Обединена войскова групировка създават Русия и Армения

Русия и Армения обединяват своите армии, пише "Независимая газета" в заглавие на статия за посещението на арменския президент Серж Саркисян в Москва.

Обратно в новината

Коментари - Обединена войскова групировка създават Русия и Армения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В България средната продължителност на живота на мъжете е 70г,в русия е 59г,в германия е 76.5г.Защо ни занимават с алкохолици

До като други държави си защитават интересите , нашите политици продават България на концесионери ...ХА,Ха

Арменците и те като нас, не искаха да чуят за Русия, но като ги нападна Азербайджан, веднага влязоха в евразийския съюз, Русия е най-сигурният съюзник.

Това няма спре упадъка на руската икономика и разпада на русия

Да Християне, изгодата е взаимна, но средната заплата в Армения е 133 щатски долара. Икономиката не работи, чуждестранни инвестиции няма. Единственото спасение за арменците е работа на черно в съседните държави.

Важно е да върви алъш-вериша с руското оръжие...пък те конфликтите интересно се водят все в бившите съветски републики!

Арменците трудно биха просъществували без Русия. Обградени от мюсюлмански народи (без грузинците), недостатъчно ресурси, логично е да търсят подкрепата на руснаците. Те, от своя страна, имат сметка от съюзник в този ключов регион, така че изгодата е взаимна.

Тия арменци са страшно глупави, така и не съзряха прелестите на евроатлантическата идея.

По примера на америка : Оръжие и за турците и за гърците....

И кво руснаците ще се бият помежду си ли? Хем с арменците хем с азерите?

Не бе само ще ги въоръжават заедно и поотделно за да върви търговията - хахахаххаха

Ха ха радио Ереван изобщо няма какво да го мислим, те са си направили сметката:) Въпреки че продажбите на Русия на оръжия за Азербайджан са 3 - 4 пъти по-големи от тези към Армения и докато азерите плащат всичко арменците всичко им е на кредит. Мир в Нагорни Карабах означава Русия да си заколи златната кокошка, въпреки че по руските издания се прокрадна идеята, че договорката с Турция засяга именно преотстъпването на цял Азербайджан в замяна на съвместни действия в Сирия, а и доколкото помня само азерите играха сечено на Русия с блокадата на турските тирове, като ги пуснаха свободно през територията си. Все пак съм сигурен че арменците няма да се минат като Украйна която повярва на руски гаранции за териториалната и цялост и по старата си пазарска традиция имат и други варианти за защита освен руския, аз не съм видял арменец да се обвърже само е един търговски партньор за каквото и да било :)

Нищо и никога не е гарантирано. Целостта на Украйна беше договорена при спазване на определени условия, както от страна на самата нея, така и от страна на запада.

Да условието беше Украйна да предаде ядрените си оръжия на Русия иначе Украйна щеше да бъде 3-ТА ядрена сила в света и сега заради тези гаранции САЩ и Англия колкото и да се мъчат не могат да си правят делаверите с Русия, защото там има кой да ги следи за поети и спазени писмени ангажименти. НАТО никога не би се разширило на изток ако имаше нещо написано черно на бяло и ратифицирано от съюзниците от ВСВ.

Задава се пукотевица.Ще има хляб за медиите

А какво става с българската армия?

За починалите или добро, или нищо.

АЙДЕЕЕЕЕ, ВГЗ на азерите и турчулятааааа!!! хахахахахахахах!!!!:-))))))

И така Армения се връща в прегръдките на Мечо Пух :-) Но изглежда че в този свят, ако не можеш сам да оцеляваш, тогава изяждането ти е гарантирано....можеш само да избереш КОЙ да те хапне :-)

Армения не е излизала от прегръдката на Русия. Интересното сега е, че арменската армия вече става обединена руско-арменска, т.е. армията им е като при федерация. Това е като при "ЕС на няколко скорости". "Скоростта" в армията е в степен пълна интеграция! Фактичестата обстановка е следната: Русия с Азербайджан е в приятелски отношения и въоражава армията, а с Армения е във федеративни отношения по отношетие на армията. Това според мен ще е много ефективно за спиране на провокациите и от двете страни в Нагорни Карабах и за стабилизиране на положението!

Че те кога са били разделени ?