Последно сбогом с Иван Ласкин

Поклонението пред актьора е в столичната църква "Свети Седмочисленици"

Обратно в новината

Коментари - Последно сбогом с Иван Ласкин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гилдията на пияниците изпрати с аплодисменти Рицаря на чашката.

Вечна..памет..

"За умрелия или добро или нищо. Само истината". Така гласи прословутата поговорка, а не само първата част.

А ако истината не е добра,значи пак стигаме до нищото.

Искам да попитам,защо се позволява да се коментират такива тъжни новини?Как не ви е срам да давате трибуна на толко прости и злобни хора.

А на Вас кой ви каза, че животът е розов, изтъкан само от добри и весели новини? Даже, в последно време, лошите новини са по-вече от добрите. Всеки има право на коментар по която и да е тема, а моралният проблем - си остава за негова сметка.

Трябва да си доста ограничен, за да мислиш, че живота е само розов, не само у нас. Проблемът е, че "заливането" с лоши новини е напълно умишлено. Да не си мислите, че по света не се разразяват същите драми, та и по-лоши, но никой не си позволява да "стресира" сънародниците си с тях по обществените медии. А между другото има много добри и положителни новини в нашата страна, но не се отразяват и не се говори за тях...сигурно са скучни, няма да предизвикват злоба и омраза у хората.

Абе, готин като артист и човек, ама.....алкохолик Лека му пръст на човека.

Иван Ласкин, Чочо, Андрей Баташов, тримата най-красиви, най-готини съвременни артисти,тримата с една съдба. Запознатите казват и за тримата, че са били с трудни характери, с голямо его и че не са били конформисти, поради което им е било по-трудно в съвремените условия, отколкото на останалите артисти! Бог да го прости Иван!

Но все пак си изживяха един доста сносен живот, кратък, но сносен.

Почивай в мир Васко да Гама от село Рупча!

Бог да го прости. Жени, като си избирате мъже и бащи на децата, не мислете с оная си работа, а с главата си. Пияници не ви трябват. Българи, алкохолът е сериозна болест, която е много трудно да се спре. Не правете ежедневно пиене. Най много по едно 2-3 пъти в седмицата и то ако сте абсолютно здрави.

Рискувам да си навлека гнева на всички, но искам да кажа.Щом като е бил алкохолик и стигнал до там, че дробът му станал на кайма, не ми го хвали.Перфектен казваш?виждали ли сте пиян човек? Живяли ли сте с такъв.Вяка вечер да се притесняваш и да чакаш , кога, ще дойде и колко , ще е пиян? Първо вонящата му уста на бъчва, където сутринта в стаята мерише на мърша .Да не говорим за неугледният му вид, изкривената физиономия фъвлещ и не можеш да излезеш на глава с него.На това отгоре да налита на бой, да смъкне всички дрехи от гардероба посред нощ и те кара да оправяш гардероба, защото ей тъй за кеф.Да иска пак да пие и да те бие, ако не му налееш.Само, който не е живял с такъв не знае за какво иде реч.Така, че всичко друго бледнее, при наличието на това, че е станал непоправим алкохолик.За умрелият ,или хубаво, или нищо както се казва, но тази мантра се изтърка!Когато истината говори и Боговете мълчат..Сега чакам да ме плюете, че казах истината?!Бог да го прости.

Понякога е нужно поне малко възпитание да си затвори човек устата вместо да си излива злобата към хора с които е нямал нищо общо.... Да почива в мир а такива ''специалисти'' да продължават да се заблуждават че ще останат на този свят защото са много ''праведни''..

Стига с тия празни клишета за възпитанието! Откога, когато казваш истината се тълкува, като липса на възпитание? А ти възпитан ли си, или възпитанието ти се простира до там да си лицемер и подлизурко?! Точно заради такива лицемери, които са се опитвали уж да са възпитани не са помогнали на някои, които са на грешен път и им се правили меча услуга!Къде са били истинските му приятели да му повлияят, или щото са били възпитани и са го оставили да затъва?!Хайде холам..

Такива ,като Вас си заслужават съдбата ...Винаги ще бъдете неоценена боксова круша ,тъй като провокирате такова отношение......

Което никога не промени обичта ми към него. Когато е било възможно, опитвал съм да помагам на жена му. Тя рядко искаше помощ. Защото го обичаше толкова, колкото и той нея. "Не съдете..." и т.н.

Личи си, че не го познавате лично, но коментирате много подробно. С какво право ? Толкова е грозно !

А какво да кажем за трезвениците, които са кръгли нули? Такива с лопата да ги ринеш.

С Чочката са на трета водка от сутринта.

Щом простотията те тресе от сутринта значи положението ти е неспасяемо вече!

" ... който не успя да спечели последната битка в живота си." Наде, кога ще се научиш да пишеш без клишета ? Това се изтърка ... Толкова посредственост и неграмотност в този Дирник ...

За каква битка става въпрос?Та той съвсем съзнателно се е самоунищожавал.Той е умен и е знаел, какво прави и какви са последствията и въпреки всичко е нямал воля да спре.Избрал е, че така, ще си реши проблема, като се налива.Жалко........

Почивай в мир Васко....

"специфично чувство за хумор"... нямам повече коментари... Лека му пръст!

В едно интервю казва, че не се интересува какво мислят хората за него. Интересува се само с какво ще го запомнят децата му. С какво ли?! Спрете да коментирате! Ясно е, че загубата за тях е голяма, но да не го помнят и с нашите верни коментари за случилото се!

И защо се заблуждавате че децата му ще вярват на всякакви глупости по медиите а не на това което са почувствали реално от баща си като обич, радост, забавление, опора реален живот с човек за който всякакви ''всезнайковци'' си дават мнението..

6, не се заблуждавам. Ако София е малка, да, но голямата му дъщеря, /която никой не коментира /, сякаш не съществува чете, разбира и чувства.

Безотговорен баща и съпруг отдал се изцяло на егоизмът си! Не виждам какво толкова сме загубили! А и за жена му и децата също е по добре че са се отървали от пияницата за да не му берат срама!

Толкова злобата в жена! Дано не възпитаваш деца, защото нама какво да им дадеш. Алкохолизма и накротиците най-често се взимат от хора с психически проблеми. Те имат нужда от помощ, не от омраза.

Защо злоба? Анна казва самата истина ! Не е ли вярно !

Рали ами помогнете им на тези хора!

до Анна: А вие сте личен приятел на семейството му или говорите на база това кой какво е казал някъде ? Само да подчертая че днес , вчера и утре говорим и ще говорим за актьора Иван Ласкин , защото 99% от тук пишещите не го познаваме като човек, като баща , като съпруг и тн..! Така че имайте уважение към семейството му и към това какво е оставил след себе си в българското кино и театър

Спокойно си живейте живота защото вече няма да го храните, да го търпите, да го обгрижвате :(((защото вашия коментар е все едно сте живели с него:((((И къде и кога го видяхте като пияница та да му ''берът срама'' близките????? или една жена каза на женския....Много сте по зле от него да ви кажа реално .....

лека му пръст. да почива в мир.

Хайде спрете се де! Какво толкова го възхвалявате! Алкохола не прощава на никой! Пиенето е до гроб! Това е! Ако ще да е бил и Исуус в живота , това е истината! Сега цял месец за него ще слушам....колко хора умират, света не е свършил!

Бог да го прости и даде много сили на неговите близки да преодолеят мъката.А ТОЛКОВА БОЛНИ ТЕМИ У НАС ИМА,ама няКОЙ се спотайват изобщо не се споменава.

А стига вече !

Бог да го прости! Ама а стига вече! За журналята тези теми са супер удобни! Разтягат лакърдии на богато! Цял кораб откраднали в Бургас на Боко хората,никой не пише...

Този пък,Боко пак му е виновен!!!!!!!!!!!!!Смях

Да почива в мир. Винаги ми е бил симпатичен, не само заради доброто му представяне през камерата и на сцената. Често прекаляваше с арогантността си - но кой е перфектен? Вече го няма. Пое по пътя, който дълго време градеше, без да се съобразява с хората, които го обичат... и които той самият обичаше.

Абе стига вече бе! Едно и също всеки ден... Бог да го прости!

Да бог да го прости!

Да си спомняме с добро за Иван. Вечна му памет, той го заслужава. Моите съболезнования за близките му.