Посочиха кой да замести в парламента починалата Снежана Дукова

ЦИК вече обяви Красимир за депутат, той трябва да избере между Народното събрание и МВР

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се изказвай неподготвен!Колко добър учител е пичиналата,на половин норматив като преподавател по родинознание в140,за 3,4години,а тя и те часове не взимаше.Никога не е била наистина учител,а като директор само проверки и скандали.Като народен представител беше на трибуната само да се заяжда с опозицията,т.е. пак скандали и разправии.А ти и беше протеже,налу така?

Този му измислих прякора: Мистър Бийн . Направо си е за него.

bnv41@

Само хора без елементарна култура и най- вече домашно възпитание,могат да пишат и лоши или хубави неща. Моля,не обиждам никой ,но неможете ли да се изразявате по цивилизовано,та и да бъде критично или нещо друго!

е първа слушалка в министерството,вид ЗКПЧ.Отчита се на Пунта Мара. Тия са ,,ценен кадър" сега.От слухтене му вибрира главЪта и затруднява високо скоростните камери.Поредният ПУНТА МАТА КАДЪР.

И за общинските съветнички ли се отнася.

ЦИК вече обяви Красимир за депутат,

Един оял се плунжеек ще замести друг преял плунжееееееек щот му е преседнал кокала в гърлото. Заместникът требе да е поне 100 оки и да изяжда една тава печен Суджук. Лой требе да капе Лой.

Моля да си мерите думите за починалата жена може да се кажат само добри думи и като учител, директор и народен представител.

Където може да направи по-голяма гуша.

И какво има да се колебае - иска и на двете да бъде ли? Или преценява - къде ще има повече официални и къде повече неофициални 'приходи' ?? Как да разбираме това - и двете неща ми харесват - и да съм депутат и да съм зам. министър. Всъщност призванието ми е да паса говеда, ама аз не държа на призвание, гоня кариера ?? Някой да обяси, че този всъщност е някакъв много 'качествен кадър', а не е калинка малинка издигната по партиен принцип??

Не бе - чака Борисов да се върне от поредното си международно турне - да му каже какво точно да прави, не е ли ясно?

Да подава оставка, депутат и разпускане на парламента