14 посланици призоваха политиците да се обединят за реформи

Посланиците на десет страни от Европейския съюз изпратиха открито писмо до българските политици, с което ги призовават “да се обединят около значими реформи“.

Обратно в новината

Коментари - 14 посланици призоваха политиците да се обединят за реформи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За да спрете да пишете поръчково, трябва да се предвиди затвор от 1 до 5 години за лице, което взима пари, за да пише прикрито, под формата на уж обикновен гражданин, за да формира определено мнение в обществото. Ако изписва, преди и след изказването си "платен трол:", макар и укоримо, деянието му няма да подлежи на наказване.

Това да не са ония 14-те дето подкрепиха и гейовете в София преди няколко седмици? Да не би да искат сега да направят гейреформи. Да си гледат собствените страни,а не да пъхат гагите си във вътрешните работи на такива нещастни страни като нашата.

Това "призоваване" ме накара да си спомня две български поговорки: 1. Много баби - хилаво дете. 2. На чужд гръб и сто "добри" съвета са малко!

Е, че то в мътна вода риба се лови най-добре! Монополи, корупция, сива икономика и престъпност! Няма държава, която да си събере данъците, акцизите и каквото и се полага. От всички тия мръсни игрички обедняваме ние българите - овчиците за стригане, удоните за всяка власт!

Ами че това го направихте вие, американоидната и соросова паплач. Вие направихте всичко възможно да унищожите държавата ни. Абе идиот, какво си тръгнал да ни правиш пропаганда. Да ти изреждам ли как го направихте. Всеки един престъпник не може да го съдиш, че правата му били нарушени. Строят незаконно къщи в Гърмен, не могло да се бутат. А туземците-българи да си плащат за всичко и да спазваме законите. А беззаконието го защитавате вие, паплачта. Абсурдите спуснати от Европейския да ти пиша ли, че са много. Ти подиграваш ли се на нас българите? Да ви и на тъпата и примитивна пропаганда.

Посланика на Юар е преставител на брикс! Айде всички комундета и атакисти сега да се изкажат в полза на съдебната реформа:)

А посол путина кво инструктира комуняро-сидерастките гниди?

Питай Борисов и Плевнелиев, те са по част "инструктажи"!

На дипломатически език ни казват "Съдебната ви система пречи на инвестициите и подкрепя ДС, про-руски бизнеси да дерат българите, като унищожават всеки бизнес, който не е свързан с тях и не плащат данъци". ВБНС - В България Няма Справедливост.

Какви са тия глупости. Да не би да имаше предвид американските ТЕЦ Марица 1 и 3. Как ни дерат и тровят? Или чуждите ЕПР. Но от руското АЕЦ, благодарение на него купуваме евтин ток. А зеленият ток, дето толкова оскъпява е ротшилдова инвестиция и скубане. Лъжецо, още такива примери искаш ли? От както дойдоха американски и еврейски "инвеститори", България е много зле. Те идват да крадат.

Вън руските свине от форума

Аре стига с тия американски марице бе! А нефтохима-най-големия монополист в България да не би пак американците да са го взели.

Не,др. иван костов подари тази печатница за пари($250 млн) на "освободителите" по заповед на "любимата" Партията,а днес САМО заради двойното поевтиняване на нефта,при всички останали условия непроменени(акцизи ...,крайна цена на бензина...),БГ губи около $3 милиарда годишно.А за централитеИ америка нема нищо общо в случая.Ако има виновен тук това е продавача който е продал при такива условия (каквито и да са те).А това май пак е др.ВАНЬО Костоффф.Анти комуниста.Тези дето са зад др. костоффф,не посмяха да подарат рафинерията чрез "официалните" наследници а използваха неофициалното си творение-него,др. иван костоффф.

Да се обединиме а? Ние с 150 евро заплата ,а вие с 1500 евро.Намерили сте този главоч от Банкя да се съгласява с всичко и ,,обединение".За ,,умните " само не ми репликирайте,че не работиме.На запад работиме ,а тука не.Мислете ЗАЩО.

И 150 са ти много. Европейците не изработват 1500. Изработват много повече и вече не иска да ги дават на тарикати гърци и на тебе подобни.

ВЪРИ ДА БАЧКАШ БЕ ,ТЮФЛЕК, КОМСОМОЛА ,МАЯ И СИДЕРАСТА НЯМА ВЕЧНО ДА ВИ ХРАНТУТЯТ С ПИЦИ ПО УЛИЦИТЕ!

И къде да бачка? "Протестите" свършиха, и Тиквата вече не плаща...на борсата работа нЕма, щатните бройки на Козяк за тролове също привършиха...

МОЛЯ ПОКАЖЕТЕ МИ ПРАКТИКА КЪДЕ ПО СВЕТА ПОСЛАНИК СЕ БЪРКА В ДЪРЖАВНИТЕ ДАЛА НА СТРАНА !!! НЕ Е ЛИ ДРЕГА ТАХНАТА ФУНКЦИЯ!!!!????? МОЖЕ СТРАНАТА ДА Е В АФРИКА МОЖЕ ДА СА ЕСКИМОСИ ПОКАЖЕТЕ МИ Я??? ДАЛИ НЕ Е РЕДНО ПО ЕДНА НОТА ДА ПОЛУЧАТ ТЕЗИ ПОСЛАННИЦИ А ??? ОТ ЕДНА УВАЖАВАЩА СЕ ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА ??????????

Направо да скъсваме дипломатически отношения! А навремето сме обявили война на САЩ и Великобритания едновременно!

Руските свине да не грухтят в БГ форуми.Разбра ли руска свиньо 007

БЪЛГАРИЯ! ИМА ЦЯЛА ПЛАТЕНА 5 КОЛОНА ,А В ПАРЛАМЕНТА -ШПИОНИН НА ЩАТ В РУСКОТО ПОСОЛСТВО- БОЛЕН СИДЕРАСТОВ!

Така ли...брях, не знаех! А ще ни светнеш ли колко клатикурци от НС и МС са "на щат" в американското посолство - ей-така, за статистиката, и да направим сравнение?

Тия Умрат да ни дават съвети. Нали сме послушковци. Я да спретнеме по едно открито писмо до Конгреса на САЩ и Парламентите на другите страни по някакви си техни работи. Ще Умрат от смях.

Съвети дават по-умният, по-големият, по-знаещият, по-можещият, по-опитният, по-препатилият и т.н. В коя категория ни виждаш!

Паисий

по-суверенният! )))

Еми като са толкова ПО- предлагам нашите управници направо да преведат конституцията на някоя от тях и да се приложи у нас. Дали ще е по-добре.

Да ти приличаме на туземци в България? Видели сме как американци и подобната измет дават съвети. С оръжие. С изнудване, рекет и шантаж. Ако не слушка някой, следва цветна революция. За толкова тъпи ли ни смяташ?

Не знам как да тълкувам такъв един призив.Защото призив с подобно съдържание може да отправи някой който ПАДА ОТ НЕБЕТО.Тоест някой който не знае КОЙ ЗАМИСЛИ, ОРАГАНИЗИРА И ОСЪЩЕСТВИ "прехода в БГ." Уважаеми господа дипломати,тези които замислиха,подготвиха и ОСЪЩЕСТВИХА т.н. "преход" в БГ - А ТОВА Е КОМУНИСТИЧ.ВЪРХУШКА ОТ 89 г.-много добре съзнават значението на конституцията в сегашния и вид-аз я наричам ТЯХНАТА КОНСТИТУЦИЯ-и те нямат никакъв интерес тя да се променя.А тъй като ВСИЧКИ "ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ" в БГ след 89г са създадени от тази комунистич. върхушка, те ше прават това което техните създателите им наредат.Уважаеми дипломати,БГ правосъдна състема в сегашния си вид не е резултат от случайно стечение на обстоятелства.Тя ТАКА Е НАПРАВЕНА ОТ ОПРЕДЕЛЕНИ СРЕДИ С ОПРЕДЕЛЕНИ ЦЕЛИ.И сега вие да очаквате политиците създадени и зависими от тези среди да променят коституцията и съдебната състема които са изцяло в интерес на тези среди и против интереса на останалата част от обществото ,ми това уважаеми господа е наивност.Като казвам наивност,всъщност имам предвид глупост.Господа и да има някакви промени в конституцията те ще са само имитация на промени.А реформи в правосъдната състема при сегашното СТАТУКВО В БГ е невъзможна. Един пример.Как стана възможно напускането на БГ от т.нар. братя галеви.Уважаеми господа дипломати ЕКЗЕМПЛЯРИ КАТО ТЕЗИ ДВАМАТА НЯМА КАК ДА ВЛЯЗАТ В ЗАТВОР В БГ.Просто няма как.Просто това е практически невъзможно.Защото ако тези двамата и подобни на тях влязат в затвора ще си отворат устите,и света ше научи такива неща за БГ, за случилото се в БГ през тези 25г които вие изглежда изобщо не си представяте.Или само се правите че не ци представяте

един от тези не би помислил какво ще стане ако това вмещателство се случи в неговата страна- твърде опасно е !

Да отидат да дават съвети на Саудитска Арабия!Там да предвождат парадите на хомосексуалистите и да променят законите и нравите и да си натрапват морала!!!

Посланниците в България да дават съвети в Саудитска Арабия, а тези, които са там, да дават съвети тук! Това е мъдро!

Посланиците не са ни никакви и само ни настройват срещу ЕС и страните,които представляват като се месят в нашите работи!Нямаме нужда от техните съвети и не сме ги искали и не ги искаме. От такива съветници стигнахме до този хал!Много по -добре бяхме без съветите им!!!

Никой не ни е виновен, че сме принудили посланиците да ни дават съвети! Като показваме неспособност как да си подредим къщата, какво друго им остава!

Всеки да си гледа къщата. Ние в техните акъл не даваме. Въпреки че там силно вони.

Глупаци,които правят 40 години една магистрала(не особено дълга) и опаковат дървета,че да не им правят боклук,имат нужда от съвети..И по-честичко..И трябва да слушат какво им казват по-напредналите

Не разбрах кой е напредналия и в какво. И как е постигнал този "напредък".

е с глупци неразбрани, наричащи се посланици. Нужна е смяна на обществената система, която да се утвърди с конституцията. Това, че тези дават съвети, при положение, че нямат никакво отношение към страната ни, говори за изпълнение на някакъв план, наложен от някой. Знаете от кой.

Безпрецедентна агресивна намеса във вътрешните работи на България! То нали сме си бананова република от години, та на простия народ му изглежда нормално.

Имаме способността бързо да забравяме. Подобни декларации на посланниците въобще не са прецедент, а по-скоро практика!

Така е , за България са практика! Едва ли има друга страна, която да търпи подобно демонстративно нахалство! Прави се по света, но дискретно! Щом стигнахме и африканска страна да ни дава акъл, значи сме "върхът на сладоледа!

Откъде на къде посланниците ще пишат такива писма с инструкции? Нашите посланници дали дават препоръки на парламентите във Франция, Великовбритания, Германия и т.н. Това е нагъл политически натиск върху "суверенна" държава!

така е, нямат право да ни дават акъл, ние сме си супер добре, да си оправят тяхните скапани държaви нали! ние сме 10 пати по добре от тях!

Щом им позволяваме, защо да не го правят.

Нищо съществено не правят за да се намали корупцията и бедността на народа.Абсолютен идиотизъм е да заявиш,че прокуратурата влияе на съда.Ако са на чашка или на %- може да играят заедно, но силово -Не!Някакви неграмотници ни занимават с личните си проблеми.Защо за Ченалова и Янева можеше да се предприемат мерки без промяна в Конституцията, а за останалите- не може.Провоприлагането в държавата е пълна мизерия-в полицията са назначени неграмотни кютуци,които не само ,че не могат, но и не искат да работят.Как ще се отразят на това тези промени?

Защото проблемът е системен! Ченалова е продукт на системата, и нейна случайна жертва, благодарение на френския посланник. В момента Ченаловиците в съдебната система са болшинство!

Направо боко-тъпото да подава оставка, а посланиците да влязат в министерски съвет да управляват територията България! Щом ще кадруват без никой да ги пита ...

Никакви реформи няма да има, поне не от досегашните партии в парламента. Това което посланиците не разбират е че българските политици: 1. не искат реформи, не искат да си развалят рахата 2. не искат да премахнат корупцията защото това им е основния източник на доходи 3. не искат да оправят реално съдебната система защото тя защитава техните интереси ... и т.н. Просто те не искат промяна. Промяна би означавало много от тях да влезнат в затвора. Това не дава особена надежда за бъдещето.

Споделям мнението ти донякъде! Но политиците сега са принудени, и действат под натиск за съдебната реформа. Доказателство в тази посока е активността на премиера и на политическите лидери. Съдебната реформа у нас е сравнима с икономическата в Гърция. И там политиците имитираха реформи, и не бяха мотивирани нито за увеличаване на приходите в държавната хазна, нито за намаляване на разходите! Но и там се принудиха да действат в тази посока под натиск!

Ако Тиквата беше мъж на място, щеше да пожелае на тези навлеци ДГД. Даването на акъл и препоръки за политиката и начина на управление са, най-меко казано, недопустими за дипломацията, и реално представляват намеса във вътрешните работи на (уж) суверенна държава. Няма да използвам българския аналог, защото ще ме изтрият, ама вие се сещате навярно! За съжаление Тиквата не е мъж, а за ПреЦедента пък да не говорим...

Много съм щастливт, че ме споменахте. Трябва да заявя днес, тук и пред вас, че по-демократичен и лоялен президент не сте имали в последните 10 години. Освен това следва да подчертая, че съм преЦИдент, а не прецЕдент. Това второто е нещо друго, което жена ми каза, че ако се случи някоя вечер, ще ме нарече и тя мъж.

за Сатирата си, майна.

а когато руснаците даваха наставления в министерството на финансите как да се заобикалят европеиските закони с южен поток си мълчеше нали?

всичко е говорене,няма нищо реформистко в новото......блъф,някой да е разбрал какво ще се реформира?

На този етап се постига една цел - независимост на съдиите от прокуратурата. Досега прокурори, чрез участието си във ВСС, който е орган, който осъществява кадровата политика за съдиите, имаха възможност за въздействие върху тях!

хайде и нашия да иде да помирява американски, английски, испански, френски и др. партии в съответните държави?!

Само в американската колония Бантустан посланиците си позволяват да се месят в политиката на уж независимото правителство и уж независимия Парламент. А и как посланика на Южна Африка си позволява да се обажда? В тази страна и корупцията, и престъпността са 1000 пъти над нивото на българските.

Направо сме си като Мара-общата . Кайто ни докопа той ни ''инструктира''

Къде видя намеса в работата на правителството! Изразяват надежда, че с подобряване на работата на съдебната система, инвестиционната среда ще стане по-привлекателна, включително за страните, които те представляват!

Абе глупака с десетките различни никове, дето трябва да представиш уж мнението на десетки различни хора. Драги боклук, да ти приличаме на туземци? Дипломатите си имат регламентиран статус и регламентирана дейност. Такава декларация е намеса във вътрешните работи на държавата ни. И е абсолютно недопустимо. Нарича се лобиране. Глупак, дори и в България знаем такива думички. Че и знаем какво означават. Ти подиграваш ли се на нас, българите?

Посланика на Юар е представител на брикс! Айде сега всички комундета и атакисти вкупом да се изкажат в подкрепа на съдебната реформа.:)

И все пак, някой трябва да ни каже, че в България продължава да царува комунистическата мафия, зле прикрита под благовидното русофилство. И преди 1878 г. чуждите посланици са казвали за България, че е под турско кърваво робство. И тогава продажни българи са казвали колко хубаво им е при Османското владичество. Народът, обаче, също казва: "Избий предателите, враговете сами ще измрат "!

За УСА-то ли говориш и за туземните им марионетки ?

Вас, пропагандата от американското посолство, да не ви подбират на конкурси за идиоти? В празната ти главица още препускат червени ескадрони. И една носталгия по времето 1917г, когато вие, евреите извършите преврата и убихте руския цар. Времето ви изтече.

Комунистическата мафия отдавна не се крие зад русофилството! Крие се зад американофилството и то доста успешно, както се вижда от писанията на заблудените обци като теб!

щом тези лицемери наречени посланници казват нещо то не трябва да им се вярва всичко казано от тях е лъжа и трябва да се прави точно обратното

Зависи от стратегията! Ако търсиш влошаване на икономическата среда, оттам намаляване на доходите, и възможност за БСП и Атака, си прав. Максимата колкото по-зле, толкова по-добре в действие!

Икономическата среда у нас се влошава непрекъснато в последните 15 години. Махни си розовите очила и спри да вярваш на пропагандата. Гледай числата на икономическите показатели. Макар, че финансовите министърчета от Велчев насам ти казват, че черното не било всъщност черно, а нюанс на бялото. Ако си мислиш, че недоволството на хората води до гласуване за БСП и Атака - бъркаш. За тях гласуват разни доволни бабички. Недоволните си обират крушите и бягат в чужбина.

Ако бяха откровени, а не лицемерни, какви щяха да са очакванията ти към тях!

Не мога въобще да допусна подобно нещо . Това към най-лоялния и дисциплиниран член на ЕС , не е възможно , не е истина , та ние сме образец . Имаше и предложение от Бацето да си посведат стандартите на живот подобно на нашият , а те такива писма да пишат.

Реформаторите много бързо набъркаха в кацата с меда бе! Просто се рекордьори! Ама какво се учудвам след като имат учители като Кунева и Костов,все изпечени крадци и измамници!

Паисий е забравил ,че България се управляваше 50г,като руска губерния,а сега е свободна в компанията на ЕС и естествено е да бъде насърчявяна от приятелите си,които сама си избра,за да забрави противната миризма на болшевишките ботуши!

Не ви ли писан да пишете глупости? Това можеше да го пишеш 90-те.Сега реалностите са други, активните поколения са други...Пропагандата не работи, когато погледнеш реалността..

Не виждам нито един посланик в списъка от страни като Полша, Чехия, Словакия, Унгария, Литва, Латвия, Естония, Румъния, Италия, Испания, Португалия, Словения. Виждам само посланици само на имперски държави, където все много ги разбират нещата на чужд гръб и едно две техни херцогства. А и между другото откога за да си откриеш сметка в една наша известна банка трябва да попълваш декларация при това задължително в която има следните въпроси. Пътували ли сте в САЩ? Колко време сте стояли там? Какво сте правили? Американски гражданин ли сте? Работили ли сте в САЩ? САЩ, САЩ, САЩ и пак САЩ. Та питам? Какво по дяволите става? Дори и по-времето на СССР нямаше такива неща. Какви свободи каква ти демокрация, какви ти пет шест? Ние кога станахме Либерия че не разбрах? От къде на къде на територия на суверенна държава ще се съобразявам със закони и правила на друга държава? Какво по дяволите се случва?

Направо е страшно това,което си написал за анкетата в банка.

Но е вярно. Веднага прекратих каквито и да е разговори по нататък и си плюх на петите. Няма да споменавам банката че ще се сметне за реклама и модератора ще ми изтрие поста.

ПОСРАНИЦИТЕ ДА СЕ ЗАЕМАТ С ПРАВАТА НА СВОИТЕ ГРАЖДАНИ ДА СКЛЮЧВАТ БРАК С ЖИВОТНИ - ЩОМ СЕ ХАРЕСВАТ НЕКА СЕ ВЗИМАТ, И ДА КОНСУМИРАТ С УДОВОЛСТВИЕ И БЕЗ МЯРКА ПРАВАТА СИ ПО ОФИЦИАЛНО ПРИЗНАТ БРАК КАКВИ СА ТЕЗИ ПРОМЕНИ В КОНСТИТУЦИЯТА БЕЗ ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ С ИЗБРАНИ ОТ НАРОДА ЮРИСТИ (НЕ КАТО СЕГАШНИТЕ ТАПАНАРИ)?

(от Острова на стабилност) Далеч по-лесно ще е ако посланикът на юар директно ни напише конституцията. Ще се избегне шумотевицата и разноговоренето, а и ние няма се хабим.

откога други страни могат да дават акъл на България, без това да е намеса във вътрешните й работи. да вземат 20-30 посланика да пратят писмо до Обама да предприеме реформа в полицията на САЩ във връзка с честите убийства на невъоръжени негри!

За пореден път,БСП и АТАКА се представят като АНТИбългарски портии,вредни за обществото и служещи на отвратителните кремълски интереси!

не харесвам нито БСП, нито Атака, ама стига с тези кухи лозунги!

и сигурно е от бсп и атака и прави негативен пиар да им дигне рейтинга.

най-АНТИбългарската партия у нас е ДПС, после са останалите, без изключение. Всички са проводници на чужди интереси - западни, руски, турски и т.н.

А ти можеш ли да обясниш как точно посочените реформи ще помогнат с нещо ??? Щото дори Вожда от ГЕРБ си призна, че не може да обясни какво представляват.

Един и същи пропагандатор се бори геройски под десетки различни никове. Защо го правиш това? Да ни изкажеш личното си мнение? Или просто се опитваш да ни манипулираш. И се опитваш да създадеш едно фалшиво българско обществено мнение? Я да чуем какво е антибългарското на тези партии. Освен в твоите лозунги. И какво е прогресивното на тази "съдебна реформа", която, както се изрази Борисов е измислена, без дори да е правен и елементарен анализ на дейността на ВСС.

Абе тия чиновници защо не си гледат рабтата, а се бъркат в нашата "кухня"? Какви са ми тия,а?

Правилното заглавие е " "Управителният съвет на западната провинция България се събра и реши" Дирниците да си сменят преводачите!!!

Абе, тези хора не знаят какво е да си имаш работа с комунисти ,нещастни наивници ...!

прав си! Герб, РБ и останалите в коалицията са все комунисти. Начело с ББ, ЦЦ и т.н.

Евреин, що не оставиш риториката от 90-те. Умре вече тая далавера. Разбрахме ви, че вие и вашите фондации я създадохте. Вие създадохте и русофобията. И всичко това се опитвате да ни го наложите с помощта на местни еничари. На вас ви е изгодно, за да окупирате и съсипете окончателно България. Делата са ви ужасяващи по отношение на България.

Гаулайтерите отново се изявиха по еврогейски. Защо подобни незначителни чиновнически отрепки не идат да дават подобен акъл в Чехия и Унгария. Орбан и Земан веднага ще ги сметат под изтривалката.

Какво ли ще стане, ако българските посланици започнат да се намесват по този начин в политическия живот на съответните страни. Все ми се струва, че много бързо ще бъдат отзовани. Това е АБСОЛЮТНО НЕДОПУСТИМО. И дейност, която няма нищо общо с техният дипломатически статус и дейност. Това е поредното потвърждение, че България няма място в тази феодална диктатура ЕС. Рано или късно - ще се махнем. Нагледно наблюдаваме тотално неуважение към България и към нас, българите. И неприкрита проява на неоколониализъм.

Другари ,кажете на тези да си гледат работата ,защото ни е добре в посткомунизма и далаверката , та това е нашата същност!

BG не може да бъде държава , която ражда и храни мафиоти , панимаеш товарищ ??

Пич, ползвай си спокойно само единия ник. Що се мъчиш да изглеждаш толкова различни хора. Искаш да ни представиш едно фалшиво обществено българско мнение? Да ви ... и тъпата пропаганда и некадърните манипулатори. Глупак, времената на балъците от 90-те безвъзвратно си отидоха. Тъпите ви номера вече хич не вървят. Сериозно ли си мислиш, че не ни е известно, че такава промяна е по искане на САЩ. По ликвидацията на българската независимост и установяване на пълен колониален режим. Глупак!

да се привикат и да им се ударят по сто тояги на голо!!

....да се обединят около значими реформи. .... ---- С каква цел? Да се затрие популацията ли? ---

Време е да си покажем номерата - да излезем от нато и да ги нападнем!! Няма какво повече да губим!

някои твърдяха , че в бг вече нямало червени !явно е , че са слепи или наивни ....

Дори посланика на ЮАР подписал. ха ,ха ,ха ЮАР. Всички вие,които сте подписали знайте,че БГ и бг народ са най-древната държава и народ в Европа и нямате право да се месите. БГ ще възкръсне пак, няма друг път. Няма да умрем въпреки,че сме в агония и то благодарение на запада.

Ако се стъпи на върховенството на закона ,трябва да се осъди намесата на посланици на чужди държави във вътрешните работи на страната ни !

Тези псевдо посланици не разбраха ли , че са в Древна Европа и техните колониални похвати ги правят нежелани у нас.

Агентите ,искат риформ,риформ, риформи. Чуете ли за риформи, все едно ,че искат да провеждате гей парад. Това са същите ,които искат гейпарад,семейства без брак- ленински бракове, всичко да е като в прайд. Искат деца без бракове , свобода на малоумието и извращението,риформи ,риформи,резултатите всички ги виждат. Разложение ,грабеж и криминална кочина.

Тези 14 посланици са изпратени в България или за наказание, или на заточение. Ако бяха способни дипломати, нямаше да са в София, а в Париж, или в Берн, или в Лондон.

амче за да общуват с местните идиоти и те трябва да не са много стока!

след Велико Народно Събрание ще могат да станат и реформи. А за сега ще бъдат проформи, а не реформи.