свят. А изобщо да няма ум е основното твърдение на ИСТИНАТА, защото тогава ти можеш да погледниш света без ПОСРЕДНИК, защото умът ти е САМО един ВЪНШЕН посредник вложен в теб от шепа "хора" чрез така нареченото "общество". След това нищо не може да бъде изопачено от посредника. За първи път ти гледаш света такъв, какъвто е. Физически умът ти се намира в твоето тяло, но той е само един носител и инструмент за вербална, образна, и друга информация. А тази информация, запомнена от умът ти е винаги от ВЪНШЕН източник. който владее напълно външните източните за информация към теб, той те владей напълно и безусловно. Но ти винаги УДОБНО забравяш това, нали. Ти винаги мислиш, уж твоите мисли са индивидуално твои, това е много изгодно за представителните политици и духовните - ЛИДЕРИ (*обществото), по този начин те са заробили хората от стотици години, за да им служат и подчиняват безусловно, тук и сега - всеки ден.

Глупаци, благодарностите са за България и за това ли сте против?

Троянският кон също е бил благодарност и подарък. Мерси!

Спасили сме едни хора които основно залагат на кръвопролитията за да печелят на гърба на жертвите. Най-голямата финансова изгода от ВСВ е била за евреите.

За благодарност земята ни е съсипана и народа работи безлатно за тези "спасените".

ТЕСТ - ДАЛИ ТИ СИ РОБ ИЛИ ЧОВЕК Ако ТРЯБВА да се събуждате по едно и също време ВСЕКИ ден, вероятно сте нечий роб. Принуден ли сте да плащате за каузи, които дълбоко Ви отвращават. Ако сте миролюбив човек, но Ви КАРАТ да плащате за войни, водени във ВАШЕ име, може би сте роб. Също така, ако Ви ПРИНУЖДАВАТ да плащате за благосъстоянието на разни корпорации и фалирали институции и банки, а в същото време ЕДВА свързвате двата края, определено сте ЕДИН от робите. Очакват ли от Вас да спазвате закони, които НЕ се отнасят за господарите. Ако даден закон се отнася САМО за Вас и други от низшето съсловие, докато господарите МОГАТ да правят безнаказано каквото си ИСКАТ, очевидно Вие сте роб на една НЕСПРАВЕДЛИВА система. Смятате, че управлението на тълпата е по-добро от индивидуалната свобода, ако ВЯРВАТЕ, че управлението на мнозинството е за предпочитане пред свободната воля - тук и сега, най-вероятно сте роб. Заклеймявате ли вярата на другите. Ако Ви учат да МРАЗИТЕ системата от вярвания на други, които НЕ са Ви направили нищо лошо, това означава, че умът Ви е изцяло ОКОВАН с вериги от вашите господари. Заставят ли Ви да носите униформа. Ако Ви ЗАДЪЛЖАВАТ да се обличате според ЧУЖДИ предпочитания, това важи ДОРИ за костюма и вратовръзката, Вие сте клоун в някакво шоу, който е ГОТОВ на ВСИЧКО, за да впечатлява другите в ИМЕТО на ежедневната ДАЖБА хляб.

Никой не ви кара да обичате Христос и Библията.

наакания гъз иска да се избърше... радев,каквото и да правиш миризмата остава !!

А кое е твоето най светло постижение Радев, че си се оженил за Деса, че си станал генерал(без армия) или прецедент-човек на Кремъл?