Вигенин: Париж и Берлин критикуват ГЕРБ, не сегашното правителство

Външният министър Кристиан Вигенин заяви след срещи с посланиците на Франция и Германия, че критиките им са насочени към предишните управляващи. Той определи позицията на дипломатите като необичаен и безпрецедентен акт.

Обратно в новината

Коментари - Вигенин: Париж и Берлин критикуват ГЕРБ, не сегашното правителство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Методи МИТЕВ е един от участващите на срещата с Орешарски. Той е един от организаторите на бунтовете през януари и на много кадри/особено КАНАЛ 3/ се вижда как хвърля предмети по ПОЛИЦИЯТА и по обикновени граждани. ТОЙ УЧАСТВА и в среща с г-н ЦАЦАРОВ на която прокуратурата обясняваше за проблемите със скритите БЮЛЕТИНИ. От всичко това следва, че МЕТОДИ МИТЕВ е АГЕНТ ПРОВОКАТОР на БСП. ИМА ОЩЕ МНОГО СКРИТИ ПРОВОКАТОРИ.

от това пък следва че са свързани по един грозен начин следните неща: "бунтовете през януари" , "КАНАЛ 3", "среща с г-н ЦАЦАРОВ на която прокуратурата обясняваше за проблемите със скритите БЮЛЕТИНИ"

Тези толкова се правят на гъбки , че започваме да си мислим , че го правят нарочно да се изнервя обстановката и хората да изкрейзат и да се случи патаклама и тогава танкове ли ще идват или жандармерия ще започне да ,, респектира ,, хората не се знае - такива мераци наблюдаваме . Пълен непукизъм и неглижиране на протестиращия народа !

трябва да се припомни: 1. Не САЩ и EU са превзели 95 % от енергийния ни пазар, а Русия. 2. Не САЩ и EU имат морски терминал за внос на нефт, който е руска територия на българска земя 3.Не американски, а руски свещенник си позволява да гони български енориаши от храм на българска територия 4. Не за САЩ, а за Русия се казва от активисти на БСП- Ако не обичаш Русия, не обичаш България на русИфилския им форум в Копринка. И последно, но не по важност 5. Не американски, а руски даже съветски паметник се извисява над столицата ни ,за да ни напомня на кого трябва да целуваме ботушите за да не ни наритат тези ботуши. И сега хайде пак- Кой ни е окупирал? САЩ и EU или Русия?

Вегенин ли си вагина ли си когато секнат евро парите ще разберете комунистическо-турско- евреиска монополистическа клика какво ще ви се случи.

Не бе Вагин, критикуват Хан Аспарух!!! Пак не си разбрал.

Къде в Европа има такива заграждения! Според цветлин Йовчев ще хвърлим 15 милиона за избори. Е много по-добре е да се хвърлят за избори, вместо да ги хвърлим за пазене на тези крадци ,превзели парламента, окупирали се вътре под засилена охрана за която плащаме ние, пазейки ги от народа си и народната любов! Махайте се! Нагли сте! Полицхията трябва да пази и служи на народа а не на шепа крадци и лъжци! Мафия!

Изявлението на това дипломатическо недоразумение КОЕ правителство са имали пред вид посланиците на Германия и Франция е абсолютно идентично с отговора, който серГЕЙ станиШЕФ даде на ПЕСоглавеца Свобода "протестират срещу правителството на ГЕРБ"!! Този въпрос и по-важното отговора, който СС даде, гнусната лъжа се загуби някак си в медийното пространство!! Тук основна ВИНА имат медиите и работещите в тях журналисти!!

Ти го плюеш, той си мисли, че дъжд вали !

Педерастчето се обади...

.. из"Монолози на вагината"!

Този недоряслък е бавно развиващ се и много да внимава и с въпроса с Македония, да не допусне някоя грешка в разрез с националния ни интерес,защото и Коминтерна няма да го оттърве от народния гняв.

И според мен са виновни гербаджийте, дайте да ги забраним със закон

честито!!ТАТКО ВИГЕНИН МНОГО ХУБАВО БЕБЧЕ СИ НАПРАВИЛ НА СТАНИШЕВ!!ДА ВИ Е ЧЕСТИТО,ЗА ШЕФ НА ИНФОРМАЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ МУ ЗАПАЗЕТЕ ПОСТ

Като те видя на улицата, ще ти избърша един шамар и ще ти кажа, че си има; комар на бузата! Безсрамен нещастник!

Поредния мранкалник дето се опитва да разсъждава вместо мен. Аз виждам какво казват посланниците и за кого бе руски контрагент. Казаха ви го в очите - какво пак се сучите ...ама аз тва ....ама те тва....на тия нали знаеш как им викат .....п...т....ки

Това комсомолче и то чете писмото като дявола евангилието. Г-н В...н вие или сте много нагъл или много тъп (а защо не и двете) или... просто сте си комунистическо чедо закърмено с любов към Русия.

Хора този явно не ни чува, но имам предложение: Тези от Вас, които работят с чуждестранни контрагенти да отделят по 10 минути и да информират колегите си от чужбина какво се случва в Родината ни в момента! Аз го правя всеки ден... Нека Европа разбере какви са тези... Ако всички го направим, до есента всичко ще си е на мястото.

Ей информатора - защо не отидеш да си работиш направо при чуждестранните си контрагенти, ей го е терминал2. РОДИНА ще ми пишеш - ей писнало ми е от такива родолюбци!

Ей момченце, май си сбъркал времето и мястото за да критикуваш представителите на Германия и Франция.

А, бе, господин Вагин, що не ходите на работа в Монголия? Там никой няма да ви критикува!

Само не искай някой ден да си посланник в някоя цивилизована държава-личи си,че напираш за Дагестан,Чувашия,Якутия

kgb777kgb

Абе смешници , защо ми искрихте поста ?????? Някъде да споменавам или да намеквам за име ?! Не , ама вие понеже си знаете го скрихте ! Честито , и да си вземете вазелин !!!

Старите лъжи, старата демагогия, старият тоталитаризъм облечени в нова физиономия.

ДОЛУ БСП!!! ГАДНИ ДОЛНИ ТВАРИ!!!

Още нещо, аз не съм квалифициран в тази сфера, но нека някой ако чете статията да речем психоаналитик, да коментира , аз ли съм афектиран или просто нещо има в погледа му. Съвсем сериозен съм - просто се вгледайте. Не прилича ли на изверг с детско лице?

Просто, комунист.

... и то педал :)))

по-точно "прост комунист"

поглед на кофти човек-комплексиран,но прикрито,жесток, горделив и все пак рафиниран. с такива хора е много труден диалога, даже невъзможен. жалко, младо момче. може би не е късно за него да се очовечи.

Прилича на човек, ползван за бъзик и без нито един приятел. Такъв си е смешкото още от гимназия...поне тогава не беше осъзнал или не показваше сексуалната си ориентация...

Чакайте, не се бутайте моля, искам да се изкажа и аз - г-н вагинин, нали не се надявате на посланническа позиция в една от тези държави. Имш проблем с тълкуването. Едно поне сте разбрал- има проблем . Аз за последните 3 години не чух такива изказвания. Спрете с тиягафове, каква дрога ползвате ?

Г-н Вагинин, Вашите изказвания ме навеждат на мисълта, че е редно да се прегледате за шизофрения. За съжаление не се лекува.

Това същото недоносче, дето възхваляваше времената на тоталитарния режим ли? И това нещо е министър на външните работи на България?! ТОЗИ КАБИНЕТ НЕЗАБАВНО ТРЯБВА ДА БЪДЕ СВАЛЕН!

Абе Вагинин вас само на това ли ви учат- да отричате до последно?

Ех Криси, Криси ти какъв посланник в Анадола ще станеш. Просто прекрасен. Вземи и другата адреналинка Стойнев и шефчето ти Сергей. Ще бъдете едно ударно трио в Гейзи парк.

Поредната гнида, пръкнала се от червясалата, морално прогнила партия! Тоя коптор трябва да бъде заличен завинаги от лицето на земята, за да не продължава да бълва такива изродчета като Вигенчо!

Не ми е ясно: Тази логика е изключително последователна. ЕС е виновен, че разбра как се опитваме, да заробим Народа. ГЕРБ е виновен, че не участва в сегашната манипулация. Народа е виновен, че не си мълчи. Аз(момиченцето вигенин) всички са ми виновни, защото кога друг път ще стана за нещо...

МЛОГУ СИ МИ УМНО БЕ, МОМЧЕТО МИ! ами един по един ще ви подкараме - сами си го просите !

БеСеПеевска наглост и безочие!!

При достатъчно светлина, от определен ъгъл, с повечко въображение и емоции черното става бяло! Прав си Вагинин, и си умен, и си красив. :)

...вагинин,вагииинин,оди си от там от каде си дошел-безочлив и жалак лумпен си ти, во век и веков...иде видов ден...

У-У-У-У-У-У-У-У! ЧЕРВЕН БОКЛУК!

Този хубавец ако имаше малко акъл защо не си е сменил фамилията?

д-н министре вие сас герб сте една партия така ,че критиките са за вас днес вашивя бизнес е ок утре на комсомола-герб

За да кажеш нещо свястно,трябва да е басово,докараш ли го на фалцет-по-добре млъкни и се скрий...

ама този не се търпи, аман от обвинения на предишната власт, много непрофесионално

В писвото си посланиците споменават само президента Плевнелиев, следователно те де факто не признават правителството и стоящите зад него партии.

вечен позор за путгенин и всички червени кратуни!